Lehekülgi: 1 .. 11 12 13 14 |
Reps
huviline
Registreerunud 17.08.14
Kasutaja on eemal
Auto: A4 B5 1.9TDIQ, 80 B4 2.0
|
postitati 28.01.17 10:17
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: karatemark
Auto seisnud väeosas 3 nädalat juba ja täna tekkis võimalus masin käima panna.
Mark P. |
Aegajalt ikka väeosa parklast möödudes hakkab silma see kurvameelne isend mis ootab ilmselt sama pingsalt kevadtormi(millele järgneb reserv) nagu
arvatavasti ka omanik.
Jõudu ja jaksu mõlemale.
|
|
|
karatemark
huviline
Registreerunud 01.02.15
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 c6
|
postitati 02.02.17 17:41
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Reps
Auto seisnud väeosas 3 nädalat juba ja täna tekkis võimalus masin käima panna.
Mark P. |
Aegajalt ikka väeosa parklast möödudes hakkab silma see kurvameelne isend mis ootab ilmselt sama pingsalt kevadtormi(millele järgneb reserv) nagu
arvatavasti ka omanik.
Jõudu ja jaksu mõlemale. |
Nii see ongi. Ega natukene jäi aega teenida ja siis saabki autot teha normaalselt
|
|
|
karatemark
huviline
Registreerunud 01.02.15
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.02.17 16:27
|
|
|
Tervist kõigile.
Nimelt mõtlesin pikalt ja juba panin plaanid paika, mida vaja teha autoga, et oleks enam vähem korrektne masin.
Plaanis siis panna korralikud orig. pihustiotsad, siis vaja vahetada salongiventilaator, et tahaks juba sooja ka. Ja siis juba esiklaas vahetusse ja
midagi muud ka. Lisaks on veel viga ABS-iga. Kui oli tulekahju siis peale seda näitab arvuti, et parempoolne tagumine andur on lühises. Ja küsimus
selline, et kas on mõtet osta seda abs anduri rõngast? Mõtlesin osta mingist 9 euri eest, et kasvõi proovida, kas hakkab funkama või mitte.
Siis hakkas kusagilt auto keskosast põhjast kütet tilkuma ja ehk keegi teab, mis on nende voolikute diameeter, et ei peaks laiali kakkuma ja mõõtma.
Küsimus suurele ringile, kust kohast osta neid pihustiotsi? Netist ei leia kuidagi ülesse aga Kaitseväe elu nagu ta on. Ei ole võimalust kusagile
autopoodi minna, et tellida.
Mark P.
|
|
|
karatemark
huviline
Registreerunud 01.02.15
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.02.17 18:34
|
|
|
Täna sain siis vahetatud salongiventilaatori ja pagassi amordid. Nüüd ei pea topima mingit pulka vahele,et oleks pagass lahti. Eile tegin ka masinat
ja leidsin suurema probleemi mille ka likvideerisin, mureks oli see, et kütusetoru oli läbi roostetanud ja kütust lekis väga palju. Panin
kummivoolikud vahele ja nüüd ei leki. Kui tekib vaba aega siis vahetan ära. Siis oleks vaja uut esitiiba, muidu üks on läbi roostetanud ja poöe mõtet
seda uuesti värvida. Samuti ka kapott, see tuleks ka välja vahetada ja mingiaeg ära värvida. Kui kellegil on pakkuda roostevaba kapotti ja tiiba siis
u2u
|
|
|
karatemark
huviline
Registreerunud 01.02.15
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.03.17 17:38
|
|
|
Eile sai siis korda tehtud ABS. Siis kui oli auto kunagi põlema läinud siis olin läbi lõikanud need juhtmed. Ostsin uue abs anduri kuid kui hakkasin
uurima siis panin tähele,et juhtmed olod läbi lõigatud ja nüüd panin 2 juhet vahele ja ABS toimib ilusti.
Mingi aeg hakkan tegelema lukk diffriga, vajalikud esemed on olemas ja vaja ainult üjendada ja alla panna. Plaanis siis veel osta endale survepesur ja
saabki siis enda autot pesta siis kui tahan, muidu pole autot pesnud väga kaua
Mark P.
|
|
|
karatemark
huviline
Registreerunud 01.02.15
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.05.17 11:09
|
|
|
Tervist audiklubilised. Pole väga kaua siia midagi kirjutanud, kuid oli igasugu asju juhtunud. Ei tahtnud eriti siia kirjutada, kunas arvasin, et saan
heiti vms. Aga olgugi, võtsin munad pihku ja teen selle suurepärase kokkuvõtte, mis siis juhtunud on.
Märtsi kuus siis sõitsin linna ja enda tähelepanematusega tekitasin avarii. Süüdlaseks jäin siis mina. Nimelt sõitsin autole tagant sisse, kuid kiirus
oli õnneks väike, kunas suutsin pidurid plokki vajutada, aga masin sai kannatada ikkagist.
Siin ka alguse pilt. Kannatada sai väga palju.
Kapott
Stange
Rihmad
Jahutus ja kliimaradikas
Esituled
Minu tuju
Isa aitas masina koju ära viia ja kohe hakkasingi masinat lammutama, et saaks vajalikke juppe osta.
Lammutus kestis ca 2 tundi ja oligi enamus asjad maha koogitud ja siis oligi aeg juppe osta ja oodata kunas saab linnaloale.
Siis suheliselt kiirelt leidsin endale kere juppe.
Kapotti
Tiiva
Stange
Kapoti iluvõre
Vahepeal sõitsin ringi niimodi. Linnapildis olin liiga erk ja sain liiga palju tähelepanu
Tiiva värvisin spray värviga. Kui saan reservi siis saab korralikult ära värvida
Ostsin ka endale S6 c4 kelladeploki, mida otsisin väga kaua. Vähemalt seegi tegi tuju heaks
Nüüdseks ootan reservi ja siis vaja autol kapott ära värvida ja siis saab ka panna tuledepesurite katted peale. Ehk siis masin hakkab enamvähem välja
nägema.
Mark P.
|
|
|
karatemark
huviline
Registreerunud 01.02.15
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.07.17 06:21
|
|
|
Tervist audihuvilised
Vahepeal olen siis teinud mõningad asjad
Kõige esimesena siis vahetasin pidurid ära, kunas olid omadega juba läbi siis kogudes raha otsustasin teha väikse tuuningu ja ostsin K24 turbo. Mis on
juba auto peal. Hetkel puhub 1.7 bar-i kuid on veel segavaid faktoreid, mis rikkuvad võimsust. Intercooleris on siis väike auk sees ja pihustiots on
läbi.
Kuid on veel palju asju, mida vaja teha. Plaanis oli see Audi 100 quattro differ alla panna, kuid siiamaani pole midagi teinud
Praegu siis ostsin kasutatud geneka ja roolivõimu, kunas vanad jupid on otsi andmas.
Hetkel olen veel Avandi tagaluugi otsingutel, kunas vana on juba mäda ja luugis on seda vett ka, et suhteliselt kusine seis.
Üks küsimus suurele ringile. Nimelt probleem küljekarbiga, mis on läbi roostetanud. Mida võiks teha? Kas siis leiab mingi muu masina millel on need
korras ja siis lõikab sealt ära ja laseks mõnel meistril need minu masinale kinni keevitada? Või on muid variante?
Lisan ka mõne videoklippi pilli minekust, võibolla videost ei olegi aru saada kuid reaalsus on teistsugune
https://www.youtube.com/watch?v=VZ7g5lKa7_k
Mark P.
|
|
|
karatemark
huviline
Registreerunud 01.02.15
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.09.17 08:01
|
|
|
Tervist siis kõigile.
Olnud kalla ja talla re˛iim, mis kestab ka siiamaani. Kütusekulu on rahuldav. Hetkel olen täispaagiga ära sõitnud juba 1100km ja saab veel, kuid nüüd
vaja plaanid paika panna, kunas talv pole väga kaugel, siis vaja tegutsema hakata. Nimelt tahan alla panna Audi 100 lukuga differ, mis on juba
poolteist aastat vedelenud ja ootanud oma aega. Nüüd siis olen Pärnukas ja niikaua õpin ja on mingitki vaba aega siis tahaks juppe ostma hakata, et
siis saaks tegelema hakata. Ehk keegi oskab aidata, et oleks vaja leida siis juppe diffri jaoks. Oleks vaja diffri eesmise poole pukse. Leidsin
originaal koodid ülesse aga oleks vaja siis mingit alternatiivi ehk Lemförder käraks kah.
Diffri eesmised puksid, keskmised- 443 505 145 A, et neid oleks vaja 2TK
Diffri eesmised puksid, äärmised- 443 511 277 B ja neid samuti 2TK
Oleks vaja ka polte
Diffri pukside oma, keskmised- N 0104607 2tk Mutrid N - 90285602 2TK
Diffri pukside oma, välimised- N 10057502 2TK N 0230047 2TK
Kui leiab inimesi, kes saab aidata või teha mingi supersoodus oleks väga hea, kunas 20 eurost puksi ei taha väga osta
Samuti oleks vaja seda diffri eesmiste puksi pulka või kuidas seda nimetada
Vahepeal vahetasin esiklaasi ka ära, ette läks China toodang. Ei kurda, nähtavus on super.
Mark P.
|
|
|
Siim89
huviline
Registreerunud 07.06.10
Kasutaja on eemal
Auto: C5 1.8T; C4 2.2TQ;
|
postitati 11.09.17 08:29
|
|
|
Lemförderi eesmises keskmised peaks tervest Eestist (Baltikumist, Skandinaaviast) otsas olema ja ongi ainult originaaliring jäänud mis kõlbab alla
panna.
Kurjad keeled räägivad, et mingisugune B3 puks peaks 1-1 olema, milline täpsemalt jään vastuse võlgu.
Tagadiffri suurt puksi polüuretaanist ei soovi?
S4 OMC 238 km/h, ET 13,04
|
|
|
|
karatemark
huviline
Registreerunud 01.02.15
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.09.17 09:31
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Siim89
Lemförderi eesmises keskmised peaks tervest Eestist (Baltikumist, Skandinaaviast) otsas olema ja ongi ainult originaaliring jäänud mis kõlbab alla
panna.
Kurjad keeled räägivad, et mingisugune B3 puks peaks 1-1 olema, milline täpsemalt jään vastuse võlgu.
Tagadiffri suurt puksi polüuretaanist ei soovi? |
Loodetavasti nii see on, et sobib. Aga ehk kui keegi teab, missugune 1-1 sobib siis prooviks ära, kui ei leia neid lemförderi omi. Netist vaadates
leidsin nagu midagi, aga vaja uurida ja puurida. Peab ära leidma. Aga kirjutasin teile u2u polü puksi kohta
|
|
|
Simps
klubiliige
Registreerunud 29.01.05
Kasutaja on eemal
Auto: erinevad
|
|
karatemark
huviline
Registreerunud 01.02.15
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.09.17 04:46
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Simps
Tere, kas lähiajal plaanis ka mootori remont või vahetus?
Mingi aeg sattusin idas selle isendi järel sõitma, kuid tollel hetkel, kui kiirendama asusid, sai kiirelt kickdowni ja võimalikult kiire kadumise
kasuks otsustatud - päevast sai piltlikult öeldes öö [/quote
Tervist. Ikna ei ole plaanis, midagi sellist teha No mul üks pihustiots
kuseb, eks mingiaeg peab suuremad pihustiotsad panema siis äkki saab korda ja ei tossa nii palju |
|
|
|
kuno666
huviline
Registreerunud 15.07.06
Kasutaja on eemal
Auto: 2xV8 & 1x 2,2 20v.
|
postitati 12.09.17 15:27
|
|
|
Tsitaat: | Tervist. Ikna ei ole plaanis, midagi sellist teha No mul üks pihustiots kuseb, eks mingiaeg peab suuremad pihustiotsad panema siis äkki saab korda ja ei tossa nii
palju |
Mismoodi suurema pihusti otsaga loodad tahma vähemaks saada? Võin sulle kohe ära öelda, et selle võid ära unustada. Mida suurem ots seda rohkem tahma.
Mul oli k24 ,vemsi map, chip ja 0.250 otsad ja ka siis oli korralik must järgi.
|
|
|
karatemark
huviline
Registreerunud 01.02.15
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.09.17 18:21
|
|
|
Tsitaat: | Tsitaat: | Tsitaat: | Algselt postitas: kuno666
| Tervist. Ikna ei ole plaanis, midagi sellist teha No mul
üks pihustiots kuseb, eks mingiaeg peab suuremad pihustiotsad panema siis äkki saab korda ja ei tossa nii palju |
Mismoodi suurema pihusti otsaga loodad tahma vähemaks saada? Võin sulle kohe ära öelda, et selle võid ära unustada. Mida suurem ots seda rohkem tahma.
Mul oli k24 ,vemsi map, chip ja 0.250 otsad ja ka siis oli korralik must järgi. |
Siis oli vale arusaam. Arvasin vastupidi aga kui nii siis nii.
|
|
|
karatemark
huviline
Registreerunud 01.02.15
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.09.17 18:26
|
|
|
Kuid see pihustiotste asi pole kõoge tähtsam. Ehk keegi teab, midagi nende diffri pukside kohta? Kunas peab ära vahetama, kunas enda omad on nii
läbi,et käiguvahetusel on korralik löök taga.
|
|
|
karatemark
huviline
Registreerunud 01.02.15
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.09.17 15:45
|
|
|
Tervist kõigile.
Olnud re˛iim kalla ja talla, kuid nüüd juhtus väike jama. Läks puruks summuti viimane pütt, nimelt toru oli puruks läinud ja pütt ripub kummide otsas
ja auto lärmab väga hullult ehk kellegil on pakkuda summuti tagumist poolt, et saaks lihtsalt ära vahetada. Ja samuti oleks parempoolset tiiba ka
vaja.
Kas keegi teab või teab kedagi, kes on nii lahke ja laseb enda garagesse koos tõstukiga või siis koos kanaliga? Kindlasti mitte tasuta, et oleks vaja
see summuti ära vahetada ja ehk lähiajal lukuga differ alla panna.
Mark P.
|
|
|
karatemark
huviline
Registreerunud 01.02.15
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.11.17 18:44
|
|
|
Sai täna kanalis summuti ära keevitatud ja talveks plekid all. Nüüd on probleem selles, et tuled on lahjad. Tean, et saab panna tuledele releed
vahele. Mõõtsin pinget ja tuledele läks ainult 8V kuid see oli otse akult ilma töötava mootorita. Kas keegi teab, milles võib asi olla, et nii vähe
pinget läheb pirni peale? Või olekski vaja releed vahele panna ja siis olekski asi timm?
Mark P.
|
|
|
mkb
meeskond
Registreerunud 21.02.08
Kasutaja on eemal
Auto: Avant Q
|
|
sector
huviline
Registreerunud 24.10.14
Kasutaja on eemal
Auto: 2.2 20vt
|
postitati 05.11.17 00:31
|
|
|
Mul oli lähis ja kauges xenonid(35w) ja olin väga rahul
|
|
|
karatemark
huviline
Registreerunud 01.02.15
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.11.17 08:18
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: sector
|
Ülevaatusel tekivad siis probleemid ka sellega
|
|
|
sector
huviline
Registreerunud 24.10.14
Kasutaja on eemal
Auto: 2.2 20vt
|
postitati 05.11.17 15:23
|
|
|
|
Ülevaatusel tekivad siis probleemid ka sellega |
Ei tohiks tekkida.
|
|
|
karatemark
huviline
Registreerunud 01.02.15
Kasutaja on eemal
|
postitati 08.11.17 12:28
|
|
|
Probleem lähituledega lahendatud ei pidanudki releesi vahele toppima
|
|
|
TerrenceT
huviline
Registreerunud 05.08.15
Kasutaja on eemal
Auto: C4 2.5 TDI
|
postitati 08.11.17 20:04
|
|
|
Ja mis lahenduseks oli?
|
|
|
karatemark
huviline
Registreerunud 01.02.15
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.11.17 20:48
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: TerrenceT
Ja mis lahenduseks oli? |
Probleem lahenes kuidagi imelikult. Üks pirn kustus ära ja oligi kõik siis uurisin ja uurisin üritasin leida vea, arvasin, et jyhe oli omadega läbi
kuid oli probkeem kaitsmetes. Lähituledes peaks olema 10A kuid olid 15A ja need põlesid läbi siis kui korraks relee vahele panin. Vahetasin kaitsmed
ära ja nüüd mõlemale pirnile tuleb 13,4 V peale. Kuid nüüd vaja ära reguleerida tuled.
|
|
|
indrek1000
huviline
Registreerunud 20.06.10
Kasutaja on eemal
Auto: A6 c4 Avant 2,5TDIQ, vaz 21013, passat
|
postitati 12.11.17 18:32
|
|
|
Ei tohiks tekkida. |
See oleneb päevast, kuufaasist, tujust ja millise jalaga ülevaataja voodist välja astus.
Minu xenonid udukates jäid ette ja korduv tuli.
|
|
|
Lehekülgi: 1 .. 11 12 13 14 |