Lehekülgi: 1 .. 12 13 14 15 16 .. 37 |
Ardo
huviline
Registreerunud 22.02.08
Kasutaja on eemal
Auto: B2sedaan C5avant
|
postitati 24.11.10 13:23
|
|
|
Pilte, videosid tahaks ka näha.
|
|
|
twistY
huviline
Registreerunud 06.05.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.11.10 14:37
|
|
|
Lõburikkujad on kohal.
|
|
|
|
uno
huviline
Registreerunud 15.11.04
Kasutaja on eemal
Auto: mul on vw
|
postitati 24.11.10 16:26
|
|
|
Tsitaat: | mina müüsin oma quattro maha eile
aga selleeest on suurema masina rõõmud, millega saab ka väga paksu lume sees funnida.
eks andke teada, kui kedagi vaja kusagilt välja tõmbama tulla |
Mina müüsin oma quattro maha eile, aga selleeest on suurema masina rõõmud,
millega saab ka väga paksu lume sees funnida. Eks andke teada, kui kedagi vaja kusagilt välja tõmbama tulla.
Märkus moderaatorilt: "Muutsin postituse eesti keele nõuetele vastavaks. Palun tee seda järgneval korral ise, kuna
järgmine hooletult tehtud postitus kustutatakse! Kolmandal korral peatatakse sinu postitusõigus! Nõuded postituse keelelisele osale leiad siit."
|
|
|
a6uemees
huviline
Registreerunud 24.07.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 2.6 110kw quattro 95a ; Audi 80 b4 2.0 85kw 92a ; Audi A6 2.5 132kw quattro 2001a ; Audi A6 C6 Quttro 2009a 2.7 140kw
|
postitati 24.11.10 17:52
|
|
|
Ilm on super. Ajasin ka oma quattro täna käima Einoh, päris mõnus ikka
sõita, vaja oleks veel suuremat lund
|
|
|
uudi
huviline
Registreerunud 19.03.06
Kasutaja on eemal
Auto: EX: A4B5 Avant 1997 1.8TQ
|
postitati 24.11.10 18:40
|
|
|
Sai täna ka vanade lindlate ümbruses tiirutatud. Seekord võtsin asja suuremalt ette, et kui sügavale lume sisse on võimalik ronida. Hetkel siin lund
kuskil ca 30 cm, mõnes kohas tuisuvaalude võrra rohkem, probleeme ei tekkinud, ronis igalt poolt välja. Samas lumi ka veel suht kohev. Hiljem radika
eest lund ära rookides nägin ka ära tulipunase vl kollektori V
mootoritega varustatud Q-sid kadestan, ei ole madalatel pööretel probleeme
Ükspilt ka tagajärgedest, homme on lõbus sõita tööle kandiliste ratastega
|
|
|
|
MatuAudi
huviline
Registreerunud 07.08.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Cabrio, A4 B8 S-line
|
|
adr3naline
huviline
Registreerunud 22.07.09
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 2.5TDI -/- 80 B4 2.3 Quattro -/- VW Käfer 1600
|
|
audihunt
huviline
Registreerunud 12.08.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi quattro
|
postitati 24.11.10 22:07
|
|
|
Lausa lust on kulgeda, kuigi tänane hommik Tallinna liiklusummikutes oli piin. Vähemalt 40% autojuhte oleks võinud täna ühistransporti kasutada ,
selle asemel et ukerdada jalus kõigil. Aga ilm on FUN ja 200kw on vägagi piisav ,et saba igas kurvis tahab juhiaknast mööduda, olgu öeldud et rehvid
vaid 1 talve sõitnud naastud .
|
|
|
|
MartinCS
huviline
Registreerunud 28.03.06
Kasutaja on eemal
Auto: S4 BiT 232kW Oettinger + esivanema A6 C6 3,0TDI Q 171kW '07
|
postitati 25.11.10 00:26
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: audihunt
Aga ilm on FUN ja 200kw on vägagi piisav ,et saba igas kurvis tahab juhiaknast mööduda. |
Krt, ma küll eelmine talv kogesin, et neljanda käiguga jäi nagu puudu rsk.
|
|
|
Silverpm
huviline
Registreerunud 06.04.08
Kasutaja on eemal
Auto: Need vanemad ikka.
|
postitati 26.11.10 00:44
|
|
|
Täna(praeguseks juba täpsemalt eile) nii mõndagi Särava näoga Quattro juhti nähtud
|
|
|
|
simoQ
klubiliige
Registreerunud 25.03.08
Kasutaja on eemal
Auto: S6 2.2T & A8 4.2
|
|
corbe
huviline
Registreerunud 11.12.07
Kasutaja on eemal
Auto: A5 Q | A6 C8 Q
|
postitati 26.11.10 07:34
|
|
|
Eile õhtul jõudsin Jõhvi ja siin ikka hoopis muu ilm kui Tallinnas ja Harjumaal. Esiteks on teetööd maanteel väga vajaka ja vahepeal oli tee laius
napilt 1,5 autolaiust. Nii mõnigi avarii ja kraavisõit jäid silma.
Aga linna vahel ja tänavatel oli õhtul väga mõnus kuna nüüdseks naelad sisse sõidetud ja saab vähe harjuda suure auto ja quattroga. Mul olid eile
suunurgad kõrvuni
Öösel on õnneks lund juurde ka tulnud ning hetkel ka sajab.
|
|
|
m0nx
huviline
Registreerunud 17.10.10
Kasutaja on eemal
Auto: s494
|
postitati 26.11.10 10:42
|
|
|
Käisin eile ja üleeile tööautoga tallinnast rakverre ja oli märgata jah, et miskist maakonna piirist muutusid olud oluliselt kehvemaks :\
Õhtuti oli fun oma autoga, aga nüüdseks olen juba 2 velge kõveraks saanud XD
Läheb mingi hetk 4 uut plekki loosi ilmselt
|
|
|
erki.t
huviline
Registreerunud 06.07.06
Kasutaja on eemal
Auto: Got burger? (Jeep)
|
postitati 26.11.10 12:43
|
|
|
Tsitaat: | väga mõnus kuna nüüdseks naelad sisse sõidetud ja saab vähe harjuda suure auto ja quattroga. |
Ära muretse, küll sa need naelad sealt varsti välja sõidad.
|
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: 5x4x4
|
|
seitsmene
huviline
Registreerunud 10.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A8 4,2
|
postitati 26.11.10 17:27
|
|
|
Tänane kojusõit oli huvitav - sahk ei ole just väga liiale läinud, ütleme nii. Ja pehme lumi lööb sedasi kohe sahinal üle katuse. Tuju teeb heaks
küll. Oma hoovipeal enam nii eufooriline ei olnud, lumelabidat pidi enne jupp aega keerutama, kui pilti teha sai.
|
|
|
margusja
huviline
Registreerunud 18.06.09
Kasutaja on eemal
Auto: BMW e60 (523) '05
|
postitati 26.11.10 17:45
|
|
|
Ma olen seda teemat ikka jälginud. Huvitavaks teeb asja just see, et ma jälgin sarnaseid teemasid veel mõnes teises foorumis, nii esi- taga kui ka
neljarattaliste omades.
Üks läbiv teema on neis kõigis, kui lumi maha tuleb - kõikide teise markide autod jäävad ette Päris huvitav oleks näha seda teelõiku, näiteks järvevana esimese lumetormiga, kuidas erinevate foorumite
driftimise hirod seda siis läbivad
Tegelikult oli mul asja ka. Nimelt 4 ratta veoga sõiduautot omades, just selliste ilmadega nagu viimasel ajal on olnud, tekib vahel päris huvitav
olukord, kus juhtusin ristile mingi Jeebi mehega. Muud polnud midagi kui, et tema tahtis bussipeatuse kaudu paremalt mööda lipsata. Oleks ehk võinud
ju minna ka mine tea ehk oli laps vanniga pliitile ununenud, aga vana oli ikka väga närviline, nõksutas foori all ja vahtis mind väga üleoleva
pilguga. Kui siis roheline tuli olid venna silmad päris üllatunud, et üks tagasihoidlik sõiduauto võib sellistes ilmastikuoludes ka paigalt minna
vähemalt sama kiirelt kui tema, väga raskeid maastike läbima mõeldud sõiduk. Et, siis minu talverõõm
|
|
|
Kivitare
klubiliige
Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal
Auto: 220v
|
postitati 26.11.10 17:58
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: kps
...Tartus endale sirgel teel vastu liikumas... |
Aga ringid? Ma ei jõua ära oodata, kui neile liiklema pääsen. Eelmine
aasta kui vähegi auto lubas sai paar tiiru ikka tehtud, enne kui õige väljasõit valitud sai.
|
|
|
|
Harry_R
huviline
Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.11.10 19:31
|
|
|
Tsitaat: |
Muud polnud midagi kui, et tema tahtis bussipeatuse kaudu paremalt mööda lipsata. Oleks ehk võinud ju minna ka mine tea ehk oli laps vanniga pliitile
ununenud, aga vana oli ikka väga närviline, nõksutas foori all ja vahtis mind väga üleoleva pilguga. Kui siis roheline tuli olid venna silmad päris
üllatunud, et üks tagasihoidlik sõiduauto võib sellistes ilmastikuoludes ka paigalt minna vähemalt sama kiirelt kui tema, väga raskeid maastike läbima
mõeldud sõiduk. Et, siis minu talverõõm |
Kes teab Linnahalli poolt Balti jaama poole minevat teed, siis need ehk ka teavad, et ülbemad jorsid sõidavad kolmandas reas, mis tegelikult linna
poole tagasi keerab, et ootavast rivist ette jõuda. Eile siis üks jorss otsustas ka, et tema ootama ei pea nagu teised ja enne trammiteed trügis mulle
ikka väga ülbelt ette. Minu viga oli see, et ma 4 vedu sisse enne ei lülitanud, kuigi ma nägin, et sellise plaaniga kutt tuleb. Andsin talda, mis ma
andsin, aga tagarattad käisid tühja. Oli ta minust poole auto jagu eespool, aga ega see teda huvitanud, et ma teda vahele ei lase, pressis mu
põhimõtteliselt teelt välja. Nüüd lülitan seal alati 4 ratast tööreziimi. Korra olen käinud samas kohas ka autost väljas ühe kaasliiklejaga suhtlemas, et mis tal arus on, kuid see ei olnud seotud vahele trügimisega. Igatahes on tegu huvitava asukohaga.
Ja ütlen kohe ära, et sellistes kohtades ma kedagi vahele ei lase, kui just ei ole võõramaa numbritega. Ei saa aru, miks neil peaks olema kiirem koju
saamisega, kui minul.
Audi 90 typ85 2.0 --> Audi coupe typ89 2.3 --> Audi A4 avant B5 2.4 V6 --> Audi 90 typ85 2.0 --> Audi A4 avant B5 1.8TQ --> Audi A4
avant B8 2.0 TDI
|
|
|
|
ulmefm
huviline
Registreerunud 28.04.09
Kasutaja on eemal
Auto: Coupe 2,8Q
|
postitati 26.11.10 20:09
|
|
|
Mulle sellise ilma juures pakub isegi rohkem rõõmu sõitmisest see, et pärast saab parkida sinna kuhu teised ei saa. Kuskil siin foorumis keegi ütles
kulda väärt sõnad, et quattroga sõidad randa, sõidad rannas ringi ja sõidad tagasi ka. Ühesõnaga tunne on selline, et kui lume hunnik oleks piisavalt
suur siis pargiks auto graazi katusele ka.
|
|
|
|
Vahur102
huviline
Registreerunud 04.04.07
Kasutaja on eemal
Auto: B4 competition & A4 1.9 tdi
|
postitati 26.11.10 21:41
|
|
|
Homme saab ka talverehvid alla lõpuks ja teeninduses vaadatakse jälle veidi imelikult ilmselt aga isegi monomehed imestasid kui hästi isegi suvekaga kohalt läheb.Liivarannas sõitmise kohta näitasid minu
testid et sõita saab aga seisma ei tohi jääda, kui juba liiva sisse seisma jäid ja uuesti liikuma tahtsid hakata olidki kinni.
|
|
|
turbo
huviline
Registreerunud 03.10.03
Kasutaja on eemal
Auto: S6
|
postitati 26.11.10 23:31
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: ulmefm
Mulle sellise ilma juures pakub isegi rohkem rõõmu sõitmisest see, et pärast saab parkida sinna kuhu teised ei saa. Kuskil siin foorumis keegi ütles
kulda väärt sõnad, et quattroga sõidad randa, sõidad rannas ringi ja sõidad tagasi ka. Ühesõnaga tunne on selline, et kui lume hunnik oleks piisavalt
suur siis pargiks auto graazi katusele ka. |
Targem oleks võimalikult suur eraparkla või maa-alune garaaz osta ja mitte rannas ringi kimada
|
|
|
ferdinand
huviline
Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: 400,401,969
|
postitati 27.11.10 01:00
|
|
|
Tahtmata siinkohal veoskeemide arutelu tekitada, pean siiski nentima, et osa rahvast saavutaks quattroga seonduvalt justkui mingid üleloomulikud
võimed Ja järjekordselt kutsun ka quattrorahvast üles
mõistlikkusele!!
Seda on lausa jube vaadata kuidas paljude arvates quattrod/4motionid/xdrive'd võimisiganes 4 veolised justkui mingitele füüsikaseadustele ei alluks.
Minu tänavu kraavis nähtud autodest on millegipärast eranditult kõik olnud neljarattaveolised?! Kokkusattumus? Liigne enesekindlus? Uljus? Ma
ausaltöeldes ei taha, et vastusõitev "quattrorõõm" mind tapaks. Minu meelest on ülimalt positiivne ja tore kui käiakse ntx kaubanduskeskuste
parklates või jääradadel harjutamas ja seepärast ma ei mõista kadedust parklate öisel kasutamisel (ntx Keila miilits on eriti kohalike
harjutamisplatside kasutamise vastu).
Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
|
|
|
|
Joel
meeskond
Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: Audi CQ Typ85, Porsche 911 Turbo, MB G63 AMG, MB ML 320, Volvo 940 SE, ZAZ 965 Cabrio
|
postitati 27.11.10 05:58
|
|
|
Päris OT ei ole jah, aga ärge siin teemas rohkem seda vaidlust jätkake.
Mul endal Kuubik hetkel ei sõida, kuid quattrotamas olen käinud ATVga ja krdi krt väikestel linnatänavatel on see veel lahedam kui autoga laskmine.
|
|
|
|
Audi100C2
klubiliige
Registreerunud 05.01.08
Kasutaja on eemal
Auto: Audi S4 2.2 1993a; Audi 100 2.8Q, 1991; Audi 200 2.1 5E 1981a; VW T3 Syncro Caravelle GL 1990a
|
postitati 27.11.10 06:22
|
|
|
Öösel on vähemalt Tallinnas selline kuhi maha sadanud, et aknast vaadates tundub auto lumme uppuvat.
|
|
|
Lehekülgi: 1 .. 12 13 14 15 16 .. 37 |