Lehekülgi: 1 .. 10 11 12 13 14 .. 27 |
Kristoff
huviline
Registreerunud 03.11.06
Kasutaja on eemal
Auto: Tq & TSI
|
postitati 11.01.12 12:46
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: snoooz
Tegelikult on üks asi mis mind foorumi lehtedel häirib on see et uuemad sissekanded asuvad teema lõpus. Kas ei oleks mitte mõistlik kui uus sissekanne
asub ikka esimesel kohal ? Või olen ainult mina see kes nii arvab. |
Eestlane loeb tavalist teksti ikka ülalt alla. Seega on väga loogiline, et uued sissekanded asuvad teema lõpus.
Sellel tagurpidi variandil on mu arvates eelis vaid siis, kui jõuad alati kõiki teemasid aktiivselt jälgida ehk, et lugemata on ainult üks post ja see
istub siis kenasti üleval. Nii pea, kui poste on rohkem või soovid mõnda vanemat teemat lugeda, tekib ebaloomulik olukord, kus loed alt üles. Mõnedes
välismaa foorumites on vaikimisi kasutusel see tagurpidi süsteem. Ma lülitan alati ümber.
Nagu eelpool öeldud - meil on olemas nupud teemade nimekirjas, et liikuda kohe viimase posti juurde (nool rohelisel taustal) ja ka nupp teemas sees,
et liikuda alla viimase posti juurde (kolm alla suunatud noolt). Piisavalt mugav ja loogiline süsteem.
|
|
|
955
huviline
Registreerunud 13.09.10
Kasutaja on eemal
Auto: A3 1.8T
|
postitati 19.01.12 10:21
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: tiiger991
Tsitaat: | pms otsi 2 magnetit ja panne kütuse vooliku külge tõmba teibiga kinni siis saad teada kas toimib või ei |
Otsi 2 magnetit ja panne kütusevooliku külge. Tõmba teibiga kinni, siis saad teada, kas toimib või ei.
Märkus moderaatorilt: "Muutsin postituse eesti keele nõuetele vastavaks. Palun tee seda järgneval korral ise, kuna
järgmine hooletult tehtud postitus kustutatakse! Kolmandal korral peatatakse sinu postitusõigus! Nõuded postituse keelelisele osale leiad siit." |
Vahest ajab ikka naerma. Eesti keele nõuetele vastavaks? Kui juba nii range olla, siis tuleks ikka iseendast alustada
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 19.01.12 11:09
|
|
|
Üritame lauseehitust ja mõtet (mis paraku vigaselt kirjutades tihti kaduma läheb või valesti mõistetud saab) nii vähe muuta kui võimalik. Hetkel võib
algset teksti lugeda ka, nagu oleks lisaks kahele magnetile ka mõnda panni vaja.
|
|
|
|
Mario81
huviline
Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 31.03.12 20:23
|
|
|
Oskab keegi vastata, miks mul juba kolmandat korda SEE tekst
ette tuleb? Nagu reklaam tuleb ette.
|
|
|
|
ülks
huviline
Registreerunud 04.12.04
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 2.5Tdi & Cabrio 2.8 & Chevrolet Astro AWD
|
postitati 11.04.12 19:03
|
|
|
Minu poolt väike ettepanek: selle teema esimene post võiks olla
viidatud ka kuidagi reeglite alla.
|
|
|
|
TheRRsr
huviline
Registreerunud 14.02.09
Kasutaja on eemal
Auto: A4 B5 2.6 - 11 l/100km
|
postitati 11.04.12 20:08
|
|
|
Selle teema alguses räägib nii...
Tsitaat: | Algselt postitas: juks11
...kui juba asi üksteiste sõimamiseks läheb, siis sõimu omavad postitused kustutada ja antud kasutajale, antud teemale postitamine
keelata... |
...ja mõned aastad hiljem räägib nii.
Tsitaat: | Algselt postitas: juks11
...Juba ammu otsustasin, et siia Delfi Debiilikutele vastama ei tule aga see on ikka suht tipptase mis sa siia kirja panid ja seepärast teen viimase
erandi...
...Sa mees oled täiesti haige, mingi veaga või ma ei tea aga soovitan arsti poole pöörduda...
...Sa oled harg, valelik ning haige inimene aga ela oma mullis edasi ning ma loodan samuti, et sind enam kunagi ei kohta ega kuule midagi...
...Sellega on ühtlasi ka minu kommenteerimised soon foorumis läbi. Kindlasti saavad kõik normaalsed inimesed asjadest õigesti aru!!!
|
|
|
|
|
Kuits
klubiliige
Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199
|
postitati 11.04.12 20:19
|
|
|
TheRRsr, pajata oma möttest detailsemalt.
See, et oled Juksi11 peale kuri, kas kavatsed aastaid nüüdseda nina alla hööruma jääda?
Aastatega siiski inimesed muutuvad (iseasi, et kunnale poole, kas paremaks vöi siis halvemaks).
Ka mina suurt ei mäleta, et mida ma aastake vöi 2, parasjagu kusagil pasundasin ja kokku lubasin vms.
Reeglina mina isiklikult lubadusi ei anna, vötku keegi seda kuidas soovib.
Vorsprung durch Drehmoment !
|
|
|
|
ferdinand
huviline
Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: 400,401,969
|
postitati 20.04.12 22:34
|
|
|
Minu ettepanek on sihuke, et teemade sulgemisse võiks natukenegi loominguliselt suhtuda, st moderaatorid ei peaks koguaeg "autopiloodi" peal olema.
Kui ikkagi isik on pikema aja jooksul üsna spetsiifilisi teadmisi jaganud, mis sest, et õigekirjaga vahel natuke pahasti, seda ilmselgelt mitte
pahatahtlikult, siis võiks ju niipalju mõistlikkust ka modedel olla, et teemat niisama lambist lukku ei löö, seda enam, et väga huvitav teema
paljudele.
http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=108940&page=2
Seda teemat pidasin silmas.
Jupp aega tagasi üteldi, et volframist niidiga lambid on ka saatanast ning pole võimalikud...
Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
|
|
|
|
Ardo
huviline
Registreerunud 22.02.08
Kasutaja on eemal
Auto: B2sedaan C5avant
|
postitati 20.04.12 22:53
|
|
|
Mima olin see kes selle lukku lajatas. Esiteks olen ma puhas eestlane ja siukest jama nagu seal kokku kirjutatud (võrdväärne Google tõlkega) ei suuda
ma isegi kolmekordsel läbilugemisel välja jagada. Teiseks, teema on DIY teema all mis eeldab, et asi peaks olema valmis kujul teistele näidata/
õpetada olema. Kolmandaks võib iga foorumlane teha igaüks teema näiteks Audi igiliikurist, bioloogilistest helendatavest esituledest Audile,
keskonnasõbralikud bioloogiliselt lagunevad autorehvid jne.
Eks tuleb arutlusele moderaatorite ja meeskonnaliikmete vahel. Ja siis selgub kas mu otsus oli õige või vale.
|
|
|
|
seitsmene
huviline
Registreerunud 10.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A8 4,2
|
postitati 21.04.12 06:37
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Ardo
Mima olin see kes selle lukku lajatas. Esiteks olen ma puhas eestlane ja siukest jama nagu seal kokku kirjutatud (võrdväärne Google tõlkega) ei suuda
ma isegi kolmekordsel läbilugemisel välja jagada. Teiseks, teema on DIY teema all mis eeldab, et asi peaks olema valmis kujul teistele näidata/
õpetada olema. Kolmandaks võib iga foorumlane teha igaüks teema näiteks Audi igiliikurist, bioloogilistest helendatavest esituledest Audile,
keskonnasõbralikud bioloogiliselt lagunevad autorehvid jne.
Eks tuleb arutlusele moderaatorite ja meeskonnaliikmete vahel. Ja siis selgub kas mu otsus oli õige või vale. |
No olgu, et DIY all ei paistnud äkki õige koha peal, aga teema splittimine või ümbertõstmine oleks ka justkui lahendused? Ma nüüd nii radikaalne ei
oleks seletuste jagamisel, et kõik seal "siuke jama" oleks. Silmaringi laiendamise mõttes oleks sellest kasu pea igaühele.
|
|
|
|
arsi
huviline
Registreerunud 09.02.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi v8 3,6 aut.91, Audi V8 3,6 aut 89, Opel vectra B 1,8 Kia ceed gt line 2016. Subaru legacy
|
postitati 21.04.12 08:09
|
|
|
Selle teema sulgemine näitab selgelt, et osad inimesed ei suuda "raamidest" väljapoole mõelda.
fakt on aga see, et selles teemas kajastatud alternatiivid on olemas.
Miks neid alternatiive pole võimalik massidesse saata, ei hakka siinkohal lahkama .
|
|
|
|
veekaheksa
klubiliige
Registreerunud 07.09.03
Kasutaja on eemal
Auto: A4 TDI quattro, S8 40V
|
postitati 21.04.12 13:26
|
|
|
Kodanik Forsin on meil juba suht algusaegadest peale olnud suhteliselt 'radikaalne' kirjamees. Tema kirjatükid sisaldavad ikka ja jälle päeva
rõõmsaks tegevaid elemente ja teema sulgemine nüüd küll teab mis lahe mõte polnud. Mida sellega saavutada?
Forsini lahendused on ikka ja jälle olnud selgelt ainult temale arusaadavad, teistele on need suhteliselt hiinakeelseteks jäänud. Arutada ja
fantaseerida antud teemadel siiski võiks.
PLUS TDI Die Menschen sollten nicht
schlafen, während sie unterwegs sind, aber sie tun es trotzdem.
|
|
|
|
Maku
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.04.12 17:39
|
|
|
Tuleb tunnistada, et nõustun eelkõnelejatega forsini poolt tehtud teema osas.
torque addict / in the real world four wheel drive means safety and traction
|
|
|
|
aces
huviline
Registreerunud 03.09.06
Kasutaja on eemal
Auto: A4 B5
|
postitati 18.05.12 09:50
|
|
|
Asi on natuke naljakas. Muutsin avatari ja lugu selline, et töö arvutis näen uut, aga kodu arvutis vana avatari Millest see oleneda võib? Neid pilte pole mõlemas arvutis enam alles, nii et
kusagilt puhvrist ta neid võtta ei saa....
kus sul aiku 11 kuud kuiv on Eestis??? Viljakuivatis elad vist ja quattroga pole ka järelikult sõitnud. Need kes kogend need teavad...
|
|
|
|
Ardo
huviline
Registreerunud 22.02.08
Kasutaja on eemal
Auto: B2sedaan C5avant
|
postitati 18.05.12 09:54
|
|
|
Arvuti salvestas need interenti vahemälusse ja nüüd võtab sealt. Refreshi see leht ära kus on pilt näha. Ja kui sellest abi ei ole, kustuta neti
kaustas küpsised ja ajalugu ära, siis peaks kindlasti korras olema.
|
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.05.12 11:06
|
|
|
Kui F5 ei aita, siis Ctrl+F5.
|
|
|
|
ferdinand
huviline
Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: 400,401,969
|
postitati 01.06.12 07:02
|
|
|
Ostukuulutust ei saa millegipärast muuta müügikuulutuseks.
Nimelt- mul oli vaja veljed teiste vastu välja vahetada, tegin kuulutuse:
http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=111683
Leidsin sobivad veljed ning nüüd oleks tarvis ostu/vahetuskuulutus müügikuulutuseks muuta. Millegipärast ei saa. Ka ei saa kuulutust kustutada? Mis
sellise asja mõte on? Kas oleks võimalik ära muuta?
Ja kui ei tohi ise kuulutuse tüüpi sisestada, siis võiks olla valikus kõik vajalikud variandid O/V: valikut ntx pole...
Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
|
|
|
|
indro
meeskond
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.06.12 07:41
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: ferdinand
Ostukuulutust ei saa millegipärast muuta müügikuulutuseks.
Nimelt- mul oli vaja veljed teiste vastu välja vahetada, tegin kuulutuse:
http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=111683
Leidsin sobivad veljed ning nüüd oleks tarvis ostu/vahetuskuulutus müügikuulutuseks muuta. Millegipärast ei saa. Ka ei saa kuulutust kustutada? Mis
sellise asja mõte on? Kas oleks võimalik ära muuta?
Ja kui ei tohi ise kuulutuse tüüpi sisestada, siis võiks olla valikus kõik vajalikud variandid O/V: valikut ntx pole... |
Ma arvan, et sellele on üsna hea põhjus miks ei saa ostukuulutust müügikuulutuseks muuta. Sellisel juhul saaks uus kasutaja ka kõigepealt luua
ostukuulutuse ja selle siis müügikuulutuseks ümber nimetada. Kustutada saab kuulutust 7 päeva tagant nagu ka uuendada, vastasel korral poleks ka
sellest piirangust ju midagi kasu. Põhimõtteliselt võiks ju ka "O/V" kuulutuse tüüp olemas olla aga palju seda reaalselt vaja on?
|
|
|
|
mtaudi
huviline
Registreerunud 26.02.07
Kasutaja on eemal
Auto: Golf Variant '17
|
postitati 05.06.12 11:29
|
|
|
Mul ka üks idee arendajatele.
Kui postitust on muudetud, siis võiks postitusse jääda sellest automaatne märge muutmise aja ja muudetud kordade arvu kohta. Näiteks:
[muudetud 2x; viimati 05.06 kell 14:05]
|
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.06.12 16:27
|
|
|
By default phpBB teema vist rohkem.
|
|
|
|
mtaudi
huviline
Registreerunud 26.02.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.06.12 17:01
|
|
|
Siis võiks ju selle aktiveerida - näiteks sinna postituse aja kõrvale ka muumtmise aeg.
|
|
|
|
tarmo
klubiliige
Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.06.12 17:21
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: mtaudi
Siis võiks ju selle aktiveerida - näiteks sinna postituse aja kõrvale ka muumtmise aeg. |
Meil on XMB.
|
|
|
|
mtaudi
huviline
Registreerunud 26.02.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.06.12 18:48
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: tarmo
Siis võiks ju selle aktiveerida - näiteks sinna postituse aja kõrvale ka muumtmise aeg. |
Meil on XMB. |
Ma tean mis meil on, aga mõte jääb samaks. Olen ka ise foorumeid püsti pannud ja hooldanud - see ei tohiks nii keeruline olla ju. Samas on hea näha,
et postitust on muudetud.
|
|
|
|
indro
meeskond
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.06.12 20:38
|
|
|
Ma tean mis meil on, aga mõte jääb samaks. Olen ka ise foorumeid püsti pannud ja hooldanud - see ei tohiks nii keeruline olla ju. Samas on hea näha,
et postitust on muudetud. |
Kui see feature oleks XMB-l normaalselt lahendatud, siis ei oleks teda kohe alguses ka välja lülitanud. Esiteks kuvatakse seda infot otse postituses
ja üldse mitte selle lõpus, teiseks tekitab iga muutmine uue rea ehk mõnel juhul võib neid ka 10 olla. Hetkel on mitu suuremat arendust korraga käsil,
kui need tehtud, siis võime selle võimaluse mõistlikumal kujul lisada.
|
|
|
|
blizzard1
postitusõiguseta huviline
Registreerunud 13.06.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.06.12 20:45
|
|
|
Kas on võimalik nii, et kui meilile tuleb teade teemale vastamisest, siis lingile vajutades suunab kohe viimase postituse juurde, mitte teema esimese
lehele.
|
|
|
Lehekülgi: 1 .. 10 11 12 13 14 .. 27 |