Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  ..  12  13  14  15  16  ..  37
Autor:
Pealkiri: Quattrorõõmud 2010 / 2011 (vaidlused veoskeemide üle kustutatakse hoiatamata!) (Vastuseid: 902 | Vaatamisi: 133345)
Ardo
huviline

Registreerunud 22.02.08
Kasutaja on eemal

Auto: B2sedaan C5avant

postitati 24.11.10 13:23 Tsiteeri

Pilte, videosid tahaks ka näha:P:cool:.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
twistY
huviline

Registreerunud 06.05.09
Kasutaja on eemal

postitati 24.11.10 14:37 Tsiteeri

Lõburikkujad on kohal.
http://img14.imageshack.us/img14/8596/241120103213.jpg

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
uno
huviline

Registreerunud 15.11.04
Kasutaja on eemal

Auto: mul on vw

postitati 24.11.10 16:26 Tsiteeri

Tsitaat:
mina müüsin oma quattro maha eile :(
aga selleeest on suurema masina rõõmud, millega saab ka väga paksu lume sees funnida.
eks andke teada, kui kedagi vaja kusagilt välja tõmbama tulla :P

Mina müüsin oma quattro maha eile, :( aga selleeest on suurema masina rõõmud, millega saab ka väga paksu lume sees funnida. Eks andke teada, kui kedagi vaja kusagilt välja tõmbama tulla. :P

Märkus moderaatorilt: "Muutsin postituse eesti keele nõuetele vastavaks. Palun tee seda järgneval korral ise, kuna järgmine hooletult tehtud postitus kustutatakse! Kolmandal korral peatatakse sinu postitusõigus! Nõuded postituse keelelisele osale leiad siit."

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
a6uemees
huviline

Registreerunud 24.07.09
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 2.6 110kw quattro 95a ; Audi 80 b4 2.0 85kw 92a ; Audi A6 2.5 132kw quattro 2001a ; Audi A6 C6 Quttro 2009a 2.7 140kw

postitati 24.11.10 17:52 Tsiteeri

Ilm on super. Ajasin ka oma quattro täna käima;) Einoh, päris mõnus ikka sõita, vaja oleks veel suuremat lund:P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
uudi
huviline

Registreerunud 19.03.06
Kasutaja on eemal

Auto: EX: A4B5 Avant 1997 1.8TQ

postitati 24.11.10 18:40 Tsiteeri

Sai täna ka vanade lindlate ümbruses tiirutatud. Seekord võtsin asja suuremalt ette, et kui sügavale lume sisse on võimalik ronida. Hetkel siin lund kuskil ca 30 cm, mõnes kohas tuisuvaalude võrra rohkem, probleeme ei tekkinud, ronis igalt poolt välja. Samas lumi ka veel suht kohev. Hiljem radika eest lund ära rookides nägin ka ära tulipunase vl kollektori:D V mootoritega varustatud Q-sid kadestan, ei ole madalatel pööretel probleeme:)

Ükspilt ka tagajärgedest, homme on lõbus sõita tööle kandiliste ratastega:D

http://www.upload.ee/thumb/943798/IMG_0703.JPG

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
MatuAudi
huviline

Registreerunud 07.08.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Cabrio, A4 B8 S-line

postitati 24.11.10 19:41 Tsiteeri

Jaa, isegi Allroad ei saanud mind sealt kätte. :D
Ehk siis suule tuisanud kuhja otsa jäin pidama.
http://www.upload.ee/thumb/943987/DSC001252.jpg

Defu - Matu
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
adr3naline
huviline

Registreerunud 22.07.09
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C4 2.5TDI -/- 80 B4 2.3 Quattro -/- VW Käfer 1600

postitati 24.11.10 19:44 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: green19
Kui selle teema ja postituste peale mõtlen siis meenub selline asi:
http://www.youtube.com/watch?v=17XBW5OZdOM

Huvitav palju videos oleval autol hobuseid on:D:D:D

Kindlasti vähem kui sellel :

http://www.youtube.com/watch?v=tCBqNd5GIzM&feature=related

audihunt
huviline

Registreerunud 12.08.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi quattro

postitati 24.11.10 22:07 Tsiteeri

Lausa lust on kulgeda, kuigi tänane hommik Tallinna liiklusummikutes oli piin. Vähemalt 40% autojuhte oleks võinud täna ühistransporti kasutada , selle asemel et ukerdada jalus kõigil. Aga ilm on FUN ja 200kw on vägagi piisav ,et saba igas kurvis tahab juhiaknast mööduda, olgu öeldud et rehvid vaid 1 talve sõitnud naastud :).

MartinCS
huviline

Registreerunud 28.03.06
Kasutaja on eemal

Auto: S4 BiT 232kW Oettinger + esivanema A6 C6 3,0TDI Q 171kW '07

postitati 25.11.10 00:26 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: audihunt
Aga ilm on FUN ja 200kw on vägagi piisav ,et saba igas kurvis tahab juhiaknast mööduda.

Krt, ma küll eelmine talv kogesin, et neljanda käiguga jäi nagu puudu rsk.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Silverpm
huviline

Registreerunud 06.04.08
Kasutaja on eemal

Auto: Need vanemad ikka.

postitati 26.11.10 00:44 Tsiteeri

Täna(praeguseks juba täpsemalt eile) nii mõndagi Särava näoga Quattro juhti nähtud :D

simoQ
klubiliige

Registreerunud 25.03.08
Kasutaja on eemal

Auto: S6 2.2T & A8 4.2

postitati 26.11.10 05:26 Tsiteeri

Käisin minagi esimesi selle aasta olümpiarõngaid tegemas ja pisut painutasin ka kurve:) Mõnus:cool:

Puksiir 3,4 t ja vintsimine 10 t - +372 53095801
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
corbe
huviline

Registreerunud 11.12.07
Kasutaja on eemal

Auto: A5 Q | A6 C8 Q

postitati 26.11.10 07:34 Tsiteeri

Eile õhtul jõudsin Jõhvi ja siin ikka hoopis muu ilm kui Tallinnas ja Harjumaal. Esiteks on teetööd maanteel väga vajaka ja vahepeal oli tee laius napilt 1,5 autolaiust. Nii mõnigi avarii ja kraavisõit jäid silma.
Aga linna vahel ja tänavatel oli õhtul väga mõnus kuna nüüdseks naelad sisse sõidetud ja saab vähe harjuda suure auto ja quattroga. Mul olid eile suunurgad kõrvuni:cool:
Öösel on õnneks lund juurde ka tulnud ning hetkel ka sajab.

m0nx
huviline

Registreerunud 17.10.10
Kasutaja on eemal

Auto: s494

postitati 26.11.10 10:42 Tsiteeri

Käisin eile ja üleeile tööautoga tallinnast rakverre ja oli märgata jah, et miskist maakonna piirist muutusid olud oluliselt kehvemaks :\

Õhtuti oli fun oma autoga, aga nüüdseks olen juba 2 velge kõveraks saanud XD
Läheb mingi hetk 4 uut plekki loosi ilmselt :D

erki.t
huviline

Registreerunud 06.07.06
Kasutaja on eemal

Auto: Got burger? (Jeep)

postitati 26.11.10 12:43 Tsiteeri

Tsitaat:
väga mõnus kuna nüüdseks naelad sisse sõidetud ja saab vähe harjuda suure auto ja quattroga.

Ära muretse, küll sa need naelad sealt varsti välja sõidad.
:D

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 26.11.10 13:29 Tsiteeri

Kui nägite eile Tartus endale sirgel teel vastu liikumas aparaati, mille küljeuksed vahet pole kas vasakult või paremalt sõidusuunas otse Teie poole olid siis olin see mina :). Milline sõidumõnu vahe lumisel teel 1 tonnise esiveolise või 1,7 tonnise neliveolisega :D. Need kohad, kus maantee oli täis tuisanud ja teised liiklesid max 50kmh, sai kenasti valle lammutades vastutulevat sõidurida puhtaks lükatud õige maantee kiirusega :).
PS! MartinCSi poolt välja toodud, et 4 käiguga jäi nagu väheks - krt tuttav tunne :D. Kuigi ma ise igapäevaliikuritel vilede armastaja pole siis nüüd tundsin küll 90kmh ja lowrideri põhjaga lund sahistades, et võiks üks 100kw rohkem kapoti all olla :cool:.

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
seitsmene
huviline

Registreerunud 10.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: A8 4,2

postitati 26.11.10 17:27 Tsiteeri

Tänane kojusõit oli huvitav - sahk ei ole just väga liiale läinud, ütleme nii. Ja pehme lumi lööb sedasi kohe sahinal üle katuse. Tuju teeb heaks küll. Oma hoovipeal enam nii eufooriline ei olnud, lumelabidat pidi enne jupp aega keerutama, kui pilti teha sai.

http://images.orkut.com/orkut/photos/OgAAAJhNwwnQ9mBWODr8V0YKFXX-i-WmMBol185Al0flNqGntAMqBXVjv2Zwu-FyO5EyglfQi1KFrd8EGil5YA7vCUoAm1T1UDxhIQe8V-A
Ki9t4xtSKPIaec1vA.jpg

margusja
huviline

Registreerunud 18.06.09
Kasutaja on eemal

Auto: BMW e60 (523) '05

postitati 26.11.10 17:45 Tsiteeri

Ma olen seda teemat ikka jälginud. Huvitavaks teeb asja just see, et ma jälgin sarnaseid teemasid veel mõnes teises foorumis, nii esi- taga kui ka neljarattaliste omades.
Üks läbiv teema on neis kõigis, kui lumi maha tuleb - kõikide teise markide autod jäävad ette :) Päris huvitav oleks näha seda teelõiku, näiteks järvevana esimese lumetormiga, kuidas erinevate foorumite driftimise hirod seda siis läbivad :)

Tegelikult oli mul asja ka. Nimelt 4 ratta veoga sõiduautot omades, just selliste ilmadega nagu viimasel ajal on olnud, tekib vahel päris huvitav olukord, kus juhtusin ristile mingi Jeebi mehega. Muud polnud midagi kui, et tema tahtis bussipeatuse kaudu paremalt mööda lipsata. Oleks ehk võinud ju minna ka mine tea ehk oli laps vanniga pliitile ununenud, aga vana oli ikka väga närviline, nõksutas foori all ja vahtis mind väga üleoleva pilguga. Kui siis roheline tuli olid venna silmad päris üllatunud, et üks tagasihoidlik sõiduauto võib sellistes ilmastikuoludes ka paigalt minna vähemalt sama kiirelt kui tema, väga raskeid maastike läbima mõeldud sõiduk. Et, siis minu talverõõm :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Kivitare
klubiliige

Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: 220v

postitati 26.11.10 17:58 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: kps
...Tartus endale sirgel teel vastu liikumas...

Aga ringid? :P Ma ei jõua ära oodata, kui neile liiklema pääsen. Eelmine aasta kui vähegi auto lubas sai paar tiiru ikka tehtud, enne kui õige väljasõit valitud sai.

Hobiautode hoiustamine | Põrandaplaatide ja LED valgustite müük HobiHoid.ee! Töötan @ Rolevents digiturundus Oma autole ostan rehvid Baltyre'st!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Harry_R
huviline

Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 26.11.10 19:31 Tsiteeri

Tsitaat:

Muud polnud midagi kui, et tema tahtis bussipeatuse kaudu paremalt mööda lipsata. Oleks ehk võinud ju minna ka mine tea ehk oli laps vanniga pliitile ununenud, aga vana oli ikka väga närviline, nõksutas foori all ja vahtis mind väga üleoleva pilguga. Kui siis roheline tuli olid venna silmad päris üllatunud, et üks tagasihoidlik sõiduauto võib sellistes ilmastikuoludes ka paigalt minna vähemalt sama kiirelt kui tema, väga raskeid maastike läbima mõeldud sõiduk. Et, siis minu talverõõm :)

Kes teab Linnahalli poolt Balti jaama poole minevat teed, siis need ehk ka teavad, et ülbemad jorsid sõidavad kolmandas reas, mis tegelikult linna poole tagasi keerab, et ootavast rivist ette jõuda. Eile siis üks jorss otsustas ka, et tema ootama ei pea nagu teised ja enne trammiteed trügis mulle ikka väga ülbelt ette. Minu viga oli see, et ma 4 vedu sisse enne ei lülitanud, kuigi ma nägin, et sellise plaaniga kutt tuleb. Andsin talda, mis ma andsin, aga tagarattad käisid tühja. Oli ta minust poole auto jagu eespool, aga ega see teda huvitanud, et ma teda vahele ei lase, pressis mu põhimõtteliselt teelt välja. Nüüd lülitan seal alati 4 ratast tööreziimi. :D Korra olen käinud samas kohas ka autost väljas ühe kaasliiklejaga suhtlemas, et mis tal arus on, kuid see ei olnud seotud vahele trügimisega. :P Igatahes on tegu huvitava asukohaga. :D
Ja ütlen kohe ära, et sellistes kohtades ma kedagi vahele ei lase, kui just ei ole võõramaa numbritega. Ei saa aru, miks neil peaks olema kiirem koju saamisega, kui minul.

Audi 90 typ85 2.0 --> Audi coupe typ89 2.3 --> Audi A4 avant B5 2.4 V6 --> Audi 90 typ85 2.0 --> Audi A4 avant B5 1.8TQ --> Audi A4 avant B8 2.0 TDI
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
ulmefm
huviline

Registreerunud 28.04.09
Kasutaja on eemal

Auto: Coupe 2,8Q

postitati 26.11.10 20:09 Tsiteeri

Mulle sellise ilma juures pakub isegi rohkem rõõmu sõitmisest see, et pärast saab parkida sinna kuhu teised ei saa. Kuskil siin foorumis keegi ütles kulda väärt sõnad, et quattroga sõidad randa, sõidad rannas ringi ja sõidad tagasi ka. Ühesõnaga tunne on selline, et kui lume hunnik oleks piisavalt suur siis pargiks auto graazi katusele ka.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Vahur102
huviline

Registreerunud 04.04.07
Kasutaja on eemal

Auto: B4 competition & A4 1.9 tdi

postitati 26.11.10 21:41 Tsiteeri

Homme saab ka talverehvid alla lõpuks ja teeninduses vaadatakse jälle veidi imelikult ilmselt:P aga isegi monomehed imestasid kui hästi isegi suvekaga kohalt läheb.Liivarannas sõitmise kohta näitasid minu testid et sõita saab aga seisma ei tohi jääda, kui juba liiva sisse seisma jäid ja uuesti liikuma tahtsid hakata olidki kinni.

turbo
huviline

Registreerunud 03.10.03
Kasutaja on eemal

Auto: S6

postitati 26.11.10 23:31 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ulmefm
Mulle sellise ilma juures pakub isegi rohkem rõõmu sõitmisest see, et pärast saab parkida sinna kuhu teised ei saa. Kuskil siin foorumis keegi ütles kulda väärt sõnad, et quattroga sõidad randa, sõidad rannas ringi ja sõidad tagasi ka. Ühesõnaga tunne on selline, et kui lume hunnik oleks piisavalt suur siis pargiks auto graazi katusele ka.

Targem oleks võimalikult suur eraparkla või maa-alune garaaz osta ja mitte rannas ringi kimada :P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 27.11.10 01:00 Tsiteeri

Tahtmata siinkohal veoskeemide arutelu tekitada, pean siiski nentima, et osa rahvast saavutaks quattroga seonduvalt justkui mingid üleloomulikud võimed:D Ja järjekordselt kutsun ka quattrorahvast üles mõistlikkusele!!
Seda on lausa jube vaadata kuidas paljude arvates quattrod/4motionid/xdrive'd võimisiganes 4 veolised justkui mingitele füüsikaseadustele ei alluks. Minu tänavu kraavis nähtud autodest on millegipärast eranditult kõik olnud neljarattaveolised?! Kokkusattumus? Liigne enesekindlus? Uljus? Ma ausaltöeldes ei taha, et vastusõitev "quattrorõõm" mind tapaks. Minu meelest on ülimalt positiivne ja tore kui käiakse ntx kaubanduskeskuste parklates või jääradadel harjutamas ja seepärast ma ei mõista kadedust parklate öisel kasutamisel (ntx Keila miilits on eriti kohalike harjutamisplatside kasutamise vastu).

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Joel
meeskond

Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: Audi CQ Typ85, Porsche 911 Turbo, MB G63 AMG, MB ML 320, Volvo 940 SE, ZAZ 965 Cabrio

postitati 27.11.10 05:58 Tsiteeri

Päris OT ei ole jah, aga ärge siin teemas rohkem seda vaidlust jätkake.

Mul endal Kuubik hetkel ei sõida, kuid quattrotamas olen käinud ATVga ja krdi krt väikestel linnatänavatel on see veel lahedam kui autoga laskmine.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Audi100C2
klubiliige

Registreerunud 05.01.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi S4 2.2 1993a; Audi 100 2.8Q, 1991; Audi 200 2.1 5E 1981a; VW T3 Syncro Caravelle GL 1990a

postitati 27.11.10 06:22 Tsiteeri

Öösel on vähemalt Tallinnas selline kuhi maha sadanud, et aknast vaadates tundub auto lumme uppuvat. :D

Lehekülgi:  1  ..  12  13  14  15  16  ..  37
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 17.7% - SQL: 82.3%]