Lehekülgi: 1 .. 11 12 13 14 15 .. 24 |
hunt_1
huviline
Registreerunud 13.03.08
Kasutaja on eemal
Auto: c4 2,0 103kw
|
postitati 19.09.09 12:53
|
|
|
Kas üldse ei ole filtrit?
Imeb tolmu salongi?
Kas teised detailid ja juhtimine erineb ka sellest enam levinud variandist?
Mootor võiks vaiksem olla, eks peab talve jooksul laiali lammutama.
|
|
|
jokerAudi
huviline
Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal
Auto: Superb 2018
|
postitati 19.09.09 13:24
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: hunt_1
Kas üldse ei ole filtrit?
Imeb tolmu salongi?
Kas teised detailid ja juhtimine erineb ka sellest enam levinud variandist?
Mootor võiks vaiksem olla, eks peab talve jooksul laiali lammutama. |
Kuskilt ma kunagi lugesin jah, et osad C4-d on ilma salongifiltrita. Muus osas ei tohiks suuri erinevusi olla.
|
|
|
|
Ross
huviline
Registreerunud 09.11.02
Kasutaja on eemal
Auto: Vauxhall Astra 1.7 CDTi
|
postitati 19.09.09 18:12
|
|
|
Õhufilter ei ole nii tähtis asi kui tundub. Autodes ei kasutata õhufiltreid salongi puhtana hoidmiseks. Õhufiltreid tuleb kasutada kui aurusti
(salongi jahutuse radiaator) lamellide vahe on teatud numbrist väiksem, umbes 2.5 mm, täpselt ei mäleta või kui õhu liikumiskiirus ületab teatud
normi, ka täpselt ei mäleta. Mõlema parameetri ületamisel tekib oht et soojusvaheti kasvab kinni tolmuga.
|
|
|
kaharm
huviline
Registreerunud 11.07.07
Kasutaja on eemal
Auto: S2 3B & S2 ABH & Coupe V6 & 1x V8 PT & 1x V8 ABH & S4 AAN & 90Q & Roheline NIVA 1.7 & Punane..
|
postitati 20.05.10 15:18
|
|
|
Kuna Freoon pikapeale jalga lasknud siis küsimus, Palju on kohti kus saab täita tallinnas vanatüübi gaasi ehk R12.
1koht kus olen käinud on Betooni 4A http://www.vtatehnika.ee/index.php?page=83& aga nad ei tööta nädalavahetustel.
|
|
|
|
Big
huviline
Registreerunud 26.11.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi, Ford, Vaz
|
postitati 20.05.10 16:04
|
|
|
Nii, eelmise suve lõpus ostsin 2002a A4, pumpa juba siis järele ei võtnud, mõtlesin, et tegelen sellega järgneva suve algul (nüüd).
Arvasin, et külmaine otsas ja seetõttu ka ei rakendu. Tuli siis nüüd täitja kohale, lasi surve sisse kuid ikka pump ei rakendu, samuti ei saa econ
nupu tulukest kustu.
Avastasin, et kaitse läbi, vahetasin ära ja läks ikka läbi.
Mis viga? Pumba mähis? Keda soovitate remontima ja mis maksab üldse üldjuhul selline viga?
Audi 100 c3 2.2 } Audi 100Q c3 2.1T } Audi 100 c4 2.8 aut. } Audi 80 b4 1.9TD } Audi 100 c4 2.8Q } Audi 100 c3 2.3 } Audi A4 b5 1.8 } Audi 100 c3 2.0
aut. } Audi A6 C5 1.8T aut. } Audi 100 c3 Avant 2.1 } typ81 Q } Audi 80 b2 TD } Audi 80 Competition Q } Audi 80 typ85 Coupe } Audi 90 typ85 2.0r5 }
Audi Coupe b4 } Audi 90 quattro } Audi V8 } Audi A4 b6 1.9TDI } Audi 80 b3 2.0r4 101kw } Audi 100 C4 2.5tdi ...
|
|
|
|
Ross
huviline
Registreerunud 09.11.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.05.10 16:56
|
|
|
Big
Uhenda mähis lahti ja proovi veel kord kaitse ära vahetada või veel parem mõõda takistust kaitsme pesa väljundi ja maanduse vahel enne ja peale seda
mähise lahti ühendamist.
kaharmi ma ei saa aidata, ei ela Eestis. Kui mõni lugeja teab, siis jätku märk sellest.
|
|
|
jannor
|
postitati 20.05.10 18:57
|
|
|
Sain üleeile kliima täidetud. Kõik töötas, palavaga oli nii luksus sõita. Auto alla isegi tilkus kondentsvett, kõik oli ilus ja tore. Täna hommikul
kliima taha pannes aga külma enam ei tulnud. Läksin siis uuesti kontrolli, arvasin, et kuskilt freooni välja lasknud, et leke tekkinud. Minu
üllatuseks kõik freoon aga alles. Küll tehti aga uuesti kontroll, suruõhuga, hiljem vaakumiga - leket ei avastatud. Freoon pandi uuesti sisse, külma
aga endiselt ei tule. See kliimatäitemasin(ei oska seda nimetada) näitas, et süsteemis low pressureiks 6,.. bari ja high pressuriks 6,.. bari. Seal
töökojas ei osatud mingit nõu anda. Ehk oskab mõni foorumikasutaja miskit soovitada..
|
|
|
Ross
huviline
Registreerunud 09.11.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.05.10 20:39
|
|
|
jannor
Low 6 Bar ja High 6 Bar tähendab et kompressor ei töötanud testimise ajal või siis vähemalt tol hetkel kui sa märkasid neid parameetreid. Üldiselt on
nii et rõhkude vahe on umbes 10 Bar kui kompressor töötab. Sinu autol on elektriline viga.
Surve- ja vaakumtestidest nii palju et ma tegin hiljuti oma masinale neid teste, esimene test 1 tund, teine 30 min ja ei mingit märku lekkimisest, aga
iga 12 kuuga saab tühjaks.
|
|
|
kakskrooni
huviline
Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 2.8Q
|
postitati 20.05.10 20:50
|
|
|
Küsiks siis oma küsimuse ka, nimelt tuli väike auk sisse ühte kliima radika torusse ja kogu freoon tuli välja, olen kuulnud, et neid keevitatakse
kinni kuskil vms. aga kas sellel on mõtet? Autoks siis A6 C5 1997a.
|
|
|
Ross
huviline
Registreerunud 09.11.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.05.10 21:54
|
|
|
kakskrooni Kindlasti on mõtet. Näita see toru heale keevitajale, ta annab sulle kohe vastuse kas on võimalik korda teha või mitte.
Tähtis on see, et toru seintele sees ei jää midagi peale peale remonti. Pisikene slaki tükk võib kergesti süsteemi kasutuskõlbmatuks teha. Hea
keevitaja saab kergesti sellest üle kui õigeid materjale kasutab. Kui torul on kummist osa küljes tuleb seda hästi jahutada (metalli osa mis on
kummiga ühenduses, mitte ainult kummi) keevitamisel.
|
|
|
kaharm
huviline
Registreerunud 11.07.07
Kasutaja on eemal
Auto: S2 3B & S2 ABH & Coupe V6 & 1x V8 PT & 1x V8 ABH & S4 AAN & 90Q & Roheline NIVA 1.7 & Punane..
|
postitati 21.05.10 16:45
|
|
|
Äriplaan = R12 asendusgaasi tätmine
Kellel vaba raha ja aega võiks tegelema akkata R12 asendusgaasi tätmisega, 2h netis surfates ei leidnud mina kohta kus laup saaks täita.
Leidsin siis:
Üllar @ õnne 12 *5052156* asenduseks pakub MP39, hinnaks ütles 1k ringis ja seda kuna löögile saab: järgmine nädal kunagi ehk.
http://audihooldus.ee/ Kliimaseadmete täitmine - kõikidele automarkidele (pole helistand aga
kodulehelt loen et saab)
Freoonimasinad OÜ - autokliima Vana-Narva mnt 9 74114 Maardu 55631804
(peaks ka saama aga pole veel kindel)
BALTRON ACC OÜ Viljandi mnt 18A, 11216 TALLINN 6723272 (peaks ka saama aga pole veel kindel)
|
|
|
|
jansu24
huviline
Registreerunud 10.08.05
Kasutaja on eemal
Auto: A6 Avant 2,8 autom ´95
|
postitati 21.05.10 20:09
|
|
|
Tere!
Mis klahvide kombinatsiooniga saab temperatuurinäidiku F'i tagasi C'ks?
autoks 95a A6 C4
Terv,
Jansu
|
|
|
Ross
huviline
Registreerunud 09.11.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 22.05.10 10:08
|
|
|
jansu24
Vajuta retsirkulatsiooni nupule, hoia seda all ja vajuta juhipoolset [+] nuppu.
|
|
|
qqq
huviline
Registreerunud 12.11.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 1.8
|
postitati 23.05.10 13:07
|
|
|
mure järgmine
helbeke vilgub ja sõites mootor jõnksutab, samas külma puhub, milles võib probleem olla ?
|
|
|
|
Ross
huviline
Registreerunud 09.11.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.05.10 13:34
|
|
|
qqq
Arvatavsati on see vea märk. Audi diagnostika võib palju aidata, oleks vaja vähemal veakood teada saada.
Mootor võib jõnksutada kui kompressor liiga tihti sisse/välja lülitub. Põhjuseks on kas madal rõhk (süsteem lekib) või kõrge rõhk (ületäidetud süsteem
või kondeka ventilaator ei tööta või midagi sarnast). Kondeka ventilaatori variant jääb sinu puhul ära kuna sa väitsid, et probleem on sõitmise ajal -
siis kui õhk käib kondekast igal juhul läbi.
Lisaks: Mähise voolutarbivus võib väga suur olla mis põhjustab ebanormaalse pingelanguse +12V ahelas ja elektroonika hakkab vaikselt lolliks minema...
ka sissepritse oma.
|
|
|
qqq
huviline
Registreerunud 12.11.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.05.10 14:01
|
|
|
süsteem täidetud ja kontrollitud spetsiaalse aparaadiga ca 2a. tagasi
kas vea saab ise ka leida (manuaalselt) või ainult arvutiga
|
|
|
|
Ross
huviline
Registreerunud 09.11.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.05.10 14:12
|
|
|
qqq
Ma tean, et parameetreid saab jälgia. Selleks tuleb retsirkulatsiooni nupule vajutada, hoida seda all ja vajutada "suund esiklaasile". Peale 1C
kuvamist vajuta [+] või [-] nuppe parameetrite sirvimiseks. Parameetri kuvamiseks vajuta taas retsirkulatsiooni nuppu. Veakoode sealt ei leia, minu
teada.
Rohkem infot saab siit: Audi Kliima parameetrid
|
|
|
qqq
huviline
Registreerunud 12.11.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.05.10 14:50
|
|
|
OBD Channel 52 - A/C Compressor switch-off codes
siin oli kõik ok g3+g2+g1
OBD Channel 53 - Climate system electrical output codes
siin oli midagi üle g3+g2+g1, lisaks veel b2(vilkus), a1, c1
|
|
|
|
qqq
huviline
Registreerunud 12.11.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.07.10 16:59
|
|
|
kliima kontrollitud, vahetatud pihusti sõel, arvuti andis kaks viga klapi liigutamise mootor(mootor töötab) ja juhipoolne andur
hetkel töötab kliima LO reziimis, kui kraade valida siis hakkab kohe jamama
|
|
|
|
jan-kos
huviline
Registreerunud 23.04.03
Kasutaja on eemal
Auto: A100TDIC4 oilexpress ja pargimaastur
|
postitati 05.07.10 16:55
|
|
|
On keegi R12 süsteemile lahendust leidnud? Aastaid tagasi sai Õnne tänaval 2x täitmas käidud, aga kuu möödudes oli asi jälle tühi ja leket ta ei
leidnud- loobusin. Või viskab mõni asjapulk mulle privasse infot koos hinnaga.
Mina tänan.
|
|
|
jannor
|
postitati 07.07.10 07:54
|
|
|
Võib natukene OT olla, kuid tundub, et kõige rohkem sobib siia teemasse see küsimus. Kas r4 1.8 mootori pealt võetud kliimapump sobib v6 2.6
mootorile?
|
|
|
rocket
klubiliige
Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: 40 TFSI
|
postitati 07.07.10 08:18
|
|
|
Kui õieti mäletan, siis A4'l (just B5) on R4 pump eest vaates vasakul ja V6 pump eest vaates paremal.
Nii et kinnituste ja liideste osas on nad erinevad. Pumba parameetreid ei oska võrrelda (tootlikkus/pöörded). Kataloogis on R4 ja V6 pumbad samuti
eraldi asjad.
Plug&Play vahetusest ei saa juttugi olla.
|
|
|
|
jannor
|
postitati 12.07.10 10:11
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: rocket
Kui õieti mäletan, siis A4'l (just B5) on R4 pump eest vaates vasakul ja V6 pump eest vaates paremal.
Nii et kinnituste ja liideste osas on nad erinevad. Pumba parameetreid ei oska võrrelda (tootlikkus/pöörded). Kataloogis on R4 ja V6 pumbad samuti
eraldi asjad.
Plug&Play vahetusest ei saa juttugi olla. |
Käisin eile vaatamas üht teist a4 b5 2.6 mootoriga autot - tollel oli täpselt samasugune pump, mis 1.8t mootoril. Minu audil on aga kliimapump
märgatavalt lühem ning voolikud tulevad küljelt välja, mitte tagant, nagu neil teisel kahel pumbal. Kas võib olla, et mu autol juba kord kliimapumpa
vahetatud? Ja teoreetiliselt peaks see 1,8t pump ka minu V6 ploki külge istuma?
|
|
|
Black Rabbit
huviline
Registreerunud 12.08.04
Kasutaja on eemal
Auto: Forester XT
|
postitati 12.07.10 11:40
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: jannor
Sain üleeile kliima täidetud. Kõik töötas, palavaga oli nii luksus sõita. Auto alla isegi tilkus kondentsvett, kõik oli ilus ja tore. Täna hommikul
kliima taha pannes aga külma enam ei tulnud. Läksin siis uuesti kontrolli, arvasin, et kuskilt freooni välja lasknud, et leke tekkinud. Minu
üllatuseks kõik freoon aga alles. Küll tehti aga uuesti kontroll, suruõhuga, hiljem vaakumiga - leket ei avastatud. Freoon pandi uuesti sisse, külma
aga endiselt ei tule. See kliimatäitemasin(ei oska seda nimetada) näitas, et süsteemis low pressureiks 6,.. bari ja high pressuriks 6,.. bari. Seal
töökojas ei osatud mingit nõu anda. Ehk oskab mõni foorumikasutaja miskit soovitada.. |
Tavaliselt kontrollitakse leket ka värvainega, sest arvuti ei pruugi leket näidata. Sinu puhul on, aga gaas alles ja seega ilmselt tõesti kas pumba
või elektroonika viga.
PS. Juhtub ka uuematel autodel: Sõbra kunagisel Passatil andis pump sõidu pealt otsad. Auto oli 4aastat vana ja garantii oli juba läbi. Nii uue auto
kliimaseadme pump maksis üle 30 000.- ja nii ta kuni müümiseni ka ilma külma õhuta jäi.
|
|
|
roger1
huviline
Registreerunud 24.11.06
Kasutaja on eemal
Auto: a6 4b 2,5tdi 132kw 2000
|
postitati 12.07.10 11:49
|
|
|
Mul oleks vaja konti täita Tallinnas kuidas nüüd need hinnad on ? Ja kuhu tasuks minna seda tegema ?
|
|
|
Lehekülgi: 1 .. 11 12 13 14 15 .. 24 |