Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  ..  10  11  12  13  14  ..  24
Autor:
Pealkiri: Audi S2 - 1991 - ranz (Vastuseid: 591 | Vaatamisi: 104528)
altz1
huviline

Registreerunud 13.03.06
Kasutaja on eemal

Auto: V8tt

postitati 27.12.07 19:24 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: mulk
PnP ei sobi ei 01E 5k ega ka 01E 6k.
Ja kestvuses neil kastidel mingit vahet pole.

Lülitusmuhvid ja sünkrod on samad tõesti jah. Ma oma 01e 6 käigulise kasti remontisin ise ära (lülitusmuhvid ja sünkrod) nii et tean päris täpselt mis ja kuidas seal sees on, kuid kas mitte 5käiguline pisut "õrnem" oma ehituselt polnud? 5käigulist pole ise laiali võtnud aga kuulnud selliseid väiteid.
Vabandan ranz-i ees et teemast mööda tiba jutt läks. Loodan et saad oma masina ikka kähku jälle liikuma :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
Taavi
klubiliige

Registreerunud 21.11.04
Kasutaja on eemal

Auto: UrS4

postitati 27.12.07 19:56 Tsiteeri

Ei ole 6k tugevam. See on fakt.

12.301@181km/h
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Rst
huviline

Registreerunud 06.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: hall metallik diisel Q

postitati 28.12.07 05:54 Tsiteeri

Ilusa asjaga oled Ranz hakkama saanud. Loodan, et saad auto varsti liikuma, sest hetkel seisab teine nii kurvalt parklas.

OT aga äkki saate siit natukene 01E kastide kohta infot.

http://elektro.cmhnet.org/~audi/01E/ind2.html

ex-Audi S4 2.2T - 609hp/846Nm rattast mõõdetuna
10.9sec@210km/h, 1km 268km/h, 1miil 295km/h
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 28.12.07 09:26 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Rst
Ilusa asjaga oled Ranz hakkama saanud. Loodan, et saad auto varsti liikuma, sest hetkel seisab teine nii kurvalt parklas.

Parklas seisab sellepärast, et Tartu linnavahel liikumiseks õnneks teine masin olemas. Täna siiski tuleb parklast ta ära jälle võtta ning Pärnu poole teele asuda, homme/ülehomme loodan kasti alt kätte saada.
Selle 5K ja 6K kasti tugevuste kohapealt olen ka ma nüüd siis kuulnud kaht versiooni... varemalt olin kuulnud, et 6-ne kast on just nõrgem, nüüd räägite, et 5ne siiski???
Tegelt usun ma, et uut teist kasti ma ostma ei hakka... nende vahetustega on alati see asi, et kindlasti on midagi mis ei sobi (peab aretama hakkama) ning kes garanteerib mulle kasutatud kasti korrasoleku? pigem püüan olemasoleva korda teha.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Maku
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 28.12.07 09:41 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ranz
Tegelt usun ma, et uut teist kasti ma ostma ei hakka... nende vahetustega on alati see asi, et kindlasti on midagi mis ei sobi (peab aretama hakkama) ning kes garanteerib mulle kasutatud kasti korrasoleku? pigem püüan olemasoleva korda teha.

Olen ka tihitipeale seda meelt olnud, et teen olemasoleva asja korda ja siis vähemasti tean, et see pole enam nõrk lüli.

Mis aga käigukaste puudutab, siis googelda natukene ja saad targemaks. Uuri, milliseid kaste kasutavad tõsised võistlejad. Mul ei ole praegast aega siia linke visata aga väike ülevaade on olemas, milline kast on tugevam ja milline nõrgem.

torque addict / in the real world four wheel drive means safety and traction
ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 28.12.07 10:26 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Maku
Mis aga käigukaste puudutab, siis googelda natukene ja saad targemaks. Uuri, milliseid kaste kasutavad tõsised võistlejad. Mul ei ole praegast aega siia linke visata aga väike ülevaade on olemas, milline kast on tugevam ja milline nõrgem.

Sellega on tegelt ka see asi, et kuna tõesti hetkel pole plaanis jõulisa miskite suuremate muutuste tagajärjel võtta... siis ei ole ka tegelt miskit ulmelist tugevat kasti vaja, peaks täiesti piisama korrastatud originaalist. Jah loomulikult oleks hea kui all oleks juba oluliselt suurema tugevusvaruga asi, ükskõik siis mille tarbeks, kuid iga asi maksab... ja mitte vähe :P

ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 10.01.08 14:02 Tsiteeri

Täna siis jõudis töömehe järg minu kastini ning kastist seest vaatas vastu ei muu kui otsa saanud teise käigu hammakas, 1/2 käigu sünkrod ning lülitusmuhv, muu osa kastist täiesti korralik. Tänu hammaka suht kõrgele hinnale kippus kasti remondi hind minema sinna 9K tuuri juba... aga õnneks leidis remontija ise oma varudest terve komplekti vajalikke asju mis tema jutu kohaselt vägagi korralikud (sai ka öeldud, et ega just eriti tagasi ei hoia sõitmisega... et miskit poolpidust pole mõtet panna... jäi siiski omale seisukohale, asjad täiesti kasutamist väärt).
Homseks peaks siis kast uuesti koos olema ning loodetavasti peagi uuesti tänaval :D

ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 21.01.08 09:23 Tsiteeri

See homne venis küll nädala võrra edasi kuid nüüdseks on kast all :D (alla läks kast oluliselt kiiremini kui ära tuli :P).
Kohe siiski sõitma ei saanud hakata kuna vaja veel esisild uuesti paika ajada ning kuna siduri osa jooksis õlist tühjaks on mul vaja leida koht kuskohast saab osta Motul RBF600 pidurivedelikku, Pärnu poed tegid sellise õli peale suured silmad ainult :( samuti on õlist tühi hetkel kast, sai väheke selle kohta siin kah uuritud. Nädala lõpuks juba sõidab ehk ise :)
Valims sai lastud ka teha "jubin" millega saab survestada sisselaske süsteemi, et kontrollida egas ei ole kuskil mõnd leket :D nüüd ei pea enam otsimas käima kus seda teha :D

Robinson
klubiliige

Registreerunud 05.09.03
Kasutaja on eemal

postitati 21.01.08 09:52 Tsiteeri

Tsitaat:
See homne venis küll nädala võrra edasi kuid nüüdseks on kast all :D (alla läks kast oluliselt kiiremini kui ära tuli :P).
Kohe siiski sõitma ei saanud hakata kuna vaja veel esisild uuesti paika ajada ning kuna siduri osa jooksis õlist tühjaks on mul vaja leida koht kuskohast saab osta Motul RBF600 pidurivedelikku, Pärnu poed tegid sellise õli peale suured silmad ainult :( samuti on õlist tühi hetkel kast, sai väheke selle kohta siin kah uuritud. Nädala lõpuks juba sõidab ehk ise :)
Valims sai lastud ka teha "jubin" millega saab survestada sisselaske süsteemi, et kontrollida egas ei ole kuskil mõnd leket :D nüüd ei pea enam otsimas käima kus seda teha :D

Kahju kohe,et sa Viljandis ei ela!Mul nimelt riiulist võtta RBF600!!!!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 21.01.08 11:08 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Robinson
Kahju kohe,et sa Viljandis ei ela!Mul nimelt riiulist võtta RBF600!!!!

Õnneks lahenes asi kiirelt :D homseks õli Pärnu automaailmas olemas :D

Driver
postitusõiguseta huviline

Registreerunud 04.01.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi B4 1,9 TDI

postitati 21.01.08 20:38 Tsiteeri

Tsitaat:
Hmm... ah, et ka selline lahendus on asjale olemas :) väga hea, väga hea, suurimad tänud.
Aga mis parktulede pirn? minul ei põle armatuuris ühtki lisamärguande tuld kui tuled peale lülitan...

EDIT: kurjam mul juba on seal pistikus üks kaabel sees... toosama mis sellel antud skeemil on nr 1-s (pruun kollase triibuga) istub minul nr 8-s, sinna kuhu oleks vaja see kollane panna. Peaks võibolt proovima tõsta kaablid nii nagu sellel joonisel ning kollane siis vajalikku kohta... eks näis mis siis ära kaob või ei kao :P

minul oli nii kui tõstsin enda B4-l (luuptuled) seal tuledelülitis juhtmed ringi siis ei muutunud muud midagi kui see et varem sain käsi tulede reguleerimise nupust liigutada sõidu ajal vaid lähitulesid aga peale juhtmete tõstmist saan tulesid regullida ka täistuledega :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 22.01.08 07:26 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Driver
Tsitaat:
Hmm... ah, et ka selline lahendus on asjale olemas :) väga hea, väga hea, suurimad tänud.
Aga mis parktulede pirn? minul ei põle armatuuris ühtki lisamärguande tuld kui tuled peale lülitan...

EDIT: kurjam mul juba on seal pistikus üks kaabel sees... toosama mis sellel antud skeemil on nr 1-s (pruun kollase triibuga) istub minul nr 8-s, sinna kuhu oleks vaja see kollane panna. Peaks võibolt proovima tõsta kaablid nii nagu sellel joonisel ning kollane siis vajalikku kohta... eks näis mis siis ära kaob või ei kao :P

minul oli nii kui tõstsin enda B4-l (luuptuled) seal tuledelülitis juhtmed ringi siis ei muutunud muud midagi kui see et varem sain käsi tulede reguleerimise nupust liigutada sõidu ajal vaid lähitulesid aga peale juhtmete tõstmist saan tulesid regullida ka täistuledega :)

Vat ma seda ei olegi proovinud, ei proovinud ka ennem mitte... aga ega suurt vahet pole kah :P peaasi, et sain tööle nad nii nagu vaja just oli :D

ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 31.01.08 22:36 Tsiteeri

Käigukastiga kõik korras, ei miskit raginat enam võrreldes endisega kus kolmanda pealt teisele vahetades üldjuhul ragises :D ehk siis paistab, et õnnestus remont.
Koju jõudes sai esimese asjana ära tehtud sisselaske torustiku rõhukontroll, kuna rõhukontrolli alasse jäi ka karterituulutus andiski selles alas esimene asi otsad, toru mis jookseb mootori tagant läbi oli juba tegelt sellise minemise peal ning nüüd otsa ta saigi. See tähendas ainult seda, et oligi viimane aeg karterituulutus ümber teha :D Muutus siis niipalju, et nüüd läheb otse klapikambri tuulutus õlikogujasse ning tuleb otse karterituulutus õlikogujasse ja lisaots mille õlikogujale tegin, selle otsa istus väike filter ning sisselaskesse minema pidanud ots sai pimedaks tehtud. Ära kadus ka sellega kolmik mis seal tagaotsas oli, söefiltrisse mineva otsa peal istuvasse klappi sai tehtud otseühendus sisselaskest. Kokku jäi süsteemist välja see must klapp mis karterituulutuse otsas kohe istus ning tagasilöögi klapp (mille alles hiljuti uue ostsin :P)
Edasine sisselaske süsteemi rõhukontroll näitas seda, et tee mis tahad rõhk sisse pidama ei jää... kuskilt laseb läbi ning krt ülesse ei leia :( keerasin igasugu vidinaid maha ja testisin eraldi kuniks jõudsin selleni, et lekib WG klapp väljalaskesse. Mis seal ikka, asi maha ning legodeks :D Selgus, et klapp on miskil hetkel tiba kiiva hoidma hakanud ning üle poole klapi jala pinnast on kuluma hakanud, täiesti kulumata koha mõõt oli 9,9mm ning kõige kulunum koht 9,6mm. Õnneks oli tuttaval üks WG just üle jäänud ning saigi see endale kasutusele võetud (enne muidugi testisin tema rõhupidavust... teine asi kohe :D) Kuna oma aja olid täielikult ära elanud mõlemad tihendid WG-st sumpasse sai tellitud need koos uute kinnituspoltide ja mutritega.
Sõidutest näitas seda, et midagi õnneks halvemaks läinud ei olnud:D rõhk käib ikka omasoodu, korra on 1,5, korra 1, krt seda aru saab mis tal viga on :S
Aaaa... ja muidugi selline väike asi juhtus, et kui seal asju lahti võtsin siis sai pandud lahtiseks jäänud otstele paberinutsakad ette... loomulikult ununes üks liialt sügavale pandud paber sinna sisse :P Krt sõidan ja tunda kohe, et gaasipedaal ei ole õige, pöörded jäävad peale ning vaakumit kuidagi vähe (muidu käiguga pidurdades läheb alla -1BARi, nüüd heal juhul -0,8BARi, ka veakood näitas, et ei näe ta gaasipedaali "vabastatud" asendit, võtsin siis uuesti siibri ees oleva toru maha ja loomulikult sinna see paber rännanud oligi :P Ime, et ta mul täisgaasil sealt edasi sisselaskesse ei liikunud... vedas vist :D

Taavi
klubiliige

Registreerunud 21.11.04
Kasutaja on eemal

postitati 01.02.08 07:06 Tsiteeri

Alla -1bar? See on ka muidugi huvitav:D Kahjuks aga mitte võimalik.

12.301@181km/h
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 01.02.08 07:29 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Offroader
Alla -1bar? See on ka muidugi huvitav:D Kahjuks aga mitte võimalik.

Nu ütleme siis nii: kellal on ala -1 kui +2BARi, käiguga pidurdades jookseb kella seier -1 allapoole ning jääb seisma.

Taavi
klubiliige

Registreerunud 21.11.04
Kasutaja on eemal

postitati 01.02.08 07:32 Tsiteeri

Tore kell:D Aga võrdlusmomendiks käib kah.

12.301@181km/h
ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 01.02.08 07:43 Tsiteeri

Mina veel täpselt 0 peal seisvat kella näinud ei ole :P istuvad nad kõik tiba alla nulli. Ja kui arvestada seda, et minu oma istub mittetöötava autoga -0.1 peal siis võiks arvestuslikult öelda, et käiguga pidurdades on tulemus -1BAR.

ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 08.03.08 18:01 Tsiteeri

Nüüd siis uue väikse probeemi ees :( Peale xenonite paigaldust kohe hakkas vilksamisi lampi hetkedel mulle kompu loopima, et miski pirn on läbi, seda vahest tihedamalt, vahest harvemalt, kuniks nüüd põlema jäigi. Kuna kõik tuled töötasid, kahtlustasin xenoni plokki mis tekitab miski X vea. Sai kesei-racinguga ühendust võetud ja oma mure ära räägitud, oldi nõus uut plokki proovima ning samuti ka veateadet eemaldavat seadet anti proovida (5+ teenendus kesei poolt, mitte et ma oleks neid asju ainult proovida saanud vaid juhuste kokkulangevuste tõttu toodi asjad mulle koju (Pärnumaale) kätte:o). Selgeks sai see, et viga nendes ei ole. Mõõtsin ka pinged üle ning ka seal ei tundu viga olevat, kõik OK... nüüd pean mõtlema, et mis on see asi mis süsteemi hulluks ajab...
Üks asi sellega seoses veel, avastasin üleeile sellise asja, et miskil ajahetkel jääb hetkeline kütusekulu näit kompus seisma, annad tiba gaasi või lased maha, midagi ei muutu. Täiesti maha lastes kukub nulli ning uuesti tiba vajutades näitab siis 51,9. Mul on kuri kahtlus, et elektri süsteemis on miski suurematsorti kala mille jälile saamine võib suht raskeks osutuda :( Auto kohe nõuab progeaju peale üleminekut :P saaks pooled asjad masinast minema visata :D

Samuti sai täna lastud suvevelgedelt maha võtta eelmise hooaja kulunud sussid ning asendatud need tänu meie ühele klubilisele Hankook Ventus Sport K104 omadega, Ainus vahe eelmistega on see, et eelmised oli 225/45 mõõdus, nüüdsed aga täpsema sobivuse pärast 215/45 mõõdus. Eks keerab ka nood siin lähima kuu aja jooksul "talve" möödudes alla ära.

karla
klubiliige

Registreerunud 18.03.04
Kasutaja on eemal

postitati 08.03.08 18:29 Tsiteeri

See xenoni jama võib olla minu mäletamist mööda tingitud erinevatest takistustest võrreledes halogeen pirniga. Pead ei anna et mäletan õieti aga uurida võid seda liini pidi ka. Mäletamist mööda saab asja lahendada väikese takistiga laternate vooluahelas.

OOOO
ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 08.03.08 18:36 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ka4la
See xenoni jama võib olla minu mäletamist mööda tingitud erinevatest takistustest võrreledes halogeen pirniga. Pead ei anna et mäletan õieti aga uurida võid seda liini pidi ka. Mäletamist mööda saab asja lahendada väikese takistiga laternate vooluahelas.

Nu too veateate eemaldaja peaks tegelt kõik parajaks tegema, kuid ka too ei aidanud.

äss
klubiliige
ac aasta auto 2011 võitja

Registreerunud 23.03.04
Kasutaja on eemal

Auto: 2x 1,8t ja masuudipress

postitati 08.03.08 18:45 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:
Algselt postitas: ka4la

Nu too veateate eemaldaja peaks tegelt kõik parajaks tegema, kuid ka too ei aidanud.

variant on kompul esitulede kontrollimise funktsioon "maha võtta"

best ET 8,9 sek@268kmh - 1311hp
Maku
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 08.03.08 18:47 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: äss

http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=13246#pid104574

torque addict / in the real world four wheel drive means safety and traction
ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 08.03.08 18:48 Tsiteeri

Tsitaat:

Mitte esitulede vaid kõikide gabariit tulede, nad kõik ühtse süsteemi all. Xenoni peale mineku mõte tegelt selles oligi, et too süsteem toimivaks jääks, sest muul juhul oleksin valinud odavama tee ning kogu asja releede peale ehitanud, nagu teigin täis- ja udutuledegagi. Hetkel aga paistab tõesti silmapiiril see kõikse lihtsam lahendus... süsteemi nullimine.
Keegi seda kompu kütusekulu "lollust" ei oska kommenteerida? või on kellegil üldse samasugust asja olnud?

äss
klubiliige
ac aasta auto 2011 võitja

Registreerunud 23.03.04
Kasutaja on eemal

Auto: 2x 1,8t ja masuudipress

postitati 08.03.08 18:51 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:

Mitte esitulede vaid kõikide gabariit tulede, nad kõik ühtse süsteemi all. Xenoni peale mineku mõte tegelt selles oligi, et too süsteem toimivaks jääks, sest muul juhul oleksin valinud odavama tee ning kogu asja releede peale ehitanud, nagu teigin täis- ja udutuledegagi. Hetkel aga paistab tõesti silmapiiril see kõikse lihtsam lahendus... süsteemi nullimine.
Keegi seda kompu kütusekulu "lollust" ei oska kommenteerida? või on kellegil üldse samasugust asja olnud?

kusjuures kui õigesti mäletan, siis gabariitide ja piduri tulede kontroll jäi tööle ....omal coupel sai kunagi tehtud. Samas pead ei anna :)

best ET 8,9 sek@268kmh - 1311hp
ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 08.03.08 18:58 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:
Tsitaat:

kusjuures kui õigesti mäletan, siis gabariitide ja piduri tulede kontroll jäi tööle ....omal coupel sai kunagi tehtud. Samas pead ei anna :)

Eksisin tiba jah. Tahtsin öelda, et pooltulede siiski, gabariite ta ei kontrolli. Kas ta gabariite ja nt ka numbritulesid üldse kontrollib? peaks vist olema ainult pooltulede ning piduritulede kontroll.

Lehekülgi:  1  ..  10  11  12  13  14  ..  24
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 26.3% - SQL: 73.7%]