Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  ..  10  11  12  13  14  ..  26
Autor:
Pealkiri: Audi C4 avant quattro'd ja kuubikud (+muu jama) - 1982-1995 - kps (Vastuseid: 629 | Vaatamisi: 47013)
prr
klubiliige

Registreerunud 20.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: A3 & A4 Cabrio

postitati 23.07.10 11:35 Tsiteeri

Aga õlle tarbimise/auto remontimise aeg suhe ?

Siit peaks päris ilus chart tulema.

:)

lapsest peale on hobused meeldinud
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 30.07.10 12:34 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: prr
Aga õlle tarbimise/auto remontimise aeg suhe ?

Siit peaks päris ilus chart tulema.

:)

See chart peaks vist välja nägema päris huvitav ja mõõdetavad skaalad peaks olema (varuosa hind vs ära joodud õlle hind). Samuti peaks graafikus välja tooma ka selle, palju jõin ise ja palju "abilised" :D.

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

postitati 02.08.10 10:40 Tsiteeri

Elu õppetunnid "klassika" taastamisel:

1. Kuubikutel rangelt reegli järgimine, et originaalkonditsioon peab säilima lõppeb minu puhul nüüd ja siin. Edaspidi säilib originaalina ainult välimus, ehk vihmavari.
Põhjustest:
* 3000km läbisõitu on näidanud, et palju parema ja effektiivsema tehnika oleks saanud palju lihtsamalt ja samas oleks ka valik olnud palju laiem, vahet pole et custom tegevust oleks olnud sellevõrra rohkem (sillad, pidurid, vedrustus jne.). Sildade puhul originaalpüstakutega soovin ainult edu neile, kes tahavad madalat ja jäika masinat - minul see ei õnnestunud - ebay kaudu tellitud staffi olen tuttavatele entusiastidele laiali jaganud.
* Mootor: tehtud, kaasa aidatud, käib, õli ei võta, pritse taastatud, kõik el. osad vahetatud, juhtmestik korrastatud - kurat oleks võinud koheselt midagi muud kapoti alla pista, sest hetkel on ainult originaali hääl see mis paelub, ülejäänu jätab ikka soovida ja sismas tahaks paremat :(.
2. Oma järjekorda oodanud kandilise sedaan q poole vaatan hoopis uue pilguga ja paljud mõtted, mida olen algselt haudunud, mõõdistanud ja kokku joonistanud, on pöördunud 180 kraadi just tehnika osas.
* Relakas on paraku väljapääsmatu olukord kere kallal, kui sellesse kuradi vihmavarju tahab midagi huvitavat paigutada. Õnneks on veel maakeral asjalikke kodanikke, kes julgevad sellise töö ette võtta, et asi ka pikemaks kui üks aasta kestma jääb (reklaam neile siis, kui töö on teostatud).
* Peaks omama autolammutust, et mõnda asja üldse kokku ajada, sest mootorite, käimarite ja tagadifritega kärus lammutusi pidi "pildi kokku panemiseks" liikumine pole just lõbusaim töö, küll mitte mõttetu, sest tarkust on omajagu ammutatud :). Saan aru nendest, kes on teinud ja vaikivad, sama edaspidi ka ilmselt siin, sest olen olnud ka ise samasugune lammas kauges minevikus, kes lootis igas asjas ka natuke "plug and play" peale ja tavaliselt pidin pettuma ja ikkagi customi peale jääma.
3. Legaalsus:
* Kas keegi üldse omab mingit kontakti ARK's, kus 1 ja ainus kodanik on kursis ümberehituste plaani ja teostuse legaliseerimisega? Andke mulle nimi ja number, sest pädevat isikut mina leidnud pole või pole mind osatud nendeni juhatada - kõik on üks suur konsiilium lambaid. Avalikult nähtavas teemas ma seda küsima ei hakka, sest foorum on seda "ajude toodetud s*tta" täis ning seaduseid oskan ise lugeda.

Kokkuvõte: see punane asi, mis hetkel ringi liigub ja mõned isikud ohhetavad, on tegelikult hunnik kompromisse ja rahulolematust iseenese otsuste osas nii kurb kui see ka poleks :(. Samas on seal juba tehtud töö ületegemist ja täiendavat tööd ikka veel kuhjaga, kuhu kulub kuude jagu vaba aega.

Väga loodan, et lähikuudel jõuab lõpule ka masina helipildi planeerimine ja vähemalt esialgne teostus prooviks ja siis uuesti maha kakkumiseks. Järjekordselt tänud klubilisele karlson, kes on aidanud leida kergelt "old look", aga kvaliteetsema tehnika osas just helisüsteemi kokku ladumisel. PS! Sorry, et nädalavahetusel ühest päevast lõviosa sai Sul ära "raisatud" :).

karlson
huviline

Registreerunud 01.11.05
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C4 2,8 Quattro.

postitati 02.08.10 11:57 Tsiteeri

Kps!,see ei olnud ju päeva raiskamine!Kõik läks ju asja ette!:D

Kogun Eesti esitajate CD plaate!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

postitati 04.08.10 10:52 Tsiteeri

Kuna eile oleks peaaegu varvastest ilma jäänud kui töölaua küljest "engine stand" irdus, siis omaenda kontide ja närvide huvides sai käidud kiire ring tööriistamarketisse ja kaua ignoreeritud väike abiline kiirelt ligi võetud. Septembri lõpuks tahaks kirsi liikuma ajada uues kuues ja valmistuda järgmiseks talvemõnude hooajaks :P.

püstolett
huviline

Registreerunud 29.07.06
Kasutaja on eemal

Auto: A8 4.2 Tdi 2007; C4 S6 Plus sedaan; C4 S4 turbo; RS6 C7.5

postitati 04.08.10 19:55 Tsiteeri

kps eelviimase postituse kohta ütlen seda sama, mida tema. Kui see nn "vihmavari" on vastava väljanägemisega, siis see tehnika võib olla küll odavam, kättesaadavam, võimsam, ökonoomsem ja huvitavam, kui originaal.
Kui tahad kõike ainult õigena ja originaalina säilitada, siis on selle auto pidamine ikka väga kallis, palju aeganõudev ja mõne kohapealt ka ebamugav.
Põhimõtteliselt on siis ka nii, et kui muidu oled hull originaaliarmastaja ja paned autole alla, ilusad, mitteoriginaalid 17" veljed, siis tegutsed ju endale vastupidi. Aga miks siis kapotiall, kindlapiiriliselt seda originaali säilitada, kui juba väljast midagi originaalist palju ilusamat näha on.
Selline mula siis :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

postitati 07.08.10 09:14 Tsiteeri

Ei saa minu näpud rahu, kui koduteele selline neetud koht nagu Forss ette jääb. Kuna igasuguste muude otsusteni on veel aega ja b3 alt tuli ring koni madaldusi, mis olid igasugustest proovitud variantidest sellised "vahepealsed", siis ei jätnud võimalust kasutamata ka need ära proovida. Lisaks olid aja jooksul alla jäänud stockist madalamad kyb'id nende 3000km jooksul oma töölepingut lõpetama hakanud ja sõidumugavusest polnud enam midagi eriti järgi jäänud.

Paras näpuharjutus reede õhtuks oligi see, et peale murdosa sekundilist mõtlemist olingi juba Forsi ukse ees ja mõni hetk hiljem oli auto juba pukkidel.

http://ufo.salakala.net/foorum/dsc01018_r.jpghttp://ufo.salakala.net/foorum/dsc01020_r.jpg

Tagumine ring jääb esialgu veel näppimata, sest selle kõrgus oli sobilik ja amordid korras. Kasutaja jürarraku käest võetud ur'ri vedrud rändasid sel korral masina alt jälle minema ja ilmselt enam sinna alla ei lähegi.

http://ufo.salakala.net/foorum/dsc01019_r.jpg

Asemele rängasid hoopis sinise b3 alt jäigemad koni madaldused ja uued bilsu gaasid. Samuti sai pisut korrigeeritud puksiringi ning mõned pudinad radiaatori kinni hoidmiseks jne. ehk siis iseenda "vigade parandus".

http://ufo.salakala.net/foorum/dsc01021_r.jpghttp://ufo.salakala.net/foorum/dsc01017_r.jpg

Õhtul kodupoole liikudes olin sunnitud veel esitulesid korrigeerima, sest urr'i vedrudega võrreldes on auto esiosa madalam vähemalt ~35mm ja stockist vähemalt ~55mm (enesele parim tulemus stockpüstakutega paraku sobilikku amorti ei leidnudki ja kerge kahtlus oli ka selle kompoti kokku panemisel). Esimesed kolmkümmend kilomeetrit igasugu huvitavaid teid testimise eesmärgil näitasid päris viisakat tulemust, masin on suhteliselt konkreetne ja stabiilne ning mis peamine esiosa on oluliselt madalam ja jäigem ning samaväärne masina tagaosaga (enne vahtis ikka nina taeva poole kergelt). Kuna see kooslus jääb ilmselt ka masinale alla seniks kuniks üldse midagi muud välja ei mõtle siis tuleb ka uuesti sillapingis ära käia, sest see seadistus, mis oli hea ei meeldi kahjuks rehvidele. ~1500km'ga on kergelt rehvi sisemist poolt kulutama hakanud. Eks pean arvestama sellega, et paigas sillaga ei söö midagi kuskilt, aga kruusal on sõita kehvem, aga noh palju sellisesse kohta ikka satub kus teekate pole asfalt :P.

bob
klubiliige

Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: Audi B2CQ

postitati 07.08.10 10:39 Tsiteeri

Kui viitsid tee külje pealt pilt, kuidas madaldusega jäi. Hea töö oled kuubikuga teinud. Millegi pärast mulle meeldivad need facelifti eelsed kuubikud.

kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

postitati 07.08.10 13:47 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: bob
Kui viitsid tee külje pealt pilt, kuidas madaldusega jäi. Hea töö oled kuubikuga teinud. Millegi pärast mulle meeldivad need facelifti eelsed kuubikud.

Saab tehtud kui vanakese pisut puhtamaks homme kasin. Hetkel siis sain masina just carstopist kätte, sillad said paika keeratud (aga sel korral kasutasime pingis prooviks veidi teist pingiseadistust. Tegin maanteel väikse tiiru ja siis otsisin mõnusa kõrvaltee, kus käände tõuse ja kurve on mõnuga. Tulemus oli üllatav, sest tänu madalamale jäigemale vedrule, mõnevõrra paika keeramatule kaldele (tänu madaldusele) ja toimivale amordile muutus auto käitumine kardinaalselt, eilne "silma järgi paika aetud" asi jättis soovida, kuna kalded olid nii puu taga kui võimalik ja jooks oli kergelt sisse ära. Nüüd siis oli kogu aeg vat selline :D:D:D:D:D nägu ees, kui asjaga kõrvalteel ära painutasin :). Ise olen paksult rahul. Nüüd oli selgelt tunda, et need tavapidurid ehk siis originaal on ikka saast kuubis või ruudus - vahet pole, ühe sõnaga S*TT. Ja mootoril jääb ikka jõudu jube väheks :D.

bob
klubiliige

Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 08.08.10 07:39 Tsiteeri

Piduri upgrade on õnneks väga lihtne. Natuke suurema kettaga B3 püstakuid + suporteid peaks liikuma väga mõistliku hinna eest. Ja kui need ka lahjaks jäävad siis on ju 20V kahe kolviga suportid.

kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

postitati 08.08.10 15:19 Tsiteeri

No tegelikult sinna poole ma tõenäoliselt tüüringi - ~b4 püstakud ja 2,8'le kohased kettad/suppordid. Aga jah, talve teema, suvel sõidame :).

Ei jõudnud masinat kasima, aga lubatud pildid hetkeseisust. Sirgel pinnal on esiosa nõks madalam, aga mitte rohkem kui 10mm. Momendil siis tagaosa on küll koopa järgi nagu madalam, aga auto põhja ja maapinna vahe on tagaosal kõrgem, jube petlik masin :). See tundub vähemalt enda jaoks parim tulemus, mis nendest püstakutest välja võluda andis. Alguses tahtsin madalamat ja jäigemat, aga arvestades sellega, et masinale tuleb ette ka originaalspoila stange alla, siis tundub nagu see kõrgus olevat lagi, kuhu asi langetada, sest ei tahaks ka seda, et lamavaid politseisid hakkaks spoilaga "sahatama" :(. Eks elu näitab, mis ja kus :).

http://ufo.salakala.net/foorum/img_6552_r.jpghttp://ufo.salakala.net/foorum/img_6551_r.jpg

Nagu näha, siis ka mina eelistan just prefacelifti ja isegi pikad tuled eemaldasin (kellele ema kellele tütar muidugi, sest kõigile need 4000 tuled ei meeldi).

bob
klubiliige

Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 09.08.10 19:40 Tsiteeri

Kas esitulede pesurid töötavad ka? Kuidas neid juhitakse üldse, minuteada sellejaoks eraldi nuppu pole kuskil?

weix
huviline

Registreerunud 18.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi

postitati 09.08.10 20:22 Tsiteeri

Minul töötasid esitule pesurid nii, et hoidsid rohkem esiklaasi pesurit töös, mingil hetkel hakkasid tulepesurid kah tööle. Kuna uusi pole leidnud siis hetkel neid ka pole autol enam.

Kps kui mootor on lahja siis võid minu kuubikut proovida. Või lähme järgmine teisipäev Pärnusse painutama.?? Siis saad võrrelda.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

postitati 13.08.10 06:41 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: bob
Kas esitulede pesurid töötavad ka? Kuidas neid juhitakse üldse, minuteada sellejaoks eraldi nuppu pole kuskil?

Mul pole teist pumpa üldse küljes. Torudel pimedad ees. Kuna masinal tähtsamat nokkimist, siis pole hakanud nendega veel tegelema. Kui ühendangi külge, siis kindlasti lisalüliti alla, arvestades düüside suurust ja pealevoolu toru läbilõiget, siis kardan et see "paagike" on 10 sekundiga tühjaks löödud :P.

Tsitaat:
Algselt postitas: weix
Või lähme järgmine teisipäev Pärnusse painutama.?? Siis saad võrrelda.

:cool: ma liiklen hetkel kompromisssiduriga, mis ei kannata kiiremaid kui 2sec käiguvahetusi. Sees olnud isend libises täiega läbi, panin sisse täiesti OK seisus kattega ketta, aga tundub, et ka see pole just suurem asi ja korv on ilmselt samuti juba nii pehme, et ei suuda enam "kinni hoida". Ja lähtuvalt sellest jutust, et ma vihkan oma "originaal" pidureid, siis ennustan helepunaselt hõõguvaid mitteventileeritavaid kettaid korralikult painutades :D. Krt jätame sel korral vahele, aga mingil hetkel peale masina "meelepärasemaks" nokkimist on kindlasti plaanis rajal ära proovida :cool:.

MorroW
huviline

Registreerunud 18.09.06
Kasutaja on eemal

postitati 13.08.10 07:54 Tsiteeri

Kui minemas oled/olete, kisage privasse - keegi peab ju publikut ka mängima :cool:

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
bob
klubiliige

Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 13.08.10 08:10 Tsiteeri

"Ainult kuubiku" üritus poleks paha mõte, küll aga järgmisel suvel :)

kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

postitati 17.08.10 20:14 Tsiteeri

Täna uitasin mööda banaanivabariigi lõunapoolust ringi, ühes kohas tuli tatistamise tuju peale oma lowrider quattro peale, mis talvel igas lumehunnikus papusid vehkis :D

http://ufo.salakala.net/foorum/cimg0637_r.jpg

Aga kuubikuga siiani häppi :P. 3700km on vanake kenasti veerenud sel suvel, toriseda ei saa üldse :cool:.

kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

postitati 04.10.10 21:42 Tsiteeri

Minu just moto tihendi-, simmeriringi ja kaantekorrastuse saanud roheline vant hakkas eelmise nädala alguses ühtäkki õli kaotama. Ei leidnud nagu kohe mingit kohta kah, kust lekiks midagi. Sai lihtsalt õli juurde valatud mingi pea liiter ja vannutud maapõhja, et no mis siis sel korral valesti sai tehtud. Asi näitas lõpuks ennast ka välja ja loik jäi maha. Alguses oli mulje, et kaane tihendi vahelt tuleb, aga kui lõpuks viga ennast korralikult ilmutas tuli lausa hea tuju tagasi :). Surve andur siristas kenasti klemmi ja plasti vahelt läbi :P.

http://ufo.salakala.net/foorum/dsc01088_r.jpg

Kahjuks on saanud see liikur naiste liiklemise totaalseks ohvriks. Pole vist rohkem ühtegi tervet stangenurka ja ka viimane kord jõuti lausa tagatiiva ja tuleni oma kõksudega välja :(. Hea veel seegi, et polnud jõudnud seda isendit täistuiskesse viia. Eks ootame ja kannatame talve ära ja kui ta veel siis kah elus on, siis teeme täistuiske ära :(.

http://ufo.salakala.net/foorum/cimg0687_r.jpg

kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

postitati 11.10.10 18:05 Tsiteeri

Tänud klubiliikmele Elar, kelle vihje peale potsatas mulle garaazhi väike komplekt istmeid, mida olin suht pikalt otsinud. Link võõrale pildile. Recaro ergomedi juhiistme saatus on nende sisse kruvimisel teadmata, kuna asi kaalub üksi sama palju kui need kaks kokku. Kõigepealt tuleb loomulikult neile relakat ja keevitust tutvustada, et sisse istuks b2'te, aga ise olen juba ette paksult rahul :).

tarmo
klubiliige

Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 11.10.10 18:15 Tsiteeri

Ma tean kedagi, kes need ergomedid vastu võtab. :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
weix
huviline

Registreerunud 18.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi

postitati 11.10.10 19:57 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: tarmo
Ma tean kedagi, kes need ergomedid vastu võtab. :)

mind pead silmas või?;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
arturASE
huviline

Registreerunud 31.07.04
Kasutaja on eemal

Auto: 2009a. A6 allroad + VW Tiguan 4motion

postitati 12.10.10 18:35 Tsiteeri

Kas Hr. KPS võttis vahepeal naise? PALJU ÕNNE ja muretuid kilomeetreid!!!:P
MIks ma seda siin kajastan on see, et kui hull audihoolik saab KPS olla. Kui sa raatsid seda pilti panna, mis on tehtud vana kaupsi taga sinu "punase armuksesega" ja loomulikult ei puudu sealt ka pruut:D

Respect(Y)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

postitati 12.10.10 20:54 Tsiteeri

Krt, vahele jäin :cool:.

Aga ArturASE'l täitsa jutul point - katsuge järgi teha selline värk, kus armuke ja pruut korraga pildile jääb :D. Ja et ei lahmiks tühja, siis ka fotosilma jäädvustus :).

tuljo4
huviline

Registreerunud 10.10.09
Kasutaja on eemal

Auto: A8 3.0Q '11; 100 2.6 '93

postitati 12.10.10 22:09 Tsiteeri

Palju õnne ka minu poolt ! Muidu see on tõesti vägev .. pruut ja armuke korraga pildil. :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

postitati 13.10.10 17:06 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: kps
PS! Ei hakka avalikes teemades valjult karjuma, aga Tartu/Elva/Valga maantee alguses motelli kõrval olev remondikoht, kes samuti liigendite taastamisega tegeleb, minu käest rohkem tööd ei saa. Sai see koht lihtsalt huvi pärast ära proovitud ja lõpptulemuse järgi jäi suhteliselt kehv mulje võrreldes ujula tänava härrasmeestega :(. Raha küsiti sama vähe/palju (kuidas kellelegi) kui ujula härrad, aga lõpptulemus ja töövõtted olid kordades robustsemad. Kui need asjad kestma peaksid, siis ma võtan oma sõnad kunagi tagasi, aga jah usku mul nendesse kodanikesse rohkem eriti pole.

Suhteliselt adekvaatne info siis ülevalpool mainitud "liigenditaastaja" kohta - kõik, mis ma eespool mainisin osutus ka reaalselt kurvaks tõsiasjaks. Masin, millel olid üks osa taastatud Ujula tänava härrasmehe juures ja teine osa Elva maantee alguses tõmmati just täna lahti. Asjad olid all olnud pool aastat, korraga taastatud ja alla keeratud ja autoga sõidetud iga päev tööle ~6km max ja veel igasugu õhtused toidupoe toimetamised (kokkuvõttes VÄGA VÄHE) jne. ning elva maantee robustselt taastatud isendid lähevad prügikasti ja ujula härra omad keerati koos teiste hoobadega alla tagasi, sest käega ei jõua liigendeid liigutada :(. Eks olusid võib ju erinevaid olla ja üks pool leiab ehk rohkem auke kui teine jnejnejne. ning veel tuhat vabandust, millega tegija võiks ennast välja vabandada, aga igaüks võtku minu juttu kuidas soovib.

Lehekülgi:  1  ..  10  11  12  13  14  ..  26
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 13.1% - SQL: 86.9%]