Lehekülgi: 1 .. 14 15 16 17 18 .. 26 |
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: 5x4x4
|
|
Anz27
huviline
Registreerunud 26.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 (B3) + VW
|
postitati 26.02.11 09:48
|
|
|

Kas hetkel ikka all 205/50 R16, nagu eespool mainisid?
205/60 R16-ga saaks veel ~2 senti juurde kõrgust 
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
|
|
Anz27
huviline
Registreerunud 26.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 (B3) + VW
|
postitati 26.02.11 10:22
|
|
|
215/60 R16-ga oleks siis praegusele kõrgusele lisaks ~26 mm, pole paha. 
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
|
|
Zoig
klubiliige
Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal
Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q
|
postitati 26.02.11 11:20
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: kps
Esimene pidur on järjekordselt esisild, aga teised püstakud on juba olemas, mille modifitseerimine vaikselt päevakorras ja sel juhul ei mängi vedrud
enam erilist rolli. Põhimõtteliselt vahet pole, kas max võimaliku kõrgusega saab olema kirss või mõni muu samasugune c4 liikur. | Kas
tuleb midagi coiloveri laadset kus saab ka kõrgust reguleerida või jätad stabiilselt kõrgeks?
Et oleks raskem!
|
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.02.11 11:52
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Zoig
Esimene pidur on järjekordselt esisild, aga teised püstakud on juba olemas, mille modifitseerimine vaikselt päevakorras ja sel juhul ei mängi vedrud
enam erilist rolli. Põhimõtteliselt vahet pole, kas max võimaliku kõrgusega saab olema kirss või mõni muu samasugune c4 liikur. | Kas
tuleb midagi coiloveri laadset kus saab ka kõrgust reguleerida või jätad stabiilselt kõrgeks? |
Eesmärk on reguleeritav vedrutaldrik ja amort veidi kõrgemale, aga kui peaks tekkima mingeid tõrkeid selle valmistamisel, siis peab statsionaarse
lahendusega leppima. Õnneks on mul vedrusid, millega mängida juba kõrgemale/madalamale. Ideaalne lahendus sellele tegevusele on tegelikult jäigem
madaldus ja maksimum kõrgus. Õnneks pakutakse klubis päris tihti madaldusvedrusid c4q'le .
Hea auto on palju autosid...
|
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
|
|
tarmo
klubiliige
Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.03.11 22:14
|
|
|
Vaata siis, et logareid kruvidega läbi tiiva ei kinnita, seal see kurjajuur peitub.
|
|
|
|
tryku
huviline
Registreerunud 04.01.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.03.11 22:21
|
|
|
Eeh sinder, sel ajal kui mina oma kirsiga ringi kõvatasin on teisel isendil käinud salamisi rebane esitiiba närimas . Viimane kord, kui vaatasin oli ainult värv pealt, aga mõni päev tagasi sain
suured silmad pähe ajada ja tõdeda, et sinder - rebasel on kole teravad hambad olnud . Kuna korralikku A osa tiiba on vist võimalik ainult unes näha sai mõtlemata uus B osa tiib sebitud ja lükkasin täna värvimisse.
Vaatame, mis otsast siis rebane järgmisena järama hakkab.
|
Enne B osa tiiba külge ei proovinudki?
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.03.11 22:27
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: tryku
Enne B osa tiiba külge ei proovinudki? |
Jah olen teadlik nende "kvaliteedist", aga kodumaine kasehalg teeb üldjuhul imet .
|
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.04.11 21:57
|
|
|
Vahepeal polegi nagu midagi erilist huvitavat toimunud. Sai ühel 2.8'l günekoloogi mängitud ja ilma millegi suurema maha kakkumata roolivõimu
survevoolik välja vahetatud. Ega see asi enne mootori maha võtmist ei saanud ju endast märku anda, et lihtsam oleks kõik korraga teha kui mootor maas
.
Lowrideriga sai mingi kuu aega ringi sõidetud nii, et esiamorte rohkem polnud - puhtalt omaenese viitsimatus, kuna masinaga liigeldi suht vähe. Sai
sellega ka loomkatseid tehtud, et kuidas siis on ringi sõita totaalse "paadiga", mis õõtsus foori taga punase peale pidurdades kuni rohelise
süttimiseni välja . Pean tunnistama, et see kogemus oli suht piisav, et
sellist jama MITTE IIAL enam kogeda. Täna sai siis uued tolmukatted ja amordid külge ja suhtkoht selgeks sai, et see lowrider suvel ilmselt kõrgemale
ei tõusegi . Jube hea on millegi madala ja konkreetsega vahepeal
painutada kui tuju peale tuleb . Värviparanduste ja B tiivaga kõik ok.
Polnud midagi hullu asja sobitamisel ja ka tiivaäär sai seest ääreni kivikaitset täis, ehk siis seni kuni sinna niiskus kuidagi vahele ei roni ei
hakka see koht kindlasti "idanema". Samuti sai samaaegselt tehtud ka juhiukse alumine osa, kuna keegi ahv oli sinna mingi toreda lömmi suutnud
tekitada. Pikemalt on plaanis ka teine a6 avant üle tuisata, aga mõni vidin on veel puudu, mis oleks mõistlik enne tuiset ära vahetada, samuti
tehniliselt kõik viimased kiiksud likvideerida.
Kirsivant aga muudkui sõidab. Pole siiani mingit muret . Selline tore,
kõrge ja ustav tööloom, millega esivanemad on maakohtades teinud mudarallist kuni kurat teab milleni välja . Mingi hetk kurtsid, et kardavad kinni jääda - olevat sinna juba mitu masinat porisse ära uputatud nende teada. No
ma siis otsustasingi, et teen vahetust ja uhagu nemad siis selle tankiga ringi, aga kui esimest korda ära käisid ja ma ise täna sinna kanti sattudes
maas mingid toredad ~20-25cm vaod leidsin siis sain aru küll, miks mulle rohkem mingist kinni jäämisest ei räägitud, kuigi seal mudas oli juba n+1
korda käidud . Kõrgendatud isend lihtsalt ronis sealt läbi nii et arugi
ei saanud, kindlasti mängis seal ka rolli hea mustriga talvekas, mille ma neile spetsiaalselt masinale alla jätsin mudaseks perioodiks.
Kuubik sai kah juba väikse värskenduse, aga otsustasin sellega enne mitte liigelda, kui kogu piduritorustik pumbast ratasteni on vahetatud. See on
siis üks viimastest toimetamistest, mis veel teha jäi, et asjaga nagu ise kah rahul oleks .
Ja kuna kõigi teiste liikuritega on tegemist olnud, siis pole ikkagi jõudnud teist kanalit garages tühjaks teha, et hakata b2q sedaani laiali võtma
kerekorrastusteks . Aga noh, eks igal asjal on oma aeg, nagu ma seda kunagi
kuubiku puhul samuti ütlesin .
|
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.04.11 22:53
|
|
|
Sai veedetud jälle teguderohke pühapäev garages ja närve rahustatud. Kuna kirsivant lõpetas oma ülesande poris ukerdamises maakohtades, siis sain
selle liikuri piltlikult öeldes jälle enda valdusesse tagasi . Ma ei saa
aru, mis k*rat, aga kuidagi väga raske on sellest mõttetu mootoriga vandist "loobuda" . Peale mootorist üle käimist on asi ennast õigustanud nii hästi, et lausa patt oleks asja müümise peale mõelda . Sorry M2ikret'i ees, kellele lubasin pilte teha liistude vahetusest -
lihtsalt ei sattunud mingit pildimasinat käepärast olema, et toimetamistest jäädvustusi edastada. Kirsisaan sai igatahes korralikult lihvkäia kogu
alumisele ringile ja uued küljeliistud (ülemised ja alumised) koos "korrastamisega". Veel jäid koopakaared ja tagaluuk, mis ootavad ketast, pahtlit
ja uut värvi. Homme ehk viitsin mõne klõpsu kah teha päikesevaluguse käes, aga jah - väiksemad osad jäid veel tegemata. Värvivalikuks sai alumisele
ringile samas toonis värv, millega kasutaja Madu oma C5 üle võõpas, ehk siis liba "Barra Grey" . Just kidding .
Kokkuvõttes - niiväga kui ma olen c5't v8'ga piilunud, siis see neetud "Kirss" on minu mõtted juba mitmendat korda segi ajanud ja lausa ära
rikkunud . Ma pole elus omanud midagi nii töökindlat/lollikindlat kui see
neetud c4 quattro 100 avant. Jupid maksavad olematut hinda ja ainus kompromiss on mõttetu mootor kapoti all, mille "venimisega" olen juba harjunud
. Kõrgem vedrustus on isegi suvel ennast juba õigustanud - need a6'd,
mida veel oman, on sellised "mõttetud" cruiserid masinapargis . Mõni
pilt tuleb kah homme hommikul .
PS! Elarile infoks - NF kaane suudan hiljemalt homme õhtuks hunniku alt välja kaevata ja klõpsud teha . Polnud isegi mobiili, millega klõpsata garages .
Ja kuna kirss vist pesu rohkem sel aastal ei näe, siis tegin igaks juhuks ka ühe klõpsu . Mis mind lausa häirib sellel pildil on täis paak - ikka omajagu ajab tagumist otsa allapoole.

|
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.04.11 00:21
|
|
|
Sai kirsi tagaluugil ilutsevast roostekuhjast siiber. Seda luuki oli ka lapitud kunagi varem, mõtlesin et võiks kah siis natuke "lappida" . Väike motipi tuuning kärab küll tööloomale .
Kahju, et pole paremat linki, mis enne toimus

Paar tunnikest hiljem

Jäi üle üks asi, mida kahjuks olen linnapildis juba nii palju näinud, et kirss seda enam edasi ei kanna . Ma ei imesta kui mõnel pesumasinal kah see juba peal on .

Ja see, mis välja lõpuks tuli meenutab mulle kergelt anekdooti, kus põder üle okastraadi karates oma rõõmud rippuma jätab ja hiljem mingile
lehmatädile mainib, et ma olen põder - lihtsalt põder 

Kellelegi võin ühed kõverad audi rõngad kah tagaluugilt pärandada - leiaks selle tegelase üles, kes neid endale ihaldas, ära lõhkus ja loobus, siis
riputaks talle kaela selle. Eks kunagi jõuan ka miskit sirgemat sinna augu täiteks toppida . Pisike tulede poleer tegi kah asja pisut viisakamaks, olid teised ikka kole tuhmiks ära läinud.
|
|
|
|
Remo
huviline
Registreerunud 06.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Mercedes-Benz , BMW , Audi
|
postitati 27.04.11 16:59
|
|
|
See iluravi on Sul päris kenasti välja tulnud, kohe teine asi
Got ARB and nitrous?
|
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.05.11 11:40
|
|
|
Suvine update peale rehvide, filtrite vahetust ja kapoti all nokitsemist ja olulisemalt kergemat jalga, mis on siiski tavaliiklejatest nobedamat
sorti. Kirsi kütusekulu kahe paagiga ~60% maantee 40% linn 1580km ja 128L - keskmine 8,1L/100km. Mina vahtisin saanile lolli näoga otsa, kui numbri
välja kalkuleerisin .
|
|
|
|
Rst
huviline
Registreerunud 06.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: hall metallik diisel Q
|
|
Kristoff
huviline
Registreerunud 03.11.06
Kasutaja on eemal
Auto: Tq & TSI
|
postitati 06.05.11 16:36
|
|
|
Oppa, päris öko. Ma ei mäleta kunas ma ise viimati sellist kulu nägin. Ka 2.3-del 
|
|
|
Harry_R
huviline
Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.05.11 19:14
|
|
|
Järgmine asi on otsida ummistust kütusesüsteemist. 
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
|
|
sigar101
huviline
Registreerunud 20.08.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 2.2 quattro 101kw 90a, Audi A6 2,5 TDI quattro 103kw 97a, Audi S6 C4 2,2 20vt quattro 169kw 96a, Seat Leon Top sport
|
postitati 07.05.11 09:43
|
|
|
Su auto on Pärnumaalt pärit?
Kui on siis eelmine omanik, rääkis selle 4wd kleepsu kohta mulle, et lasi teha
veermikus muudatusi ja nüüd pidavat olema full time 4wd
Omanik on nüüd autol hea, edu masinaga.
Auto hakkab A tähega
|
|
|
|
Mikkk
huviline
Registreerunud 22.08.09
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C5 + A6 C7
|
postitati 07.05.11 10:16
|
|
|
Sõitsime eile mingi hetk linnas kõrvuti päeval ja õhtul 9 paiku ekraani ees. Tahtsin käppa ka visata aga ei õnnestunud hästi. See velg sobib suveks
ülihästi sellele kirsisele linnamaasturile- torkab hallist massist kergesti silma 
Tagaluuk näeb nüüd ikka kõvasti kenam välja kui varem. Edu ja pealehakkamist edaspidiseks!
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 22.05.11 11:38
|
|
|
Pean tegema pisut antireklaami .
Sai võetud eelmise nädala alguses peaaegu aurude peal sõitvale 2.3 r5 motoga kirsisaanile kütust Kõrveküla tanklast ja kuna seal midagi tummisemat kui
95E ei pakutagi, siis mis teha panime kasvõi seda. Kuna tegemist on ikkagi kütusemüüjate mõistes urkaga, siis palju ma sealt paaki kallata ei julgenud
- mingi 20 euro eest 16,x liitrit, et venitaks koju ja järgmisel päeval Statoili ära. Olles mingi 30km ära sõitnud hakkas see sodi, mis paaki kallasin
"töötama". Ma tõesti üksi autos olles ropendasin kõva häälega ja ilmselt subwooferist ja helitehnikast kindlasti valjemini kui hakkasin kellestki
möödasõitu tegema . See oli lihtsalt MASENDAV. No ok, sellega asi ei
piirdunud. Hommikul kui käima hakkasin panema pidin silmad punni imestama, et no mida siis nüüd - masin ei käivitunud ja tahtis ikka 25-30 sek.
ketramist saada, et lõpuks siis kuidagimoodi käima ennast loivata . Samal
päeval sai veel lõuna paiku käidud linnaringil ja masin jättis kohati ikka tõsiselt vahele. Samuti oli 5000rpm+ põhimõtteliselt olematu. Oletuslikult
oli seda sodi jäänud paaki ~5L jagu + see, mille aurud siis sodi all veel olid. Läksin võtsin Statakast 98E'd peale ja liikusin nüüd masinaga mingi
~60-70km - ennäe, masin hakkas jälle liikuma . Õppetunniks siis mulle (mitte
küll esimene, ega ka ilmselt viimast korda), et kunagi ei tohi olla nii kiire, et ei jõuaks normaalsest kütusetanklast head asja võtta ja jääda
lootma, et noh eks seal kuskil ikka miskit on, kust tilgakest noosida .
PS! Kui täna hästi läheb, siis üritan ikka Raadil mätastel ukerdades oma kirsisaani küljest lahti saada 
|
|
|
|
Lehekülgi: 1 .. 14 15 16 17 18 .. 26 |