Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  ..  15  16  17  18  19  ..  28
Autor:
Pealkiri: Audi A6 C5 (Typ 4B, 1997–2004) (Vastuseid: 686 | Vaatamisi: 184591)
mtaudi
huviline

Registreerunud 26.02.07
Kasutaja on eemal

Auto: Golf Variant '17

postitati 31.05.12 09:51 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: erki.t
Tsitaat:
Algselt postitas: mtaudi
Sama raha eest nelikvedu päris kindlasti kohe ei saa - ka hooldus ja remondikulud on suuremad.

Olles 2 quattrot pidanud ei saa ma kuidagi olla nõus väitega, et hooldus- ja remondikulud on suuremad. Mul ei ole kõigi nende aastate jooksul ette näidata ühtegi arvet, mida saaks vedava tagasillaga seostada, no ei lagune noh - ei lagune see tagasild, ega mitte ka keskdiffer vms nelikveoga seotud spetsiifiline detail.

Jubedalt on vedanud Sul siis sellisel juhul :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
pillekas
huviline

Registreerunud 12.03.10
Kasutaja on eemal

postitati 31.05.12 10:16 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: eko89
Vabandust, kui solvusid sellepärast, et sul pole nelivedu.
Mina ütlesin enda seisukoha ja jään sellejuurde, et niikaua kui sõidan audiga siis nelivedu. Kui tuleb monomähkija siis ennem bmw, kui audi.
See on minu arvamus ja ju mu elamistingimused võimaldavad quattrot pidada.
Jah ma ülistan ka praegu oma audit ja leian, et kui tahta mugavat sõiduautot, millel on ka nelivedu ja hinnaklass kuni 5000euri siis quattro c5 kerepeal audi on üks parimaid. Sorry aga a4 on minujaoks väike muidu arvestaks ka seda.
Ja müün oma autot ainult sellepärast, et silma on jäänud paar head monomähkijat(bmw). Olen c5 omanud peaaegu 2 aastat ja olen väga rahul, väga tänuväärne auto, odavate ülalpidamis kuludega, hea teelpüsivusega ja mugav.
Ja sinu võistlus/võrdlus momendi mõte oli mis?
Mina ei sõida oma autoga rallit, autot kasutan igapäevaseks liiklemiseks, või väidad, et talvel liigub sinu esivedune valgusfooritagalt samakergelt ja ilusti minema, kui minuoma, või talvel kurvis püsib sama raudpolt kindlalt?
See on siin ostuteema ja inimesed küsivad, nõu. Kas see on paha nõu, et kui umbes sama rahaeest saab neliveoslise, siis tasuks seda kindlasti eelistada?
Isegi audi reklaamib oma reklaamidel alati quattrot. :)

Igaüks sõidab sellega, mis talle meelib ja milleks ta autot kasutab?
Näiteks ostsin umbes 1 kuu tagasi perre veel c3-e 2006 aasta bensukas. Autoks on minul teda raske nimetada, kuid sai ostetud varuautoks ja poes piimajärgi käimiseks vahel. Selleks sobib ta ideaalselt.

C3 mis on 2006 aasta??:o:D Ehk muudad ära selle, hästi ei usu:D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
erki.t
huviline

Registreerunud 06.07.06
Kasutaja on eemal

Auto: Got burger? (Jeep)

postitati 31.05.12 10:23 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:
Algselt postitas: erki.t
Tsitaat:
Sama raha eest nelikvedu päris kindlasti kohe ei saa - ka hooldus ja remondikulud on suuremad.

Olles 2 quattrot pidanud ei saa ma kuidagi olla nõus väitega, et hooldus- ja remondikulud on suuremad. Mul ei ole kõigi nende aastate jooksul ette näidata ühtegi arvet, mida saaks vedava tagasillaga seostada, no ei lagune noh - ei lagune see tagasild, ega mitte ka keskdiffer vms nelikveoga seotud spetsiifiline detail.

Aga mis on need TÜÜPVEAD nelikveo puhul, mida ostja kartma peaks, kui kallist remondi ja koolduskulu?

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
pillekas
huviline

Registreerunud 12.03.10
Kasutaja on eemal

postitati 31.05.12 10:29 Tsiteeri

Läheb teemast juba väga välja.Olen sõitnud oma a4 quattroga juba 5 aastat ja pean ütlema ausalt, et tagasillas ei ole ma pidanud ühtegi jubinat vahetama.Kestab väga hästi, ka esisild, kui korralikud jupid panna;)

jokerAudi
huviline

Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal

Auto: Superb 2018

postitati 31.05.12 10:46 Tsiteeri

Tsitaat:

Ta pole ainuke... ei saa ka mina öelda, et quattro tagasilla süüna oleks mingeid ulmelisi arveid tulnud (jokerAudi @ 2x A4q). Pigem on Sinul kehvasti läinud ja oled kukkunud kehvade eksemplaride otsa.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
erki.t
huviline

Registreerunud 06.07.06
Kasutaja on eemal

Auto: Got burger? (Jeep)

postitati 31.05.12 10:48 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: pillekas
Läheb teemast juba väga välja.Olen sõitnud oma a4 quattroga juba 5 aastat ja pean ütlema ausalt, et tagasillas ei ole ma pidanud ühtegi jubinat vahetama.Kestab väga hästi, ka esisild, kui korralikud jupid panna;)

Justnimelt!

See "quattro kallim ülalpidamine" tundub minu jaoks pigem müüt, mitte minu ainuisikuline suur vedamine ja õnn kasutatud autode ostul.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 31.05.12 11:02 Tsiteeri

Mina samuti ja ma usun, et veel paljud teised on seisukohal, et C5 "pidamise" ainus point saabki olla vaid 4vedu. Mitte sellepärast, et nelivedu mingi oluline omadus oleks, vaid seetõttu, et kõik teised sama klassi ja sama ajastu kvaliteetautod on oma ehituselt, kvaliteedilt ja mis ntx minu jaoks oluline- usaldusväärsuselt oluliselt etemad. Mul ntx järgmise auto soetamisel ei teki hetkekski tahtmist audi poole vaadata, C5 võtsin lihtsalt prooviks, et kas tõepoolest on nii kehv... On küll.:(

Kusjuures roolis olla on superhea, juhitavusele ja mootori dünaamikale ei saa mitte vähimatki ette heita-lausa superauto ses suhtes.

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Q7 3.0TDI -14

postitati 31.05.12 11:07 Tsiteeri

Pukk: peab kemüüsetama, muidu 1000eur, diffripadjad: peab ka kohati kemüüsetama, muoidu 100-300eur, katalüsaator vist ei mahu enamik universaale normaalselt alla, peab kemüüsetama või originaali ostma 1000eur, õlivahetus tagadiffris, paljud vist peavad vasaraga õli kätte saamiseks diffrikorpusesse augu lööma, käsipiduritrossid on tüüpviga, esveolistel asi lihtsam, vähemalt b5-l on erinevalt esiveolisest tagasillal reguleervardad, õõtsad jms, mida läheb teatud ls alates kindlasti ja on üldiselt kallimad, kui esimesed, coupel näiteks on, summuti pütid on erilised ja jälle mingi jama, kui peaks vahetust vajam, sest ka sillast üleminek on torul õrn koht, tagumiste pooltelgede lekked ja risti ning muu sellise kulumisega endal pole jamasid olnud, aga foorum ju infot täis, et mis ometi saaks asenduseks panna, originaali hind paneb nööri kaela. Kui auto ls on kuni 300tuh km, siis ei ole need asjad probleemiks, aga c4, c5 ja b4, b5 on enamik üle selle jing kui asjad tahavad korraga saada vahetust, siis on ikka suht sitas.i, tõsi, laiali vist naljalt ei lagune, aga kiirendades kolks siin ja kahin seal ja lõtk kolmanadas kohas ei ole audile kohane.
Sina ferdinand loe foorumit ja ära osta omale 2,5 diislit ja tee siis järeldust kogu audidele.

mtaudi
huviline

Registreerunud 26.02.07
Kasutaja on eemal

postitati 31.05.12 12:00 Tsiteeri

audi_a4_v6 tõi üsna hästi välja nelikveoga kaasevate võimalike vigade loetelu.

Minul ei ole quattrot mootori valiku tõttu, kuna ökonoomsus on olulisem, kui treilerist vabanemine. Mingit 2,8L V6 ma linnasõiduks omale küll ei soovi ja võimsus ei ole kuidagi kütusekuluga kooskõlas. Selle mootori hääl ja kõik on mõnus, vääne hea jne, kuid tänaseid küstusehindasid vaadates, ei kipu sellist pilli igapäevasõiduks võtma.

Võibolla talveks võtab mõne vanema aastakäigu "hobiauto" 2,8L mootori ja nelikveoga, kuid igapäevasõiduks muutub liiga kulukaks.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
jokerAudi
huviline

Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal

postitati 31.05.12 12:02 Tsiteeri

Tsitaat:

Minul ei ole quattrot mootori valiku tõttu, kuna ökonoomsus on olulisem, kui treilerist vabanemine. Mingit 2,8L V6 ma linnasõiduks omale küll ei soovi ja võimsus ei ole kuidagi kütusekuluga kooskõlas. Selle mootori hääl ja kõik on mõnus, vääne hea jne, kuid tänaseid küstusehindasid vaadates, ei kipu sellist pilli igapäevasõiduks võtma.

Võibolla talveks võtab mõne vanema aastakäigu "hobiauto" 2,8L mootori ja nelikveoga, kuid igapäevasõiduks muutub liiga kulukaks.

Ei ole ju ka 1.8Tq väga jube joodik ning pealegi, Audil on olemas ju ka diisel+quattro... just saying...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

postitati 31.05.12 12:04 Tsiteeri

Tsitaat:

Õige jutt, kui mul oleks ka raha piisavalt, siis kindlasti suure mootoriga bensukas ja nelikvedu, nii kaua aga igapäevaseks midagi ökomat ja lihtsamat, hobiautoks aga v6 coupe quattro:D Ma ka siin valmistan pinda ette, kui peaksin mingi hetk esiveolise c6-ga kodu ette sõitma, et siis siin foorumis päris maha ei löödaks:D Mitte et teiste arvamus olulisem oleks, aga natuke mõjutab ikka. Aga vot see teema on c5-st ja modedel on üks lehe jagu tööd siin varsti, kuid selge on see, et on kolm leeri, q pooldajad, vastased ja neutraalsed. Mina olen neutraalne.

MaQQu
klubiliige

Registreerunud 15.12.02
Kasutaja on eemal

postitati 31.05.12 12:10 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ferdinand
Mina samuti ja ma usun, et veel paljud teised on seisukohal, et C5 "pidamise" ainus point saabki olla vaid 4vedu. Mitte sellepärast, et nelivedu mingi oluline omadus oleks, vaid seetõttu, et kõik teised sama klassi ja sama ajastu kvaliteetautod on oma ehituselt, kvaliteedilt ja mis ntx minu jaoks oluline- usaldusväärsuselt oluliselt etemad.

Suhteliselt julge väljaütlemine!? Kas mõistame hinnaklassi erinevalt või oled eriti kehva isendi otsa sattunud VÕI ootasid midagi utoopilist.

Tsitaat:
Mul ntx järgmise auto soetamisel ei teki hetkekski tahtmist audi poole vaadata, C5 võtsin lihtsalt prooviks, et kas tõepoolest on nii kehv... On küll.:(
Kusjuures roolis olla on superhea, juhitavusele ja mootori dünaamikale ei saa mitte vähimatki ette heita-lausa superauto ses suhtes.

Järjekordselt julge väljaütlemine - ehk oled tõesti hinnaskaala madalamas otsas olnud kehva isendi otsa sattunud või veelgi enam sellele ise kaasa aidanud? (Su tanklakütuse vältimise eksperiment ehk? : )

mtaudi
huviline

Registreerunud 26.02.07
Kasutaja on eemal

postitati 31.05.12 12:19 Tsiteeri

1,8TQ ei ole väga võtta kuskilt seetõttu saigi esiveoline võetud ja kütusekulu on ikkagi väga OK ja jõuga igati kooskõlas [loe: liigub väga hästi edasi]. Trassil 5,5L/100km ja linnas saab 9,5L/100km hakkama küll. Diislit ma ei taha - kohe kuidagi ei taha - ikka veel ei taha .... See selleks.

Quattro puhul olen ka pigem neutraalne. Praeguse auto valiku puhul saigi otsustavaks mootor, salongi värv ja seisukord, kere värv ja enamvähem ok seisukord, turbod / viled korras jne. Minu kindel valik oli ka Avant - sedaani ei taha ega hakkagi vist tahtma :) Tagumised rattad võiks toimetada küll, aga selle jaoks nahast välja ei poe.

maikl369
huviline

Registreerunud 13.08.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 C6 3.0TDI 176kw S-Line Plus QUATTRO 2011a , Vw passat 1.9TDI 81kw AFN

postitati 31.05.12 12:41 Tsiteeri

Soovitan kellelgi seda isendit vaatama minna.
http://www.auto24.ee/used/1029536
Auto on ikka väga heas korras ja omanik on väga hooliv ja hoolitsev.
Olen ise seda autot oma silmaga näinud 2.5aastat.
Kui kellelgi on küsimusi siis võite minult küsida U2U.

mtaudi
huviline

Registreerunud 26.02.07
Kasutaja on eemal

postitati 31.05.12 12:55 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: maikl369
Soovitan kellelgi seda isendit vaatama minna.
http://www.auto24.ee/used/1029536
Auto on ikka väga heas korras ja omanik on väga hooliv ja hoolitsev.
Olen ise seda autot oma silmaga näinud 2.5aastat.
Kui kellelgi on küsimusi siis võite minult küsida U2U.

Väga ilus on tõesti :)

ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 31.05.12 13:22 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: MaQQu
Suhteliselt julge väljaütlemine!? Kas mõistame hinnaklassi erinevalt või oled eriti kehva isendi otsa sattunud VÕI ootasid midagi utoopilist.

Ei ostnud isegi kõige odavamat tol hetkel, vaid sellist mis meeldis ja oli keskmisest pigem paremas seisus, lihtsalt kinnisidee oli talvel 4 veolisega sõita. Ma ei ütle, et kokkuvõtlikult on halb auto, mulle isegi väga meeldib sellega sõita, kuid kui mõtelda, kui palju ma olen selle tüüpvigade likvideerimisele aega (ja raha) kulutanud ning auto riketest sõltuvalt olulisi asju tegemata jätnud, siis see ei ole isegi nii vana masina puhul mõistlik. Kui siin teisi teemasid loen, siis mu masin isegi hästi vastu pidanud...:D

Kusjuures mitte mingeid kütusekasutusest tulenevaid olulisi probleeme pole seni esinenud, ses suhtes on see mootor ja pump tõepoolest head, sellele osale ei saa midagi ette heita. Ka ei julge ma sillaosade lagunemise üle kurta.

Kuid
Ntx Mertseedesega sõitsin rahulikult mitu aastat nii, et ma ei teadnud mis asi on auto remontimine, ka hoolduskulud olid suhteliselt olematud. Kusjuures see sai tõepoolest ostetud turu kõige odavam ning tohutusuure läbisõiduga.

Just eile kuulsin kurtmist et A8 omanik pole rahul oma masinaga, tohutu müra kostab salongi, mitte, et masinal midagi viga oleks, lihtsalt ongi nii. Ning sõidab diisel PMV'ga, see pidavat sama ajastu bensiinimootoriga audist oluliselt vaiksem olema?

Ei taha ma sugugi audit maha teha, lihtsalt oma kogemustest pajatan, teema on ju C5 ostuplaanist.

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
orukas111
huviline

Registreerunud 27.12.08
Kasutaja on eemal

postitati 31.05.12 13:22 Tsiteeri

Ma ei saagi nüüd aru, kas peaksin jätma järgmise auto valikust C5 2004(uuema tüübi mootor) 132kw quattro välja või mitte.
Viimase lehega tuli juba nii hirmutavat juttu, et C5 poole ei tasu üldse vaadata.
Jääb mulje, et selles hinnaklassis ei saagi siis sobivat masinat kui Audi poole vaadata.

jokerAudi
huviline

Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal

postitati 31.05.12 13:32 Tsiteeri

Tsitaat:
1,8TQ ei ole väga võtta kuskilt seetõttu saigi esiveoline võetud ja kütusekulu on ikkagi väga OK ja jõuga igati kooskõlas [loe: liigub väga hästi edasi]. Trassil 5,5L/100km ja linnas saab 9,5L/100km hakkama küll. Diislit ma ei taha - kohe kuidagi ei taha - ikka veel ei taha .... See selleks.

Ja nüüd ma tahaksin teada, mis valemiga Sa saad kütusekulu kõvasti alla tehasenormi (laboritingimused)? Ehk saaks mingeid nippe su käest vms... Tehas annab sellisele Audi A4 B6 1.8T Avant -le maanteekuluks 6,4 ja linnakuluks 11,3 liitrit sajale (need näitajad on tõesti olemas selle auto nimistus, ent 1.9TDI peal). Ilmselt järjekordne tegelane, kes arvab, et tema auto sõidab sisuliselt õhu peal (nagu näiteks ühes teatud foorumis üks tegelane raius kindlalt, et tema 540i BMW võtab keskmiselt 7 liitrit sajale bensiini, kusjuures 80% sõite toimub linnas :D). No offence though.

Orukas111, kohe kindlasti ei peaks sa jätma seda autot valikust välja, vastupidi. Kui on korras mootor-käiguosa ja muidu sile masin, siis mina võtaks küll ligi sellise. Ei ole ta küll kõige ökom diisel, kuid see-eest mugavus, minek, vääne- need on asjad, mis on seda kütusehinda väärt. See joga (vabandage väljendust, ma tean, et igaühel on õigus oma arvamusele, ent see hirmujuttude rääkimine q suunal on juba ära tüüdanud ammuilma), et quattro teeb su elu jubedaks ja kalliks jne, on mõttetu ja sellele tähelepanu pöörata ei maksaks. Okei, natukene on ehk rohkem kulutusi (sest kõik, mis liigub, see ka kulub), ent quattro on väga töökindel süsteem. Mingeid ulmelisi kulutusi ta sulle ei põhjusta võrreldes esiveolisega. Lihtsalt ostul veendu, et autot on hästi hoitud ja et auto on korralik. Siis ei tohiks sulle ka hiljem tulla mingeid kulukaid väljaminekuid. Sellest mootorist on siin foorumis juttu olnud juba roppumoodi, ei hakka kordama seda enam. Lisaks, ka turvalisus maksab midagi. Libedal-märjal ei saa quattrot ja esivedu võrrelda üldse.
maikl369 nii nahhaalselt ikka reklaami ei teeks ju? :D

eko89
huviline

Registreerunud 11.11.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A8 d3 171kw

postitati 31.05.12 13:43 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: pillekas

C3 mis on 2006 aasta??:o:D Ehk muudad ära selle, hästi ei usu:D

Citroen c3 täpsustus, vabandust.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

postitati 31.05.12 13:49 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: jokerAudi
...Lisaks, ka turvalisus maksab midagi. Libedal-märjal ei saa quattrot ja esivedu võrrelda üldse.
:D

Sa vist pole ESPga masinat omanud?

jokerAudi
huviline

Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal

postitati 31.05.12 13:57 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: audi_a4_v6
Tsitaat:
...Lisaks, ka turvalisus maksab midagi. Libedal-märjal ei saa quattrot ja esivedu võrrelda üldse.
:D

Sa vist pole ESPga masinat omanud?

Ise omanud ei ole, küll aga sõitnud talvel sellisega. Okei, on stabiilsem, kui tavaline monokas, ent nelikveoga siiski võrrelda ei andnud. Vast mängis seal rolli ka automark (Mazda), ent siiski. Nelikvedu jääb nelikveoks.

mtaudi
huviline

Registreerunud 26.02.07
Kasutaja on eemal

postitati 31.05.12 13:58 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:

Ja nüüd ma tahaksin teada, mis valemiga Sa saad kütusekulu kõvasti alla tehasenormi (laboritingimused)? Ehk saaks mingeid nippe su käest vms... Tehas annab sellisele Audi A4 B6 1.8T Avant -le maanteekuluks 6,4 ja linnakuluks 11,3 liitrit sajale (need näitajad on tõesti olemas selle auto nimistus, ent 1.9TDI peal).

Võta kuidas tahad, aga need on reaalsed numbrid tankimisest tankimiseni :)

prj
klubiliige

Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal

Auto: S8 D4, A4 B9 2.0TQ, Cupra Born

postitati 31.05.12 14:04 Tsiteeri

Turvalisuse seisukohast küll ei ole esiveolisel ja neliveolisel mingit vahet.

Vastupidi. Esiveolisel kiirendades kraabib juba tühja, saad aru, et on libe, sõidad ettevaatlikumalt.
Neliveolisel saad teada, et pidamist s*ttagi ei ole alles siis, kui häda käes on :) (okei see nüüd naljaga pooleks).

Audi torseni põhine nelikveo süsteem on projekteeritud ühe mõttega - "performance". Mitte kuskil mudas ronimiseks vms.
Mõjutab ta kõige rohkem just nimelt kiirendust halbades teeoludes.

Ja ESP kommentaariga nõustun. Kui rääkida turvalisusest, siis on ESP-ga autod ja ilma.
Ma saan aru, et meeste puhul on autojuhtimine nagu seks - alati arvatakse, et ollakse teistest kõige paremad. Aga ESP olemasolu ennetab väga suurel hulgal ohtlikke olukordi. Seda just nimelt igapäevasõidus, mitte kuskil rajal rallides.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
Kristoff
huviline

Registreerunud 03.11.06
Kasutaja on eemal

Auto: Tq & TSI

postitati 31.05.12 14:54 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ferdinand
...
kui mõtelda, kui palju ma olen selle tüüpvigade likvideerimisele aega (ja raha) kulutanud ning auto riketest sõltuvalt olulisi asju tegemata jätnud, siis see ei ole isegi nii vana masina puhul mõistlik. Kui siin teisi teemasid loen, siis mu masin isegi hästi vastu pidanud...:D

Kusjuures mitte mingeid kütusekasutusest tulenevaid olulisi probleeme pole seni esinenud, ses suhtes on see mootor ja pump tõepoolest head, sellele osale ei saa midagi ette heita. Ka ei julge ma sillaosade lagunemise üle kurta.
...

Ferdinand, aga palun loetle kõik need vead ette, mida oled likvideerima pidanud. Tegu ju C5 ostuabi teemaga - peaks siia sobima küll.

Tsiteeritud teksti viimasest osast jääb ikkagi selline mulje, et põhiprobleem on selles õnnetus 2.5 TDI V6-s. Ei ole omale vaja teadlikult jama kaela osta. :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
ultra2005
huviline

Registreerunud 16.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 C4 Avant (1992.a) 2,0 85 Kw AAD/AXP - Manual + AUDI A6 C5 Avant (1998.a) 1,8T 110Kw AEB/DHW - Manual

postitati 31.05.12 16:44 Tsiteeri

1998a A6/C5 1,8T Bensiini mootori jõul edasi liikuv masin on nüüdseks minu käes olnud 2 aastat. Selle aja jooksul on vahetatud järgmised asjad!

01) Ostujärgne hooldus rihmade ja rullikute näol. Minul läks kogu kompott koos töörahaga maksma 350 eur (mitte teeninduse hind)
02) Uus armatuur (vana pealiskate koos polstriga koorus igalt poolt) pole tüüpviga vaid keegi oli tõenäoliselt keemiaga veidi hullanud enne müüki, et asja ilusamaks vuntsida :D
03) Veermikus mõned detailid (2 õõtsa ja stabika kondid+rooliots) mis soodusega jäid sinna 100 eur kanti.
04) Esimeste akende plastkiilud mis olid mõlemad purunenud. Otsetud klubikaaslase Rocketi käest. Hinda enam ei mäleta aga vahetasin ise.
05) Veidi roostetõrjet koopaservadest (enda tehtud)
06) Üks jahutus flantsi tihend (ei makssnud eriti palju)
07) Kliima pumba vabajooksu laagri vahetus (laager ise 10 eur ja vahetuse teostasin ise - teeninduses on vahetuse hind umbes 50 eur kanti)
08) Istmete vahetus ergonoomilised sportistmed (120 eur) (soovitan soojalt võimalusena valida auto millel on ergonoomilised istmed sest seljavalu on peale sellise funktsionaalsusega istmetel sõitu olematu)
09) Pagasi kate avandil on murelaps, sest sellises vanuses isenditel on plast detailid tõenäoliselt nii väsinud, et süsteem endab lihtsalt laiali. Olen 3 korda pidanud seda lappima ja hetkel veel asi toimib)
10) Piduri kettad/klotsid olid soodukaga veidi üle 100 eur (nii esimesed kui tagumised) needki vahetasin ise.

Muud hetkel nagu ei meenugi ja 2 aasta kohta minu meelest üsna tubli tulemus.... Seega A6/C5 masinale suht palju kiidusõnu :)

XZN M16
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
 Lehekülgi:  1  ..  15  16  17  18  19  ..  28
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 23.1% - SQL: 76.9%]