Lehekülgi: 1 .. 11 12 13 14 15 .. 17 |
Procon-Ten
klubiliige
Registreerunud 07.08.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 200 2.2T 20V q '85 & Audi Q7 3.0TDI '13 & VW Transporter 1.6D '86 & VW Caravelle 2.1 WBX
|
postitati 26.10.10 21:28
|
|
|
Rooli mutri jaoks läheb sul vaja 24 padrunit koos pikendusega.
|
|
|
|
automees6
huviline
Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 Avant 2,5TDi Quattro, A7 3.0 TDI Biturbo
|
postitati 26.10.10 21:57
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: KsenoonE
Arvatavasti panen lihtsalt korralikud pirnid, hetkel vaadatud Nightbraker Plus välja. Eks mingiaeg saab katsetada milline vahe on. Tartus võiks täitsa
kõrvuti ajada küll, hea meelega uuriks kui palju xenon juurde annab. Tänud
|
Siit saad pirnid üliodavalt. Otsisin endale ja juhuslikult leidsin. Endale tellisin 2 komplekti, täna saab kätte.
http://foorum.bmw-club.ee/viewtopic.php?p=14313334#p14313334
|
|
|
KsenoonE
Postitusõiguseta huviline
Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal
Auto: Porsche Panamera Turbo/GLE
|
postitati 26.10.10 22:06
|
|
|
See vedelik on ikka vesi, hakkas tema ilmuma kui suuremad sajud olid, nüüd stabiilselt igapäev vahetan ajalehti seal all. Raibe ei taha ära kah
kuivada. 24 padrun õnneks olemas ja saab rooli ära vahetada, milline rool aga tuleb jäägu hetkel üllatuseks (essi sport ei tule)
Hind tõesti hea, H1 komplekt on K-rautas 70 EEK kallim(250 EEK), autopoodide kohta ei tea.
Täna juba oli külmem ja uksetihendid olid juba kergelt jääs, homme peab selleks mõeldud silikoon aerosooliga tihendid üle tegema, siis ei külmu ära
teised ja ukse avamine mugavam. Autol peal ka Defa eelsoojendus, tuleb ka seda kasutama hakata. Hea mugav asi ja saab kiirelt soojaks.
|
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Q7 3.0TDI -14
|
postitati 27.10.10 05:35
|
|
|
See küll vähe teine teema, aga äkki nühid tihendid parem puhtaks ja ei pane midagi, siis ka ei külmu kinni! Selline on minu kogemus
|
|
|
Priit86
huviline
Registreerunud 30.10.08
Kasutaja on eemal
Auto: 100 avant 2,5Tdi 103kW (mälestus), A6 Tdi (mälestus), Mazda 323 J-Spec (mälestus), Vw Passat 3C
|
postitati 27.10.10 15:41
|
|
|
Võib olla loll pakkumine, kuid oled kontrollinud kapoti alt vee äravoolutoru, esiklaasi alt ?
Sõidame ikka mõistusega !
|
|
|
|
KsenoonE
Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal
|
|
MorpheusS
huviline
Registreerunud 03.07.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 1.8T Quattro C5
|
postitati 27.10.10 15:53
|
|
|
Aga kontrolli seda auku kus kohast tuleb kapoti avamis tross välja. Peaks suht äravoolu ligidal olema. Sellel on küll kumm ümber, aga mu vanal 100-l
oli see natuke allapoole kaardu vajunud ning vesisemate ilmadega jooksis lahinalt sealt vett sisse. Ise panin sellele augule lisasilikoni ette ning
salong sai kuivaks.
Kuhu... Kuhu... Kuhu ma olen küll sattunud???
|
|
|
|
KsenoonE
Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.10.10 16:04
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: MorpheusS
Aga kontrolli seda auku kus kohast tuleb kapoti avamis tross välja. Peaks suht äravoolu ligidal olema. Sellel on küll kumm ümber, aga mu vanal 100-l
oli see natuke allapoole kaardu vajunud ning vesisemate ilmadega jooksis lahinalt sealt vett sisse. Ise panin sellele augule lisasilikoni ette ning
salong sai kuivaks. |
Mul on see junn seal ees samamoodi alla vajunud, homme saab siis selle kah ära katsetada. Kui tõesti seal kala siis saab õnneks korda. Muud kohad mis
mulle öeldud on üle vaadatud.
|
|
|
|
KsenoonE
Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal
|
|
-ErNo-
huviline
Registreerunud 14.11.09
Kasutaja on eemal
Auto: audi80b3.91, galant 93 ja Roller.
|
|
audihunt
huviline
Registreerunud 12.08.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi quattro
|
postitati 29.10.10 13:04
|
|
|
Minuarust oleks võinud juba tehasest peal olla selline rool C4-del , alternatiiviks igamehe S-roolile. Mul on vanemate A4 b6-l samasugune rool peal ja
minu tagasihoidlik arvamus on ,et C4 armatuuriga sobib see isegi paremini kokku .
|
|
|
|
KsenoonE
Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal
|
|
Mairold
postitusõiguseta huviline
Registreerunud 13.04.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 31.10.10 13:54
|
|
|
airbagiga ? airbag ise ära võetud vms?
|
|
|
KsenoonE
Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 31.10.10 14:02
|
|
|
Airbagiga jah, airbag pole ära võetud täitsa alles seal
Teab keegi mis selle releekarbi kõrval oleva kummijunni ülesanne on? Rist oli sellele sisse lõigatud.
|
|
|
|
KsenoonE
Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.11.10 23:27
|
|
|
Täna sai vahetatud küünlad, Bosch omad läksid sisse(71 eek tk)
Vanad olid originaalid vist - NGK omad Audi ja VW logodega, ilusad pruunid. Sain ka vana omaniku käest C4 originaal veljevõtme, mille teises otsas on
küünlavõti. Lisaks sai ostetud käsipiduri trossid(maksid 185.- tk).
Trossid lasen ära vahetada, aga enne leotan veits hoobe. Kas migi remont komplekt on kah mõtet sisse toppida? Hetkel on nii, et kui käega trossi
tirida siis läheb pidur peale aga salongist liigutades on see tross seal all kuskil kinni ja tross on samuti vist välja veninud. Siis peaks ju
supportid ise korras olema kui muidu tundub asi töötavat ilusti? Pidurid jne töötavad. Kuid ega see lahtivõtmine ja puhastamine paha kah ei tee.
Trosside pikkus on 1480+mm(ei viitsinud täpselt mõõta)
http://www.ladu24.ee/et/ladu1/96/12,0,0,1/16291
http://www.ladu24.ee/et/ladu1/96/12,0,0,1/12000
|
|
|
|
Priit86
huviline
Registreerunud 30.10.08
Kasutaja on eemal
Auto: 100 avant 2,5Tdi 103kW (mälestus), A6 Tdi (mälestus), Mazda 323 J-Spec (mälestus), Vw Passat 3C
|
postitati 05.11.10 23:18
|
|
|
Mis siis rahvas arvab kah? | (Roolist siis )
Nüüd olen ma siis paha, kuid arvan, et see ei sobi sinna üldse. Kuna peres samasuguse rooliga C5, siis .. Kohe kindlasti on C4 orig. rooliratas palju
mugavam- ilusam C4 interjööriga . Ehk on see harjumuse- meeldivuse asi . Mina igatahes sellist vahetust teinud poleks. Aga see on peamine, kui sa ise
rahul oled .
Sõidame ikka mõistusega !
|
|
|
|
automees6
huviline
Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 Avant 2,5TDi Quattro, A7 3.0 TDI Biturbo
|
postitati 05.11.10 23:30
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Priit86
Nüüd olen ma siis paha, kuid arvan, et see ei sobi sinna üldse. Kuna peres samasuguse rooliga C5, siis .. Kohe kindlasti on C4 orig. rooliratas palju
mugavam- ilusam C4 interjööriga . Ehk on see harjumuse- meeldivuse asi . Mina igatahes sellist vahetust teinud poleks. Aga see on peamine, kui sa ise
rahul oled . |
Mina arvan sama. Kuidagi väga võõras tundub. Peasi, et omanik rahul on.
|
|
|
Veiko2
huviline
Registreerunud 06.12.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 Quattro 3.0 TFSI
|
postitati 06.11.10 00:58
|
|
|
Kas käsipiduri trossidel trossi ümber plastikrüü ka on?
|
|
|
KsenoonE
Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.11.10 14:08
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Priit86
rahul oled . |
C5le ta sobib muidugi paremini kah kuna sellele mudelile ettenähtud aga piltide pealt ongi natuke teistsugune kah kui päriselus, tegelikult on salong
tumedam jne sobib paremini. Ka käes istub kõvasti paremini, samuti parem keerata kui tavaline peenike "paranka". Maitse asi muidugi aga ise 110%
rahul ja vanat rooli vaadates on see silmale väga imelik. Need kes
päriselus näinud, nendele väga meeldivat.
Veiko, mingi asi tal ümber on aga kas just plastik ei tea, tundub mingi tugev kumm olevat, tross paljas pole.
|
|
|
|
KsenoonE
Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal
|
|
KsenoonE
Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal
|
|
Quattru
huviline
Registreerunud 26.12.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 V6
|
postitati 10.11.10 12:44
|
|
|
Sai siis ÜV käidud ja sain korduva |
Bullisit jah, loodan et saad probleemid lahendatud, aga kas eelülevaatuse ei kasutanud, nii paljugi raha säästnud, kuna ei või iial teada, mis üles
leitakse. Ühe küsitava summa eest saand kaks korda seal käia.
|
|
|
M2ikret
huviline
Registreerunud 05.11.08
Kasutaja on eemal
Auto: Audi a6 2,5tdi,Bmw 530D ,Golf 6,7 tsi ,Yamaha r1 2005,Audi a4 1,9tdi
|
postitati 10.11.10 15:58
|
|
|
Heyps.Kle räägi kas sa tead kas sellele spidole ja tahokale saab neid kroom rõngaid ka ümber osta nagu uuemal on ? Kui sa saad aru mida ma mõtlen ?
Muidu väga sheff rool Sobib minuarust.Teeb kohe viisakamaks.
|
|
|
KsenoonE
Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.11.10 18:16
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Quattru
Sai siis ÜV käidud ja sain korduva |
Bullisit jah, loodan et saad probleemid lahendatud, aga kas eelülevaatuse ei kasutanud, nii paljugi raha säästnud, kuna ei või iial teada, mis üles
leitakse. Ühe küsitava summa eest saand kaks korda seal käia. |
Peab saama Alla anda plaanis pole. Täna sai juba stabika puksid ja
rooliotsa ära ostetud(homme saan kätte). ÜV sai kohe tehtud, eelse oleks võinud ka muidugi teha aga arvasin, et saan läbi. Pole palju jäänud teha ja
siis masin 100% korras Uue suunatule peab kah ostma, kuna üks katkine.
Tsitaat: | Algselt postitas: M2ikret
[img]http://i52.tinypic.com/292soau.jpg[/mg]
Heyps.Kle räägi kas sa tead kas sellele spidole ja tahokale saab neid kroom rõngaid ka ümber osta nagu uuemal on ? Kui sa saad aru mida ma mõtlen ?
Muidu väga sheff rool Sobib minuarust.Teeb kohe viisakamaks.
|
Saab ikka jah, mõttes ka juba. A6 c4jal on sellised rõngastega kellad. Tänud
Ahjaa lähituledesse said Osram Cool Blued. Salong sai lastud ära kuivatada pesulas, nüüd jälle märg, kaua ma panen neid ajalehti sinna alla krt.
|
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Q7 3.0TDI -14
|
postitati 11.11.10 18:44
|
|
|
Ma lihtsalt huvi pärast küsin, et kas neid vigu nagu varem ei teadnud, varem kirjutatu baasil tundub, nagu mingi suvaline TÜV punkt küll masina juures
vigu ei tohiks leida, need ei ole nii ranged! Igasugu stabikapuksi ja rooliotsa vead peaks ikka ära kuulma ja samuti ei saadeta mingi tühise õlilekke
pärast kordusülevaatusele! Gaasid on minu arust ainuke viga, mida ühe testsõiduga ei saa tuvastada (noh kui ikka päris ära ei ole). Sorry, lihtsalt
siin mitmetest teemadest jääb mulje, et juppe vahetatakse isegi siis kui natuke määrdunud ja kulutatakse kümneid tuhandeid igasugu tuuningu ja
parenduse peale? Äkki ma olen asjast valesti aru saanud ja hetkel natuke ülekohtune Aga üks korralik autofanatt ei tohiks sellistest vigadest kuulda esimest korda TÜV-l.
|
|
|
Lehekülgi: 1 .. 11 12 13 14 15 .. 17 |