Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  ..  16  17  18  19  20  ..  45
Autor:
Pealkiri: Audi 80 B4 2.0 66kW FWD -> monoquattro - 1992 - weiks (Vastuseid: 1101 | Vaatamisi: 271585)
weiks
huviline

Registreerunud 04.05.10
Kasutaja on eemal

Auto: 80 2.7BiTQ 92'; A4 1.8TQ 95'; Cabrio 1.8T 95'; A4 3.0TFSi manu 08'; S4 3.0TFSi 10'; A4 1.8TFSi 13'

postitati 07.07.12 16:04 Tsiteeri

Nüüd siis pika tulega :P

http://i1181.photobucket.com/albums/x431/Kermps/P6290237.jpg

Ning sinine B4 sai ka S-i rooli, mis on väga heas seisukorras:

http://i1181.photobucket.com/albums/x431/Kermps/Sinine/P6290250.jpg

Ja need kroomkatetega peeglid ootavad C4-ja:

http://i1181.photobucket.com/albums/x431/Kermps/C4/P6290247.jpg

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
simoQ
klubiliige

Registreerunud 25.03.08
Kasutaja on eemal

Auto: S6 2.2T & A8 4.2

postitati 07.07.12 20:58 Tsiteeri

Ma annaks sulle head nõu, eemalda veel need lisatuled ja pane oran˛ide suundade asemel valged, siis oleks nina juba päris hea. Competitioni stabge ja mõni Audi enda asisem velg ja ongi maitsekas välimus. (Lihtsalt minu arvamus, kuidas saaks veel asja paremaks. Ma ei taha üldse norida tegelikult, vaid pigem annan omapoolse nägemuse lihtsalt;)).

Puksiir 3,4 t ja vintsimine 10 t - +372 53095801
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
RistoN
huviline

Registreerunud 25.10.10
Kasutaja on eemal

postitati 08.07.12 08:48 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: simoQ
Ma annaks sulle head nõu, eemalda veel need lisatuled ja pane oran˛ide suundade asemel valged, siis oleks nina juba päris hea. Competitioni stabge ja mõni Audi enda asisem velg ja ongi maitsekas välimus. (Lihtsalt minu arvamus, kuidas saaks veel asja paremaks. Ma ei taha üldse norida tegelikult, vaid pigem annan omapoolse nägemuse lihtsalt;)).

Ainult lisatulede eemaldamine teeks asja juba kõvasti paremaks kui ta on - aga palju paremaks enam minna ei saa :)

Weiks, sa oled ikka suurepärast tööd teinud!

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
weiks
huviline

Registreerunud 04.05.10
Kasutaja on eemal

Auto: 80 2.7BiTQ 92'; A4 1.8TQ 95'; Cabrio 1.8T 95'; A4 3.0TFSi manu 08'; S4 3.0TFSi 10'; A4 1.8TFSi 13'

postitati 09.07.12 20:07 Tsiteeri

Tänud kiidusõnade eest. Tegemist jagub ikka ning hoian pidevalt silmad/kõrvad lahti, leidmaks midagi uut ja huvitavat. Eile leidsin netis kolades samasuguse tumeda puitimitatsiooniga lisakellad koos tuhatoosiga, aga kaalun alles kas osta või mitte, kuna mul oleks sealt küljest vaja ainult tuhatoosi kaant ja kellade ümbrist, kuhu külge oma S2 kellad ümber istutada. Sealt küljest paneksin aga mustad näidkud praeguse musta ümbrise ja kaane külge ning lükkaks müüki. Kui kellelgi peaks olema huvi tekkiva komplekti vastu, võib märku anda ning siis ma ostaks nood puitimitatsiooniga kellad kohe ära ja pistaks asjad ringi.

Lisatuled võtan tõesti ära, kuna need olid toeks tavalistele tuledele. Kui ma tavalist ja pikka hämaras kõrvuti põlemas nägin, siis näoilme oli lihtsalt selline :o. Velgede koha pealt niipalju, et suve omad jäävad esialgu ikka samad, aga talvekate asemele tahaks midagi muud. Endale meeldivad väga need B4 originaalid (nagu on ka C4 avandil), kuid nende eest küsitakse suht kirvest või siis on jälle kapslid jalutama läinud. Compi/S2 stange on tõesti üks unistusi, aga seda vast siis replica näol. Oran˛ide suundadega ma ei teagi, kord mõtlen ise sama ja siis jälle teisiti. Algul kui ma neid üldse otsisin, siis tahtsin ka valgeid, aga soovituste ja juhuse tahtel leidsin odavalt oran˛id, mis on isegi originaalid (tootjaks seima). Neid tahaks veel lõuaga stangega proovida ning vast siis langetab lõpliku otsuse.

Sai täna õhtul ka miskit kasulikku ära tehtud. Nimelt võtsin ette tagaluugi juhmed ning vahetasin nad tervenisti ära. Olid vanad juba päris räbalad ja rabedad ning ei näinud mõtet hakata neid juppidega lappima. Eks nii ole vast enamike b4 sedaanidega. Igatahes asemele tuli siis 96. aasta c4 sedaani küljest pärinev korralik tagaluugi juhtmestik ning kõik peale nurgas asetseva musta 6 pinnise pistiku sobis ideaalselt. Aga selle probleemi lahendasin nii, et lõikasin vana juhtmestiku otsast jupi maha, sama tegin ka uuega ning viimaks ühendasin vana juhtmestiku jupi uue külge ning nii istusid pistikud taas ilusti kokku. Kõik see osa jääb pagasiruumi nurka peitu ning ei ole liikuvas kohas, seega ei pea muretsema, et miskit järgi annaks. Uus juhtmestik on ka kõvasti pikem ehk kui ajahammas peaks asuma seda lammutama, siis on sama pikk osa juhet koos termorüüga luugi sees varuks. Samas ma usun, et kestvust tal peaks ikka olema, kuna juhtmed on mõnusalt pehmed ning seega luugi avamine/sulgemine neid ei murra. Kõige hullem osa vast selle töö juures oligi luugi ning taga vasakus nurgas asuva kummist punni eemaldamine vana juhtmestiku küljest. Nimelt juhe koos rüüga käib sealt seest läbi, aga see on sinna kuidagi kinni liimitud ning on ikka tegemist, et seda sealt kätte saada. Meeletu ajakulu, aga uus läks see-eest juba kegemini läbi. Nüüd kus selline töö tehtud, siis ei pea kartma enam erinevaid probleeme, mida võib põhjustada katkine luugi juhtmestik.

http://i1181.photobucket.com/albums/x431/Kermps/P7010236.jpg

Päeva poole sobrasin natuke juhtmete sees ning kaevasin miskit huvitavat välja. Täpsemalt siis soojendusega klaasipesudüüside juhtmestiku ning esimeste lukusoojenduste juhtmestiku koos nende karpidega. Viimaseid oleksin saanud ka kohe proovida, aga vastavad lukud, mil juhtmed küljes läksid juba ammu ära. Pole aga hullu, kuna kui leian miskit, siis on vähemalt juhtmestikud võtta ning siis saab kohe proovida ning külge monteerida.

http://i1181.photobucket.com/albums/x431/Kermps/P7010233.jpg http://i1181.photobucket.com/albums/x431/Kermps/P7010242.jpg

Veel uurisin ka c4 kliima juhtmestikku. Sobitasin vastavad pistikud kokku ning avastasin, et mul on kogu juhtmestik täitsa olemas. Kaks pistikut jäid küll tühjaks, aga ühe külge ühendub välistemperatuuri näidiku juhe(oran˛ pistik) ning teise külge kapotialuse kliimamajanduse juhtmed(sinine pistik). Kas keegi oskab öelda, kas b4 ja c4 kliima juhtmestikus on mingeid erinevusi, ma mõtlen just neid pistikuid, mis kinnituvad selle kobaka külge. Kliimaploki ja andurite osa peaks kindlalt sama olema. Seepärast pakub huvi, kuna mingi hetk tahaks kliima peale panna, aga neid inimesi, kes oskaks juhtmeid tervelt maha võtta on vaid käputäis ja seega lootust saada tervet juhtmestikku eriti pole. Ehk oskab keegi veel öelda, miks on kliima juhtmestik seotud radika juhtmestikuga? Välistemp. anduri pistik on seal juhtmestiku küljes küll, aga milleks ülejäänud 5 juhet?

http://i1181.photobucket.com/albums/x431/Kermps/P7010241.jpg

weiks
huviline

Registreerunud 04.05.10
Kasutaja on eemal

postitati 15.07.12 17:25 Tsiteeri

Reedel sain viimaks kätte kaua oodatud võtmetoorikud ning nüüd on ka minu B4-l klappvõtmed. Kas keegi tulede poleermisega ka Pärnu kandis tegeleb? Oleks nimelt vaja parempoolsed tuled (pikk tuli ja udukas) ära teha, kuna lähedalt vaadates on neil klaasid karedad. Foorumis olevat DIY teemat lugedes peaks see olema täiesti võimalik, aga ise ei taha sellist asja ette võtta, kuna varasem kogemus puudub.

Ehk keegi oskab öelda, et kui kliima süsteemist on kogu freoon välja lastud, siis kas ta peaks AC nuppu vajutades võtma pumba järgi või mitte? Rihm on ikka peal. Tahaks lihtsalt teada, et kas pumba vahetusest oli ka mingit kasu või peab kliima täitmise kohast jälle tulemuseta naasma?

C4 sai ka põhjakatte, mida seal varem polnud ning alumine stange äär sai vahetatud vähe kobedama vastu. Armatuuri külge sai paigaldatud veel puuduvad iluliistud, mis ootasid talvest saati oma aega. Uste iluliistud sai juba sügisel koos s4-st pärinevate el.akna polstritega paigaldatud. Nüüd siis terve ring tumeda puitimitatsiooniga iluliiste olemas ning muidugi on ka kliima ümbris ja tuhatoos sellised. Saaks kuskilt veel mustad triipudega sportistmed, oleks asi päris viis.

Lõpetuseks üks tore pildike, kus quattro siis keskel ning teised mikroobid on taustal :D

http://i1181.photobucket.com/albums/x431/Kermps/Nimeta-1.jpg

audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Q7 3.0TDI -14

postitati 15.07.12 20:08 Tsiteeri

Ei tohiks ilma õige rõhuta süsteem tööle minna.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
weiks
huviline

Registreerunud 04.05.10
Kasutaja on eemal

postitati 24.07.12 11:48 Tsiteeri

Vahepeal polegi suurt midagi toimunud. Paar päeva tagasi tegin korralikult salongi seest puhtaks ehk siis lõin armatuuri ja polstrid läikima ning põranda, istmed ja polstrite riidest osa tegin tolmuimejaga puhtaks. Kummimatid pesin ka pesuvahendiga ära ning tulemuseks oli justkui uue auto salong.

Samas olen üritanud ka hoogu võtta selleks, et alustada musta lae tegemisega, kuid seniks pugesin peitu selle taha, et mul polnud valgustusega juhipoolset päiksesirmi. Nahk ja liim on muidugi juba talvest saati olemas. Täna saabus aga üks tore pakike, mille sees oli kupee valgustusega päiksesirm. Sirmi eest suured tänud huvilisele Raadik88. Igatahes andsin siis tollele sirmile nuga ning harutasin selle peegli osa sealt seest välja. Edasi joonistasin b4 sirmile markeriga jäljed peale ning lõikasin tüki välja. Veidi tuli kohendada ning valgustusega peegel istus ilusti sinna sisse. Vaja veel juhtmed ka samade kohtade peale vedada, kus oli kupee sirmil ning siis on see sirm valmis.

Enne:
http://i1181.photobucket.com/albums/x431/Kermps/20120721170346.jpg

Pärast:
http://i1181.photobucket.com/albums/x431/Kermps/P7120235-1.jpg

Ehk oskab keegi soovitada mõnd plastikuvärvi (musta), millega oleks sobiv sangad ja sirmide plastist osad ära teha? Sooviks on siis see, et tulemus jääks loomulik ja pigem ikka selline matt nagu on ka need praegused hallid jupid.

Ning ei teeks paha ka info, kuidas saada kätte neid katuseluugi küljes olevaid laepolstri juppe nii, et neid oleks võimalik pärast ka sinna tagasi panna?

speeder
huviline

Registreerunud 05.08.08
Kasutaja on eemal

postitati 24.07.12 14:43 Tsiteeri

Minu arust pead siis katuseluugi hoopis küljest võtma siis saad luugi polstriosad kätte, aga eks see ole paras jebla.

Kiku
huviline

Registreerunud 02.06.10
Kasutaja on eemal

Auto: S2, 90q 20vt

postitati 24.07.12 17:40 Tsiteeri

Hea oleks kui võtaks enne katuseluugi pleki ära aga saab ka nii, et ei võta. Katuseluugi polster on esimene mis tuleb eemaldada, enne seda ei saa suurt midagi teha.

weiks
huviline

Registreerunud 04.05.10
Kasutaja on eemal

postitati 24.07.12 18:40 Tsiteeri

Ega ta nii ole, et kuniks seda luugi polstrit eemaldada ei oska, siis ei ole mõtet ka poolikut asja teha. Muidu olen ühe polstri lae küljest kätte saanud ning sellega paar kilomeetrit jala mööda Sindi linna jalutanud :D. Toona oli ka veel talv, külm ja pime ning ei olnud enam viitsimist/tahtmist hakata tolle romu küljest luugi omasid eemaldama, kuigi nüüd oleks too kogemus ära tasunud. Muidu see laepolster tuli väga lihtsalt ära. Eemaldamiseks pidi kõigi piilarite katted eemaldama, siis sangad laest, katuseluugi mootori kate, edasi päiksesirmid ning viimaks esi- ja tagaklaasi servas asuvad kummiliistud.

Pilte vaadates tundub, et kupeel on see luugi polster ühes tükis. Mul on aga selline kahest osast koosnev:

http://i1181.photobucket.com/albums/x431/Kermps/P4301638.jpg

Kiku
huviline

Registreerunud 02.06.10
Kasutaja on eemal

Auto: S2, 90q 20vt

postitati 25.07.12 08:25 Tsiteeri

Kupeel on 1'st osast koosnev aga liist on neil mõlemal pleki ja katuse polstri vahel. Pildil on seda näha ka.
Selle peab ka ära eemaldama, vähemalt coupel ja ühe korra ma olen selle katki tõmmanud.

weiks
huviline

Registreerunud 04.05.10
Kasutaja on eemal

postitati 29.07.12 10:11 Tsiteeri

Ilm on palav, isegi vastikult palav, aga miskit tahaks ikkagi nokitseda :D

http://i1181.photobucket.com/albums/x431/Kermps/P7150237.jpg

Nimelt sai kütusetorusid uuendatud. Algul oli mõte küll vasest torudega teha. Kõik oli tore sinna maani, kui sain teada, et selliseid otsi poest ei saa ning kui tahad, siis noki vanade torude küljest ära, aga sealt ei pidanud ka neid alati tervelt kätte saama. Järgmises poes mainiti, et nii jämedale vasktorule ei saa isegi otsa tangidega ära teha. Seega läks hästi, et ma ei ostnud ligi 45€ eest 8-st vasktoru, sest vastasel juhul oleksin võinud selle vaid koju seina peale panna. Igatahes uus lahendus maksis vaid 8,48€ ning kõik on tip-top. Ostsin siis täpsemalt kaks meetrit 7,5-st kütusetoru, 5 klambrit ja ühe rauast ülemineku kahe vooliku vahele ning see oli ka kõik, mida läks vaja. Paar klõpsu siis ikka ka uutest:

http://i1181.photobucket.com/albums/x431/Kermps/P7150233.jpg

http://i1181.photobucket.com/albums/x431/Kermps/P7150236.jpg

Veel sai pagasniku lukul sisu vahetatud ümber. Esialgu kevadel ma panin asemele vaid uue luku, millel mul võtit polnud, aga kuna kesklukk tegi töö ära, siis vahet polnud. Eile sain aga teada, et sisud on vahetatavad ning seepeale otsisin vana luku välja ja vahetasin sisud ümber. Nüüd saab vajadusel luuki ka võtmega avada.

Reedel sain kätte veel ka ühe S4 tagatulede paneeli, mis on juba neljas selline, mis mul käest läbi käinud. Kuna see maksis ainult 5 euri, siis seda ma raatsin juba lõigata. Niipalju võin öelda, et plaanis pole enam vahetada tervelt välja kogu tagatulede osa. Sealt küljest tahan vaid keskmist osa. Mõõtsin ka juba veidi seda asja ning eks hakkab varsti ka tegutsema, kui aega saan. Hetkel on tegemist rohkem ühe teise huvilise A6-ga, mille jaoks olen ma ka juba juppe varunud ja mõningaid veel otsin.

audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

postitati 29.07.12 10:37 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: weiks
Ilm on palav, isegi vastikult palav, aga miskit tahaks ikkagi nokitseda :D

On küll palav jah, sõitsin ka eile Pärnust läbi, Tartus oli vist veel palavam. Õnneks aga autos ja toas on külm:D Küll sul ikka peab pealehakkamist ja tahtmist olema, et sellise ilmaga autot ja veel põhja alt nokitseda.

weiks
huviline

Registreerunud 04.05.10
Kasutaja on eemal

postitati 10.08.12 11:21 Tsiteeri

Suutis siis auto täna millegiga üllatada. Nimelt sai ülevaatuspunktis käidud tulesid reguleerimas ning lasin ühtlasi ka veermiku ära kontrollida. Nende kahega mingit häda polnud peale selle, et üks juhipoolse õõtshoova poltidest vaja üle keerata. Puksid ja muud vidinad olid kõik korras. Samal ajal aga mootor töötas ning temperatuur hakkas juba sajani jõudma, aga ventikat järgi ei võtnud. Katsusin pistikud kiirelt üle, ei midagi. Sai siis kiirelt salongi vent täisvõimsusel kuuma sisse puhuma pandud ning mootor seisma jäetud. Natukese aja pärast sõitsin selle saunaga aknad lahti koduni ning temp püsis ilusti 90-ne peal, seega miskit hullu ei juhtunud ning keema ei läinud. Kodus vaatsin kiirelt kaitsmekarbi tõlget ning kui ma 5. kaitsme välja võtsin, oli süüdlane leitud. Jahutuse kaitse oli lihtsalt läbi. Panin uue samasuguse 30A kaitsme sisse ning vent hakkas taas tööle.

weiks
huviline

Registreerunud 04.05.10
Kasutaja on eemal

postitati 13.08.12 07:40 Tsiteeri
Püsikiiruse hoidja

Sai siis täna varahommikul klubilise rocket käest vaakumpüsika komplekt soetatud, täpsemalt siis kõik peale kangi, kuna see mul juba eelmisest suvest olemas. Igatahes kõik asjad peale kahe plekist klambri on olemas. Vaja ainult neli juhet külge ühendada (mass, süütega 12V, kiiruse signaal ja pidurilüliti) ning sellega olekski kogu juhtmemajandus lahendatud. Ilmselt kõige raskem osa saabki olema tolle vaakumklapi kinnitamine gaasitrossi külge, kuna mul ei ole sellist munakat seal küljes nagu teistel on. Eks siis peab midagi ise sinna leiutama ;)

http://www.hot.ee/quattro4/image/IMG_2272.jpg

audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

postitati 13.08.12 08:01 Tsiteeri

See on väga hea lisa ja IMO kliima kõrval üldse üks olulisim lisa auto juures. Edu paigaldusel. Hea on näha, et Rocket on viitsinud komplekti niimoodi täielikult maha võtta:cool:

Raadik88
huviline

Registreerunud 28.05.09
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A3 2.0 TDI 125kw müüdud. Audi B4 85kw - müüdud.

postitati 13.08.12 09:04 Tsiteeri
Püsikas

Olid minust paar tundi kiirem. :mad:
See päikesesirm jäi ka päris ilus, ma enda oma ei julgenud lõikuda.

Kuidas muidu lae värvimine edeneb?

weiks
huviline

Registreerunud 04.05.10
Kasutaja on eemal

postitati 13.08.12 18:40 Tsiteeri

Magasin siis korralikult välja ning nelja paiku sai hakatud uurima seda vaakumklapi paigaldust. Keerasin õhupuhasti maha ning siis ei osanud esialgu nagu rohkem midagi teha, kuna ühenduse jaoks kohta polnud. Otsisin siis googlist, kuidas 66kw isendile see vaakumklapp koos oraga istub aga ei midagi. Vaatsin siis etkasse ning tulemus see, et selle mootoriga autole polegi seda tehase poolt ette nähtud. Seis tundus juba üsna nukker. Edasi sai katsetatud igatepidi, vedasin igasugu nurgikuid kohale ning viimaks tabas ka kauaoodatud mõttelend, mille tulemuseks peaks olema igati korralik ja tugev lahendus. Proovisin näpuga lükates, et miski ei segaks ning siis juba panin käima ja vajutasin pedaali veendumaks, et kõik toimib nii nagu varem. Ja kõik oli korras. Edasi läks juba vaakumpump külge ning vedasin paika ka vooliku klapist pumbani. Nüüd on õnneks see hullem osa möödas ning ülejäänu peaks minema juba libedalt.

Pilt siis ikka ka:
http://i1181.photobucket.com/albums/x431/Kermps/P8130259.jpg

Lae tegemisega pole veel alustanud. Võimalik, et kui kolmpäeval ilm lubab, siis proovib miskit teha. Värvida on vaja ainult plastikud. Piilarid, sirmid ja lagi läheb naha alla.

Laupäeva õhtul nägin üht huvitavat kuulutust, kus oli üks c4 avant varuosadeks. Tagaluugi küljes oli sellel siis piduritulega antitiib ning mõtlesin, et avandil võiks ikka ka selline tulega tiib olla nagu on ka mõlemal sedaanil. Kirjutasin siis asja omanikule ning peagi tuli juba kõne ja pühapäeval sain paki kätte. Tegu peaks olema originaaliga. Pärineb too 97. aastast ning tiiva tootjaks Zender ja tuli loomulikul Hella oma. Asi ise selline:

http://i1181.photobucket.com/albums/x431/Kermps/P8130256.jpg

http://i1181.photobucket.com/albums/x431/Kermps/P8130257.jpg

KristjanE
huviline

Registreerunud 17.10.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 B3Q

postitati 13.08.12 20:17 Tsiteeri

Kliima kohta seda et, kui süsteemis piisavat rõhku pole, siis pump järgi ei hakka. Osad kliima juhtmed on sellepärast radika juhtmetega ühes pundis, sest kui gaas läheb kuumaks, lülitab ta lisaks kliima vendile ka teised ventikad järgi.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
weiks
huviline

Registreerunud 04.05.10
Kasutaja on eemal

postitati 14.08.12 14:32 Tsiteeri

Püsika paigaldus lõppes edukalt. Korraks suutsin juba paanika tekitada, aga viga oli pedaali andurites, mis mul lahtiselt rippusid. Nimelt mul pole veel neid klambreid ja ma ei taibanud kohe neid teibiga ajutiselt töötavasse asendisse sättida. Nüüd kõik töötab. Proovisin erinevaid kiiruseid ja täitsa muhe nii kulgeda. Vajuta ainult nuppu ja istu nagu kõrvalistmel :cool:

audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

postitati 14.08.12 15:39 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: weiks
Püsika paigaldus lõppes edukalt. Korraks suutsin juba paanika tekitada, aga viga oli pedaali andurites, mis mul lahtiselt rippusid. Nimelt mul pole veel neid klambreid ja ma ei taibanud kohe neid teibiga ajutiselt töötavasse asendisse sättida. Nüüd kõik töötab. Proovisin erinevaid kiiruseid ja täitsa muhe nii kulgeda. Vajuta ainult nuppu ja istu nagu kõrvalistmel :cool:

Kas "resume" funktsiooni ka proovisid? See on ka mugav, nagu püsika mälu. Kuigi IMO võiks püsikal olla rohkem mälusid, näiteks kolm, siis saaks autot üldse ainult klahvidega juhtida:D

weiks
huviline

Registreerunud 04.05.10
Kasutaja on eemal

postitati 14.08.12 17:12 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: audi_a4_v6
Kas "resume" funktsiooni ka proovisid? See on ka mugav, nagu püsika mälu. Kuigi IMO võiks püsikal olla rohkem mälusid, näiteks kolm, siis saaks autot üldse ainult klahvidega juhtida:D

Jep. See töötab ilusti ja täitsa mõnus. Vajutad korra kõrvale, käib ajus klõps ning mälus olnud kiirus olemas. Panin pedaalide andurid ka nüüd omale kohale ning kinnitamiseks kasutasin selliseid klambreid nagu pannakse ümber bensu- ja vaakumvoolikutele. Üks klamber siis ühele poole ning teine teisele. Ühe jupi vaakumvoolikust pidin ka vahetama pikema vastu, kuna pedaalid olid üksteisest vähe kaugemal kui doonorautol. Nüüd siis asi turvalisem. Proovisin veel korra järgi ka ning asi töötab täpselt nii kuis peab.

weiks
huviline

Registreerunud 04.05.10
Kasutaja on eemal

postitati 17.08.12 15:46 Tsiteeri

Mõtlesin täna auto ära vahatada, aga kuna kodus olid alles vaid mingid põhjad, siis jäi see ära. Ei viitsinud ka ainult selle pärast linna minna. Selle asemel küürisin siis hoopis kapote alust. Tahtsin juba ükspäev panna pilti, kus oleks olnud näha ka püsika vaakumpumba asukoht, aga ei julgenud sellist räämas välimusega pilti panna :D Tegin siis puhtaks kõik kuhu sõrmed ulatusid. Mõne asja keerasin ka korra lahti, et nende tagant puhastada. Mõningad plastikud pesin ka ära. Roostega kaetud õhupuhasti kruvid värvisin uuesti mustaks ning nüüd näeb välja vast parem kui varem.

Esmaspäeva õhtul tehtud pilt:
http://i1181.photobucket.com/albums/x431/Kermps/P8130254.jpg

Tänane pilt:
http://i1181.photobucket.com/albums/x431/Kermps/P8160253.jpg

Ja kunagi ammu tehtud pilt:
http://i1181.photobucket.com/albums/x431/Kermps/17438533-1.jpg

Kui kellelgi on pakkuda seda puuduvat taldrikut, siis võib märku anda.

weiks
huviline

Registreerunud 04.05.10
Kasutaja on eemal

postitati 20.08.12 16:56 Tsiteeri

Saagisin selle viie eurose s4 paneeli siis ära. Eesmärgiks oli siis keskmine must osa välja vahetada selle punase vastu ning võib öelda, et õnnestus. Pesin tolmu ka seest välja, aga ikkagi on ta veidi kahvatu võrreldes teiste punastega. Ses osas peab miskit ette võtma, aga küll midagi välja mõtleb. Sobitama vähe pidi, kuna kumerus on neil asjadel veidi erinev. Algul miski ka segas, aga pärast pesu jättis märg paneel märgi selle koha peale ning siis oli juba teada, mida vaja muuta. Muidu see ülemine riba jäigi vähe sissepoole kui musta plastiku puhul, aga seda ei anna kuidagi välja ka rohkem tuua, kuna siis läheksid ülemised nurgad paigast ära ning see ei taha väga painduda ka. Otse tagant vaadates seda ei näe, aga nurga alt vaadates paistab see ikka välja.

Alguses proovisin ja sobitasin:
http://i1181.photobucket.com/albums/x431/Kermps/P8190255.jpg

Lõpptulemus on siis hetkel selline, aga ilmselt see veel väheke muutub:
http://i1181.photobucket.com/albums/x431/Kermps/P8190263.jpg

Eile sain veel klubilise Remo käest ka tolle puuduva tuulesuunaja juhiuksele. Nüüd näeb jälle parem välja.

audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

postitati 20.08.12 17:11 Tsiteeri

IMO see tagapaneeli asi paistab vägistatud ja rikub ilmet. Pika paneeli võlu on ikka ka teistsugustes tagurpidi käigu tuledes jne, moodustab terviku. Aga ära nina norgu lase, proovides selgubki tõde:P

Lehekülgi:  1  ..  16  17  18  19  20  ..  45
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 21.8% - SQL: 78.2%]