Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  ..  14  15  16  17  18  ..  26
Autor:
Pealkiri: Audi C4 avant quattro'd ja kuubikud (+muu jama) - 1982-1995 - kps (Vastuseid: 629 | Vaatamisi: 47012)
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 26.02.11 09:39 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Anz27
Varsti juba kannatab maasturitega mõõtu võtta ka kõrguse poolest. Parketimaasturitest oled juba ammu üle :)

Üks väike klõps töölt parklast. Mingi väga ähmane ettekujutus asjast :D. Pildi tegemise ajal oli paak poole peal ja pagassis ~60kg jagu tööriistakohvreid ja kaablit. Suvel kui soojem tahaks veel selle isendiga "eksperimenteerida" ja olemasoleva kompoti mõnele teisele masinale külge istutada.

http://ufo.salakala.net/foorum/x5vskirss.jpg

Ei viitsinud sel talvel oma lowriderist a6'ga jännata, sest vajadusel sõitsime lihtsalt kõrgema liikuriga.

PS! ma oma mütsi veel ei söö, aga peale ~3800km läbimist kõikvõimalikel kividel ja kändudel Elva tee otsas taastatud sharniirid veel ei loksugi :).

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Anz27
huviline

Registreerunud 26.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 (B3) + VW

postitati 26.02.11 09:48 Tsiteeri

:)

Kas hetkel ikka all 205/50 R16, nagu eespool mainisid?

205/60 R16-ga saaks veel ~2 senti juurde kõrgust :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

postitati 26.02.11 10:07 Tsiteeri

Tsitaat:
:)

Kas hetkel ikka all 205/50 R16, nagu eespool mainisid?

205/60 R16-ga saaks veel ~2 senti juurde kõrgust :)

Jup, endiselt on titerehv all ja ratast pole koopas olemaski :P. 215/60 R16 mõõdetud ja nibin nabin läheb alla, ehk siis kuskilt vastu ei käi ja tõenäoliselt ka sild ei paindu ekstreemolukordades sellisesse asendisse, et kuhugi vastu käiks. 225 oleks juba kahtlane ja kõrgemat rehvi on juba raskem leida mõistliku laiusega. 195/70 R15 oli üks valikutest, aga tegemist on liiga jäiga asjaga, mida sõiduautole alla väga ei taha ja samas on laiem rehv ennast lumel kandvuse poolest tõestanud kenasti. R17 ja suuremad olen samuti välistanud, sest pahatihti ei sõida mööda asfalti ja rehvi velje peal kergelt punnitamine on tegelikult talvises olus pisut taotluslik ;).

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Anz27
huviline

Registreerunud 26.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 (B3) + VW

postitati 26.02.11 10:22 Tsiteeri

215/60 R16-ga oleks siis praegusele kõrgusele lisaks ~26 mm, pole paha. :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

postitati 26.02.11 11:11 Tsiteeri

Tsitaat:
215/60 R16-ga oleks siis praegusele kõrgusele lisaks ~26 mm, pole paha. :)

Kui masin viia tühikaalu, siis on võimalik stock konfis tõsta seda isendit veel eest 30mm ja tagant 25mm. Rohkem ei saa, sest kõikvõimalikud füüsilised limiidid tulevad vastu ja see viimane piir ongi tegelikult suvel nokitsemise eesmärgiks. Esimene pidur on järjekordselt esisild, aga teised püstakud on juba olemas, mille modifitseerimine vaikselt päevakorras ja sel juhul ei mängi vedrud enam erilist rolli. Põhimõtteliselt vahet pole, kas max võimaliku kõrgusega saab olema kirss või mõni muu samasugune c4 liikur. Püstakud sobivad 1:1 neil ringi tõsta :). Ja kuna asi on neil isenditel suhteliselt viisakalt lahendatud, siis 4 püstaku ringi viskamine kastist masina alla ei võta rohkem kui 4-5h aega koos nipetnäpet korrastustega.

Zoig
klubiliige

Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal

Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q

postitati 26.02.11 11:20 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: kps
Esimene pidur on järjekordselt esisild, aga teised püstakud on juba olemas, mille modifitseerimine vaikselt päevakorras ja sel juhul ei mängi vedrud enam erilist rolli. Põhimõtteliselt vahet pole, kas max võimaliku kõrgusega saab olema kirss või mõni muu samasugune c4 liikur.
Kas tuleb midagi coiloveri laadset kus saab ka kõrgust reguleerida või jätad stabiilselt kõrgeks?

Et oleks raskem!
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

postitati 26.02.11 11:52 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Zoig
Tsitaat:
Esimene pidur on järjekordselt esisild, aga teised püstakud on juba olemas, mille modifitseerimine vaikselt päevakorras ja sel juhul ei mängi vedrud enam erilist rolli. Põhimõtteliselt vahet pole, kas max võimaliku kõrgusega saab olema kirss või mõni muu samasugune c4 liikur.
Kas tuleb midagi coiloveri laadset kus saab ka kõrgust reguleerida või jätad stabiilselt kõrgeks?

Eesmärk on reguleeritav vedrutaldrik ja amort veidi kõrgemale, aga kui peaks tekkima mingeid tõrkeid selle valmistamisel, siis peab statsionaarse lahendusega leppima. Õnneks on mul vedrusid, millega mängida juba kõrgemale/madalamale. Ideaalne lahendus sellele tegevusele on tegelikult jäigem madaldus ja maksimum kõrgus. Õnneks pakutakse klubis päris tihti madaldusvedrusid c4q'le :).

kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

postitati 01.03.11 21:46 Tsiteeri

Eeh sinder, sel ajal kui mina oma kirsiga ringi kõvatasin on teisel isendil käinud salamisi rebane esitiiba närimas :P. Viimane kord, kui vaatasin oli ainult värv pealt, aga mõni päev tagasi sain suured silmad pähe ajada ja tõdeda, et sinder - rebasel on kole teravad hambad olnud :D. Kuna korralikku A osa tiiba on vist võimalik ainult unes näha sai mõtlemata uus B osa tiib sebitud ja lükkasin täna värvimisse. Vaatame, mis otsast siis rebane järgmisena järama hakkab.

http://ufo.salakala.net/foorum/dsc01306_r.jpg

tarmo
klubiliige

Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 01.03.11 22:14 Tsiteeri

Vaata siis, et logareid kruvidega läbi tiiva ei kinnita, seal see kurjajuur peitub.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
tryku
huviline

Registreerunud 04.01.05
Kasutaja on eemal

postitati 01.03.11 22:21 Tsiteeri

Tsitaat:
Eeh sinder, sel ajal kui mina oma kirsiga ringi kõvatasin on teisel isendil käinud salamisi rebane esitiiba närimas :P. Viimane kord, kui vaatasin oli ainult värv pealt, aga mõni päev tagasi sain suured silmad pähe ajada ja tõdeda, et sinder - rebasel on kole teravad hambad olnud :D. Kuna korralikku A osa tiiba on vist võimalik ainult unes näha sai mõtlemata uus B osa tiib sebitud ja lükkasin täna värvimisse. Vaatame, mis otsast siis rebane järgmisena järama hakkab.

http://ufo.planet.ee/foorum/dsc01306_r.jpg

Enne B osa tiiba külge ei proovinudki?

kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

postitati 01.03.11 22:27 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: tryku
Enne B osa tiiba külge ei proovinudki?

Jah olen teadlik nende "kvaliteedist", aga kodumaine kasehalg teeb üldjuhul imet :P.

kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

postitati 11.03.11 20:23 Tsiteeri

Mõned nädalad tagasi hakkasid Kirsisaani vaevama jälle soojenemise probleemid. Suhteliselt kindel oli, et termostaat on jälle oma tegevuse lõpetanud. Mõeldud tehtud, kuna R5 tavahingaval on termostaadi vahetus töö, mida võib ka põhimõtteliselt valge särgiga teha, siis ei hakanud pikemalt mõtlemagi. Esimest korda pidin ma aga oma kahtlustes pettuma - jah termostaadis oli mure, aga põhjustaja polnud esimest korda termostaat ise.

http://ufo.salakala.net/foorum/dsc01327_r.jpghttp://ufo.salakala.net/foorum/dsc01328_r.jpg

MA VIHKAN SILIKONI! JA VEEL ROHKEM VIHKAN MA IDIOOTE, KES EI OSKA SEDA OLLUST ÕIETI KASUTADA! Silikooni vorstid pole normaalne nähtus veesärgis :(.

Ometi sai mootori pulkadeks kakkudes radiaatorid 3,5-4 bar'ise veesurvega läbi pestud ja mootoriplokk samuti, aga ikkagi leidus kuskil mingid jäänused, mis on eelmistest omanikest veesärgi ringlusesse saanud ja sinna ka kuhugi peitu jäänud :(. Väike ring uue termostaadiga ja salongis oli jälle mõnusalt soe ja seier kelladeplokis tõusis nagu oleks alasti naist näinud :D.

kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

postitati 14.04.11 21:57 Tsiteeri

Vahepeal polegi nagu midagi erilist huvitavat toimunud. Sai ühel 2.8'l günekoloogi mängitud ja ilma millegi suurema maha kakkumata roolivõimu survevoolik välja vahetatud. Ega see asi enne mootori maha võtmist ei saanud ju endast märku anda, et lihtsam oleks kõik korraga teha kui mootor maas :).

Lowrideriga sai mingi kuu aega ringi sõidetud nii, et esiamorte rohkem polnud - puhtalt omaenese viitsimatus, kuna masinaga liigeldi suht vähe. Sai sellega ka loomkatseid tehtud, et kuidas siis on ringi sõita totaalse "paadiga", mis õõtsus foori taga punase peale pidurdades kuni rohelise süttimiseni välja :P. Pean tunnistama, et see kogemus oli suht piisav, et sellist jama MITTE IIAL enam kogeda. Täna sai siis uued tolmukatted ja amordid külge ja suhtkoht selgeks sai, et see lowrider suvel ilmselt kõrgemale ei tõusegi :D. Jube hea on millegi madala ja konkreetsega vahepeal painutada kui tuju peale tuleb :D. Värviparanduste ja B tiivaga kõik ok. Polnud midagi hullu asja sobitamisel ja ka tiivaäär sai seest ääreni kivikaitset täis, ehk siis seni kuni sinna niiskus kuidagi vahele ei roni ei hakka see koht kindlasti "idanema". Samuti sai samaaegselt tehtud ka juhiukse alumine osa, kuna keegi ahv oli sinna mingi toreda lömmi suutnud tekitada. Pikemalt on plaanis ka teine a6 avant üle tuisata, aga mõni vidin on veel puudu, mis oleks mõistlik enne tuiset ära vahetada, samuti tehniliselt kõik viimased kiiksud likvideerida.

Kirsivant aga muudkui sõidab. Pole siiani mingit muret :P. Selline tore, kõrge ja ustav tööloom, millega esivanemad on maakohtades teinud mudarallist kuni kurat teab milleni välja :D. Mingi hetk kurtsid, et kardavad kinni jääda - olevat sinna juba mitu masinat porisse ära uputatud nende teada. No ma siis otsustasingi, et teen vahetust ja uhagu nemad siis selle tankiga ringi, aga kui esimest korda ära käisid ja ma ise täna sinna kanti sattudes maas mingid toredad ~20-25cm vaod leidsin siis sain aru küll, miks mulle rohkem mingist kinni jäämisest ei räägitud, kuigi seal mudas oli juba n+1 korda käidud :D. Kõrgendatud isend lihtsalt ronis sealt läbi nii et arugi ei saanud, kindlasti mängis seal ka rolli hea mustriga talvekas, mille ma neile spetsiaalselt masinale alla jätsin mudaseks perioodiks.

Kuubik sai kah juba väikse värskenduse, aga otsustasin sellega enne mitte liigelda, kui kogu piduritorustik pumbast ratasteni on vahetatud. See on siis üks viimastest toimetamistest, mis veel teha jäi, et asjaga nagu ise kah rahul oleks :).

Ja kuna kõigi teiste liikuritega on tegemist olnud, siis pole ikkagi jõudnud teist kanalit garages tühjaks teha, et hakata b2q sedaani laiali võtma kerekorrastusteks :(. Aga noh, eks igal asjal on oma aeg, nagu ma seda kunagi kuubiku puhul samuti ütlesin :).

kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

postitati 24.04.11 22:53 Tsiteeri

Sai veedetud jälle teguderohke pühapäev garages ja närve rahustatud. Kuna kirsivant lõpetas oma ülesande poris ukerdamises maakohtades, siis sain selle liikuri piltlikult öeldes jälle enda valdusesse tagasi :). Ma ei saa aru, mis k*rat, aga kuidagi väga raske on sellest mõttetu mootoriga vandist "loobuda" :). Peale mootorist üle käimist on asi ennast õigustanud nii hästi, et lausa patt oleks asja müümise peale mõelda :). Sorry M2ikret'i ees, kellele lubasin pilte teha liistude vahetusest - lihtsalt ei sattunud mingit pildimasinat käepärast olema, et toimetamistest jäädvustusi edastada. Kirsisaan sai igatahes korralikult lihvkäia kogu alumisele ringile ja uued küljeliistud (ülemised ja alumised) koos "korrastamisega". Veel jäid koopakaared ja tagaluuk, mis ootavad ketast, pahtlit ja uut värvi. Homme ehk viitsin mõne klõpsu kah teha päikesevaluguse käes, aga jah - väiksemad osad jäid veel tegemata. Värvivalikuks sai alumisele ringile samas toonis värv, millega kasutaja Madu oma C5 üle võõpas, ehk siis liba "Barra Grey" :). Just kidding :P.

Kokkuvõttes - niiväga kui ma olen c5't v8'ga piilunud, siis see neetud "Kirss" on minu mõtted juba mitmendat korda segi ajanud ja lausa ära rikkunud :(. Ma pole elus omanud midagi nii töökindlat/lollikindlat kui see neetud c4 quattro 100 avant. Jupid maksavad olematut hinda ja ainus kompromiss on mõttetu mootor kapoti all, mille "venimisega" olen juba harjunud :D. Kõrgem vedrustus on isegi suvel ennast juba õigustanud - need a6'd, mida veel oman, on sellised "mõttetud" cruiserid masinapargis :D. Mõni pilt tuleb kah homme hommikul :).

PS! Elarile infoks - NF kaane suudan hiljemalt homme õhtuks hunniku alt välja kaevata ja klõpsud teha :). Polnud isegi mobiili, millega klõpsata garages :(.

Ja kuna kirss vist pesu rohkem sel aastal ei näe, siis tegin igaks juhuks ka ühe klõpsu :D. Mis mind lausa häirib sellel pildil on täis paak - ikka omajagu ajab tagumist otsa allapoole.

http://ufo.salakala.net/foorum/img_2209_r.jpg

kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

postitati 27.04.11 00:21 Tsiteeri

Sai kirsi tagaluugil ilutsevast roostekuhjast siiber. Seda luuki oli ka lapitud kunagi varem, mõtlesin et võiks kah siis natuke "lappida" :D. Väike motipi tuuning kärab küll tööloomale :P.

Kahju, et pole paremat linki, mis enne toimus
http://ufo.salakala.net/foorum/dsc01410_r.jpg

Paar tunnikest hiljem
http://ufo.salakala.net/foorum/dsc01414_r.jpg

Jäi üle üks asi, mida kahjuks olen linnapildis juba nii palju näinud, et kirss seda enam edasi ei kanna :P. Ma ei imesta kui mõnel pesumasinal kah see juba peal on :(.
http://ufo.salakala.net/foorum/dsc01422_r.jpg

Ja see, mis välja lõpuks tuli meenutab mulle kergelt anekdooti, kus põder üle okastraadi karates oma rõõmud rippuma jätab ja hiljem mingile lehmatädile mainib, et ma olen põder - lihtsalt põder :P
http://ufo.salakala.net/foorum/dsc01421_r.jpg

Kellelegi võin ühed kõverad audi rõngad kah tagaluugilt pärandada - leiaks selle tegelase üles, kes neid endale ihaldas, ära lõhkus ja loobus, siis riputaks talle kaela selle. Eks kunagi jõuan ka miskit sirgemat sinna augu täiteks toppida :). Pisike tulede poleer tegi kah asja pisut viisakamaks, olid teised ikka kole tuhmiks ära läinud.

Remo
huviline

Registreerunud 06.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Mercedes-Benz , BMW , Audi

postitati 27.04.11 16:59 Tsiteeri

See iluravi on Sul päris kenasti välja tulnud, kohe teine asi:cool:

Got ARB and nitrous?
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

postitati 06.05.11 11:40 Tsiteeri

Suvine update peale rehvide, filtrite vahetust ja kapoti all nokitsemist ja olulisemalt kergemat jalga, mis on siiski tavaliiklejatest nobedamat sorti. Kirsi kütusekulu kahe paagiga ~60% maantee 40% linn 1580km ja 128L - keskmine 8,1L/100km. Mina vahtisin saanile lolli näoga otsa, kui numbri välja kalkuleerisin :D.

Rst
huviline

Registreerunud 06.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: hall metallik diisel Q

postitati 06.05.11 14:18 Tsiteeri

Tsitaat:
Suvine update peale rehvide, filtrite vahetust ja kapoti all nokitsemist ja olulisemalt kergemat jalga, mis on siiski tavaliiklejatest nobedamat sorti. Kirsi kütusekulu kahe paagiga ~60% maantee 40% linn 1580km ja 128L - keskmine 8,1L/100km. Mina vahtisin saanile lolli näoga otsa, kui numbri välja kalkuleerisin :D.

Kuramus see number tundub tõesti kuidagi väike, sest ma nägin küll kuidas sa täna Aardla ristist üle sõites autot piitsutasid, siin väikses eeslinnas on kõik teada ja näha. ;)

ex-Audi S4 2.2T - 609hp/846Nm rattast mõõdetuna
10.9sec@210km/h, 1km 268km/h, 1miil 295km/h
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Kristoff
huviline

Registreerunud 03.11.06
Kasutaja on eemal

Auto: Tq & TSI

postitati 06.05.11 16:36 Tsiteeri

Oppa, päris öko. Ma ei mäleta kunas ma ise viimati sellist kulu nägin. Ka 2.3-del :D

Harry_R
huviline

Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 06.05.11 19:14 Tsiteeri

Järgmine asi on otsida ummistust kütusesüsteemist. :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

postitati 07.05.11 00:37 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Rst
Kuramus see number tundub tõesti kuidagi väike, sest ma nägin küll kuidas sa täna Aardla ristist üle sõites autot piitsutasid, siin väikses eeslinnas on kõik teada ja näha. ;)

See oli juba uue paagitäiega, mille keskmine ei tule ilmselt kaugeltki mitte enam nii ilus (ökosõit ja ajavõit ei käi omavahel kuidagi kokku) :D.
Ummistust ilmselt pole paagis, aga kütus pärines kahel viimasel paagitäiel Lõunaka statakast 98E. Kuidagi kole kergelt liikus küll, mida ma kahjuks tänase aardla tankla kütuse kohta peale ~30km rohkem öelda ei saanud :(.

sigar101
huviline

Registreerunud 20.08.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 2.2 quattro 101kw 90a, Audi A6 2,5 TDI quattro 103kw 97a, Audi S6 C4 2,2 20vt quattro 169kw 96a, Seat Leon Top sport

postitati 07.05.11 09:43 Tsiteeri

Su auto on Pärnumaalt pärit?
Kui on siis eelmine omanik, rääkis selle 4wd kleepsu kohta mulle, et lasi teha
veermikus muudatusi ja nüüd pidavat olema full time 4wd:D
Omanik on nüüd autol hea, edu masinaga.

Auto hakkab A tähega
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Mikkk
huviline

Registreerunud 22.08.09
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C5 + A6 C7

postitati 07.05.11 10:16 Tsiteeri

Sõitsime eile mingi hetk linnas kõrvuti päeval ja õhtul 9 paiku ekraani ees. Tahtsin käppa ka visata aga ei õnnestunud hästi. See velg sobib suveks ülihästi sellele kirsisele linnamaasturile- torkab hallist massist kergesti silma :D
Tagaluuk näeb nüüd ikka kõvasti kenam välja kui varem. Edu ja pealehakkamist edaspidiseks!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

postitati 07.05.11 14:45 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: sigar101
Su auto on Pärnumaalt pärit?
Kui on siis eelmine omanik, rääkis selle 4wd kleepsu kohta mulle, et lasi teha
veermikus muudatusi ja nüüd pidavat olema full time 4wd:D
Omanik on nüüd autol hea, edu masinaga.

Ma tean, et see masin on kuskilt lääne eestist, ise tõin selle haapsalust, aga seal oli see mingi kuu aega olnud ja enne seda olevat vist pärnus jah olnud. Tehniliselt on enda oma originaal ja käigukastis või tagasillas pole midagi ebastandardseks tehtud. Vedrustus on hetkel ainult custom, aga seda originaali võimaluste piirides :).

PS! Kui kellelgi on pakkuda 205/60 või 65 16' korralikke klots või ug400/500 klotsmustriga talvekaid, millelt naastud saaks välja kakkuda siis olen pakkumistele avatud. Need olemasolevad standardmõõdus suvekad on jube igavad :). Tutikaid talvekaid osta ja naaste välja kakkuda oleks pisut kahju!

kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

postitati 22.05.11 11:38 Tsiteeri

Pean tegema pisut antireklaami :(.
Sai võetud eelmise nädala alguses peaaegu aurude peal sõitvale 2.3 r5 motoga kirsisaanile kütust Kõrveküla tanklast ja kuna seal midagi tummisemat kui 95E ei pakutagi, siis mis teha panime kasvõi seda. Kuna tegemist on ikkagi kütusemüüjate mõistes urkaga, siis palju ma sealt paaki kallata ei julgenud - mingi 20 euro eest 16,x liitrit, et venitaks koju ja järgmisel päeval Statoili ära. Olles mingi 30km ära sõitnud hakkas see sodi, mis paaki kallasin "töötama". Ma tõesti üksi autos olles ropendasin kõva häälega ja ilmselt subwooferist ja helitehnikast kindlasti valjemini kui hakkasin kellestki möödasõitu tegema :P. See oli lihtsalt MASENDAV. No ok, sellega asi ei piirdunud. Hommikul kui käima hakkasin panema pidin silmad punni imestama, et no mida siis nüüd - masin ei käivitunud ja tahtis ikka 25-30 sek. ketramist saada, et lõpuks siis kuidagimoodi käima ennast loivata :mad:. Samal päeval sai veel lõuna paiku käidud linnaringil ja masin jättis kohati ikka tõsiselt vahele. Samuti oli 5000rpm+ põhimõtteliselt olematu. Oletuslikult oli seda sodi jäänud paaki ~5L jagu + see, mille aurud siis sodi all veel olid. Läksin võtsin Statakast 98E'd peale ja liikusin nüüd masinaga mingi ~60-70km - ennäe, masin hakkas jälle liikuma :(. Õppetunniks siis mulle (mitte küll esimene, ega ka ilmselt viimast korda), et kunagi ei tohi olla nii kiire, et ei jõuaks normaalsest kütusetanklast head asja võtta ja jääda lootma, et noh eks seal kuskil ikka miskit on, kust tilgakest noosida :cool:.

PS! Kui täna hästi läheb, siis üritan ikka Raadil mätastel ukerdades oma kirsisaani küljest lahti saada :D

Lehekülgi:  1  ..  14  15  16  17  18  ..  26
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 16.5% - SQL: 83.5%]