Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  ..  15  16  17  18  19  ..  26
Autor:
Pealkiri: Audi A6 C6 (Typ 4F, 2004–2011) (Vastuseid: 647 | Vaatamisi: 214599)
KuldarA
huviline

Registreerunud 26.11.11
Kasutaja on eemal

postitati 11.08.14 10:32 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Pandora
Plaanin osta endale sellist isendit:

http://www.auto24.ee/used/1780636

Olen ka vaatamas käinud ja tundub, et auto on tõesti väga heas korras. Esiteks on kogu ajalugu olemas ja tundub üldiselt hästi hoitud auto. Kuid kas 2005 aasta kohta on see oma hinda väärt ?

Kui kõik klapib, auto korralik ja ostueelne kontroll tehtud, siis on küll.

Ise müüsin analoogse ilma talvekateta, juunis 8500€ eest.

Autod ja mootorrattad välismaalt, autode komisjonimüük, autode ost http://www.m24.ee
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Jann
huviline

Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal

Auto: C7 Allroad BIT, ABARTH, BR 175.

postitati 11.08.14 11:40 Tsiteeri

Tsitaat:

Olen ka vaatamas käinud ja tundub, et auto on tõesti väga heas korras. Esiteks on kogu ajalugu olemas ja tundub üldiselt hästi hoitud auto. Kuid kas 2005 aasta kohta on see oma hinda väärt ?

Iga auto on niipalju väärt, kuipalju on inimesed nõus selle eest maksma. 10a. vana auto puhul mina hoiduks õhkvedrust näiteks, aga võib-olla olen ma lihtsalt liiga palju maoli maas või siis kikkis Allroad-A6-Q7-meid näinud. Igatahes meie kliima ja teed tapavad selle süsteemi ja väga tülikas ja kallis on sellega tegeleda. Probleemid tulevad varem või hiljem, pigem varem...Otse Euroopast kuni 5a. vana auto on hoopis teine teema.
Muidu tundub ok olevat, ise muidugi otsiks veits värskemat aastat selle hinna eest.

OOOO, VW, Seat, Skoda DIAGNOSTIKA, OSTUABI (võimalik üle Eesti), kodeerimine, (de)aktiveerimine, aut. kastide adaptsioonid, DPF, õhkvedrustuse mured jne. (Litsentsiga orig. Ross-Tech PRO V2 seade + uusim tarkvara VCDS 24.7.1 + pikk kogemus). 2g, HN+, MHI2, MHI2Q uuendused, NAVI 2025, VIM, SpeedCam, Carplay, Android Auto aktiv. jne. Läbitud kilomeetreid ei muuda. U2U või 55547002.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Pandora
huviline

Registreerunud 05.02.13
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C7 3.0BiTDI & Audi Cabriolet

postitati 11.08.14 12:06 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Jann
Tsitaat:

Iga auto on niipalju väärt, kuipalju on inimesed nõus selle eest maksma. 10a. vana auto puhul mina hoiduks õhkvedrust näiteks, aga võib-olla olen ma lihtsalt liiga palju maoli maas või siis kikkis Allroad-A6-Q7-meid näinud. Igatahes meie kliima ja teed tapavad selle süsteemi ja väga tülikas ja kallis on sellega tegeleda. Probleemid tulevad varem või hiljem, pigem varem...Otse Euroopast kuni 5a. vana auto on hoopis teine teema.
Muidu tundub ok olevat, ise muidugi otsiks veits värskemat aastat selle hinna eest.

Mõtlesin ise ka selle õhkvedrustuse peale.. Eestis on auto 4 aastat sõitnud. Ülejäänud aja Saksamaal. Õhkvedrustus oli tal viimases hoolduses kontrollitud ja sellega probleeme ei olnud... Aga mõtlesingi, et kaua need vastu peavad umbes... ega seda keegi täpselt öelda ei oska ilmselt. Lisavarustus on samas üsna hea autol.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Jann
huviline

Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal

postitati 11.08.14 12:31 Tsiteeri

Seda ma tahtsingi läbi lillede öelda, et selle 4a. oleks võinud ise sellega siin sõita. Suure tõenäosusega saad Sina nüüd remontima hakata. Lisade rohkus tähendab paraku ka võimalikke lisa probleeme, seda ei tasu unustada. Õhkvedrustuse probleeme ei saa ette kontrollida, need lihtsalt on ükspäev kohal. Aga mitte alati muidugi. Edu otsustamisel.

OOOO, VW, Seat, Skoda DIAGNOSTIKA, OSTUABI (võimalik üle Eesti), kodeerimine, (de)aktiveerimine, aut. kastide adaptsioonid, DPF, õhkvedrustuse mured jne. (Litsentsiga orig. Ross-Tech PRO V2 seade + uusim tarkvara VCDS 24.7.1 + pikk kogemus). 2g, HN+, MHI2, MHI2Q uuendused, NAVI 2025, VIM, SpeedCam, Carplay, Android Auto aktiv. jne. Läbitud kilomeetreid ei muuda. U2U või 55547002.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
lynx
klubiliige

Registreerunud 15.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: Audi

postitati 11.08.14 15:42 Tsiteeri

Tsitaat:
Seda ma tahtsingi läbi lillede öelda, et selle 4a. oleks võinud ise sellega siin sõita. Suure tõenäosusega saad Sina nüüd remontima hakata. Lisade rohkus tähendab paraku ka võimalikke lisa probleeme, seda ei tasu unustada. Õhkvedrustuse probleeme ei saa ette kontrollida, need lihtsalt on ükspäev kohal. Aga mitte alati muidugi. Edu otsustamisel.

Õhkvedrustusega Audiga on selline lugu. Ühed kes maha laidavad ja teised kes ilma selleta autot ei osta (mina kuulun viimaste hulka - n: q7). Kui mul kunagi isegi peaks midagi juhtuma, siis tuleb lihtsalt korda teha.
Mul on (olnud) neli Audit mis on õhkvedrustusega (õigemini neid ei tehtagi ilma) ja ausalt, null probleemi. Kaks nendest olid tollal ligemale 10a. vanad.

Alati võib muretseda, et ohh rohkem lisasid võrdub ka rohkem probleeme, kuid sellisel juhul oleks kohe kergem Loganiga sõita - ausalt!

Rule: Do your homework or suffer the consequences !
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Jann
huviline

Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal

postitati 11.08.14 16:11 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: lynx
Tsitaat:

Õhkvedrustusega Audiga on selline lugu. Ühed kes maha laidavad ja teised kes ilma selleta autot ei osta (mina kuulun viimaste hulka - n: q7). Kui mul kunagi isegi peaks midagi juhtuma, siis tuleb lihtsalt korda teha.
Mul on (olnud) neli Audit mis on õhkvedrustusega (õigemini neid ei tehtagi ilma) ja ausalt, null probleemi. Kaks nendest olid tollal ligemale 10a. vanad.

Alati võib muretseda, et ohh rohkem lisasid võrdub ka rohkem probleeme, kuid sellisel juhul oleks kohe kergem Loganiga sõita - ausalt!

No näed, siis oled luki kai. Paljud seda ei ole ja pole audisi omanud ka aastast 2002, et asja jagada. Alles hiljuti juhatasin Rauli juurde ühe q7-me, nina maas, tagumik püsti. Ventiilid umbes. See on veel hea viga.

HRG
huviline

Registreerunud 11.08.14
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Avant 3.0TDi quattro 2007

postitati 17.08.14 06:20 Tsiteeri

Kindlasti oskab keegi kommenteerida, et kuidas 2.0 diisel seda keret (universaal) edasi veab. Pole kõige äkilisema sõiduga inimene, aga linnas päris jalgu ka ei tahaks jääda.

audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Q7 3.0TDI -14

postitati 17.08.14 06:35 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: HRG
Kindlasti oskab keegi kommenteerida, et kuidas 2.0 diisel seda keret (universaal) edasi veab. Pole kõige äkilisema sõiduga inimene, aga linnas päris jalgu ka ei tahaks jääda.

Linnas kindlasti jalgu ei jää, pigem on võimsusest ikka maanteel kasu möödasõitudel jne aga ega seal ka jalgu ei jää, iseasi, et mootor on lärmakas, ma mõtlen seda vanemat 2,0TDI mootorit, uuematele pandi vist ka CR peale, need pidid väidetavalt vaiksemad olema, aga neid ma proovinud pole.

Ära kunagi lükka teist meest nurka, kust ainus väljapääs on üle su enda.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
elukas
huviline

Registreerunud 13.12.04
Kasutaja on eemal

Auto: Mazda 6 2008

postitati 18.08.14 10:20 Tsiteeri

Keegi seda autot ka Tartus vaatamas on käinud. Lisade hulk on nii suur, et hakkas huvi pakkuma. Tehase auto müüb.
http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=1735844

"võimas aur"
Leopold661
huviline

Registreerunud 17.11.04
Kasutaja on eemal

postitati 18.08.14 16:56 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: elukas
Keegi seda autot ka Tartus vaatamas on käinud. Lisade hulk on nii suur, et hakkas huvi pakkuma. Tehase auto müüb.

Auto ise on ilus aga 20 tuhat maksta 200 tuhat sõitnud auto eest?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
Ramm
huviline

Registreerunud 15.03.07
Kasutaja on eemal

Auto: Range Rover Sport 5.0L 372kW

postitati 18.08.14 16:57 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Leopold661
Tsitaat:

200k ei ole mingi läbisõit aga inimesi on erinevaid:)

Leopold661
huviline

Registreerunud 17.11.04
Kasutaja on eemal

postitati 18.08.14 17:29 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Ramm
Tsitaat:
Tsitaat:

200k ei ole mingi läbisõit aga inimesi on erinevaid:)

Tahes tahtmatta,kõik mis liigub see ka kulub.

Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199

postitati 18.08.14 17:50 Tsiteeri

Mina aga vaatan jutuks olevat söidukit hetkel visuaalse pilguga ja mitte ei saa aru, kas tegu on FL mudeliga vöi mis .. nimelt ´09 nn FL mudelil tulid ju udutuled kandilised, eelneval mudelil samasugused ümarad nagu jutuksoleval isendil, lisaks nüüd päris täpselt ei saa aru, et kas esimestel tiibadel on lihtsalt S-Line embleem, vöi suunatuli, mis mäletamist mööda FL mudelil ei ole enam tiival olemas, milles konks?
Lisaks tagastange seelik, täpsemalt summuti otste keskele jääv ala, kus on kärg, kas tegu S-Line paketi eripäraga vöi mingi tjuuning, vöi siis kolmanda variandina, nii ongi?

Pigem veidi suurem läbisöit ja tehniliselt korras Audi, kui peidetud vigadega " originaal läbisöiduga" läikima lakutud söiduriist.

Vorsprung durch Drehmoment !
Jann
huviline

Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal

postitati 18.08.14 17:53 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Kuits
Mina aga vaatan jutuks olevat söidukit hetkel visuaalse pilguga ja mitte ei saa aru, kas tegu on FL mudeliga vöi mis .. nimelt ´09 nn FL mudelil tulid ju udutuled kandilised, eelneval mudelil samasugused ümarad nagu jutuksoleval isendil, lisaks nüüd päris täpselt ei saa aru, et kas esimestel tiibadel on lihtsalt S-Line embleem, vöi suunatuli, mis mäletamist mööda FL mudelil ei ole enam tiival olemas, milles konks?
Lisaks tagastange seelik, täpsemalt summuti otste keskele jääv ala, kus on kärg, kas tegu S-Line paketi eripäraga vöi mingi tjuuning, vöi siis kolmanda variandina, nii ongi?

Pigem veidi suurem läbisöit ja tehniliselt korras Audi, kui peidetud vigadega " originaal läbisöiduga" läikima lakutud söiduriist.

Selline ongi väline FL S-line pakett.

Jann
huviline

Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal

postitati 18.08.14 17:58 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:

Igati normaalne hind, head asjad peavadki kallid olema. Hoiab vaesed eemale :D

Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

postitati 18.08.14 18:06 Tsiteeri

Selge siis, tänud Jann.
Esialgu ikka pani mötlema, et whats the case, väliselt aastaarvu suhtes nagu taandareng, salongis aga möni muudatus on, kasvöi Start/Stop lüliti konsoolis, mida nt ´09 FL isendil pole veel önnestunud kohata.
Küll aga veider, et ´09 FL S-Line on kandilise udutulega, tiival siiski S-Line embleem, konsoolis Start/Stop puudub.
Aga see selleks, järelikult pole ise suutnud muutustega kaasa jölkuda ja nüüd loll valmis.

Ramm
huviline

Registreerunud 15.03.07
Kasutaja on eemal

Auto: Range Rover Sport 5.0L 372kW

postitati 18.08.14 18:08 Tsiteeri

Tsitaat:
Selge siis, tänud Jann.
Esialgu ikka pani mötlema, et whats the case, väliselt aastaarvu suhtes nagu taandareng, salongis aga möni muudatus on, kasvöi Start/Stop lüliti konsoolis, mida nt ´09 FL isendil pole veel önnestunud kohata.
Küll aga veider, et ´09 FL S-Line on kandilise udutulega, tiival siiski S-Line embleem, konsoolis Start/Stop puudub.
Aga see selleks, järelikult pole ise suutnud muutustega kaasa jölkuda ja nüüd loll valmis.

Keyless Go on lisavarustus seega niisama sa seda tänavapildis ei näe.

Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

postitati 18.08.14 18:17 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Ramm
Tsitaat:
Selge siis, tänud Jann.

Keyless Go on lisavarustus seega niisama sa seda tänavapildis ei näe.

See siis ilmselt seletabki lahti vötmeta avamise/sulgemise + käivitus. Vägev värk, ikka korralikult kolonnist maha jäänud :).

Muidu tundub hinna poolelt olemasoleva varustusega suht paigas olema, kuigi antud hinna juures saaks juba ka veidi effektsema Allroad´i.

Juba läksin :).

Leopold661
huviline

Registreerunud 17.11.04
Kasutaja on eemal

postitati 18.08.14 18:26 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:
Tsitaat:

Igati normaalne hind, head asjad peavadki kallid olema. Hoiab vaesed eemale :D

Arvasin kohe,et selline tümitamine kohe siit tulema hakkab. Pole ma ise ka kunagi ls ostja tegelikult olnud.

elukas
huviline

Registreerunud 13.12.04
Kasutaja on eemal

Auto: Mazda 6 2008

postitati 19.08.14 10:43 Tsiteeri

Vaatasin selle Audi ainult väljast üle, auto oli osaliselt värvitud. Tagant üks tiib ja tagaluuk(seda tunnistasid ka automüüad, et oli paar kriipsu ja värvisime üle) Tundus ka, et Saksas värvitud kapott, sest kapotil oli ülivähe kivitäkkeid võrreldes ninaga. Tehnilise pooleni ei jõudnud.

"võimas aur"
raimol
huviline

Registreerunud 29.03.11
Kasutaja on eemal

postitati 19.08.14 10:50 Tsiteeri

mul on küll 2009 FL a6 sedaan ja keyless go ilusti peal ning toimib. S-line pole, aga enamus S-line lisadest on siiski peal :p

KuldarA
huviline

Registreerunud 26.11.11
Kasutaja on eemal

postitati 19.08.14 11:03 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: raimol
mul on küll 2009 FL a6 sedaan ja keyless go ilusti peal ning toimib. S-line pole, aga enamus S-line lisadest on siiski peal :p

Mis need enamus S-line lisad Su arvates on? :)

Autod ja mootorrattad välismaalt, autode komisjonimüük, autode ost http://www.m24.ee
raimol
huviline

Registreerunud 29.03.11
Kasutaja on eemal

postitati 19.08.14 11:21 Tsiteeri

Tsitaat:
sportistmed,sportrool, jukebox, ... , rattad käivad vastu maad, ...
:p

Sportistmed, sportrool, jukebox, rattad käivad vastu maad.

Märkus moderaatorilt: "Muutsin postituse eesti keele nõuetele vastavaks. Palun tee seda järgneval korral ise, kuna järgmine hooletult tehtud postitus kustutatakse! Kolmandal korral peatatakse sinu postitusõigus! Nõuded postituse keelelisele osale leiad siit."

KuldarA
huviline

Registreerunud 26.11.11
Kasutaja on eemal

postitati 19.08.14 12:00 Tsiteeri

Tsitaat:
sportistmed,sportrool, jukebox, ... , rattad käivad vastu maad, ...
:p

Need istmed on ka teistel varustustasemetel, S-linel lihtsalt vastav kiri peal. 3 kodaraga rooliga sama teema. Jukebox on minuteada kõigil. Rattad käivad vastu maad? Mõtled vist, et põhi käib ehk on õhkvedrustus, siis see on lisavarustus, S-line vedrustustus on -30mm statsionaarne.

Caesar
huviline

Registreerunud 29.10.13
Kasutaja on eemal

Auto: Audi RS6 4.0 TFSI

postitati 19.08.14 15:28 Tsiteeri

Tuleks eristada kahte erinevat -S-line välispakett ja S-line sportpakett. Keyless entry on lisavarustus c6-facelift-il. C7 on keyless-start baasvarustuses.

Lehekülgi:  1  ..  15  16  17  18  19  ..  26
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 24.9% - SQL: 75.1%]