Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  ..  13  14  15  16  17  ..  37
Autor:
Pealkiri: Quattrorõõmud 2010 / 2011 (vaidlused veoskeemide üle kustutatakse hoiatamata!) (Vastuseid: 902 | Vaatamisi: 133346)
Zoig
klubiliige

Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal

Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q

postitati 27.11.10 08:12 Tsiteeri

Keegi öhtal lund revideerima läheb?

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 27.11.10 10:21 Tsiteeri

Mulle on selle lume tulekuga silma jäänud ainult hulljulged pirukakuudimehed ja yarise stiilis punnid, mis väikse lume kihi tõttu on juhitavuse kaotamise tõttu kraavi uhanud. Kuna ka ise alustasin talve kerge esiveolise ja suht kehva talverehviga siis tean, mis tunne neil yaristel ja pirukatel oli, saades ise ikka sõidukooli täie raha eest ja sai ka kergelt kadestatud uljalt mööda lendavaid suuri neljaveolisi (loe maanteekiirusega). Endal ei kannatanud lopas üle 70-80kmh üldse sõita ja ma olin siiski teistest liiklejatest oluliselt kiirem :(. Nii et mis puutub ohutusse, siis need, kes on suuremate võimsamate ja raskemate isenditega ise sõitnud, teavad seda tunnet kui stabiilne on 2 tonni kaaluv neljaveoline jurakas või 1 tonnine punn (olgu või neljaveoline) samades tingimustes :).

PS! Mis puutub nendesse kodanikesse, kes sellise ilmaga igale poole vahele trügivad, või lihtsalt täis nahhaali panevad ja ei arvesta, et tagumisel või kõrval oleval autol ei pruugi nii hea pidamine olla, siis olen ise samasugune erapolitsei ja kui ikka süda korralikult täis saab ja näen lausidiootsust ja teiste peale totaalselt vilistamist, siis pole kahtlust, et see idi on saanud samasuguse liigutuse nautimise ohvriks, mille ta on ise just tekitanud! Ei imesta, kui ma ühele oma tankile varsti rauad ümber keevitan :D. Alati on võimalik teha igat liigutust seaduspäraselt, mis idi'l kindlustuskoefitsenti kergitab! Miks ma sellist tõrva pritsin on see, et vaatasin oma silmaga pealt ja oleks ise õnnetusse sattunud kui minu ees liigelnud kodanikule lihtsalt keeras mingi mööda kimanud land cruiser küljepealt selga endal parem käsi kinni ja minu eest sõitnud uuem vw passat universaal keeras kõrvale ja peatus tänu lumele äärekivile ja mättale nii kiiresti minu ees, et sain mingi 10cm enne pidama ja minu taga sõitnud kodanik ei ennustanud minu nii järsku pidama saamist ja hoidis kehva pikivahet ning tegi kerge müksu minu kuubiku tagastangele, õnneks küll nii kerge, et ma ei lennanud eesolijale selga ja ka stange muutis oma asukohta kere suhtes mingi 0,5cm. Kodanik ulatas mulle lihtsalt sümboolse summa ja ma ei hakanud isegi kindlustust selles osas tülitama. Passatil aitasime tagurpidi uuesti lumehunnikust maha saada ja arvake ära, kui palju "sidesõnu" jõudis kogu selle ürituse jooksul selle kodaniku suust välja tulla liiklushälvikute kohta (ma vist isegi ei tea nii palju "sidesõnu", mida kuulsin) :D.

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
uudi
huviline

Registreerunud 19.03.06
Kasutaja on eemal

Auto: EX: A4B5 Avant 1997 1.8TQ

postitati 27.11.10 10:30 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Harry_R
Tsitaat:

Muud polnud midagi kui, et tema tahtis bussipeatuse kaudu paremalt mööda lipsata. Oleks ehk võinud ju minna ka mine tea ehk oli laps vanniga pliitile ununenud, aga vana oli ikka väga närviline, nõksutas foori all ja vahtis mind väga üleoleva pilguga. Kui siis roheline tuli olid venna silmad päris üllatunud, et üks tagasihoidlik sõiduauto võib sellistes ilmastikuoludes ka paigalt minna vähemalt sama kiirelt kui tema, väga raskeid maastike läbima mõeldud sõiduk. Et, siis minu talverõõm :)

Kes teab Linnahalli poolt Balti jaama poole minevat teed, siis need ehk ka teavad, et ülbemad jorsid sõidavad kolmandas reas, mis tegelikult linna poole tagasi keerab, et ootavast rivist ette jõuda. Eile siis üks jorss otsustas ka, et tema ootama ei pea nagu teised ja enne trammiteed trügis mulle ikka väga ülbelt ette. Minu viga oli see, et ma 4 vedu sisse enne ei lülitanud, kuigi ma nägin, et sellise plaaniga kutt tuleb. Andsin talda, mis ma andsin, aga tagarattad käisid tühja. Oli ta minust poole auto jagu eespool, aga ega see teda huvitanud, et ma teda vahele ei lase, pressis mu põhimõtteliselt teelt välja. Nüüd lülitan seal alati 4 ratast tööreziimi. :D Korra olen käinud samas kohas ka autost väljas ühe kaasliiklejaga suhtlemas, et mis tal arus on, kuid see ei olnud seotud vahele trügimisega. :P Igatahes on tegu huvitava asukohaga. :D
Ja ütlen kohe ära, et sellistes kohtades ma kedagi vahele ei lase, kui just ei ole võõramaa numbritega. Ei saa aru, miks neil peaks olema kiirem koju saamisega, kui minul.

+1 Mulle käivad samuti need autojuhid närvidele. Ei ole nende elu seal lihtsaks teinud kunagi.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Mario81
huviline

Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 27.11.10 10:54 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Joel

Mul endal Kuubik hetkel ei sõida, kuid quattrotamas olen käinud ATVga ja krdi krt väikestel linnatänavatel on see veel lahedam kui autoga laskmine.

Kui sul ATV´l ka sahk ees on siis tule lõbutse minu kandis ka.;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
MartT
klubiliige

Registreerunud 23.06.10
Kasutaja on eemal

Auto: C4 2,8Q

postitati 27.11.10 11:31 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: TheRRsr
Valet rida ei ole olemas. Kõik read on võrdsed. Lisaks LE-le vastavalt pead laskma kui ta sinust kasvõi 10cm eespool on.

Vahemärkuseks, et 1. jaanuarist 2011 see olukord muutub ja siis peab ümberreasutaja veenduma, et tema manööver on ohutu. Mitte et on ~10 cm või 10 mm ees pool lükkab suuna sisse ja keerab julmalt peale kuna tagumine peab teed andma.

Paar päeva tagasi käisin oma quattroga "kraavis"

Jalakäijatele tuleb teha kohustuslikuks helkurvesti kandmine väljaspool asulat pimedal ajal kõndides. Nendest tilbendavatest asjadest pole kasu kui see aegajalt seljataha poeb vmi.

Väga napilt sain igatahes jalakäijast mööda aga minu vähesed sõidukogemused viisid tagumik ees teepervelt alla ca pool meetrit teepinnast all pool ja 1,5m teest eemal. Alguses üritasin niisama välja sõita aga ei liikunud masin kuskile. Kraapisin kätega lahtise lume rataste eest ära ja masina alt ära niipalju kui sain, tagumine diferentsiaal lukku ja edasi-tagasi lastes olingi tuldud teed kaudu sõiduteel tagasi. Enne seda muidugi ohukad peale ja jooksin jalakäijale järgi, et ega ta viga ei saanud. Kõndis teine kiirema sammuga minust eemale ja minu hõigetest ei teinud väljagi. :mad:

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
lOOOOl
huviline

Registreerunud 18.09.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi, SUV

postitati 27.11.10 12:25 Tsiteeri

Oskab äkki keegi öelda, mis teeolud on Tallinn - Kohtla-Järve lõigul. Mis ajaga jõuab hommikul läbida, quattroga ;)?

woody
huviline

Registreerunud 13.07.09
Kasutaja on eemal

Auto: Vw B6 Passu, C6Q

postitati 27.11.10 13:20 Tsiteeri

Tänase seisuga on kuni Viru- Nigulani päris head teeolud, juttude järgi, ise neid ei kasuta, kuna külavahe teedel saab rohkem nalja.
Aga kes tahab stangeni lumes uhada ja quattrot proovile panna, siis neile soovitus, minge/ tulge Rutja lennuväljale :D:D, vihjeks olude kohta, et eile läks Pjerol juba ka korra aeglustajat vaja ja Pajero esistange lükkas sujuvalt lund :D Hea elada sellises kandis, kus lumega ikka õnnistatakse kui ainult auto ei oleks lohisevate tagajalgadega.:)

Nelivedu on parim :D
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
timberman
klubiliige

Registreerunud 23.06.07
Kasutaja on eemal

Auto: MC x 2, AEL

postitati 27.11.10 16:00 Tsiteeri

Ah et siis Pajero jälgedes ma eile sõitsingi :) Enamuse teest sai läbitud 3. käiguga, aga aeg-ajalt tuli ka 2. üle minna, sest 3. pole piisavalt rammu. Difrilukku seal igatahes vaja ei olnud :P Hullamiseni kahjuks ei jõudnudki, sest kohale jõudes tekkisid laadimisega mingid probleemid ja sai suht kohe ots ringi keeratud. Igatahes nüüd on sõiduautoga ka jälg ette sõidetud :) Lund on Rutjal igatahes megalt!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Kivitare
klubiliige

Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: 220v

postitati 27.11.10 16:20 Tsiteeri

Kui suur ala! Millised rajad! Milline sõit! Audi Driving Experience ;)

Hobiautode hoiustamine | Põrandaplaatide ja LED valgustite müük HobiHoid.ee! Töötan @ Rolevents digiturundus Oma autole ostan rehvid Baltyre'st!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199

postitati 27.11.10 16:43 Tsiteeri

Woody, kas Viru-Nigulast Aseri ja Mahu poole olevate teede olukorraga ka kursis oled?

Vorsprung durch Drehmoment !
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
no1
huviline

Registreerunud 22.02.09
Kasutaja on eemal

postitati 27.11.10 18:00 Tsiteeri

Sõidaks kõik niimoodi jäärada, poleks meie radadel ka midagi viga. :) Aga müts maha juhi ees, kes kopteri eest ``ära`` sõitis.

rat_013
klubiliige

Registreerunud 07.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: 3.0q

postitati 27.11.10 20:29 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: no1
Sõidaks kõik niimoodi jäärada, poleks meie radadel ka midagi viga. :) Aga müts maha juhi ees, kes kopteri eest ``ära`` sõitis.

See oli instruktor (tõenäoliselt naine) :)
Kes veel näinud pole, siis meie ülevaade on siin

Ise käisin korra Soomes üheks ööks, tagasituleks pole vist kunagi NII rõõmustav olnud.. Koduteele jäid kohe mõned ilusad pikad poognad :cool:

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype
OttOlesk
huviline

Registreerunud 01.10.09
Kasutaja on eemal

Auto: Tesla

postitati 27.11.10 23:53 Tsiteeri

Terve nädala olin linnas koolis, auto ootas maal ja nüüd kahe päevaga mõnusalt kütust ära saanud põletada. Tallinna on täielik Luna Park juba :D. Võiks Raplas ka sama moodi tulla, siis ma vist nutaks suurest õnnest juba. Kuna täna sai lumelaua laadal käidud, siis päeval tekkis olukord, kus Viru korrusparklast väljudes vasak pööret sooritades ringtee poole ei olnud ees, taga ega kõrval ühtegi autot, siis sai päris korralikult külg ees libisetud ja iga foori tagant kõige kiirem mees lahkuma ka muidugi :D. Raplas sai Karmani parkla väga ära lihvitud. 2 esiveduse meest mängisid seal just käsipiduriga ja lõug vajus vasta maad kui äkki 2 quattrot hakkasid ime trikke tegema :D. Järgmine nädal istun jälle linnas tegelen õppimisega, ega need teedeehitus insenerid puu otsas ei kasva, aga see eest nädalavahetusel läheb jälle käest ära :P.

The Audi S4 is a car revered by the cognoscenti and underestimated by the majority.
Korralda üritust Raplamaal Tarsi turismitalus: Tarsi talu
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
woody
huviline

Registreerunud 13.07.09
Kasutaja on eemal

Auto: Vw B6 Passu, C6Q

postitati 28.11.10 08:49 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Kuits
Woody, kas Viru-Nigulast Aseri ja Mahu poole olevate teede olukorraga ka kursis oled?

Täna enam nii teadja ei ole, kuna siin ööga jälle väga palju lund maha sadanud.

Ja et päris raisku teema ei läheks, siis pean tänama siin teemas mihkel 83´e, kes viitsis mind eile lumevangist päästa oma quattroga.
Muidugi Õnne ka talle pisipere saamise puhul.
Vabandan OT eest :)

Nelivedu on parim :D
uudi
huviline

Registreerunud 19.03.06
Kasutaja on eemal

Auto: EX: A4B5 Avant 1997 1.8TQ

postitati 28.11.10 08:51 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: OttOlesk
Järgmine nädal istun jälle linnas tegelen õppimisega, ega need teedeehitus insenerid puu otsas ei kasva, aga see eest nädalavahetusel läheb jälle käest ära :P.

Et siis hetkel on praktikapäevad välitöödel jah:D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Maku
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 28.11.10 09:41 Tsiteeri

Teemakohane

torque addict / in the real world four wheel drive means safety and traction
tanelr4
huviline

Registreerunud 28.10.07
Kasutaja on eemal

postitati 28.11.10 09:54 Tsiteeri

Võib siis muretult kässariga risti lasta kõigi quattrotega?

rat_013
klubiliige

Registreerunud 07.03.03
Kasutaja on eemal

postitati 28.11.10 11:40 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: tanelr4

Kui võimelda meeldib siis võib ka kässariga jah :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype
Imres
huviline

Registreerunud 11.03.07
Kasutaja on eemal

Auto: B4 Competition quattro 20vt

postitati 28.11.10 11:53 Tsiteeri

Manuaal kastiga võiks kässari tõmbamise ajal siduri alla vajutada, et mitte torsenit lõhkuda !?

Best ET 13,414@A4
rat_013
klubiliige

Registreerunud 07.03.03
Kasutaja on eemal

postitati 28.11.10 11:55 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Imres
Manuaal kastiga võiks kässari tõmbamise ajal siduri alla vajutada, et mitte torsenit lõhkuda !?

Kässarit on vaja reeglina ikka korraks kui muud võtted hilja peale jäävad või alt veavad.. Pikemalt tõmbamisel jah sidur abx, aga see on juba suht kauge tegevus quattrotamisest :D (sidur all ja kässar peal siis)

Mudjamix
klubiliige

Registreerunud 29.03.05
Kasutaja on eemal

Auto: TT mk2 + Q7

postitati 28.11.10 11:56 Tsiteeri

Vot see kässar tundub mulle oma autol küll täiesti üleliigse asjana.Ei ole teda kordagi kasutanud.Aastas korra ülevaatusel tiritakse muidugi :P

Don't drink and drive. You might hit a bump and spill your beer
Amadeus
klubiliige

Registreerunud 08.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: C7q

postitati 28.11.10 12:04 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: tanelr4

EDL-ga masinatel see nipp ei tööta, nii kui käsikat tõmbad tekib esimeste ja tagumiste rataste pöörlemiskiiruse vahe ja veojõudu antakse tagumistele juurde. Teoreetiliselt toimib nipp siis, kui vedu tagant ära lasta. Vaevalt, et mõni nii Q-ga sõidab.

Menthor
klubiliige

Registreerunud 11.08.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audid

postitati 28.11.10 19:57 Tsiteeri

Quattro meestel linnas lõbu laialt ja ülejäänud kaabivad vigaseks. :D I like it!

http://images.spritmonitor.de/342551.png
waiting4snow
joe80
huviline

Registreerunud 03.09.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 Avant 1,8Tq, Volkswagen Passat 2,0 B3 Syncro

postitati 28.11.10 20:29 Tsiteeri

Mina olen ikka nii teinud, et kus ruumi napilt ja isu kanna peal ringi keerata, siis nii, et sidur alla, korraks kässerit, vedu uuesti taha ja siis juba ilus poogen sinna lõppu.

q
tarmo
klubiliige

Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 28.11.10 20:36 Tsiteeri

Keegi rattakoopaid ei viitsi puhastada? Pole ratastel enam ruumi ringi käia eriti, vedrustus ka sisuliselt puudub tänu sellele. :P

Lehekülgi:  1  ..  13  14  15  16  17  ..  37
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 18.9% - SQL: 81.1%]