Lehekülgi: 1 .. 11 12 13 14 15 .. 27 |
RTamm
huviline
Registreerunud 25.10.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A8 (D3) 3.0TDI Quattro, Audi A4 (B5) 2.8 30v V6
|
postitati 09.11.12 17:00
|
|
|
Terv !
Üks mure tekkinud, keskluku vaakum pump on hädane. Nimelt pump lööb uksed lukku kui sulgeda pagasiruumi luuk või siis vahepeal ka sõites. Oskab keegi
miskit soovitada, kuidas reageerida?
|
|
|
RTamm
huviline
Registreerunud 25.10.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.12.12 23:57
|
|
|
Terv!
Pole enam ammu midagi rääkinud, kuna pole midagi toimunud. Rääkida on niipalju et sai suveks Audile uued veljed muretsetud, et siiski liikuda visiooni
suunas mida eelmisel lehel välja reklaamisin, alla jõuavad nad ilmselt alles kevadel ning sedapuhuku sai soetatud 17" replicad. Ning et küsimus õhku
ei jääks mis vanadest saab, siis nendele panen talverehvid peale, et auto näeks aastaringi kena välja .
Pisike pilt ka veljest.

Lähiaja plaanidest veel niipalju, et on plaanis stangelisad ja küljekarbid kerevärvi teha ning sisse asetada kompuutriga kellaplokk, kui kellelgi
normaalse hinnaga pakkuda siis võib endast märku anda. Neid asju ilmselt enne 2013 aastat ei juhtu, kuid annan oma parima, et kevadeks oleks asi
korras .
|
|
|
KeveN
huviline
Registreerunud 29.09.08
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 TYP85 Q , Audi V8 4.2
|
postitati 13.12.12 09:21
|
|
|
Stangelisa ja küljekarbid kerevärvi teha on väheke kehva ideee minuarust. Algul on ta kindlasti silmale teistsugune, aga meie talved ja üldse ilmastik
on nii kehva, et see värv hakkab sealt vaikselt kaduma ning siis on su auto nagu dalmaatsia kutsikas. Kui sa ikkka tahad seda ideed teostada, siis
selliseljuhul korralik plastikrunt alla. Spray väviga pole mõttet jamadagi, see tuleb jalamaid sealt maha, kui peaks lumega kokkupuude näiteks
olema.
Mu tuttaval on/oli teostatud see asi nõnda, ta pidi koguaeg seda lisa üle värvima ja minuarust ei sobi üldse.
http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=85985&page=1
|
|
|
|
ragnara
huviline
Registreerunud 23.03.12
Kasutaja on eemal
Auto: A4 b9 2.0TDI Quattro
|
postitati 13.12.12 10:06
|
|
|
Veljevalik on hea. Nendel rep velgedel võib lakk kooruma hakata. Ma pean ka kevadel üle tegema.
|
|
|
Tambet.
huviline
Registreerunud 03.11.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.12.12 10:12
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: KeveN
Stangelisa ja küljekarbid kerevärvi teha on väheke kehva ideee minuarust. Algul on ta kindlasti silmale teistsugune, aga meie talved ja üldse ilmastik
on nii kehva, et see värv hakkab sealt vaikselt kaduma ning siis on su auto nagu dalmaatsia kutsikas. Kui sa ikkka tahad seda ideed teostada, siis
selliseljuhul korralik plastikrunt alla. Spray väviga pole mõttet jamadagi, see tuleb jalamaid sealt maha, kui peaks lumega kokkupuude näiteks
olema.
Mu tuttaval on/oli teostatud see asi nõnda, ta pidi koguaeg seda lisa üle värvima ja minuarust ei sobi üldse.
http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=85985&page=1 |
No kui kõik võimalikud plastikdetailid kerevärvi teha on ilmselgelt overkill, aga kui piirduda ainult lisadega siis imo tuleb tulemus hea.
Interneti avarustest laenatud pildid -

|
|
|
ragnara
huviline
Registreerunud 23.03.12
Kasutaja on eemal
Auto: A4 b9 2.0TDI Quattro
|
postitati 13.12.12 10:15
|
|
|
Mul on olnud sama idee, et need alumised lisad kere värvi teha. Auto näeb palju parem välja kohe, ning kidlasti kui õigeid värve ja krunte kasutada
siis ta püsib ka seal peal.
|
|
|
Remo
huviline
Registreerunud 06.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Mercedes-Benz , BMW , Audi
|
postitati 13.12.12 11:22
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: RTamm
keskluku vaakum pump on hädane. Nimelt pump lööb uksed lukku kui sulgeda pagasiruumi luuk või siis vahepeal ka sõites. |
Minul oli sama asi, et kui pagassiluugi lahti tegin või kinni panin siis pani uksed lukku. Mul oli aga see juhtmestik vigane, mis asub täpselt seal
pagassiluugi hinge väände koha peal. Tekitas seal miskit lühist. Sai uus doonor jupp vahele pandud ja asi siiani korras.
Got ARB and nitrous?
|
|
|
|
RTamm
huviline
Registreerunud 25.10.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.12.12 12:39
|
|
|
Keven: Kui põlvepeal teha siis ilmselgelt juhtub nii nagu kirjeldasid, ise kavatsen asja korralikult ette võtta koos kruntide ja
asjadega, et tulemus võimalikult hea jääks ning kestaks kaua. Ega ma mõelnudki, tuimalt sprayga üle ja korras . Peab targematega läbirääkimisi pidama, et miks-mida-kuidas teha. Ise ma
ilmselgelt värvima neid ei hakka. Ilmselt käib tiiru ka lakiga üle.
Ragnara: Ega nad mul ei lähegi talveks soolatoiduks, krutin nad ikka alla alles kevadel. Kusjuures mõtlesin sult uurida kui paljuga
sa enda omad ära annaks, kui sul veel auto müügis oli ... aga noh, leidsin endale ka lõpuks need A8 12spoked.
Chips: Mul tulevadki aint stangelisad ja karvid kerevärvi, kõik muu jääb nii nagu on.
Remo: Kusjuures mul kadus see jama ise ära automaatselt - sama lambist kui ta tuli sama lambist ka läks, nagu mu auto elektroonika
muredele juba kohane . Võib-olla hakkas siis niiskete ilmadega idikat
mängima, sest mul tegelikult on pagasiruumi polstri taga A6 pump, millel puudub võrreldes A4 omaga mingi kanal, millekaudu ka võtab kas mingit lisa
õhku või juhib pumbas midagi välja vms - ühesõnaga ei tea milleks too vajalik oli.
|
|
|
RandoV
huviline
Registreerunud 19.05.10
Kasutaja on eemal
Auto: S4 B8
|
postitati 13.12.12 15:12
|
|
|
Kuna stangelisade näol on tegemist pisikeste detailidega, saaksin aidata sul need ära värvida kvaliteetselt ja mõistliku hinnaga, värvi ei tohiks
sinna ka palju kuluda ~ 100 grammi kanti.
|
|
|
fireplay
huviline
Registreerunud 03.02.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 C6 3.0TDI Q
|
postitati 13.12.12 15:24
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: RandoV
Kuna stangelisade näol on tegemist pisikeste detailidega, saaksin aidata sul need ära värvida kvaliteetselt ja mõistliku hinnaga, värvi ei tohiks
sinna ka palju kuluda ~ 100 grammi kanti. |
Kas see pakkumine kehtiks ka mulle?Audi A6 C5 sedaan.
Ostan mobiiltelefone ja erinevat rikkis elektroonikat k.a rikkis/vanad mobiilid!
|
|
|
|
RandoV
huviline
Registreerunud 19.05.10
Kasutaja on eemal
Auto: S4 B8
|
postitati 13.12.12 15:36
|
|
|
Ikka, kel huvi võib küsida hinnapakkumist läbi U2U, aitab RTamm-i teema reostamisest .
|
|
|
RTamm
huviline
Registreerunud 25.10.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.12.12 00:38
|
|
|
Väga hea, võtan ühendust sinuga 
|
|
|
RTamm
huviline
Registreerunud 25.10.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.12.12 16:25
|
|
|
Pisut uuendust ka siis. Täna sai lõpuks ära ostetud see kaua oodatud hele S-i nahksisu, seda siis kasutajalt mnn. Sisuga väga rahul, mõnus, mugav ja
käetugede hinged on korras. Istmed ise on ka korralikud, kulumisjäljed on minimaalsed. Ustepolstritega sain kaasa ka Bose kõlarid nii et ma olen
tehinguga väga rahul... selle raha eest asja küllaga. Ainus mis muret teeb on see, et tuleb hakata kahest uksepolstrist ühte kokku lappima, kuna sisu
pärineb briti autolt. Viskan ka pildi sisust mnn'i müügikuulutusest.

On hakanud ka mured kimbutama, nimelt termostaat ei tööta korralikult ning mootori temp käib pidevalt 70 ja 88 kraadi vahet, kuidas kunagi. Ilmselt
tuleb Saaremaal olles see lasta ära vahetada. Kas peaksin ka mootoririhma ära vahetama, selle rihmaga praeguseks sõidetud ainult 10k km.
|
|
|
KsenoonE
Postitusõiguseta huviline
Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal
Auto: Porsche Panamera Turbo/GLE
|
postitati 21.12.12 16:30
|
|
|
Rihma vahetama ei pea. Nahksisu müüja kasutajanimi on koomiline 
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Q7 3.0TDI -14
|
postitati 21.12.12 16:31
|
|
|
Paistab kena sisu olevat. Termostaadi vahetuseks rihma vast vahetama ei pea, osavamad tegijad vahetavad ka sel masinal vist termostaadi ära nina
eemale nihutamata ja hammasrihma maha võtmata nii kui nii, c4-l sain nii hakkama, b5-l seal ees vähem ruumi, aga kui tead, mida teha, siis peaks vist
saama hakkama küll. Edu!
|
|
|
Quattru
klubiliige
Registreerunud 26.12.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 V6
|
postitati 21.12.12 16:46
|
|
|
Ei ole, saidki endale valged sport sohvad, hea jõulukink endale! Võid privasse saata hinna numbri, kui saladus muidugi pole. 
|
|
|
RTamm
huviline
Registreerunud 25.10.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 22.12.12 00:46
|
|
|
Viimaks siiski sain oma heledad sohvad. Kingitus siiski Annelyle mitte niivõrd mulle. Eks masin ole ära teeninud selle, kuna on väga usaldusväärne
olnud viimasel ajal.
|
|
|
RTamm
huviline
Registreerunud 25.10.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 03.01.13 17:37
|
|
|
Sai nüüd siis lõpuks S-Line istmed sisse ära krutitud, lahendus on veel poolik, kuna uksepolstrid siiski veel vanad. Sõita on mõnus - ei tahakski enam
roolist ära tulla . Pildike ka siis ...

Ning ka kergem piktuur autost endast :

|
|
|
Street1
huviline
Registreerunud 28.02.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 03.01.13 17:47
|
|
|
Toonklaas kuluks ära 
Kena sisu.
|
|
|
RTamm
huviline
Registreerunud 25.10.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 03.01.13 17:52
|
|
|
Kuluks tõesti lõpuks see ära, eks kunagi laseb paigaldada. Praegu rahadega väheke teised plaanid .
|
|
|
Patrick
huviline
Registreerunud 31.03.07
Kasutaja on eemal
Auto: B5 Q AEB;Vaz 21063;Bmw E46;Mitsubishi Pajero
|
postitati 03.01.13 19:26
|
|
|
Kena on ikka see sisu küll. Täiega kade olen .
Ja sorry, et ei saanud tööriistu laenata. Läks tööga jälle väga kiireks ja polnud aega üldse midagi korda
saata.
TQ
|
|
|
|
Ricky
huviline
Registreerunud 10.06.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 03.01.13 19:51
|
|
|
Istmed parempoolse rooliga autolt?
|
|
|
RTamm
huviline
Registreerunud 25.10.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 03.01.13 19:56
|
|
|
Patrick: Pole hullu, et tööriistu laenata ei saanud, õnneks avastasin tööjuurest ühe komplekti ja sain seda laenata. Istmete
vahetusel õnneks peale Torx võtme ja ristpeakruvikeeraja muid riistu vaja ei läinudki .
Ricky: Jep, istmed briti versioonilt pärit, sellepärast polegi praegu uksepolstreid veel külge pandud. Eks vaatan ja püüan siiski
mingi mooduse leida, kuidas kalts uksepolstrilt nahaga asendada .
|
|
|
Ricky
huviline
Registreerunud 10.06.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 03.01.13 20:11
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: RTamm
Patrick: Pole hullu, et tööriistu laenata ei saanud, õnneks avastasin tööjuurest ühe komplekti ja sain seda laenata. Istmete
vahetusel õnneks peale Torx võtme ja ristpeakruvikeeraja muid riistu vaja ei läinudki .
Ricky: Jep, istmed briti versioonilt pärit, sellepärast polegi praegu uksepolstreid veel külge pandud. Eks vaatan ja püüan siiski
mingi mooduse leida, kuidas kalts uksepolstrilt nahaga asendada .
|
Kas neil istmetel mingit vahet ei ole siis? Et juhi istme tõstsid ju ikka juhikohale?
E: Turvapadjad nt.
|
|
|
freeser
huviline
Registreerunud 24.06.11
Kasutaja on eemal
Auto: Audi S6 2,2 20v, S3 8V
|
postitati 03.01.13 22:26
|