Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  ..  11  12  13  14  15  ..  17
Autor:
Pealkiri: Audi 100 C4 2.8 V6 - 1991 - KsenoonE MÜÜDUD (Vastuseid: 401 | Vaatamisi: 64526)
Procon-Ten
klubiliige

Registreerunud 07.08.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 200 2.2T 20V q '85 & Audi Q7 3.0TDI '13 & VW Transporter 1.6D '86 & VW Caravelle 2.1 WBX

postitati 26.10.10 21:28 Tsiteeri

Rooli mutri jaoks läheb sul vaja 24 padrunit koos pikendusega.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
automees6
huviline

Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C4 Avant 2,5TDi Quattro, A7 3.0 TDI Biturbo

postitati 26.10.10 21:57 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: KsenoonE
Arvatavasti panen lihtsalt korralikud pirnid, hetkel vaadatud Nightbraker Plus välja. Eks mingiaeg saab katsetada milline vahe on. Tartus võiks täitsa kõrvuti ajada küll, hea meelega uuriks kui palju xenon juurde annab. Tänud ;)

Siit saad pirnid üliodavalt. Otsisin endale ja juhuslikult leidsin. Endale tellisin 2 komplekti, täna saab kätte. ;)
http://foorum.bmw-club.ee/viewtopic.php?p=14313334#p14313334

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
KsenoonE
Postitusõiguseta huviline

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

Auto: Porsche Panamera Turbo/GLE

postitati 26.10.10 22:06 Tsiteeri

See vedelik on ikka vesi, hakkas tema ilmuma kui suuremad sajud olid, nüüd stabiilselt igapäev vahetan ajalehti seal all. Raibe ei taha ära kah kuivada. 24 padrun õnneks olemas ja saab rooli ära vahetada, milline rool aga tuleb jäägu hetkel üllatuseks (essi sport ei tule);)

Hind tõesti hea, H1 komplekt on K-rautas 70 EEK kallim(250 EEK), autopoodide kohta ei tea.

Täna juba oli külmem ja uksetihendid olid juba kergelt jääs, homme peab selleks mõeldud silikoon aerosooliga tihendid üle tegema, siis ei külmu ära teised ja ukse avamine mugavam. Autol peal ka Defa eelsoojendus, tuleb ka seda kasutama hakata. Hea mugav asi ja saab kiirelt soojaks.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Q7 3.0TDI -14

postitati 27.10.10 05:35 Tsiteeri

See küll vähe teine teema, aga äkki nühid tihendid parem puhtaks ja ei pane midagi, siis ka ei külmu kinni! Selline on minu kogemus:)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Priit86
huviline

Registreerunud 30.10.08
Kasutaja on eemal

Auto: 100 avant 2,5Tdi 103kW (mälestus), A6 Tdi (mälestus), Mazda 323 J-Spec (mälestus), Vw Passat 3C

postitati 27.10.10 15:41 Tsiteeri

Võib olla loll pakkumine, kuid oled kontrollinud kapoti alt vee äravoolutoru, esiklaasi alt ?

Sõidame ikka mõistusega !
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
KsenoonE

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

postitati 27.10.10 15:46 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: audi_a4_v6
See küll vähe teine teema, aga äkki nühid tihendid parem puhtaks ja ei pane midagi, siis ka ei külmu kinni! Selline on minu kogemus:)

No see on kah võimalus :D aga enda arust ma olen neid pesnud.

Tsitaat:
Algselt postitas: Priit86
Võib olla loll pakkumine, kuid oled kontrollinud kapoti alt vee äravoolutoru, esiklaasi alt ?

Kontrollinud olen aku juures olevaid äravoole, need kõik puhtad, samuti neid "auke" kust jookseb vesi ära releekarbi juurest. Kõik kohad nagu avatud. Tõmbab klaasid seest rämedalt niiskeks. Aga millist äravoolutoru sa mõtled täpsemalt? Ehk miski millest ei tea :D

Viimati nägin kuidas veejuga voolas mööda seda kohta kuhu saab jala toetada (seal kohas kus see kapotiavamis konks on). Nüüd hakkab vaikselt kuivama, sai paar tonni kempsupaberit ja ajalehti visatud veel :P

Kui nüüd mõtlema hakata siis mul see esiklaasipealne plastik vms on äärtest natuke lahti, aga sealt sisse minnes ei jookse ju vesi salongi vaid sinna akukatte peale ja sealt edasi aukudest välja.

MorpheusS
huviline

Registreerunud 03.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 1.8T Quattro C5

postitati 27.10.10 15:53 Tsiteeri

Aga kontrolli seda auku kus kohast tuleb kapoti avamis tross välja. Peaks suht äravoolu ligidal olema. Sellel on küll kumm ümber, aga mu vanal 100-l oli see natuke allapoole kaardu vajunud ning vesisemate ilmadega jooksis lahinalt sealt vett sisse. Ise panin sellele augule lisasilikoni ette ning salong sai kuivaks.

Kuhu... Kuhu... Kuhu ma olen küll sattunud???
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
KsenoonE

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

postitati 27.10.10 16:04 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: MorpheusS
Aga kontrolli seda auku kus kohast tuleb kapoti avamis tross välja. Peaks suht äravoolu ligidal olema. Sellel on küll kumm ümber, aga mu vanal 100-l oli see natuke allapoole kaardu vajunud ning vesisemate ilmadega jooksis lahinalt sealt vett sisse. Ise panin sellele augule lisasilikoni ette ning salong sai kuivaks.

Mul on see junn seal ees samamoodi alla vajunud, homme saab siis selle kah ära katsetada. Kui tõesti seal kala siis saab õnneks korda. Muud kohad mis mulle öeldud on üle vaadatud.

KsenoonE

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

postitati 29.10.10 12:52 Tsiteeri

Lubasin üllatada rooli suhtes? :D Kuna rooli vahetamine on juba ammune unistus kuna peenikesed roolid üldse ei meeldi siis sai tegelema hakatud. Alguses oli plaan c4 a6 rool aga siis leidsin väga hea pakkumise.
Sai siis kasutajalt audihunt sebitud selline rool mis sobib ikka väga hästi ja on üliilus. Mis siis rahvas arvab kah?

http://i52.tinypic.com/292soau.jpg

http://i54.tinypic.com/kbbmkw.jpg

-ErNo-
huviline

Registreerunud 14.11.09
Kasutaja on eemal

Auto: audi80b3.91, galant 93 ja Roller.

postitati 29.10.10 12:57 Tsiteeri

Mõnusalt suur rool:D Täitsa sobib selle salongiga kokku:) Üleüldse kana auto.

Kui kuidagi ei saa siis kuidagi ikka saab!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
audihunt
huviline

Registreerunud 12.08.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi quattro

postitati 29.10.10 13:04 Tsiteeri

Minuarust oleks võinud juba tehasest peal olla selline rool C4-del , alternatiiviks igamehe S-roolile. Mul on vanemate A4 b6-l samasugune rool peal ja minu tagasihoidlik arvamus on ,et C4 armatuuriga sobib see isegi paremini kokku :).

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
KsenoonE

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

postitati 29.10.10 14:02 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: -ErNo-
Mõnusalt suur rool:D Täitsa sobib selle salongiga kokku:) Üleüldse kana auto.

Parajalt suur jah :D aga väga hästi istub käes ja armatuuriga sobib tõesti 1:1.
Täna sai veelekke põhjuseid jälle otsitud ja leidsin mingise kummiluti releekarbi kõrval paremalt, peale seda kapotiavamistrossi lutti, selle kummilutil oli vist rist sisse lõigatud. Eniveis ma hakkasin seda kakkuma ja see tuli küljest ära ja kukkus sinna avasse mis on tiiva küljes ka karbi kõrval vms (2 auku) Kätte seda ei saanudki ja loodan, et see midagi ummistama ei hakka :D keegi teab mille jaoks see lutt on. Peab silikooniga augu vast kinni panema uuesti.

Mairold
postitusõiguseta huviline

Registreerunud 13.04.09
Kasutaja on eemal

postitati 31.10.10 13:54 Tsiteeri

airbagiga ? airbag ise ära võetud vms?

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
KsenoonE

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

postitati 31.10.10 14:02 Tsiteeri

Airbagiga jah, airbag pole ära võetud täitsa alles seal :P

Teab keegi mis selle releekarbi kõrval oleva kummijunni ülesanne on? Rist oli sellele sisse lõigatud.

KsenoonE

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

postitati 02.11.10 23:27 Tsiteeri

Täna sai vahetatud küünlad, Bosch omad läksid sisse(71 eek tk)
Vanad olid originaalid vist - NGK omad Audi ja VW logodega, ilusad pruunid. Sain ka vana omaniku käest C4 originaal veljevõtme, mille teises otsas on küünlavõti. Lisaks sai ostetud käsipiduri trossid(maksid 185.- tk).

http://i52.tinypic.com/293hngo.jpg

Trossid lasen ära vahetada, aga enne leotan veits hoobe. Kas migi remont komplekt on kah mõtet sisse toppida? Hetkel on nii, et kui käega trossi tirida siis läheb pidur peale aga salongist liigutades on see tross seal all kuskil kinni ja tross on samuti vist välja veninud. Siis peaks ju supportid ise korras olema kui muidu tundub asi töötavat ilusti? Pidurid jne töötavad. Kuid ega see lahtivõtmine ja puhastamine paha kah ei tee. Trosside pikkus on 1480+mm(ei viitsinud täpselt mõõta)

http://www.ladu24.ee/et/ladu1/96/12,0,0,1/16291

http://www.ladu24.ee/et/ladu1/96/12,0,0,1/12000

Priit86
huviline

Registreerunud 30.10.08
Kasutaja on eemal

Auto: 100 avant 2,5Tdi 103kW (mälestus), A6 Tdi (mälestus), Mazda 323 J-Spec (mälestus), Vw Passat 3C

postitati 05.11.10 23:18 Tsiteeri

Tsitaat:
Mis siis rahvas arvab kah?
(Roolist siis )
Nüüd olen ma siis paha, kuid arvan, et see ei sobi sinna üldse. Kuna peres samasuguse rooliga C5, siis .. Kohe kindlasti on C4 orig. rooliratas palju mugavam- ilusam C4 interjööriga . Ehk on see harjumuse- meeldivuse asi . Mina igatahes sellist vahetust teinud poleks. Aga see on peamine, kui sa ise rahul oled .

Sõidame ikka mõistusega !
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
automees6
huviline

Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C4 Avant 2,5TDi Quattro, A7 3.0 TDI Biturbo

postitati 05.11.10 23:30 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:
(Roolist siis )
Nüüd olen ma siis paha, kuid arvan, et see ei sobi sinna üldse. Kuna peres samasuguse rooliga C5, siis .. Kohe kindlasti on C4 orig. rooliratas palju mugavam- ilusam C4 interjööriga . Ehk on see harjumuse- meeldivuse asi . Mina igatahes sellist vahetust teinud poleks. Aga see on peamine, kui sa ise rahul oled .

Mina arvan sama. Kuidagi väga võõras tundub. Peasi, et omanik rahul on. ;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Veiko2
huviline

Registreerunud 06.12.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 Quattro 3.0 TFSI

postitati 06.11.10 00:58 Tsiteeri

Kas käsipiduri trossidel trossi ümber plastikrüü ka on?

KsenoonE

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

postitati 06.11.10 14:08 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:
(Roolist siis )

C5le ta sobib muidugi paremini kah kuna sellele mudelile ettenähtud aga piltide pealt ongi natuke teistsugune kah kui päriselus, tegelikult on salong tumedam jne sobib paremini. Ka käes istub kõvasti paremini, samuti parem keerata kui tavaline peenike "paranka". Maitse asi muidugi aga ise 110% rahul ja vanat rooli vaadates on see silmale väga imelik. :D Need kes päriselus näinud, nendele väga meeldivat.

Veiko, mingi asi tal ümber on aga kas just plastik ei tea, tundub mingi tugev kumm olevat, tross paljas pole.

KsenoonE

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

postitati 08.11.10 08:37 Tsiteeri

Saarlased nägid kerget lund, hommikul oli normaalselt libe ja ei hakanud suvekatega teele ronima. Auto pasane samuti. Hetkel tahaks kundetiiva taga olevat kogumispaaki vms kinni panna kuna nagiseb teine.
http://i54.tinypic.com/1zmmv54.jpg

http://i51.tinypic.com/qnnx9g.jpg

http://i56.tinypic.com/ip36fn.jpg

Ohutut liiklemist kõigile!

KsenoonE

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

postitati 10.11.10 11:25 Tsiteeri

Sai siis ÜV käidud ja sain korduva :(:( noku värk ikka!!

Põhjused : mootorist lekib õli (tihenditeema), vasak seisupidur nõrk(sealne support katki), vasaku stabilisaatorvarda puksid lõtkuvad õõtshoova sees, parem välimine rooliots katkine.

Vähemalt CO oli väga väga madal ;) see postiivne. Vana vaatas mu rooli kah, et noo misasi see on.
Igastahes nüüd vaja teada saada kust õli lekib..Kus on tavalised kohad kust hakkab? Mäletan ,et tuli kuskilt tagantpoolt, täitsa põhjakatte lõpust tilkus. Simmer?

Väga kalliks ei tohiks minna see kordategemine...või siiski. Rikkepiduri üldefektiivsus oli 11%...
Sai esitiib ka kinni pandud, enne oli veits lahtine ja logises.

Quattru
huviline

Registreerunud 26.12.09
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 V6

postitati 10.11.10 12:44 Tsiteeri

Tsitaat:
Sai siis ÜV käidud ja sain korduva

Bullisit jah, loodan et saad probleemid lahendatud, aga kas eelülevaatuse ei kasutanud, nii paljugi raha säästnud, kuna ei või iial teada, mis üles leitakse. Ühe küsitava summa eest saand kaks korda seal käia.

M2ikret
huviline

Registreerunud 05.11.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi a6 2,5tdi,Bmw 530D ,Golf 6,7 tsi ,Yamaha r1 2005,Audi a4 1,9tdi

postitati 10.11.10 15:58 Tsiteeri

http://i52.tinypic.com/292soau.jpg

Heyps.Kle räägi kas sa tead kas sellele spidole ja tahokale saab neid kroom rõngaid ka ümber osta nagu uuemal on ? Kui sa saad aru mida ma mõtlen ? :P
Muidu väga sheff rool :)Sobib minuarust.Teeb kohe viisakamaks.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
KsenoonE

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

postitati 11.11.10 18:16 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Quattru
Tsitaat:
Sai siis ÜV käidud ja sain korduva

Bullisit jah, loodan et saad probleemid lahendatud, aga kas eelülevaatuse ei kasutanud, nii paljugi raha säästnud, kuna ei või iial teada, mis üles leitakse. Ühe küsitava summa eest saand kaks korda seal käia.

Peab saama :D Alla anda plaanis pole. Täna sai juba stabika puksid ja rooliotsa ära ostetud(homme saan kätte). ÜV sai kohe tehtud, eelse oleks võinud ka muidugi teha aga arvasin, et saan läbi. Pole palju jäänud teha ja siis masin 100% korras :) Uue suunatule peab kah ostma, kuna üks katkine.

http://i54.tinypic.com/2088is0.jpg

Tsitaat:
Algselt postitas: M2ikret
[img]http://i52.tinypic.com/292soau.jpg[/mg]

Heyps.Kle räägi kas sa tead kas sellele spidole ja tahokale saab neid kroom rõngaid ka ümber osta nagu uuemal on ? Kui sa saad aru mida ma mõtlen ? :P
Muidu väga sheff rool :)Sobib minuarust.Teeb kohe viisakamaks.

Saab ikka jah, mõttes ka juba. A6 c4jal on sellised rõngastega kellad. Tänud :)
Ahjaa lähituledesse said Osram Cool Blued. Salong sai lastud ära kuivatada pesulas, nüüd jälle märg, kaua ma panen neid ajalehti sinna alla krt. :mad:
http://www.upload.ee/image/918181/P1010766.JPG

audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Q7 3.0TDI -14

postitati 11.11.10 18:44 Tsiteeri

Ma lihtsalt huvi pärast küsin, et kas neid vigu nagu varem ei teadnud, varem kirjutatu baasil tundub, nagu mingi suvaline TÜV punkt küll masina juures vigu ei tohiks leida, need ei ole nii ranged! Igasugu stabikapuksi ja rooliotsa vead peaks ikka ära kuulma ja samuti ei saadeta mingi tühise õlilekke pärast kordusülevaatusele! Gaasid on minu arust ainuke viga, mida ühe testsõiduga ei saa tuvastada (noh kui ikka päris ära ei ole). Sorry, lihtsalt siin mitmetest teemadest jääb mulje, et juppe vahetatakse isegi siis kui natuke määrdunud ja kulutatakse kümneid tuhandeid igasugu tuuningu ja parenduse peale? Äkki ma olen asjast valesti aru saanud ja hetkel natuke ülekohtune:( Aga üks korralik autofanatt ei tohiks sellistest vigadest kuulda esimest korda TÜV-l.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
 Lehekülgi:  1  ..  11  12  13  14  15  ..  17
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 26.4% - SQL: 73.6%]