Lehekülgi: 1 .. 15 16 17 18 19 .. 29 |
jokerAudi
huviline
Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal
Auto: Superb 2018
|
|
Quattru
huviline
Registreerunud 26.12.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 V6
|
postitati 12.01.12 16:17
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: jokerAudi
Tsitaat: | Algselt postitas: prj
Tsitaat: | Algselt postitas: Quattru
Vali vähe korralikum b4 või siis B5 keskmise motoga esiveduline (kas või 1.8 & 1.9D) manuaal. Kindlustuski tõsi juba odavam
jne.. |
Miks just esiveoline? Esiveo ja neliveo ülalpidamiskulude vahe on nullilähedane suures plaanis.
Ärge seda unustage, et reeglina noore juhijaoks peab auto silmale ka ilu pakkuma, nii seest kui väljast. |
Ma ei saa aru, mis selle B5 juures silmailu pakub... See on täiesti maitse asi, ma ei arva B5 välimusest üldse mitte midagi, täiesti keskmine,
keskmise välimusega auto. |
Just täpselt, et maitse asi. Kellele meeldib Omega, kellele B5 ja kellele üldse koda Favorit Minule nt meeldib B5 juures lai C-piilar, jätab sellise mõnusa jõulise mulje miskipärast |
Täpselt nii kuidas kellelegi meeltmööda on Üks kena B5 (ka tava versioon)
on iga kell keskmisest ja hallist üle nagu enamus hoolitsetud siledad
audid.
(samas ma ei mõista, endal on sul lisaks Omega-le ka lausa edev laia kerega b5 akna all! Kui õieti aru olen saanud.)
|
|
|
prj
klubiliige
Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal
Auto: S8 D4, A4 B9 2.0TQ, Cupra Born
|
postitati 12.01.12 16:44
|
|
|
(samas ma ei mõista, endal on sul lisaks Omega-le ka lausa edev laia kerega b5 akna all! Kui õieti aru olen saanud.) |
On, aga seda ei ostnud ma välimuse pärast
|
|
|
|
Mr.E
huviline
Registreerunud 05.11.11
Kasutaja on eemal
Auto: B5 Avant 1.8Tq, 83a. B2 Quattro
|
postitati 15.01.12 12:34
|
|
|
Kui mina oma autot ostsin ja vaatasin rohkem ringi, siis see auto http://www.auto24.ee/used/843337 oli ka müügis. Sell hetkel oli see auto väga räämas seisus. Seda ma mäletan, et ette oli paugu
saanud, kapoti alla ei tea ja stange taha, aga stange ise oli vaevu ees ja päris ribadeks + veel nipäetnäpeta asju. (võin ka oma jutuga eksida, kui
mälu petab, aga ma olen üpriski kindel et oli see auto)
Hea ruudus = parim |
B5 Avant 1.8Tq - OMC2017 - 282km/h | 11.0@217km/h
|
|
|
|
sierra
postitusõiguseta huviline
Registreerunud 17.07.10
Kasutaja on eemal
Auto: A4 1.9TDI 81kw
|
postitati 18.01.12 13:02
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: jokerAudi
Tsitaat: | Algselt postitas: prj
Vali vähe korralikum b4 või siis B5 keskmise motoga esiveduline (kas või 1.8 & 1.9D) manuaal. Kindlustuski tõsi juba odavam
jne.. |
Miks just esiveoline? Esiveo ja neliveo ülalpidamiskulude vahe on nullilähedane suures plaanis.
Ärge seda unustage, et reeglina noore juhijaoks peab auto silmale ka ilu pakkuma, nii seest kui väljast. |
Ma ei saa aru, mis selle B5 juures silmailu pakub... See on täiesti maitse asi, ma ei arva B5 välimusest üldse mitte midagi, täiesti keskmine,
keskmise välimusega auto. |
Just täpselt, et maitse asi. Kellele meeldib Omega, kellele B5 ja kellele üldse koda Favorit Minule nt meeldib B5 juures lai C-piilar, jätab sellise mõnusa jõulise mulje miskipärast |
b5el on kaasaegsem välimus võrreldes konkurentidega (e36 või c klass) sellepärast seda ostetakse. Vaadates juba seda, kui palju b5 tuuakse välismaalt
meile müügiks. Ju siis ikkagi kellegile meeldib. Minu arust isolatisoon b5 on väga hea, endal 81ne diisel ja suht vaikne. Sõbrad autotehnikud isegi
kiitsid, et hästi vaikne on sõita. Kusjuures 66ne diisel teeb kiirendusel rohkem traktori häält, 81ne geo. turbo teeb aint mõnusat vilinat (pole
tunnet, et sõidad diiisliga) . Okei ruumi muidugi võiks rohkem olla aga selleks on juba a6. Ja üldjuhul sõidan üksi autos. Ja mulle meeldib isiklikult
ntks kasvõi salongi pisidetailid.. nad ei jäta sellist vana auto tunnet võrreldes e36ga. Enda auto puhul ei meeldi näiteks tagumine osa, mul sedaan ja
jätab sellise kiitsukese mulje. Kuigi eest vaadates on suht suur ja jõuline. Ja tagant on ka auto liiga kõrgel. Eks asi soodustab ka seda, et jõhkrad
baloonid on hetkel all. 16" velje ja 205 rehv jääks asi tunduvalt normaalsem... Aga see Minu arvamus asjast.
Muidugi soovitan ka 1.8tq ja 1.9tdiq aga üksasi on see, et sa ei osta uut autot. Vaatad ikka korralikuma ja ilusama välja, mis siis et teisel parem
varustus või siis 4vedu. Eelmine aasta kevadel, kui ma endale autot vaatasin siis polnud kusagilt eriti 1.9tdiq saada, mõni üksik ainult. Ja need ei
jätnud ka niihead muljet, et nüüd vaoo, 4vedu ja juba jooksen ostma. Kuigi nüüd on vilumaa kõvasti valikut laiendanud. Mõned on päris korralikud ja
ilusad. Aga nüüd sellep vahetama küll ei hakka, esiteks ei tule rahaliselt kasuks ja esiveoga saan ka täiesti sõidetud. Kuigi siin, kus ma elan ehk
metsas oleks 4wd suht kasulik.
225 Nm @ 1700 rpm
|
|
|
|
Harry_R
huviline
Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.01.12 21:32
|
|
|
sierraga täitsa nõus.
B5 on salongi poolest siiani täiesti kaasaegne võrreldes sama aasta bmw, opelite jm., aga kui tehtaks seda ainult sedaanina, siis ma ei vaatakski
selle auto poole.
|
|
|
SaashV
huviline
Registreerunud 22.01.12
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 B5 1.9 TDI
|
|
Kuits
klubiliige
Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199
|
postitati 22.01.12 18:00
|
|
|
Hinnalt 2.6, kuid ökonoomsuselt 1.9tdi.
Vaevalt, et keegi otseselt siit ka neid vaatamas/proovimas on käinud, et adekvaatselt vastata.
Kui veidi viitsimist lugeda jne, siis foorumist on pm köigest pajatatud...lihtsalt enesele tuleb vajalik teadvustada.
Vorsprung durch Drehmoment !
|
|
|
|
SaashV
huviline
Registreerunud 22.01.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.01.12 08:47
|
|
|
Tänud sulle!
Eks jah tahaks tõsiselt ökot ja samas,et natukenegi liiguks+välimus oleks viisaka kanti nii,et peab hõbedast minema vaatama Must jätab natuke väsinud tunde mulle,kuigi kuna ise kunagi pesulas töödanud ja
autosid salongi jaoks valmistanud,tean et seest väljast nägemine on petlik,jubeda peldiku võib 1 päevaga teha prillikiviks seest ja väljast.Küll peab
uurima tehnilist seisu veel.
|
|
|
cobra113
huviline
Registreerunud 20.11.08
Kasutaja on eemal
Auto: audi 80 2,6 avant quattro
|
postitati 30.01.12 09:21
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: cobra113
Antud isendi kohta infot kellelgi: http://www.auto24.ee/used/969704
Millest võib olla tingitud, et armatuuri liistud ei ühti ukse liistudega? Armatuur pole ideaalselt paigas? |
On keegi vaatamas käinud? Hind aina langeb.
Ei tahaks ehku peale minnes lõuna-eestist pikka otsa ette võtta.
Vb viitsiks keegi lähemalt auto üle vaadata ja teistele ka täpsemat infi anda.
|
|
|
charley
huviline
Registreerunud 21.09.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 C5 Avant
|
postitati 30.01.12 14:13
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: SaashV
Tänud sulle!
Eks jah tahaks tõsiselt ökot ja samas,et natukenegi liiguks+välimus oleks viisaka kanti nii,et peab hõbedast minema vaatama Must jätab natuke väsinud tunde mulle,kuigi kuna ise kunagi pesulas töödanud ja
autosid salongi jaoks valmistanud,tean et seest väljast nägemine on petlik,jubeda peldiku võib 1 päevaga teha prillikiviks seest ja väljast.Küll peab
uurima tehnilist seisu veel. |
Kui vaatamas käidud,siis jaga muljeid.Seisukord jne,mind huvitab antud auto väga.
|
|
|
SaashV
huviline
Registreerunud 22.01.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 03.02.12 08:15
|
|
|
Tsitaat: | Kui vaatamas käidud,siis jaga muljeid.Seisukord jne,mind huvitab antud auto väga. |
Vaatamas käidud ja ära ostetud 1.9 TD hõbedane mis müügis oli soodushinnaga 2495.
S rooli sees polnud,samuti polnud makki mis pildil,aga see pole suur asi kuna sain ostetud juba concerti a6 oma sisse ja jäi korralik rool panna,kuna
omanik oli mingi vana rooli otsa kruttinud.Samuti passis 66kw mitte nagu müügi kuulutuses oli et 81.Väitis,et kindlalt pole 66kw,samas usun et on kui
turbu otsad annaks,saaks aru et ei liigu kuhugi ehk.Samuti ei olnud veojõukontrolli nagu välja oli toodud,pärast väitis et eiei pole kirjutanud
seda,aga üle vaadates kuulutust oli seal niimõndagi rohkem märgitud.Vähemalt kiiruse hoidik on hehe.
Auto ise oligi puhas nagu piltidel,seest,väljast.Kuigi lume alla oli peidetud tosin kriime mida piltidel ei näinud,tundus nagu mingi naise kättemaks
oleks üle käinud ilusti. Sain ta 2300 kätte ja hunnik läks arvele võtmiseks,kuna autol polnud eesti nr ollagi.
Kast korras,veermik ei kolise ei lagise.Tundus tõsiselt heas seisukorras kui ei arvesta kriime ja seda et omanik seal kruttis raha maha omale.
Üldjuhul inimene oli tore ja abivalmis kuna juhtus nii,et ostetud sai auto aga kaotasin auto dokid ülejärgmine päev ära,esmasp leidis naaber
prügikastist need,kuigi arvasin et vsjoo lännu mis lännu ja polnud oma nimelgi veel Sai juba kõik jaoskonnad läbi möllatud ja ei teadnudki enam kust otsida ja omanik oli abivalmis,et võtab ühendust kohe inimesega kelle
nimel olnud oli varem jne,kuigi õnneks naaber ruulis kes prügikastist leidis dokid.Meeldib auto enesest kuna ei näe väsinud välja.Sees pole vast
kunagi suitsu tehtud või on ta nii hästi korda tehtud(isegi kunagi salongi autosid valmistanud,tean et kulub 1 päev teha kaunast iluduse).
Muidu jah sai natuke otsitud ja väga tahtsin midagi tagasihoidliku ja samas viisakamat nii et läks loosi see.
Väga öko muide ja siiamaani nii nagu omanik lubas,et poolest pöördest
läheb.On ka läinud.Ütleb vaid seda,et mootor veel väga heas seisus kui vaatan et kõrval maja juures 10a uuemat autot üritatakse käima saada
Esimeseks pilliks käib küll,kuigi suvel erilist kasutust talle pole.siis on kaherattalise aeg
|
|
|
ralak
huviline
Registreerunud 14.11.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.02.12 14:30
|
|
|
Tere,
Huvitavad siis paar võimsama mootoriga A4-ja, uuriks kas keegi on kaemas käinud neid?
Kas 99 aasta oma on juba faceliftiga (kuigi ei paista erinevusi minu arust) ning kumma valiksite ja miks, kaasfoorumlased?
a) http://www.auto24.ee/used/938860
b) http://www.auto24.ee/used/961513
Terv,
Audivõhik
|
|
|
Kuits
klubiliige
Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.02.12 14:46
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: ralak
Tere,
Huvitavad siis paar võimsama mootoriga A4-ja, uuriks kas keegi on kaemas käinud neid?
Kas 99 aasta oma on juba faceliftiga (kuigi ei paista erinevusi minu arust) ning kumma valiksite ja miks, kaasfoorumlased?
a) http://www.auto24.ee/used/938860
b) http://www.auto24.ee/used/961513
Terv,
Audivõhik |
Pöhjendada ei viitsi, minu valik oleks 2.8.
Istmete, välimiste kroomliistude, katuseluugi olemasolu poolelt valiksin 2.4.
|
|
|
|
jokerAudi
huviline
Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.02.12 14:46
|
|
|
Ei ole see 99a oma veel faceliftitud (tuled ja ukselingid annavad sellest ennekõike märku). Täpselt samasugused tuled-lingid, nagu 96a omal.
Aga kui valida, siis kindlasti see 2.8 mootoriga. Miks? Seda on siin foorumis juba väga kaua jahutud- nimelt minek on 2.8-sel oluliselt parem, kuid
kütusekulud on võrdsed sisuliselt. Samas nende kahe puhul on salong 2.4-sel ilusam, eriti just need valged nahast sportistmed. 2.8-se kanap*sa värvi
tavalised nahkistmed (kuulutuses märgitud sportistmed, kuid seda nad kindlasti ei ole).
Panen sulle niisama infoks ka mõlema auto tehaseandmed.
Audi A4 Avant 2.4 V6 quattro 121kw 230Nm manuaal: kütusekulu (linn/maantee/keskmine): 14.6/7.8/10.3; 0-100: 8.4s, tippkiirus 220km/h;
Audi A4 Avant 2.8 30V V6 quattro142kw 280Nm manuaal: kütusekulu (linn/maantee/keskmine): 14.8/7.9/10.4; 0-100: 7.4s; tippkiirus 234km/h;
Ehk siis, 2.8 on sekundi jagu kiirem kiirendusega, suurema väändega, ent kõigest 0.1 liitrit suurema kütusekuluga. Kindlustusest peaks nad ka samasse
suurusjärku jääma, samuti muud hoolduskulud peaks olema sisuliselt samad.
Tegelikult taandub asi siiski sinna, et loeb ju auto korrasolek. Seega, mine vaata mõlemad üle ja võta, kumb on korralikum. Läbisõitu ära vaata, see
ei tohiks auto ostul eriti rolli mängida, kuna ca 80% juhtudest on seda nagunii keritud. Ise valiksin 2.8 quattro.
|
|
|
|
SilverLine
huviline
Registreerunud 27.03.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 Facelift, Volvo S60 D5
|
postitati 05.03.12 11:11
|
|
|
Küsimus, kas keegi tolle isendiga on tutvumas käinud?
http://www.auto24.ee/used/957315
Et oskab pajatada kas on ka tehniliselt sama viisakas kui välimuse järgi pildipealt. Küsin kuna hakkab tekkima tunne et E39 528 on minu jaoks end
ammendamas, ei viitsi enam remontida. Müüks maha seniks kuni tehnoseisund väga hea ja ainuke mille vastu ma vahetan oleks B5 FL Quattro!
Edit: kuulutuses silma hakkav läbisõit on 110% puhas bullshit!!! Never ei tule saksast auto alla 275 000 km, aga läbisõit ei loe, kui auto ise aus
|
|
|
|
mkb
meeskond
Registreerunud 21.02.08
Kasutaja on foorumis
Auto: Avant Q
|
postitati 05.03.12 12:48
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: SilverLine
Never ei tule saksast auto alla 275 000 km,/---/ |
Väga põhjapanev ja konkreetsete numbritega lause...
|
|
|
SilverLine
huviline
Registreerunud 27.03.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.03.12 13:04
|
|
|
Muudmoodi ei oska ära panna vä? Piltlik näide, et ei tasu olla sinisilmne loll naiiv kes usub, et auto on 12 aastat vana ja läbisõitu 187 000! Selleks
ei pea olema tuumafüüsik, et aru saada sealt on kenasti tagasi keritud!
|
|
|
|
jokerAudi
huviline
Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.03.12 16:18
|
|
|
Muudmoodi ei oska ära panna vä? Piltlik näide, et ei tasu olla sinisilmne loll naiiv kes usub, et auto on 12 aastat vana ja läbisõitu 187 000! Selleks
ei pea olema tuumafüüsik, et aru saada sealt on kenasti tagasi keritud! |
Ära ärritu selle lapse peale. Ta lihtsalt tahab tähelepanu
Muidu seda konkreetset autot ei ole vaatamas käinud, küll aga käisin seal mõni aeg tagasi üht A6 katsumas-vaatamas ja see oli küll väga korralik ja
kobe. Ainuke, mis mind häiris oli hind, mis oli 97a C5 monomähkuri kohta natukene liiga krõbe ja allahindlus ei tulnud kõne allagi. Niipalju, kui on
kokkupuuteid, siis pidavat täitsa normaalne koht olema, kust auto osta. Sul muidugi veits kauge, et lihtsalt vaatamise pärast kohale uhada sinna. Aga
ehk mõni hea klubiline läheb vaatab auto sinu jaoks üle? Alati on ju võimalik asju kokku leppida Pmst võin seda isegi teha, kui Tartu satun.
|
|
|
|
sierra
Registreerunud 17.07.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.03.12 17:04
|
|
|
ei pea olema tuumafüüsik, et aru saada sealt on kenasti tagasi keritud! |
vabandust, aga jäta sellised asjad siis oma teada "Never ei tule saksast auto alla 275 000 km." Tulevad ikka küll, üdljuhul hind ka sellele vastav.
Aga no eestlasele pole mõtet ehtsat autot tuua, sest eestlane ei maksa 12a vana auto eest normaalset hinda, vaid tahab üliodavalt kõike saada...
Aga sinu auto näeb küll väga mõnus välja, mine kindlasti vaatama
225 Nm @ 1700 rpm
|
|
|
|
late
huviline
Registreerunud 11.01.05
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C5
Avant; BMW E46
|
|
SilverLine
huviline
Registreerunud 27.03.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 15.03.12 09:30
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: late
Küsimus, kas keegi tolle isendiga on tutvumas käinud?
http://www.auto24.ee/used/957315
Et oskab pajatada kas on ka tehniliselt sama viisakas kui välimuse järgi pildipealt. Küsin kuna hakkab tekkima tunne et E39 528 on minu jaoks end
ammendamas, ei viitsi enam remontida. Müüks maha seniks kuni tehnoseisund väga hea ja ainuke mille vastu ma vahetan oleks B5 FL Quattro!
Edit: kuulutuses silma hakkav läbisõit on 110% puhas bullshit!!! Never ei tule saksast auto alla 275 000 km, aga läbisõit ei loe, kui auto ise aus
|
No sõita on E39 väga mõnus,aga kahjuks rikub remondirõõm sõidurõõmu.
Juhtusin ise ka seda masinat piiluma ükspäev,sest vilega nelivedune piinab ikka hinge. Minu meelest on sellel parem esitiib värvitud ja minu jaoks isiklikult on hõbedase auto toonivahe päris kole ja silma hakkav,mis rikub
kogu auto ilme. |
Sõita on E39 jah väga hea, kuigi ka mitte A4'gi pole asi kehvem, sobib minu sõidustiiliga vaata et paremini kui viiekas. SEe masin juba pikemat aega
kriibib hinge, pakkusin ka vahetust tollele autopoele, aga polnud huvitatud. Eks pea katsuma müüa. Hakkas endalegi see värvivahe silma, aga samas, kui
mujalt auto aus, milles siis küsimus, suht sile ja libe paistab!
|
|
|
|
sierra
Registreerunud 17.07.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.03.12 10:06
|
|
|
see värvivahe ei või mingi näitaja olla, valgus võib erinevate nurakade all erineva tooni detailidele anda. mine vaata asi oma silmaga üle.
Märkus moderaatorilt: "Kuna kasutaja ei ole vaatamata varasematele märkustele asunud järgima foorumi reeglite 3.
punkti, on kasutaja postitusõigus peatatud!"
225 Nm @ 1700 rpm
|
|
|
|
ht99
huviline
Registreerunud 10.11.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.03.12 14:03
|
|
|
Olen terve teema vaikselt läbi sirvinud ja kaalun ise ka hetkel A4 ostu.
Tahaks pääseda võimalikult väikse kütusekuluga ja väikeste remondiarvetega.
Seega ise arvan et tuleks võtta 1.8 bensukas.
Salongi poole pealt tahan kindlasti elektriaknaid ja väldiksin neid pliidinuppe ka.
Või võib 1.9tdi'si ka vaadata?.
Hinnaklass mitte rohkem kui 2000 , sest siis jääks mingi summa esialgu alles kui peaks üllatusi tekkima.
Enamus sõitu linnas, kuid korra paar kuus sõidaks mingi 50km maale, ja mõnikord aastas käiks Tartus, Pärnus jne.
Mõningad isendid mis silma jäänud A24'st.
1. http://www.auto24.ee/used/992489
2. http://www.auto24.ee/used/993542
Sedaan või universaal - suht savi, meeldivad mõlemad.
Vaadanud ka 1.8T, kuid kardan nende puhul et võib tekkida suurem ootamatu väljaminek kui turbo peaks otsad andma.
Kiitke/laitke.
|
|
|
Kuits
klubiliige
Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.03.12 20:27
|
|
|
Piltidel paistavad mölemad viisaka väljanägemisega +, et tumedamal on lisatud kelladele röngad.
Lisaks on tumedal suunatuledega mingi probleem, nimelt ei asetse nii nagu peaks, eeldan, et fikseerimise "naga" on katki.
Heledamal on kaasreisija poolsed iluliistud kummalised, kuid see vöib olla lihtsalt värvivarjundist jne.
Tdi oleks ka hea valik, kuid seda vast sellise hinnaga naljalt ei leia.
|
|
|
|
Lehekülgi: 1 .. 15 16 17 18 19 .. 29 |
|