Lehekülgi: 1 .. 9 10 11 12 13 .. 27 |
Ardo
huviline
Registreerunud 22.02.08
Kasutaja on eemal
Auto: B2sedaan C5avant
|
postitati 06.03.11 16:42
|
|
|
Asukoha koha pealt oleks kõige etem maakondade valikuga tulp. Samamoodi nagu on kohustuslik pealkirja lisamine, oleks kohustuslik asukoha määramine.
Kui juba maakond teada, on lihtsam edasi mõelda.
Aga foorumi eluolu poolt oleks mul üks mõte veel. Nimelt tehnilise rubriigi alla teha keretüüpide järgi lahterdus. Praegu pealkirjast loed ala
esiporitiiva vahetus, aga millel? Samamoodi valiktulp teema tegemisel. Ja see võiks kajastuda vähemalt otsingus.
Aga need kõigest minu mõtted ja ärge taguma hakake.
|
|
|
|
Silverpm
huviline
Registreerunud 06.04.08
Kasutaja on eemal
Auto: Need vanemad ikka.
|
postitati 06.03.11 17:39
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: airbag
Aga foorumi eluolu poolt oleks mul üks mõte veel. Nimelt tehnilise rubriigi alla teha keretüüpide järgi lahterdus. Praegu pealkirjast loed ala
esiporitiiva vahetus, aga millel? Samamoodi valiktulp teema tegemisel. Ja see võiks kajastuda vähemalt otsingus.
|
Sellise asja poolt olen isegi, väga hea näite tõi Ardo juba ära ning üleüldiselt muutuks asi mitte väga paremaks kuid korrastatumaks ning samuti
kergem teemasid kasutajatel jälgida.
Tervitades.
Silver
|
|
|
|
indro
meeskond
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.03.11 18:48
|
|
|
Ka see on juba meeskonnas arutlusel olnud ja sügisel peale võistluste perioodi plaanime selle ka teoks teha. Kuna me tahame lisaks lahterdamisele ka
otsingus võimaldada mudeli jne. andmete põhjal otsingut, siis on see üsna töömahukas arendus taaskord.
Tsitaat: | Algselt postitas: airbag
|
|
|
|
Rallymees
huviline
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: 300 hobust
|
postitati 15.03.11 12:45
|
|
|
Selline asi, et kui siin foorumis ringi surfata siis väga paljudes teemades mis on pandud top listi ei tööta enam lingid kus saab infot mingi
probleemi või toota kohta.
Ehk keegi on nii usin ja eemaldaks need vigased lingid.
Näide:
http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=44094
See esimene postitus on täiesti ebavajalik kuna mitte ükski link sealt enam ei tööta.
Edit by Black: parandasin esimese posti ära, mujal väga ei viitsinud. Ehk saadakse aru. Kui sarnaseid teemasid väga palju on, siis ega ka eriti ei
viitsi otsida. Ehk saad aru. Kui midagi jooksvalt silma on jäänud, olen
niigi väga palju parandanud.
|
|
|
|
-ivar-
huviline
Registreerunud 06.08.06
Kasutaja on eemal
Auto: typ 85q & XC
|
postitati 25.03.11 11:27
|
|
|
Selline probleem, et kui võtan lingi "Minu postitused" ja tahan minna mingi pikema teema viimasele lehele, siis teema pealkirja taga ei kuvata
lehekülgede arvu. "Tänased postitused" lingi all on aga leheküljed ilusti olemas.
Kas ma olen ainuke, kellel selline probleem?
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 25.03.11 15:37
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: -ivar-
Selline probleem, et kui võtan lingi "Minu postitused" ja tahan minna mingi pikema teema viimasele lehele, siis teema pealkirja taga ei kuvata
lehekülgede arvu. "Tänased postitused" lingi all on aga leheküljed ilusti olemas.
Kas ma olen ainuke, kellel selline probleem? |
Tundub nii. Eks peab uurima. Seni saad viimase posti juurde rea lõpus rohelise noolekese kaudu.
|
|
|
|
-ivar-
huviline
Registreerunud 06.08.06
Kasutaja on eemal
Auto: typ 85q & XC
|
postitati 25.03.11 17:53
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Black
Tundub nii. Eks peab uurima. Seni saad viimase posti juurde rea lõpus rohelise noolekese kaudu. |
Küll ma otsisin seda rohelist noolekest, aga siis taipasin, et kasutan audiclub_tume põhja ja siin nool hoopis teist värvi
|
|
|
Olla
huviline
Registreerunud 08.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: A4 2005 aut.
|
postitati 27.03.11 18:35
|
|
|
Noojahh, ei mallanud koge teemat läbi lugeda, nagu ikka. Selle eest lugesin läbi foorumisse postitamise reeglid, kus piriseti ja iniseti. Olen vägagi
kasutajate poolt, et pedantide kari ja märkusi jagatakse, bännitakse jne. Samas nõustun ka modedega, et kirjutada tuleb korralikult. Kurat, tehke
komisjon, kui te tahate olla lingvistika gurud, las komisjon uurib, tapab käseb poob ja laseb, 7 lehekülge juttu mittemillestki. Modedena panete
puusse niiet kohiseb. Ei ole te teemasid pannud mida palutud lukku panna jne jne. Minu suurelt kirjutatud tähed on aga hüpanud udusesse silma. Ok, ei
tee siin OT ning penen ette ideena teha eraldi foorumid täiesti. Margist sõltuvalt nö. A8 foorum. A6 foorum jne. Eraldi aadressdel ja eraldi
moderaatoritega, oleks lihtsam hallata ja igaüks leiab teema vastavalt üles oma liikurile. Mis arvate?
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.03.11 06:52
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Olla
Noojahh, ei mallanud koge teemat läbi lugeda, nagu ikka. Selle eest lugesin läbi foorumisse postitamise reeglid, kus piriseti ja iniseti. Olen vägagi
kasutajate poolt, et pedantide kari ja märkusi jagatakse, bännitakse jne. Samas nõustun ka modedega, et kirjutada tuleb korralikult. Kurat, tehke
komisjon, kui te tahate olla lingvistika gurud, las komisjon uurib, tapab käseb poob ja laseb, 7 lehekülge juttu mittemillestki. Modedena panete
puusse niiet kohiseb. Ei ole te teemasid pannud mida palutud lukku panna jne jne. Minu suurelt kirjutatud tähed on aga hüpanud udusesse silma. Ok, ei
tee siin OT ning penen ette ideena teha eraldi foorumid täiesti. Margist sõltuvalt nö. A8 foorum. A6 foorum jne. Eraldi aadressdel ja eraldi
moderaatoritega, oleks lihtsam hallata ja igaüks leiab teema vastavalt üles oma liikurile. Mis arvate? |
Milline on hetkel täpsemalt sinu probleem? Kirjastiil on ok, ühtki märkust sulle tehtud pole. Kelle võitlust sa võitled?
Eraldi foorumeid võid alati juurde teha. Iga asi tasub elus proovimist. Mis ei tapa, teeb tugevamaks.
|
|
|
|
ferdinand
huviline
Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: 400,401,969
|
|
prj
klubiliige
Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal
Auto: S8 D4, A4 B9 2.0TQ, Cupra Born
|
postitati 28.03.11 07:59
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Olla
Ei ole te teemasid pannud mida palutud lukku panna jne jne |
Kust selline arusaam tuleb?
Miks peaks keegi teemat lukku panema sinu palumise peale? See on foorum - kui kellelgi pole midagi öelda enam, siis mattub teema nagunii ära...
|
|
|
|
a6audi
huviline
Registreerunud 13.08.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 1995a 2,5TDI 103kw
|
postitati 10.04.11 20:47
|
|
|
Teeks sellise ettepaneku, et "Firmade sooduspakkumised" teema all, oleks kuulutuse pealkirjas KOHUSTUSLIK märkida ka linna nimi, kus teenust
pakutakse. Oleks palju lihtsam mingit teenust otsida, kui ma näen kohe ära, mis linnaga on tegu. Päris tihti pole ka profiili alla märgiud linna nime
ja pean hakkama lugema teksti seest, et kus ikkagi seda teenust pakutakse. Et leida sobivat teenust sobivast linnast, peab läbi lugema kümmneid
teemasi, enne kui midagi üles leiab
|
|
|
real1
huviline
Registreerunud 09.06.06
Kasutaja on eemal
Auto: B3, B4, B5; B7, C4, C6
|
postitati 08.05.11 13:16
|
|
|
Mina teeks ettepaneku: inimesed, kes te müüte autosid varuosadeks või keredetaile - olge head, kirjutage juurde, mis värvi see asi
on. Jube tüütu on otsida halli kapotti ja helistada kõik läbi ning saada teada, et kõik on punased või sinised.
|
|
|
Kuits
klubiliige
Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199
|
postitati 02.07.11 08:36
|
|
|
Ei taha vigiseda, kuid ...
Milleks oli taas vaja selleks eraldi teema teha, kui on konkreetselt juba ühega alustatud "Plaan c5 A6 osta"?
Teema ise asub siin.
Millegi pärast tulevad sellised teemad viimasel ajal väga tihti.
Hilisem otsingu kasutamine ajab lahenduse leidmise suht kirjuks ja keeruliseks.
Vorsprung durch Drehmoment !
|
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: 5x4x4
|
|
Kuits
klubiliige
Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199
|
|
seitsmene
huviline
Registreerunud 10.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A8 4,2
|
postitati 07.09.11 11:00
|
|
|
Mind pani kirjutama selline uuendus, mis puudutab Petturite nimekirja foorumis:
Edit by Black @ 06.09.2011: lisan siia teemasse edaspidi kehtivad postitamise reeglid: 1. Iga autor peab oma postituse alla lisama ka oma ees- ja
perekonnanime! 2. Iga autor peab oma postituse alla lisama ka oma kontakttelefoni ja/või emaili aadressi! Postitused, milles neid ei ole,
kustutatakse. Samuti kustutatakse postitused, millele on lisatud võimalikul kontrollimisel selgunud valed kontaktandmed. Need reeglid on vajalikud
selleks, et ka süüdistatav näeks selgelt, kellel temaga konflikt on tekkinud. Nagu foorumi jaluseski kirjas, ei vastuta Eesti Audi Klubi
foorumi postituste sisu eest!
Kui minul postitajana pole petturist peale tema foorumikasutaja nime midagi teada, siis minu nimi peab temasugusel sitaloopimiseks ikka vabalt võtta
olema?
Kuivõrd niikuinii on ühemõtteliselt selge, et foorumi sisu teevad selle kasutajad, mitte MTÜ, siis on kuidagi lahtisest uksest sisse murdmine
alljärgnev väide:
Peagi tekivad selle teema esimesse posti reeglid siia postitamiseks. Peamiselt seetõttu, et iga süüdistaja oleks ka ise selgesti identifitseeritav ja
AC ei peaks võimalike laimamiste eest vastutama. |
Et kui sa ei soovi kõikvõimalike mölakate märklauana oma nime, aadressi jms avaldamisega koos seista, siis jääb lihtsalt kaasfoorumlane petturist
teavitamata?
Mis kasu sellest võiks tõusta? Ja kellele, peale petturi enda?
Minu kõik isikuandmed on klubil olemas, see paneb mind niikuinii oma jutu eest isiklikult vastutama. Mis ühiskondlikku vastutust või seltsimehelikku
kohut siia juurde veel vaja oleks?
|
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.09.11 19:31
|
|
|
See ei ole mingi minu ülearusest vabast ajast tingitult väljamõeldud kitsendus. See on ajendatud konkreetsest pretsedendist ja tegelikult niigi juba
venima jäänud.
Okei, muudan siis selliselt, et kasutades neis postitustes kellegi täispikka nime ja/või isikukoodi, on vajalik ka enda nime lisamine? Ega kedagi
muidu väga huvitagi, kui kuskil foorumisopis selliseid asju arutatakse, kuid google kaevab kõik need nimed välja ja see paneb petturluses süüdistatu
tegutsema. Esimese asjana esitab ta foorumi haldajale nõude tõestamata info eemaldada. Kui see ei toimi, tuleb juba juristi koostatud nõudekiri. AC ei
ole eriti huvitatud sellisest kemplemisest, postituste reaalsete autorite (kes üldjuhul soovivad internetis ikkagi võimalikult anonüümseteks jääda)
välja selgitamisest ja jagelemisest, kes mille eest vastutab.
Variandid on sellised:
1. Jääb nagu varem, kuid kui asi pole kohtust või muust õiguskaitseorganist süüdimõistvat otsust saanud, siis kustutame me igasugused sellised
süüdistused süüdistatava esimese nõude peale ära. Minu jaoks tundub suht selgrootu lahendus, kuid mis teha...
2. Jääb nagu praegu ja AC hoiab neid postitusi üleval nii kaua, kuni autor on valmis oma sõnade taga seisma. Vahel võib see kohtuni viia. Sel juhul on
selgelt näha, kelle poole võimaliku nõudega pöörduda tuleb. Minu arvates on nii ka aus. Minu poolest kasutage oma nime lisamist pildina vms, kui seda
google'ile närida anda ei soovi, kuid olemas peab see seal selgelt väljaloetavana olema.
|
|
|
|
ferdinand
huviline
Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.11.11 21:34
|
|
|
Võiks eksisteerida mitme postituse kokku tõstmise võimalus, tegelikult täiega üllatusin, et sihukest võimalust ei olegi. Kui mul on ühes teemas 10
postitust, ning tahan nad koondada 1 alla? Administraatoritel oleks ka tööd vähem kui saaks ise oma teemat korras hoida.
Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
|
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.11.11 11:19
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: ferdinand
Võiks eksisteerida mitme postituse kokku tõstmise võimalus, tegelikult täiega üllatusin, et sihukest võimalust ei olegi. Kui mul on ühes teemas 10
postitust, ning tahan nad koondada 1 alla? Administraatoritel oleks ka tööd vähem kui saaks ise oma teemat korras hoida. |
Saad ju tõsta teksti ühest postist teise, kui muuda-nuppu vajutad ning ka tühjaksjäänud postid ise ära kustutada. Aga kasuta seda palun mõistlikult,
suht tobe on vaadata teemasid, kust esimesed postid, mis juba järgnevatele kõneainet pakkunud, ära on kustutatud.
Mingit reeglit järjestikuste postituste tegemiseks küll pole, kuid suht asjakohane on, kui teed autoteemas esimese posti autot ja selle ostmist
kirjeldava, teise näiteks jooksvate kulude pidamiseks (peamiselt iseenda jaoks) ja edasi juba vastavalt aja jooksul toimuvale või kellegi küsimustele.
Arvestada tuleb sellega, et foorumis loetakse ikkagi vaid uusi poste - kes kord juba su auto teema esimese otsa läbi on lugenud, see sinna enam teist
korda uuesti naljalt ei vaata, kui just ise konkreetselt seda või sarnast autot osta ei plaani vms.
|
|
|
|
ferdinand
huviline
Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.11.11 11:35
|
|
|
No ei saa tühja posti kustutada, või on selle juures mingi kaval nipu mida ma ei oska. Lahter "kustuta postitus" on küll olemas, kuid ei tööta.
|
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.11.11 12:31
|
|
|
Okei, vist on hetkel tõesti selle konfi peal, et lambad oma teemade esimesi poste ära ei saaks kustutada, nagu vahepeal moeks oli kujunemas. Aga pole
viga, küll mõni modekas ikka lugema juhtub ja selle väikese näpuliigutuse ära teeb, kui vaja. Tegin su teemas selle ära.
|
|
|
|
ferdinand
huviline
Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.11.11 15:32
|
|
|
Okei, vist on hetkel tõesti selle konfi peal, et lambad oma teemade esimesi poste ära ei saaks kustutada, nagu vahepeal moeks oli kujunemas. Aga pole
viga, küll mõni modekas ikka lugema juhtub ja selle väikese näpuliigutuse ära teeb, kui vaja. Tegin su teemas selle ära. |
Tnx, tegelikult oli mul rohkem plaanis teemat kohendada, a ehk ikka muudetakse selline seade millalgi ära. Hea võimalus oleks ju vaid esimese posti
kustutamine keelata. Tegelikult kustutamise keelamisest nagunii ju abi pole, sisu saab ju ikka ära kustutada, nagu vahel on ka näha olnud.
|
|
|
|
snoooz
postitusõiguseta huviline
Registreerunud 10.12.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.01.12 09:41
|
|
|
Tegelikult on üks asi
Tegelikult on üks asi mis mind foorumi lehtedel häirib on see et uuemad sissekanded asuvad teema lõpus. Kas ei oleks mitte mõistlik kui uus sissekanne
asub ikka esimesel kohal ? Või olen ainult mina see kes nii arvab.
|
|
|
Zandr
klubiliige
Registreerunud 26.09.05
Kasutaja on eemal
Auto: Ex steroididel Sigar
|
postitati 11.01.12 10:05
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: snoooz
Tegelikult on üks asi mis mind foorumi lehtedel häirib on see et uuemad sissekanded asuvad teema lõpus. Kas ei oleks mitte mõistlik kui uus sissekanne
asub ikka esimesel kohal ? Või olen ainult mina see kes nii arvab. |
Ennast küll ei häiri, viimase postituse juurde minekuks ju oma nupukegi
|
|
|
Lehekülgi: 1 .. 9 10 11 12 13 .. 27 |