Lehekülgi: 1 2 |
Siim5
klubiliige
Registreerunud 15.12.07
Kasutaja on eemal
Auto: UrS4
|
postitati 23.03.13 14:13
|
|
|
Tellinud mõned asjad sealt ja põhimõtteliselt olen rahul. Võtsin odavaimad detailid ja vastavalt sellele ka kvaliteet. C4 tagumised nurgatuled tahtsid
veidike plastikujääkide maha viilimist ja tihendid tuunimist. Alumise liisturingi juhiukse liiste tuli veidike lühemaks lõigata.
|
|
|
reff20
bännitud topeltkonto
Registreerunud 21.10.12
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 90 2.0 85KW
|
postitati 23.03.13 14:28
|
|
|
Bensiinipump veel töötab peale 3 kuud - peab vist rahul olema
Koodineeger.
|
|
|
|
Ahti
klubiliige
Registreerunud 03.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: Q7 3.0 TDI S-line
|
postitati 24.03.13 12:29
|
|
|
Ostnud sealt kohapealt umbes aasta tagasi C6-le alumised udukad ja udukate ümber olevad iluvõred. Siiani olen rahul. Hinnad on küll head.
|
|
|
JanisL
klubiliige
Registreerunud 27.11.11
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C5 1.8 TQ 2003
|
postitati 24.03.13 13:38
|
|
|
Ostsin sealt mingi 3-4 kuud tagasi C5 Avandile tagaluugi amordid. Pea 11 raha oli tk ning siiamaani töötavad ilusti. Üks hakkas mingi hetk
kriuksuma,kuid vähe õli vahele ja korras.
Forsis pakuti midagi 30 euriga tk. Eks tootja teine ja puha.
Ise olen rahul arvestades hinda.
|
|
|
TDN
huviline
Registreerunud 22.09.08
Kasutaja on eemal
Auto: Škoda Superb 2017
|
postitati 24.03.13 13:54
|
|
|
Tellisin sealt suunatule pirnipesa, mida mujalt sai ainult pika tellimise peale. Hind odav, kiirelt kohal ja asi toimib. Soovitan küll
|
|
|
|
dripnoticn
huviline
Registreerunud 25.11.12
Kasutaja on eemal
Auto: Golf IV
|
postitati 24.03.13 15:34
|
|
|
Bemmile tellisin eelmine aasta udutuled. Sai ette pandud, esimese töötamisega oli kohe laksult klaasid udused. Möödus 2nädalat ja see "Kroomikiht"
koorus sees maha. Igaljuhul minu poolt on negatiivne kogemus nendega.
|
|
|
lkallas
|
postitati 24.03.13 15:52
|
|
|
Enamus jagab arvamust alvadi poolt müüdavate toodete osas. Alvadi rõhub odavusele mitte kvaliteedile ja seda peaks arvestama kui tekib mõte sealt
tellida. Tellimine lihtne ja odav, kuid probleemide puhul on teenindus üliaeglane.
Kui otsite kvaliteeti odava(ma)lt siis peate mõne sõbra leidma kes ORIGINAAL varuosi müüb
|
|
|
iguaan
huviline
Registreerunud 10.02.13
Kasutaja on eemal
Auto: B7 A4 Avant 2.0T quattro 147kw '05
|
postitati 24.03.13 17:58
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: lkallas
Tellimine lihtne ja odav, kuid probleemide puhul on teenindus üliaeglane. |
Ise tellisin luugi amordid, koos kinnitus "kuulidega", kuid olin kogematta valed "kuulid" tellinud. Vormistas kenasti ümber, vanad jäid lattu ja
paari päeva pärast uutele järele.
|
|
|
Helina
huviline
Registreerunud 19.10.08
Kasutaja on eemal
Auto: A5 coupe 3.2fsi q 195kw 2008
|
postitati 24.03.13 18:02
|
|
|
Udutuled sealt soetatud. Pole midagi halba öelda, olnud küljes ca 9 kuud, ja kõik ok senini.
|
|
|
|
rkrimm
huviline
Registreerunud 09.06.08
Kasutaja on eemal
Auto: V8 4.2TT man projekt; S6 2,2t man.
|
postitati 28.03.13 15:30
|
|
|
Tellitud pukseerkonks, sobis ilusti ning pretensioone ei ole. Kaup tuli ka kiirelt kohale.
|
|
|
aadukesekene
huviline
Registreerunud 13.12.11
Kasutaja on eemal
Auto: C6 S-line 3,0TDI Quattro
|
postitati 28.03.13 15:54
|
|
|
Ei oska midagi halba teeninduse kohta öelda. Netist tellimus ja lubatud päeval oli kuller ukse taga. Tellitud sain 8L kerega põhjakate (suur keskmine
plaat ja äärmised), kinnitused said originaalid võetud. Omavahel istusid asjad kokku ja originaalkinnitused sobisid samuti. Ei ütle halba ei
teeninduse ega juppide kohta. Isegi mõelnud, et arvestama peab hinnaga, mis on ikka tunduvalt odavam, kui mujal. Seetõttu võib ka pisikesi apsakaid
sees olla.
|
|
|
real-illusion
huviline
Registreerunud 27.09.11
Kasutaja on eemal
Auto: A6 3.0 TDI 165 kw Q
|
postitati 28.03.13 16:00
|
|
|
Ise sealt tagatuled ostnud ja töötavad ilusti. Olen ka nendega suhelnud ja teenindus väga sõbralik
Life is tough.
It`s tougher if you`re stupid.
|
|
|
|
Raix2
huviline
Registreerunud 16.01.07
Kasutaja on eemal
Auto: A6 2.8 V6 Avant atm Quattro 95a.+ 80 B3 1.6TD 89.a
|
postitati 30.03.13 22:07
|
|
|
Olen tellinud varuosi kui ka kere osi ja olen rahul.
Quattro pooleveolise vastu? Mitte mingil juhul.
|
|
|
|
TurboSlava
huviline
Registreerunud 09.03.11
Kasutaja on eemal
Auto: 5X Audi 100 sedaan c4
|
postitati 02.04.13 14:23
|
|
|
Ma sain sedaani tulede asemel. Avandi tuled. Anti raha tagasi. Udukaid ja võresid tellinud. Nagu öeldud kvaliteet on kehva aga hind on vastav.
|
|
|
Eero
meeskond
Registreerunud 29.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: B2 2dq
|
postitati 02.04.13 14:56
|
|
|
Ostsin kapotiamordi, mitu korda odavam kui siin foorumis kasutatute eest küsitakse ja töötab väga hästi. Tellisin ka roolivõimu pumba, mis oli hinda
vaadates juba selge, et ei sobi. Ei sobinudki, viisin tagasi ja sain kohe raha ka tagasi. Olen rahul, alati kui mingeid mõttetuid jubinaid autole
vaja, vaatan ka alvadi.ee'st järgi, kas äkki neil on miskit pakkuda.
|
|
|
|
tarmo
klubiliige
Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.04.13 15:08
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Eero
Ostsin kapotiamordi, mitu korda odavam kui siin foorumis kasutatute eest küsitakse ja töötab väga hästi. Tellisin ka roolivõimu pumba, mis oli hinda
vaadates juba selge, et ei sobi. Ei sobinudki, viisin tagasi ja sain kohe raha ka tagasi. Olen rahul, alati kui mingeid mõttetuid jubinaid autole
vaja, vaatan ka alvadi.ee'st järgi, kas äkki neil on miskit pakkuda. |
Mida pisem vidin, seda jaburam hind (erandiks Eints ja indr), eriti kui antud asja on võimalik originaalosa uuena osta. Tihti kipub hind olema uue
jupiga suht sarnane. Siiani alvadist ostetud jubinate kvaliteet ei ole kehv, erinevad nupud-vidinad töötavad juba mitmendat aastat tõrgeteta.
Jupiärikad võiks ükskord aru saada, et te servast roostetav ja kergelt mõlkis tiib ei ole 150€ väärt, kui uue B-osa saab alla 100€ eest.
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 |