Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  ..  10  11  12  13  14  ..  26
Autor:
Pealkiri: Audi A8 3.7 Quattro - 1996 - KsenoonE (Vastuseid: 641 | Vaatamisi: 947087)
KsenoonE
Postitusõiguseta huviline

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

Auto: Porsche Panamera Turbo/GLE

postitati 15.10.11 22:38 Tsiteeri

Olgu, jälle targem..

Keegi võiks mulle pakkuda A8 tagumise stabilisaatori vahevardaid ja käändmiku pukse hea hinnaga :) ootan ainult uusi osasid. ÜV tulemas järgmine kuu.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
KsenoonE

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

postitati 17.10.11 15:37 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: KsenoonE
Olgu, jälle targem..

Keegi võiks mulle pakkuda A8 tagumise stabilisaatori vahevardaid ja käändmiku pukse hea hinnaga :) ootan ainult uusi osasid. ÜV tulemas järgmine kuu.

Sain siis oma VAG KKL kaabli kätte, aga tuli meelde, et läpakal CD romm enam ammu ei tööta ja teisel läpakal pole akut :D Keegi ei tea kas software kuskilt netis ei saaks?

VAG-COM kaabel VAG KKL.
SW tarkvaraprogramm VCDS 4091-US ja VW Tools

On täpne nimetus. Ka siit sobiks midagi?
http://www.ross-tech.com/vcds/download/

Tänud prj, sain enamvähem tööle asja aga proovin siiski plaadi pealt oleva tarkavara peale lasta ja teise läpakaga proovida. Koode sain lugema küll muidu. Kasulik vidin.

prj
klubiliige

Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal

Auto: S8 D4, A4 B9 2.0TQ, Cupra Born

postitati 17.10.11 16:03 Tsiteeri

VCDS Lite sobib.
Samas, täisversiooni sa sealt ei saa.

KsenoonE

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

postitati 18.10.11 11:12 Tsiteeri

Tõin siis auto Revalist ära aga pean vabandama kõigi ees kes tahtsid teada mida tehase kulul tehti, nimelt ei olnud aega küsida aga saatsin meili, et uurida mis tehti(lehel mis sain kirjas täpselt polnud). Muidu jahutusvedelik kena punane nüüd ja ilma kolinata sõita lausa lust(vedrukesed maksid 16€)

Lisaks reedel järgi esistangele, tagastangele ja kundepoolse salongi käepideme detailile..Jyrisoo käest sai tellitud LED nr.tuled. Või kui keegi tulemas siia saarele Tallinnast siis ehk saaks peale võtta :)

Panin aja kinni Revalisse, et tehtaks korda jalavalgustus/uksevalgustus ja tagumine vasak elektri aken + uks ei avane sees.

Asi hakkab ilmet võtma... :). Saaks nüüd S8 vedrud ka ligi..:cool:

Kaabliga mingi jama - ütleb iga asja peale "no response from controller".

Silverpm
huviline

Registreerunud 06.04.08
Kasutaja on eemal

Auto: Need vanemad ikka.

postitati 18.10.11 14:29 Tsiteeri

Pane linnuke force dumb mode vms

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
KsenoonE

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

postitati 22.10.11 23:19 Tsiteeri

Nonii..kuna vahepeal päris usinalt politsei aktsiaid makstud siis eriti midagi juhtunud pole :D LED nr.tuled ka küljes.

Sain siis kätte paar asja:

Esimene stange pesuriaukudega ja võredega (parem puudu)
Tagumine stange (isegi konksukate olemas)
Salongist kunde käepidemelt puuduolev detail
ja siis see lamp mis valgustab pagasikatte alla.

Kõik originaal muidugi, hea, et hiina stanget ei tellinud ikka.

Nüüd siis vaja värvimisse viia ja külge pookida ja vanad katkised stanged varuosadeks jätta...ja võib juba ette ära öelda, et mis kaitse all on pagasi valgustus..suutsin läbi lasta :D

Tänud kasutajale Kirp!!

rainer9968
huviline

Registreerunud 02.03.08
Kasutaja on eemal

Auto: A4 1,9TDI

postitati 23.10.11 09:06 Tsiteeri

Tundub, et sa oled politseiga "sinasõpruse" peal. Küsi järgmine kord alet ka :P Mis põhjusel nad sind kiusasid?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
KsenoonE

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

postitati 23.10.11 11:00 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: rainer9968
Tundub, et sa oled politseiga "sinasõpruse" peal. Küsi järgmine kord alet ka :P Mis põhjusel nad sind kiusasid?

Heh, vahtarlehte ei olnud tema arust näha, minu arust aga oli, polnud sellel autol kunagi kustutit vaadanud, see oli aastast 2008 ja siis paar asja mille üle uhke pole (kiiruseületus)..Võib pakkuda mulle originaal paremat stange võret.

http://img689.imageshack.us/img689/262/stanged.jpg

Vanad siis sellistest kohtadest katki, taastada vist võimalik, vähemalt tagumist. Kui kellegil huvi annan odavalt ära.

http://img809.imageshack.us/img809/8979/img0623n.jpg

http://img714.imageshack.us/img714/812/img0625um.jpg

http://img707.imageshack.us/img707/8026/img0627pl.jpg

Varsti siis uus välimus.
Esimene stange plaanis järgmine nädal värvi viia. Käin ka ülevaatusel ära, aga enne teen natuke hoolet veel ja peaks ilusti läbi minema.

Renz0
huviline

Registreerunud 20.01.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 1.8 92Kw 1996a, Peugeot 206 99a1,4 55kw, Audi A8 95a. 4,2 220kw, Audi 80 B4 93a, Audi A6 2,6 Avant Quattro.

postitati 23.10.11 17:15 Tsiteeri

Sa mõtled seda võret mis seal all nurgas on? Mul üks vedeleb, aga ma ei mäleta kumb, aga miks Sul paremat vaja on uue stange küljes on ju parempoolne olemas? Või mulle tundub aint?

QUATTRO.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
KsenoonE

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

postitati 23.10.11 17:37 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Renz0
Sa mõtled seda võret mis seal all nurgas on? Mul üks vedeleb, aga ma ei mäleta kumb, aga miks Sul paremat vaja on uue stange küljes on ju parempoolne olemas? Või mulle tundub aint?

Nurgas jep, mõtlen tegelikult vasakut jah..oleneb kust vaatad kas rooli tagant või auto eest :)
Stange värvimise eest küsitakse 100-150€, peab nüüd koha valima ja loodan, et homme saab juba ära viia.

Kas kuidagi peaks saama ka LCD ekraanile raadiojaamad ka kuvada?

KsenoonE

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

postitati 24.10.11 14:12 Tsiteeri

Mõni pakkumine siis..esimene stange. Huvitavalt palju, sellel stangel pole üldse palju pinda minu meelest, sest see alumine osa on must ja toda ma värvida ei taha. Aga noh 130€ juba suht solid.

Autovärvid OÜ
Värvimine 200€
Garantiiga( ei tea kaua )

Metra AP OÜ
Värvimine 175€
Garantii 3 aastat

Tori
Värvimine 130€
Garantii (?)

Kes Kuressaares veel mõnda tegijat teab siis julgelt teada anda. Koolis tirin vast stange eest ära varsti. Viin vast siis Torisse värvimisse.

M2ikret
huviline

Registreerunud 05.11.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi a6 2,5tdi,Bmw 530D ,Golf 6,7 tsi ,Yamaha r1 2005,Audi a4 1,9tdi

postitati 24.10.11 19:18 Tsiteeri

Tsitaat:
Mõni pakkumine siis..esimene stange. Huvitavalt palju, sellel stangel pole üldse palju pinda minu meelest, sest see alumine osa on must ja toda ma värvida ei taha. Aga noh 130€ juba suht solid.

Autovärvid OÜ
Värvimine 200€
Garantiiga( ei tea kaua )

Metra AP OÜ
Värvimine 175€
Garantii 3 aastat

Tori
Värvimine 130€
Garantii (?)

Kes Kuressaares veel mõnda tegijat teab siis julgelt teada anda. Koolis tirin vast stange eest ära varsti. Viin vast siis Torisse värvimisse.

Tõesti on kallis nagu ainult esistange värvimise ees.Ja eriti siis kui ise mahavõtad ja külge paned.Samuti ei ole uuel stangel mingit pahteldamis tööd ka ju vaja teha ?

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Remo
huviline

Registreerunud 06.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Mercedes-Benz , BMW , Audi

postitati 25.10.11 12:02 Tsiteeri

Pole midagi, karestad natukene õhukese liivapaberiga stange ära, siis laenad värvipüstoli/kompressori ja natukene harjutad kusagil plangu peal ja teed ise ära:D

Got ARB and nitrous?
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
M2ikret
huviline

Registreerunud 05.11.08
Kasutaja on eemal

postitati 25.10.11 12:03 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: rempspoiss
Pole midagi, karestad natukene õhukese liivapaberiga stange ära, siis laenad värvipüstoli/kompressori ja natukene harjutad kusagil plangu peal ja teed ise ära:D

Ma ei tea kas sa seda mõtlesid tõsiselt aga mina nii teekski nii.Edu autoga oled jälle vaeva näinud !

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Remo
huviline

Registreerunud 06.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Mercedes-Benz , BMW , Audi

postitati 25.10.11 12:08 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: M2ikret
Tsitaat:
Algselt postitas: rempspoiss

Ma ei tea kas sa seda mõtlesid tõsiselt aga mina nii teekski nii.Edu autoga oled jälle vaeva näinud !

Enda autol värvisin küll ise stanged ära. Seal ei ole sellist suurt pinda üldse nii palju, ma oletan, et nagu nii jätad stange alumised ääred mustaks.

Got ARB and nitrous?
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
KsenoonE

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

postitati 25.10.11 14:48 Tsiteeri

Nojah, püssi ja kompressori saaks, aga värvinud pole kunagi ja kohta ka pole kuhu nt kuivama asi jätta, vaevalt õue tahaks jätta stanget :D ning püss ei ole ka kõige parem (jätab kohati vahele) ja pealegi tahaks ideaalset tulemust saada, ise ma seda kindlasti ei saaks. Homme viin Torile ära.

Tagumise mõtlesin küll ise ära värvida.

M2ikret
huviline

Registreerunud 05.11.08
Kasutaja on eemal

postitati 25.10.11 18:10 Tsiteeri

Tsitaat:
Nojah, püssi ja kompressori saaks, aga värvinud pole kunagi ja kohta ka pole kuhu nt kuivama asi jätta, vaevalt õue tahaks jätta stanget :D ning püss ei ole ka kõige parem (jätab kohati vahele) ja pealegi tahaks ideaalset tulemust saada, ise ma seda kindlasti ei saaks. Homme viin Torile ära.

Tegin ka mootoratta kondlid ka korda.Esimestkorda pahteldasin autopahtliga.Samuti värvisin esimestkorda ja lakkisin.Värvimine oli kõigelihtsam minuarust.Kuigi püss peab hea olema tõesti.Mul viskas küll seda kondenssi vahele kuna unustasin kompressorist selle välja lasta.Aga tulemus jäi tõesti väga hea vaatamata sellele ,et vesilihvi ei teinud.

Tasub kindlasti proovida ! Aga edu korrastamisel ootaks juba kokkupandud pilte :D

KsenoonE

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

postitati 29.10.11 11:34 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: M2ikret
Tsitaat:

Tegin ka mootoratta kondlid ka korda.Esimestkorda pahteldasin autopahtliga.Samuti värvisin esimestkorda ja lakkisin.Värvimine oli kõigelihtsam minuarust.Kuigi püss peab hea olema tõesti.Mul viskas küll seda kondenssi vahele kuna unustasin kompressorist selle välja lasta.Aga tulemus jäi tõesti väga hea vaatamata sellele ,et vesilihvi ei teinud.

Tasub kindlasti proovida ! Aga edu korrastamisel ootaks juba kokkupandud pilte :D

Tänud! Pilte saab juba arvan, et esmaspäeval;)

Aga üks küsimus ka vahepeal, et kuidas seda mõrat tagumisel stangel kõige mõtekam parandada oleks? Kas neet + plekk stange sissepoole või joota see mõra kinni ja siis edasi pahtel jms. Hetkel ei saa seda mõra paika ka suruda, sest pinge all (üks pool rohkem üleval) Pilt pole ka kõige parem aga ehk ideid kellegil.
http://www.upload.ee/image/1770422/Foto0095.jpg

M2ikret
huviline

Registreerunud 05.11.08
Kasutaja on eemal

postitati 30.10.11 14:22 Tsiteeri

Tsitaat:
Aga üks küsimus ka vahepeal, et kuidas seda mõrat tagumisel stangel kõige mõtekam parandada oleks? Kas neet + plekk stange sissepoole või joota see mõra kinni ja siis edasi pahtel jms. Hetkel ei saa seda mõra paika ka suruda, sest pinge all (üks pool rohkem üleval) Pilt pole ka kõige parem aga ehk ideid kellegil.
http://www.upload.ee/image/1770422/Foto0095.jpg

Kui ta pinge all on ja paigas ei ole siis ei ole seda lihtne kokku joota ju .See jootmine ei hoia nii hästi ma arvan.
Kui paika saad prao omavahel ja pinges ei ole siis mätsi klaasfiibriga kinni.Usun ,et jääb veel tugevamgi kui seda jootekolbiga sulatada .
Paadi parandus komplekt.Fiiber riie ja liim kohe olemas)Väga vastupidav ja kiiresti kuivab.

KsenoonE

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

postitati 31.10.11 19:34 Tsiteeri

Kuidas mõra pinge alt vabastada? Siis saaks fiibriga tagant mätsida.

Krt kirjutasin kena teksti ja arvuti pani kotti. Ei viitsi pikalt enam jahuda..
Sain stange kätte ja panin ette..muidu on kõik lahe..ja sain hea hinnaga värvitud. Homme saab stangest pilte ka ees, preagu läks nii pimedaks. Võred ka küljes :cool:

http://img249.imageshack.us/img249/9116/stangeest.jpg

http://img98.imageshack.us/img98/9504/091378815cf9b3.jpg

http://img26.imageshack.us/img26/1232/galileod.jpg

http://img16.imageshack.us/img16/9194/091381707284dd.jpg

Muidu suht imelik, stange särab ees ja ülejäänud auto mõnusa pasakihi all :D

Vana stange on vist 8 sõda üle elanud hehe :D

http://img718.imageshack.us/img718/2314/09137850778843.jpg

Järgmisena teen siis ukse korda ja pagasniku regull.

Mustanq
klubiliige

Registreerunud 10.10.11
Kasutaja on eemal

Auto: Audi S7 (C7.5) 4.0TT

postitati 31.10.11 21:35 Tsiteeri

Lasknud siis stange üleni keretooni teha, ja ülejäänud osad hiljem järgi, oleks palju viisakam olnud:P Aga see minu arvamus;) endal plaan mingiaeg ette võtta nende keretooni värvimine;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
KsenoonE

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

postitati 31.10.11 22:45 Tsiteeri

Nujah, lähiajal pole plaanis enam midagi värvida.
Ja üleni kerevärvi mõtled, et alumine must osa stangel ka kerevärvi? A8 puhul jääks see kole ma arvan, pole kunagi näinud ka, et keegi oleks värvinud nii. Läheb liiga nunnuks ära, a8 peab massive olema :D

Ardo
huviline

Registreerunud 22.02.08
Kasutaja on eemal

Auto: B2sedaan C5avant

postitati 31.10.11 22:55 Tsiteeri

Kuuidas tala kinnitasid stange külge?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
fred2103
huviline

Registreerunud 26.12.08
Kasutaja on eemal

postitati 01.11.11 07:23 Tsiteeri

Kusjuures ei muutu koledaks, vaid pigem teeb auto massiivsemaks ! Tegin enda D2-l selle pulli ära ja no raudselt on parem.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Mustanq
klubiliige

Registreerunud 10.10.11
Kasutaja on eemal

Auto: Audi S7 (C7.5) 4.0TT

postitati 01.11.11 08:16 Tsiteeri

Raudselt parandab välimust;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
 Lehekülgi:  1  ..  10  11  12  13  14  ..  26
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 21.7% - SQL: 78.3%]