Lehekülgi: 1 .. 14 15 16 17 18 .. 28 |
eko89
huviline
Registreerunud 11.11.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A8 d3 171kw
|
postitati 27.03.12 10:16
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: audi_a4_v6
Tsitaat: | Algselt postitas: eko89
Täiesti puhtast huvist uurin, et inimesed otsivad omale neid 3.0-le, et kas see on siis niipalju parem ja effektiivsem mootor kui 2.8?
Tahaks ak targemaks saada.
|
Kui tahad FL c5-te, siis pole ju 2,8 option! Aga eelised 3,0-l on sutike suurem vääne, tõsi, veel kõrgematel pööretel, siis 0,7sek parem kiirendus
0-100, siis sutike väiksem kütusekulu selle kõige juures, need siis tehaseandmete järgi, põhjust tundub olevat enam, kui küll. Võib öelda, et vahe
suurem, kui 12v 2,8 ja 2,6 omal ajal |
Tänud, tänud, olen ka nüüd targem
|
|
|
maikl369
huviline
Registreerunud 13.08.08
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 C6 3.0TDI 176kw S-Line Plus QUATTRO 2011a , Vw passat 1.9TDI 81kw AFN
|
postitati 27.03.12 10:56
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: jokerAudi
Noh alati on võimalus ju minna ja ise tuua Saksamaalt vms Euroopast, kui ettemaksu ei taha anda. Iga vähegi enesest lugupidav firma võtab ettemaksu.
Puhtalt garantiiks, et sa alt ära ei hüppa. Näiteks, tellid masina, ei maksa ettemaksu. Siis aga järsku otsustad, et ei tahagi seda autot. Ja firmale
jääb ta lihtsalt seisma platsile. Kui joppab, ostab keegi ära, kui ei, siis jääbki omale sinna. Sedasi seletas mulle ettemaksu teemat üks tuttav, kes
tegeleb autode toomisega Belgiast-Hollandist.
Lisaks, maikl369, vaata www.elmaauto.ee, need vennad toovad ka tellimise peale Belgiast-Saksast autosid. |
Kahjuks endal pole aega kuhugi otsima minna. Muidugi se oleks kõige mõistlikum lahendus.
Aga ma veel pisut kannatan ja uurin DOCS Baltic-ist.
|
|
|
Elxx
klubiliige
Registreerunud 11.04.12
Kasutaja on eemal
Auto: A6 Avant 2.7TDi 140kw S-Line Quattro
|
postitati 16.04.12 16:21
|
|
|
http://www.auto24.ee/used/886509
Keegi midagi selle masina kohta oskab öelda?
Eestis arvel aga miks numbrid pildistamise ajaks maha kistud?
VIN-kood ka puudu...
Iseenesest selles hinnaklassis hea pakkumine,sisu+lisad köidavad just
Samas esimese auto ostuga ei sooviks väga hullusti orki lennata
Läbisõidu üle pole mõtet arutada,vähe tõenäoline,et see õige on+ ei ole läbisõitu ostev inimene
|
|
|
eko89
huviline
Registreerunud 11.11.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.04.12 08:33
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Elxx
http://www.auto24.ee/used/886509
Keegi midagi selle masina kohta oskab öelda?
Eestis arvel aga miks numbrid pildistamise ajaks maha kistud?
VIN-kood ka puudu...
Iseenesest selles hinnaklassis hea pakkumine,sisu+lisad köidavad just
Samas esimese auto ostuga ei sooviks väga hullusti orki lennata
Läbisõidu üle pole mõtet arutada,vähe tõenäoline,et see õige on+ ei ole läbisõitu ostev inimene |
Tere hommikust.
Mina, alati ennem kui autot ostan, mõtlen kui palju autoga aastas sõidan?
Kui sõidaksin ainult tallinna linnas, ostaks kindlasti automaat kasti.
Minu sõidud jäävad umbes 20 000km/ aastas. Tänu sellel olen otsustanud bensiini mootori kasuks.
Lisaks mida suurem on mootor, seda suurem on mootori eluiga(resurss).
Kütusekulu on minuarust auto juures väikese tähtsusega, sest hooldus, rehvid, kindlustus, ÜVT jne maksab ka korraliku raha.
Muidu see 1.9diisel on väga hea mootor. Olen sõitnud manuaal ja automaat kastiga, mõlemad sedaan kerega. Automaat jäi minujaoks uimaseks niisuure ja
raske kerejaoks.
Kindlasti tuleks karta suure läbisõiduga diisleid, seda nad muidugi tavaliselt on.
Kindlasti tekib küsimus miks? Sest aeg teeb omatöö, väsivad pumbad, väsivad pihustid jne.
Unustasin mainida, miks mina ei oma seda 81kw diislit, sest olen üks paljudest, kes sõidab audiga sellepärast, et audil on nelivedu. Audist audi teebki nelivedu.
|
|
|
ferdinand
huviline
Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: 400,401,969
|
postitati 20.04.12 11:53
|
|
|
Lisaks mida suurem on mootor, seda suurem on mootori eluiga(resurss).
|
Üldjoontes on see muidugi õige, kuid antud ajastu audi juures see reegel kahjuks ei kehti.
Kütusekulu on minuarust auto juures väikese tähtsusega, sest hooldus, rehvid, kindlustus, ÜVT jne maksab ka korraliku raha.
|
Enamasti siiski kütusele kuluv moodustab kuludest enamiku. Ilmselgelt ka kütuse hind pidevalt kerkib, varuosad aga muutuvad üldjuhul masina
vananemisega odavamaks.
Unustasin mainida, miks mina ei oma seda 81kw diislit, sest olen üks paljudest, kes sõidab audiga sellepärast, et audil on nelivedu. Audist audi teebki nelivedu. |
Ma ka ei näe sellise hinnaga esiveolisel audil erilist pointi.
Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
|
|
|
|
arulage112
huviline
Registreerunud 02.11.09
Kasutaja on eemal
Auto: Volvo V70 D5
|
postitati 26.04.12 08:31
|
|
|
Audi puhul ei ole aga erilist valikut 1.9TDi Quattroid väga ringi ei
liigu ja hetkel pole ühtegi Eestis müügis ka quattrona on valikus ainult
c4 kerega a6-ed oma 2,5 liitriste mootoritega ja siis juba c6 kerega masinad oma 2.7 ja 3.0 mootoritega. 2.5 liitrise mootoriga C5 isendeid parem ei
kommenteeriks
Endal on 1.9TDi ja manuaal , 81 kW ja soovitan küll seda isendit
Ülalpidamiskulud on minimaalsed, kütusekulu toob naeratuse suule ja sõidumugavuse üle ka üldse ei kurda. Automaadi suhtes olen ma skeptiline, sest üks
tuttav ladus eelmisel aastal oma a6-te (ka 1.9 TDi 81kw) ca 1000 euri sisse et käigukast korda saada.
Pihustite kohapealt on aga 81 kw masina puhul pihusitd hulga vastupidavamad kui uuemad pumppihustid 96 kw puhul, mis maksavad ka tunduvalt rohkem.
Isiklikult kasutan ka küttelisandeid ja määrivaid aineid, et pihustite tööd hõlbustada ja masina produktiivsust säilitada. Suvel kasutan mitmesuguseid
puhastava toimega lisandeid ja talvel määriva toimega.
Quattro oleks küll tore, ei vaidle vastu, aga arvestama peab sel juhul ikka kõvasti priskema rahakotiga
|
|
|
prj
klubiliige
Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal
Auto: S8 D4, A4 B9 2.0TQ, Cupra Born
|
postitati 26.04.12 08:56
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: arulage112
Quattro oleks küll tore, ei vaidle vastu, aga arvestama peab sel juhul ikka kõvasti priskema rahakotiga |
Võib-olla ostuhinnas. Hoolduses märgatavat vahet ei ole.
|
|
|
|
arulage112
huviline
Registreerunud 02.11.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.04.12 09:39
|
|
|
quattrol on 2 silda mis veavad selle võrra on 2 korda rohkem
investeeringuid mootori osas on kulutused jah suht samad
|
|
|
eko89
huviline
Registreerunud 11.11.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.04.12 10:44
|
|
|
quattrol on 2 silda mis veavad selle võrra on 2 korda rohkem
investeeringuid mootori osas on kulutused jah suht samad |
Jah, natuke on neliveopidamine kallim, kuid mina seda vahet ei märka.
Ei hakka poolt foorumi teksti ümber trükkima.
Kasutaja arulage112 saaab foorumist erinevate vedude asjast lugeda, seda arutelu on siin palju.
|
|
|
arulage112
huviline
Registreerunud 02.11.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.04.12 11:23
|
|
|
Ja olengi tutvunud siinsete teemadega ja ütlegi et quattro halb on, sugugi mitte, sõidumugavus on arvestatav.
Aga nagu sa ütlesid on quattro pidamine veidi kallim, see on igaühe enda otsus millega sõidab ja kuidas keegi varuosadele kuluvat raha hindab
|
|
|
Amadeus
klubiliige
Registreerunud 08.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: C7q
|
|
arulage112
huviline
Registreerunud 02.11.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.04.12 17:18
|
|
|
Jutt käib sellest et tagasild vajab ka hoolitsemist. Või ei vaja? Eeldan et tagasilla remondikulu on pea sama suur kui esisilla oma? Kui ma eksin siis
ma vabandan.
|
|
|
rat_013
klubiliige
Registreerunud 07.03.03
Kasutaja on eemal
Auto: 3.0q
|
postitati 26.04.12 17:37
|
|
|
Jutt käib sellest et tagasild vajab ka hoolitsemist. Või ei vaja? Eeldan et tagasilla remondikulu on pea sama suur kui esisilla oma? Kui ma eksin siis
ma vabandan. |
Eks harjavarstagasildadel on ka mingid puksid ju? Vedrud-amordid ei kuulu silla alla ja tagasilla muud puksid väga meeletut vatti ei saa rohkem kui
harjavarre kinnitused... Ma arvan... Ma ei ole küll kuulnud kuskil eriti et tagasildade lagunemisega üleloomulikke probleeme oleks, meie teedel
laguneb tuhatoos ka nknii
|
|
|
|
eko89
huviline
Registreerunud 11.11.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.04.12 05:06
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: rat_013
ma vabandan. |
Eks harjavarstagasildadel on ka mingid puksid ju? Vedrud-amordid ei kuulu silla alla ja tagasilla muud puksid väga meeletut vatti ei saa rohkem kui
harjavarre kinnitused... Ma arvan... Ma ei ole küll kuulnud kuskil eriti et tagasildade lagunemisega üleloomulikke probleeme oleks, meie teedel
laguneb tuhatoos ka nknii |
Harjavarstagasild, väga hea.(Y)
|
|
|
erki.t
huviline
Registreerunud 06.07.06
Kasutaja on eemal
Auto: Got burger? (Jeep)
|
postitati 27.04.12 06:14
|
|
|
Erinevalt esisillast (mis on sama sitt kui esiveolisel) on C5 (quattro) tagasild tehtud väga hästi ja sõidab aastaid ja sadu tuhandeid kilomeetreid.
|
|
|
huux
huviline
Registreerunud 23.11.06
Kasutaja on eemal
Auto: A4 1,8 TQ
|
|
DT85
huviline
Registreerunud 26.06.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.05.12 15:01
|
|
|
Lisad on päris head. Plusspoolel ka kindlasti et manuaalkasti, teeb mineku ikka palju paremaks kui 5-ne tiptronic.
Aga kuna hinda ja läbisõitu ei ole, siis ei oska midagi vastata Ja selle
mootori kohta ilmselt head tagasisidet ei tule. Itaalia selline kahtlane koht, et mina isiklikult kontrolliks vin koodi alusel esinduses ajaloo enne
ostuplaane ära. Lisaks ei kohta ka diiselmootorile omast ökonoomsust.
|
|
|
huux
huviline
Registreerunud 23.11.06
Kasutaja on eemal
Auto: A4 1,8 TQ
|
|
Dekaad
huviline
Registreerunud 20.03.11
Kasutaja on eemal
Auto: C6 3.0
|
|
orukas111
huviline
Registreerunud 27.12.08
Kasutaja on eemal
|
|
mtaudi
huviline
Registreerunud 26.02.07
Kasutaja on eemal
Auto: Golf Variant '17
|
postitati 30.05.12 19:59
|
|
|
Unustasin mainida, miks mina ei oma seda 81kw diislit, sest olen üks paljudest, kes sõidab audiga sellepärast, et audil on nelivedu. Audist audi teebki nelivedu. |
Tule jägmine kord Tallinnasse tulles sellise varuga, et ükskõik millisel teel või kohas võrrelda nelikvedu ja esivedu - ei usu, et oma raske kerega
minu monoveole ära teed. Sõiduoskust quattroga kaasa ei saa. Alles ise müüsid oma kallist quattrot ja nüüd jälle ülistad - otsusta ära, mis Sa tahad
ja siis tule rääkima.
Ses suhtes, et sellised tatipritsijad käivad närvidele. Paljud tunnevadki ennast kõrvalejäetune kogu klubielust just seetõttu, et ei ole quattrot -
milleks seda haipida, et quattro ongi ainus õige veoskeem ja kui seda pole, siis ei olegi Sul Audi. Asi on puhtalt vajaduses, rahakotis ja paljudes
muudes elementides kinni ja mõnel ehk ei olegi seda vaja, kuid nad on siiski Audi omanikud ja tunnevad oma autost rõõmu, kuni siia foorumisse
tulevad.
Igasugused sellised üldistamised peaks siin foorumis ära keelama, kui tahetakse, et klubiline tegevus ei piirduks ainult quattro omanikega - muidu
võiks selle klubi juba Audi quattro Club 'ks ümber nimetada.
Olen ka ise quattro versioonide austaja, kuigi ise ei oma praktilistel kaalutlustel, aga see üldistamine ajab juba südame pahaks.
|
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Q7 3.0TDI -14
|
postitati 31.05.12 05:13
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: mtaudi
Tule jägmine kord Tallinnasse tulles sellise varuga, et ükskõik millisel teel või kohas võrrelda nelikvedu ja esivedu - ei usu, et oma raske kerega
minu monoveole ära teed. Sõiduoskust quattroga kaasa ei saa. Alles ise müüsid oma kallist quattrot ja nüüd jälle ülistad - otsusta ära, mis Sa tahad
ja siis tule rääkima.
Ses suhtes, et sellised tatipritsijad käivad närvidele. Paljud tunnevadki ennast kõrvalejäetune kogu klubielust just seetõttu, et ei ole quattrot -
milleks seda haipida, et quattro ongi ainus õige veoskeem ja kui seda pole, siis ei olegi Sul Audi. Asi on puhtalt vajaduses, rahakotis ja paljudes
muudes elementides kinni ja mõnel ehk ei olegi seda vaja, kuid nad on siiski Audi omanikud ja tunnevad oma autost rõõmu, kuni siia foorumisse
tulevad.
Igasugused sellised üldistamised peaks siin foorumis ära keelama, kui tahetakse, et klubiline tegevus ei piirduks ainult quattro omanikega - muidu
võiks selle klubi juba Audi quattro Club 'ks ümber nimetada.
Olen ka ise quattro versioonide austaja, kuigi ise ei oma praktilistel kaalutlustel, aga see üldistamine ajab juba südame pahaks.
|
Quattro on elementaarne, et üldse jutule võetaks, "S" peab ikka ka olema
Tegelikult valdav enamus sellise suhtumisega ei ole minu meelest, lihtsalt mõni üksik rikub pilti ja kusjuures ega neil ongi õigus nii arvata,
lihtsalt teistele ei tohi peale suruda.
Kuigi ega ses mõttes pole midagi vaielda, muude tingimuste samaks jäädes on quattro autona parem, kui esivedu, kui aga arvestada ka rahakotti (remont,
eriti vanemad isendid, kütusekulu, soetushind jm), siis sõltuvalt inimesest võib kaalukauss teistpidi vajuda hoopis.
|
|
|
eko89
huviline
Registreerunud 11.11.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 31.05.12 06:12
|
|
|
Vabandust, kui solvusid sellepärast, et sul pole nelivedu.
Mina ütlesin enda seisukoha ja jään sellejuurde, et niikaua kui sõidan audiga siis nelivedu. Kui tuleb monomähkija siis ennem bmw, kui audi.
See on minu arvamus ja ju mu elamistingimused võimaldavad quattrot pidada.
Jah ma ülistan ka praegu oma audit ja leian, et kui tahta mugavat sõiduautot, millel on ka nelivedu ja hinnaklass kuni 5000euri siis quattro c5
kerepeal audi on üks parimaid. Sorry aga a4 on minujaoks väike muidu arvestaks ka seda.
Ja müün oma autot ainult sellepärast, et silma on jäänud paar head monomähkijat(bmw). Olen c5 omanud peaaegu 2 aastat ja olen väga rahul, väga
tänuväärne auto, odavate ülalpidamis kuludega, hea teelpüsivusega ja mugav.
Ja sinu võistlus/võrdlus momendi mõte oli mis?
Mina ei sõida oma autoga rallit, autot kasutan igapäevaseks liiklemiseks, või väidad, et talvel liigub sinu esivedune valgusfooritagalt samakergelt ja
ilusti minema, kui minuoma, või talvel kurvis püsib sama raudpolt kindlalt?
See on siin ostuteema ja inimesed küsivad, nõu. Kas see on paha nõu, et kui umbes sama rahaeest saab neliveoslise, siis tasuks seda kindlasti
eelistada?
Isegi audi reklaamib oma reklaamidel alati quattrot.
Igaüks sõidab sellega, mis talle meelib ja milleks ta autot kasutab?
Näiteks ostsin umbes 1 kuu tagasi perre veel c3-e 2006 aasta bensukas. Autoks on minul teda raske nimetada, kuid sai ostetud varuautoks ja poes
piimajärgi käimiseks vahel. Selleks sobib ta ideaalselt.
|
|
|
mtaudi
huviline
Registreerunud 26.02.07
Kasutaja on eemal
Auto: Golf Variant '17
|
postitati 31.05.12 07:36
|
|
|
Vabandust, kui solvusid sellepärast, et sul pole nelivedu.
Mina ütlesin enda seisukoha ja jään sellejuurde, et niikaua kui sõidan audiga siis nelivedu. Kui tuleb monomähkija siis ennem bmw, kui audi.
See on minu arvamus ja ju mu elamistingimused võimaldavad quattrot pidada.
Jah ma ülistan ka praegu oma audit ja leian, et kui tahta mugavat sõiduautot, millel on ka nelivedu ja hinnaklass kuni 5000euri siis quattro c5
kerepeal audi on üks parimaid. Sorry aga a4 on minujaoks väike muidu arvestaks ka seda.
Ja müün oma autot ainult sellepärast, et silma on jäänud paar head monomähkijat(bmw). Olen c5 omanud peaaegu 2 aastat ja olen väga rahul, väga
tänuväärne auto, odavate ülalpidamis kuludega, hea teelpüsivusega ja mugav.
Ja sinu võistlus/võrdlus momendi mõte oli mis?
Mina ei sõida oma autoga rallit, autot kasutan igapäevaseks liiklemiseks, või väidad, et talvel liigub sinu esivedune valgusfooritagalt samakergelt ja
ilusti minema, kui minuoma, või talvel kurvis püsib sama raudpolt kindlalt?
See on siin ostuteema ja inimesed küsivad, nõu. Kas see on paha nõu, et kui umbes sama rahaeest saab neliveoslise, siis tasuks seda kindlasti
eelistada?
Isegi audi reklaamib oma reklaamidel alati quattrot.
Igaüks sõidab sellega, mis talle meelib ja milleks ta autot kasutab?
Näiteks ostsin umbes 1 kuu tagasi perre veel c3-e 2006 aasta bensukas. Autoks on minul teda raske nimetada, kuid sai ostetud varuautoks ja poes
piimajärgi käimiseks vahel. Selleks sobib ta ideaalselt. |
Ei ma ei solvunud, vaid seisan selle eest, et mitte quattro omanikud ennast siin foorumis kuidagi tõrjutuna ei tunneks. Igaühel on õigus oma
arvamusele, kuid seda ei tohiks teistele peale suruda.
Võiksin ju ka quattro osta, kuid Eestis ei ole ühtegi B6-te 1.8T mootoriga saada lihtsalt. Ja B5-te ma ei taha. Igapäevaselt liigeldes ei ole suurt
mingit vahet, kas on Sul nelikvedu või monovedu - olen mõlemaga sõitnud. Lubatud kiiruste juures sõites ei ole ka teelpüsivuses mingeid erinevusi
(väites, et rallit ei sõida) - pigem on asi rehvides kui veoskeemis.
Sama raha eest nelikvedu päris kindlasti kohe ei saa - ka hooldus ja remondikulud on suuremad.
Minu mõte oli see, et sellised teemad, eriti ostuabis, ei tohiks olla täis mingeid quattro vs monovedu vaidluse ja pealepressimise postitusi ning need
peaks koheselt kustutama.
|
|
|
|
erki.t
huviline
Registreerunud 06.07.06
Kasutaja on eemal
Auto: Got burger? (Jeep)
|
postitati 31.05.12 09:44
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: mtaudi
Sama raha eest nelikvedu päris kindlasti kohe ei saa - ka hooldus ja remondikulud on suuremad.
|
Olles 2 quattrot pidanud ei saa ma kuidagi olla nõus väitega, et hooldus- ja remondikulud on suuremad. Mul ei ole kõigi nende aastate jooksul ette
näidata ühtegi arvet, mida saaks vedava tagasillaga seostada, no ei lagune noh - ei lagune see tagasild, ega mitte ka keskdiffer vms nelikveoga seotud
spetsiifiline detail.
|
|
|
Lehekülgi: 1 .. 14 15 16 17 18 .. 28 |
|