Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  ..  9  10  11  12  13  ..  45
Autor:
Pealkiri: Audi 80 B4 2.0 66kW FWD -> monoquattro - 1992 - weiks (Vastuseid: 1101 | Vaatamisi: 271583)
KeveN
huviline

Registreerunud 29.09.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 TYP85 Q , Audi V8 4.2

postitati 23.12.11 20:03 Tsiteeri

Skeem on õige, ainult kaitse vahele.;)

Polyurea ülitugevad pinnakatted sõidukitele- https://polyterm.ee/
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
weiks
huviline

Registreerunud 04.05.10
Kasutaja on eemal

Auto: 80 2.7BiTQ 92'; A4 1.8TQ 95'; Cabrio 1.8T 95'; A4 3.0TFSi manu 08'; S4 3.0TFSi 10'; A4 1.8TFSi 13'

postitati 23.12.11 20:38 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: KeveN
Skeem on õige, ainult kaitse vahele.;)

Noo siis on põhimõtteliselt asi lahendatud, aga kripeldama jääb siiski üks asi ehk voolutugevuse sõltumine pingest, mida ma ei oska nüüd kahjuks lahti seletada nii et kõik sellest ka aru saaksid.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
KeveN
huviline

Registreerunud 29.09.08
Kasutaja on eemal

postitati 23.12.11 20:45 Tsiteeri

P=U x I

P=võimsus
U=Pinge
I=voolutugevus

Ehk teeb asja selgemaks.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
weiks
huviline

Registreerunud 04.05.10
Kasutaja on eemal

Auto: 80 2.7BiTQ 92'; A4 1.8TQ 95'; Cabrio 1.8T 95'; A4 3.0TFSi manu 08'; S4 3.0TFSi 10'; A4 1.8TFSi 13'

postitati 23.12.11 20:56 Tsiteeri

Sellest valemist võib siia igasugu erinevaid teada-tuntud kombinatsioone kirjutada nagu P=I(ruut)*R ja I=U(ruut)/R ning kõigele lisaks võiks ka takistuse valemi kirja panna. Aga see mida ma üritasin selgeks teha oli see, et relee 86. klemmini jõudev vool teeb nii öelda tee valla 30. ja 87. klemmi vahele ning ta toimib siis relee jaoks nagu lülitina ning seega ei pea selles juhtmes olev vool olema üldsegi mitte tugev ega suure pingega. Muidugi on see ka minu pinnapealse seletamise süü, et tekkis vale arusaam nagu relee muudaks lihtsalt selle 86.klemmi alt siseneva voolu suureks ja siis põrutab see suureks paisutatud vool 87. klemmi kaudu tarbijani edasi, kuigi tegelt liigub vool 30. ja 87. klemmi abil otse akult tarbijale. Konstantse takistuse all üritasin seletada siis seda, et pinge ja voolutugevus ei sõltu antud olukorras üldsegi mitte juhtmete materjalist ja läbimõõdust ehk kokkuvõtvalt takistusest, vaid hoopis vooluallikast endast.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Zoig
klubiliige

Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal

Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q

postitati 23.12.11 23:39 Tsiteeri

Kas poleks lihtsam võtta kätte 8nda klassi füüsikaõpik ja veidi järgi mõelda?

Alustame relee põhimõttest: Relee on lihtsalt öeldes lüliti, sealjuures on "lülitajaks" mitte sõrm vaid elektromagnet mille abil ühendatakse relee pooled ja seega ühendab ahela. Magneti mähis kulutab võrreldes tulepesuri pumbaga häbiväärselt vähe voolu, ning seega pole vaja ka üldse jämedat juhet vaid saab hakkama pisikese 0.5mm2 juhtmega. Pump tarbib aga kuskil 20a voolu, ning selle jaoks on vaja juba hulka jämedamat juhet, et juhtme takistus ei hakkaks juhet kuumutama ja isolatsiooni sulatama. Sisuliselt samal põhimõttel toimib ka kaitse, üleliigne koormus sulatab kõige nõrgema koha ära ja katkestab ahela.

Väike pilt ja wikipedia lugemisvara:
http://i.imgur.com/FnvE9.jpg

Voolutugevus sõltub antud kontekstis pumba võimsusest, näiteks minu süsteemis on kasutatud 20A kaitset ja sobiva läbimõõduga juhtmeid, sest originaalis on juhtme läbimõõt 4mm2 ehk kannatab ca 25A koormust ehk 20*14=280W (W = A * V), sellisel puhul on kõige nõrgemaks lüliks kaitse mis sulab ülekoormuse või lühise korral kõige esimesena. Antud kontekstis võiks kasutada küll olulisemalt jämedamat juhet, ning see ei muudaks midagi. Peenema juhtme korral muutub sulavkaitseks juhe ise, mitte kaitse ja seega peaks ohutuse mõttes kasutama ka väiksemat kaitset - Kuna pumba voolutarve on siiski sama, siis hakkavad kaitsmed läbi põlema.

Tuleb meelde nooruspõlve aeg kui sai läbipõlenud kaitsmeid käepäraste juhtmejuppide või kruvidega asendatud, sest kaitsmed kippusid pidevalt läbi põlema...:o

Et oleks raskem!
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
weiks
huviline

Registreerunud 04.05.10
Kasutaja on eemal

postitati 24.12.11 07:46 Tsiteeri

See jutt on kõik õige ning aku pealt tulevale juhtmele tuleb kindlasti kaitse vahele panna. Muidugi tuleb kasutada ka samasuguse läbimõõduga juhet või siis suurema läbimõõduga juhet kui vedada pumba toitejuhe releest pumbani ning ma pole omateada maininud, et ma kavatseks selle mingi peenikese pinega asendada, mis suure koormuse all sulaks kui või pannil.

Ise olen näiteks uurinud el.akende relee pealt, kuidas selle sees ühendus toimub kui vool peale tuleb ehk täpsemalt siis seda kuidas elektromagnet töötab. Ning omast arust ma eelnevas postituses nagu mainisin, et 86. klemmi kaudu tulev vool on selle süsteemi lülitiks(täpsemalt siis relee lülitiks nagu sa mainisid), mille tulemusena rakendub aku ja tarbija(antud juhul pumba) vaheline ahel. Ehk kui vool releele peale tuleb 86. jala kaudu käib relee sees klõps ning elektromagneti rakendumise tulemusena ühenduvad omavahel kontaktid nr.30 ja nr.87 ning kui 86. klemmi peale enam voolu ei tule, siis toimub vastupidine efekt ning 30. ja 87. klemmi vaheline ühendus katkeb. Ning jõudes nüüd lõpuks ka sinnani miks see nupule/lülitile hea on, siis asi ongi selles, et tänu releele on suur voolutugevus ainult relee 87. jala ja tarbija vahelises juhtmes, mitte kogu ahelas lülitist kuni pumbani ning seega ongi lüliti ja selle peenikesed juhtmed kaitstud suure voolutugevuse eest.

Igatahes minule see arutluse värk meeldib ning eks selle käigus selgubki tõde ;)

KeveN
huviline

Registreerunud 29.09.08
Kasutaja on eemal

postitati 24.12.11 08:45 Tsiteeri

Siin teemas nüüd niipalju relee arutelu, et sellest võiks diy teha. Tähtis tõesti pole kes peale jääb vaid kellelgile abi oleks sellest ja tööpõhimõte arusaadavaks muutuks.

Igatahes häid jõule ja releede ühendamisi:)

weiks
huviline

Registreerunud 04.05.10
Kasutaja on eemal

postitati 26.12.11 15:56 Tsiteeri

Käisin siis täna oma varusid sorteerimas ning leidsin ühe relee pesa (audi oma) ning teisest karbist leidsin ka ühe uue 4-jalaga relee, mille ma sügisel ostnud olin. Seega saan selle relee siis panna teiste releede kõrvale rooli alla.

Vaip oli ka lõpuks ära kuivanud, aga õnnetuseks on ta nüüd jubedalt haisema hakanud ning vist enne suve ei tule vaiba pesemisest ja paigaldamisest midagi välja :(

Vahepeal hakkasid huvi pakkuma soojendusega klaasipesudüüsid ning ehk oskab keegi ka lähemalt rääkida kuidas nad töötavad.

Hannespoiss
huviline

Registreerunud 27.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 2.5 TDi Q 2001 a. ja Audi A8 3.0 TDi Q 2004.a.

postitati 26.12.11 16:03 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: weiks
Käisin siis täna oma varusid sorteerimas ning leidsin ühe relee pesa (audi oma) ning teisest karbist leidsin ka ühe uue 4-jalaga relee, mille ma sügisel ostnud olin. Seega saan selle relee siis panna teiste releede kõrvale rooli alla.

Vaip oli ka lõpuks ära kuivanud, aga õnnetuseks on ta nüüd jubedalt haisema hakanud ning vist enne suve ei tule vaiba pesemisest ja paigaldamisest midagi välja :(

Vahepeal hakkasid huvi pakkuma soojendusega klaasipesudüüsid ning ehk oskab keegi ka lähemalt rääkida kuidas nad töötavad.

Minu masinal paistavad tehase omad olevat. Tööle hakkavad koos tagaklaasi ja peeglisoojendustega. Eile tõstsin need just uue kapoti sisse. Kuidas nad täpselt töötavad, seda ei tea. Kaks juhet jooksevad düüsi sisse ja rohkem pole näha. Ju nad seda metallist otsa seal soojendavad.

Hannes

Parem surra seistes kui elada põlvili
Hannespoiss
huviline

Registreerunud 27.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 2.5 TDi Q 2001 a. ja Audi A8 3.0 TDi Q 2004.a.

postitati 26.12.11 16:15 Tsiteeri

Minul sinule ka üks küsimus seoses tulepesuritega. Kas paned need tööle eraldi nupust? Mul eraldi nuppu pole, mõtlesin et võtan signaali esiklaasi pesuritelt. Siit aga selline küsimus - kui tõmban korraks klaasipesu kas siis tulepesur jõuab tööle hakata? Kui tulepesuri pump töötab, siis kas see jääb kohe seisma kui kui kangi vabastan või põrutab see mingi ajatsükli? Ehk tead kas klaasipesurit juhitakse plussi või miinusega?

Hannes

Parem surra seistes kui elada põlvili
weiks
huviline

Registreerunud 04.05.10
Kasutaja on eemal

postitati 26.12.11 17:14 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Hannespoiss
Minu masinal paistavad tehase omad olevat. Tööle hakkavad koos tagaklaasi ja peeglisoojendustega. Eile tõstsin need just uue kapoti sisse. Kuidas nad täpselt töötavad, seda ei tea. Kaks juhet jooksevad düüsi sisse ja rohkem pole näha. Ju nad seda metallist otsa seal soojendavad.

Hannes

Põhimõtteliselt just seda ma tahtsingi teada, et mille alt nad tööle hakkavad. Tänud kiire vastuse eest ;)

Tsitaat:
Algselt postitas: Hannespoiss
Minul sinule ka üks küsimus seoses tulepesuritega. Kas paned need tööle eraldi nupust? Mul eraldi nuppu pole, mõtlesin et võtan signaali esiklaasi pesuritelt. Siit aga selline küsimus - kui tõmban korraks klaasipesu kas siis tulepesur jõuab tööle hakata? Kui tulepesuri pump töötab, siis kas see jääb kohe seisma kui kui kangi vabastan või põrutab see mingi ajatsükli? Ehk tead kas klaasipesurit juhitakse plussi või miinusega?

Hannes

Tulepesurid panen tööle sellest ümmargusest nupust, mis on kojameeste kangi peal ehk kui hoian nuppu all, siis pihustab tuledele ja kui lahti lasen lõpetab ära. Kui võtad signaali esiklaasi pesuritelt, siis peaks mõlemad pumbad kangi tõmmates korraga rakenduma, st et mingit viivitust ei tohiks tekkida. Pump töötab muidu ise sama põhimõttega nagu klaasipesu oma ehk kui voolu enam peale ei tule, siis vett ka ei pritsi. Juhtimine peaks olema plussiga, kuna mass on pidev.

audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Q7 3.0TDI -14

postitati 26.12.11 18:04 Tsiteeri

Mina isiklikult ei tea kohta, kus plussi ei katkestata lülitis! Sama ka ju vahelduvvoolu ahelates kasvõi kodus, ikka faas katkestatakse lülitis.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
weiks
huviline

Registreerunud 04.05.10
Kasutaja on eemal

postitati 03.01.12 14:26 Tsiteeri

Ükspäev avastasin ETKA-t uurides, et olin need avandi pealt saadud tagumiste turvavööde pistikud vastupidi külge pannud ning seepärast keskmine vöö ei tahtnudki ilusti tagasi joosta. Vahetasin siis täna neil omavahel kohad ära ning nüüd tuleb tõmmates vöö ilusti välja.

Eila otsustas ka pagasnikku lukk (see kuhu võti sisse läheb) ära laguneda, täpsemalt siis see junn mis lükkab/tõmbab seda hooba, tänu millele laseb lukk (see mis on luugi keskel all servas) end lahti. Õnneks saab selle junni sealt küljest eraldi ära vahetada ning seega sobib doonoriks ka mõni muugitud lukk või saab odavalt ka mõne korraliku ja siis saab lihtsalt südamikud ringi vahetada.

Eile sai aidatud ka klubilisel urki komput paigaldada ning kuna tal oli kaabel ja arvuti kaasas, siis oli ta lahkesti nõus ka mu autot arvutiga uurima. Tulemuseks oli siis üks viga, mis pärast kustutamist tuli uuesti tagasi ning seega on vaja midagi teha selle kõrvaldamiseks. Selline viga siis:

Component and/or Version: 2,0l R4 MONO
Software Coding: PMC 01
Work Shop Code:
1 Fault Found:
00515 - Camshaft Position (Hall) Sensor (G40)
03-00 - No Signal

Ehk oskab keegi midagi rohkemat selle vea kohta rääkida ja milles see viga ka väljendub?

QUATTRO
klubiliige

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 5,2 Cherokee 4x4

postitati 03.01.12 14:45 Tsiteeri

See viga avaldubki alati seisva mootoriga kaablit järgi ajades ja nii peabki olema.
Kui see viga ka reaalselt olemas oleks, siis antud auto ei käivituks.
Seega, muretsemiseks pole põhjust.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
weiks
huviline

Registreerunud 04.05.10
Kasutaja on eemal

postitati 15.01.12 14:34 Tsiteeri
RS2 replica võre tegemine

Olen pikalt uurinud neid RS2 võresid ja mõelnud, et selline näeks üsna kobe välja. Kuna originaali ostmisele ei hakka hammas peale (ebays 250+ euri), siis tuleb ise replica valmis teha ning sellega ma ka alustasin. Kuna mõttelend tabas mind üsna ootamatult, siis on pildid tehtud kahjuks telefoniga, kuna kaamerat ei olnud kaasas. Alustuseks hakkisin siis ilma rõngasteta originaali laiali. Nüüd oleks vaja rõngaste alus ja raam täita seest millegagi (vast plastiku pahtliga), kuna pärast sisu eemaldamist jäid servadesse kolnurksed viilud, mida on näha ka piltidelt. Muidugi on pärast lihtsam ka kinnitusi teha, kui nad on seest täis. Mõlemaid asju on vaja ka veel viilida või käia peal lasta, kuna noaga päris kõike ei saanud sealt kätte. Ennem pahteldamist teeb selle ikka ära. Kui pahteldatud, siis saab juba servad sildedaks lükata ning siis vaja juba ka võrk osta. Seda pole ma veel otsustanud, kas võtan sarnase nagu on originaalil või võtab mõne teistsuguse silmaga võrgu. Peab lihtsalt ehituspoode külastama ja omale meeldiva välja valima. Muidugi üks tingus on ka see, et võrk peab olema tugev, mitte vedel nagu sült. Kiiret selle võre tegemisega ei ole ning seega teen seda nii kuis aega on.

http://i1181.photobucket.com/albums/x431/Kermps/010.jpg

http://i1181.photobucket.com/albums/x431/Kermps/012.jpg

http://i1181.photobucket.com/albums/x431/Kermps/013.jpg

Täna käisin veel uste tihendid ja lukud ka addinoli silikoni spreiga üle, et uksed ilusti lahti tuleks. Üks hommik pidin juba ust kangutama ning pole vaja, et asi lõpeks sellega, et uks kinni ja link peos.

aivo82
huviline

Registreerunud 04.02.08
Kasutaja on eemal

Auto: B4Q

postitati 15.01.12 15:04 Tsiteeri

Tsitaat:
Olen pikalt uurinud neid RS2 võresid ja mõelnud, et selline näeks üsna kobe välja. Kuna originaali ostmisele ei hakka hammas peale (ebays 250+ euri), siis tuleb ise replica valmis teha ning sellega ma ka alustasin. Kuna mõttelend tabas mind üsna ootamatult, siis on pildid tehtud kahjuks telefoniga, kuna kaamerat ei olnud kaasas. Alustuseks hakkisin siis ilma rõngasteta originaali laiali. Nüüd oleks vaja rõngaste alus ja raam täita seest millegagi (vast plastiku pahtliga), kuna pärast sisu eemaldamist jäid servadesse kolnurksed viilud, mida on näha ka piltidelt. Muidugi on pärast lihtsam ka kinnitusi teha, kui nad on seest täis. Mõlemaid asju on vaja ka veel viilida või käia peal lasta, kuna noaga päris kõike ei saanud sealt kätte. Ennem pahteldamist teeb selle ikka ära. Kui pahteldatud, siis saab juba servad sildedaks lükata ning siis vaja juba ka võrk osta. Seda pole ma veel otsustanud, kas võtan sarnase nagu on originaalil või võtab mõne teistsuguse silmaga võrgu. Peab lihtsalt ehituspoode külastama ja omale meeldiva välja valima. Muidugi üks tingus on ka see, et võrk peab olema tugev, mitte vedel nagu sült. Kiiret selle võre tegemisega ei ole ning seega teen seda nii kuis aega on.

Suht koomiline lugu, aga ise nokitsesin eile-üleeile täpselt sama asja kallal ja jõudsin umbes sama kaugele. Niipalju tegin veel, et kroomitud osadelt käiasin kroomikihi maha kuni vaseni välja ja plaanis on seegi täielikult eraldada - praktika näitab, et nii väikese pinnaga metalli peale värv pidama ei jää.

Kas oled seda plastiku pahtlit kuskilt uurinud ka juba? Oleks ilmselt omalgi tarvis seda. Välismaa foorumitest on silma jäänud tuubiga müüdav keemia nimega Fusor, midagi silikooni laadset aga kui ära kuivab on plastik. Sellest teemas kasutati seda võre aretamisel: http://www.audizine.com/forum/showthread.php/287499-DIY-RS4-Grille-to-DTM-Bumper

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
weiks
huviline

Registreerunud 04.05.10
Kasutaja on eemal

postitati 15.01.12 15:24 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: aivo82
Suht koomiline lugu, aga ise nokitsesin eile-üleeile täpselt sama asja kallal ja jõudsin umbes sama kaugele. Niipalju tegin veel, et kroomitud osadelt käiasin kroomikihi maha kuni vaseni välja ja plaanis on seegi täielikult eraldada - praktika näitab, et nii väikese pinnaga metalli peale värv pidama ei jää.

Kas oled seda plastiku pahtlit kuskilt uurinud ka juba? Oleks ilmselt omalgi tarvis seda. Välismaa foorumitest on silma jäänud tuubiga müüdav keemia nimega Fusor, midagi silikooni laadset aga kui ära kuivab on plastik. Sellest teemas kasutati seda võre aretamisel: http://www.audizine.com/forum/showthread.php/287499-DIY-RS4-Grille-to-DTM-Bumper

Hehee, täitsa huvitav kokkusattumus. Selles osas sul täitsa õigus, et kroom tuleb täielikult eemaldada. Isegi sai sügisel nühitud praeguse kamei võre küljes olevaid rõngaid kõvasti, aga kahjuks mitte piisavalt ning tänaseks päevaks on kogu värv pmst maha koorunud.

Pahtleid uurisin ma automaailma lehelt ning silma jäi see. Poolest kilost vast jagub.
http://pood.automaailm.ee/est/autokaubad/autokeemia/pahtlid/?productID=6011

Lõpliku viimistluse enne kruntimist ja värvimist saaks anda pritspahtliga, aga ma ei tea nüüd kas see jääb ka plastiku peale pidama. Igatahes metalli peale jäi ta küll ilusti.
http://pood.automaailm.ee/est/autokaubad/autokeemia/aerosool/?productID=3696

See Fusor paistab ka täitsa hea kraam olevat ning huvitav kas sellist Eestist ka saada on?

rinks
huviline

Registreerunud 01.03.09
Kasutaja on eemal

postitati 15.01.12 15:45 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: aivo82
Tsitaat:

Ise olen samuti sellele mõelnud, kuid lõpudelõpuks on see ainult mõtteks jäänudki. Ootan huviga millal kummagil võre, valmis saab:) Omale meeldiks asenduseks sarnane võre mis eelnevalt Aivo poolt postitatud lingil.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
sibidisah
huviline

Registreerunud 07.02.07
Kasutaja on eemal

postitati 15.01.12 16:14 Tsiteeri

Jõudu ja jaksu :)
Tehke siis korralik DIY ka sellele :P

E: Muidu niuke asi nagu kristallvaik (vedel plastmass) on olemas muidu mis kõvendi lisamisel muutub plastikuks aga ma ei kuijuta ette kas seda saab nii kasutada nagu pahtlit :) Muidu on olemas ka vedel metall mis peaks ka suht ok olema kuid lihvinud ma seda ei ole :)

VRB Motorsport
...turbo has gone titts up smoking and whistling like a [roppus]!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
sibidisah
huviline

Registreerunud 07.02.07
Kasutaja on eemal

postitati 17.01.12 20:08 Tsiteeri

Tsitaat:
Välismaa foorumitest on silma jäänud tuubiga müüdav keemia nimega Fusor, midagi silikooni laadset aga kui ära kuivab on plastik. Sellest teemas kasutati seda võre aretamisel: http://www.audizine.com/forum/showthread.php/287499-DIY-RS4-Grille-to-DTM-Bumper

Tegelt see on epoksiid liim mis kuivab kiiremini kui tavaliselt.
E: http://www.stokker.ee/products/product/1004313/ see viie minutiga kuivanud

VRB Motorsport
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
weiks
huviline

Registreerunud 04.05.10
Kasutaja on eemal

postitati 17.01.12 20:15 Tsiteeri

Neid vahendeid on vist suht kulukas kasutada täitematerjalidena. Neid oleks vast hea kasutada võrgu paigaldamisel raami külge.

sibidisah
huviline

Registreerunud 07.02.07
Kasutaja on eemal

postitati 17.01.12 20:26 Tsiteeri

Nojaa aga mille muuga seda ikka täita? Kas see pahtel jääb nii kõvasti kinni sinna et hiljem ei hakkaks pudenema? :)

VRB Motorsport
weiks
huviline

Registreerunud 04.05.10
Kasutaja on eemal

postitati 18.01.12 11:36 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: sibidisah
Nojaa aga mille muuga seda ikka täita? Kas see pahtel jääb nii kõvasti kinni sinna et hiljem ei hakkaks pudenema? :)

Ei oskagi nüüd öelda. Eks katsetab ja vaatab kuidas asi toimib.

weiks
huviline

Registreerunud 04.05.10
Kasutaja on eemal

postitati 21.01.12 17:06 Tsiteeri
RS2 replica võre tegemine 2

Nii, nädala sees sai siis vajalikke vahendeid varutud ning täna sai edasi tehtud. Esmalt sai siis rauasaega eemaldatud raami küljest need 7 kinnitust. Järgmisena sai peitliga rõngaste alust veidi ümaramaks taotud ning seejärel ka õhemaks saetud. Selle kroomist raami nokkisin ka lahti, kuna nii on seda parem kroomist vabastada. Ning edasi algas pahtliga mätsimine. Nüüd oleks vaja veel kõvasti lihvida, et see asi ka siledaks saada. Kuna mul oli suur tahtmine näha, milline ka tulemus saab olema, panin osad lihtsalt üksteise peale. Praegu näeb ta küll üsna kirju välja, aga ettekujutuse annab ikkagi. Seega tegemist on veel küllaga ning kui õnnestub, siis saab ehk isegi selle kumera serva sinna võrgu äärde aretada nagu on orignaalil. Aga nüüd ka pilte:

http://i1181.photobucket.com/albums/x431/Kermps/P1100002.jpg

http://i1181.photobucket.com/albums/x431/Kermps/P1100005.jpg

http://i1181.photobucket.com/albums/x431/Kermps/P1100019.jpg

http://i1181.photobucket.com/albums/x431/Kermps/P1100018.jpg

http://i1181.photobucket.com/albums/x431/Kermps/P1100016.jpg

audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Q7 3.0TDI -14

postitati 21.01.12 17:24 Tsiteeri

Päris põnev paistab tulevat! Edu ja jaksu, aga ka kannatust, sellised asjad tahavad aega saada, et kvaliteetsed välja kukuks:cool:

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
 Lehekülgi:  1  ..  9  10  11  12  13  ..  45
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 21.8% - SQL: 78.2%]