Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  ..  9  10  11  12  13  ..  41
Autor:
Pealkiri: Talverehvide arutelu (Vastuseid: 1018 | Vaatamisi: 192247)
hamlet
huviline

Registreerunud 29.03.06
Kasutaja on eemal

postitati 08.04.10 17:17 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: erki.t
MIKS on vananevale rehvile vaja midagi juurde kruvida või välja kiskuda? Eriti, miks peaks vanal rehvil nastud välja kiskuma - ega ta sellest ei lähe kuidagi värskemaks ega hakka ka paremini pidama!

Välja kiskuda:võimlik hiljem pikemat perioodi sõita nii sügisel kui ka kevadel (näiteks).
Juurde lisada:kes kuppelmaastiku teedel jääl sõidavad-need teavad.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
erki.t
huviline

Registreerunud 06.07.06
Kasutaja on eemal

Auto: Got burger? (Jeep)

postitati 09.04.10 06:57 Tsiteeri

Ah saab seal kuplite vahel isegi lamelliga hakkama jää peal - isegi Kose-Ruusmäe lõigul - pole see elu nii hirmus midagi.
Naelte eemaldamisega pikendab perioodi küll aga talverehv soojal aastaajal päris suverehvi pidamist ei oma siiski - ettevaatust üllatuste osas.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
mmkoha
huviline

Registreerunud 08.01.10
Kasutaja on eemal

Auto: A3 Sportback 3,2 quattro

postitati 09.04.10 08:31 Tsiteeri

Lugege eelmise nädala Autolehte (rehvitest). ;)
Hea näide aastaringse rehvi konkurentsitusest suverehvidega.

h.u
huviline

Registreerunud 04.01.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 C7 BiTDI

postitati 05.09.10 23:32 Tsiteeri

Vaikselt tulevale talvele mõeldes küsin, et ega lähiaastatel see naastude ärakeelamine vist jõustumas veel pole? Oleks mõttetu naastud osta, kui 2012 nendega sõita enam ei võiks.

AndreasS
huviline

Registreerunud 14.10.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 B5 97' 1,8 Atm

postitati 22.10.10 15:32 Tsiteeri

Mina ei usu, et see naast üldse kunagi ära keelatakse.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
100
Aeg maha

Registreerunud 12.04.10
Kasutaja on eemal

Auto: 100

postitati 22.10.10 19:17 Tsiteeri

Kui naastrehvidel naastud välja kiskuda (või on ise tulnud), siis on selle rehvi pidamine halvem kui täpselt samasugusel lamellrehvil. Miks? Kui hoolega naastrehvi vaatate, siis näete, et naastu kinnituse koha ümber on tükike nö. siledat kummi, see on vajalik selle jaoks, et naastu ümbrus tugev oleks, muidu ei seisaks üldse sees. Täpselt sama tootja samasugusel lamellrehvil aga neid naastude kinnitamiseks vajalikke siledaid kohti ei ole ja selle koha peal on lamellid...:)
Vaevalt jah, et lähemal ajal naast ära keelatakse. Ise ei oskagi päris kindlat seisukohta võtta kas peaks keelama või mitte. Eks muidugi külmunud teel on naastudega ohutum sõita, aga nastud ikka lõhuvad väga kõvasti teid, päris jõhkrad rööpad on paljudes kohtades. Selle tõttu aga on rohkem teeremonte ja 30 km/h alasid suvel... rääkimata sellest, et tegelikult ju me ise maksame teeremondid kinni oma töötasudelt (ettevõtluselt) makstavate maksudega, võibolla meile meeldiks palju rohkem kui seda raha saaks hoopis muul otstarbel kasutada (näit. vanade teede pideva lappimise asemel suuremate linnade vahelised teed 4-realiseks vms...)

islander
huviline

Registreerunud 21.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 C4

postitati 29.11.10 15:44 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: 100
rääkimata sellest, et tegelikult ju me ise maksame teeremondid kinni oma töötasudelt (ettevõtluselt) makstavate maksudega, võibolla meile meeldiks palju rohkem kui seda raha saaks hoopis muul otstarbel kasutada (näit. vanade teede pideva lappimise asemel suuremate linnade vahelised teed 4-realiseks vms...)

Tegelikult küll kütuseaktsiisist makstakse enamjaolt teeremonte. Mis näiteks häirib mind sellepärast, et ma kulutan suvel paadiga sõites rohkem kütust kui autoga, aga kütuse eest maksan ikka sama hinda:)

Katus
huviline

Registreerunud 01.01.11
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 2,8 quattro

postitati 13.01.11 12:11 Tsiteeri

Sõitnud Vanlidega, pidamine esimesel aastal väga hea, nii lumel kui kiilasjääl, kannatas jäärajal võistelda küll. Müratase oli nii ja naa.. Master nordic 4 on väga lärmakas nende kõrval, vähemalt need, mis mulle sattusid.
Järgmisel aastal olid tuntavalt kehvema pidamisega vallaid ja masterid, kõik naelad alles, aga ikkagi, polnud enam ikka uus rehv.
See aasta ostsin uued michelin x-ice north naastud alla, vaatame, loodan tuntavat erinevust pidamises ja müras.

Maku
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 13.01.11 12:33 Tsiteeri

Omalt poolt lisan nii palju, et meie oludes on väga keeruline sõita kasutatud Lääne-Euroopa lamellrehvidega. Vaadates neile rehvidele peale, siis on näha, et lõige protektoris oleks justkui peale joonistatud. Ja tegelikult on mitmetel nendel rehvidel ka "žurnaalis" kirjas, et kui ca 50% rehvist on kulunud, siis on tegemist suverehviga. Ostsin katsetuseks Dunlop Winter Sport korralikud ca 6-7mm rehvid ette ja taha korralikud selle kandi lamellrehvid Nokian Hakkapeliitta RSi. Tulemuseks oli pmst juhitamatu auto, sest ees ei olnud mingit pidamist. Panin siis kogu jooksu RSI rehvid ja ei tunne autot äragi. Ühesõnaga loo moraal on see, et kasutada tuleks kogu jooksu ühte rehvimudelit ning Lääne-Euroopa lamellidest hoian edaspidi eemale. Üks tuttav kasutas eelmine talv neid Dunlop Winter Sport rehve ka kogu jooksuna ning ütles, et kuiva asfaldiga sai hakkama, kuid talveistel oludes käitus nagu suverehv.

Dunlop Winter Sport
http://img9.auto24.ee/auto24/products/72/088/15893088.jpg

torque addict / in the real world four wheel drive means safety and traction
audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Q7 3.0TDI -14

postitati 13.01.11 12:50 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Maku
Omalt poolt lisan nii palju, et meie oludes on väga keeruline sõita kasutatud Lääne-Euroopa lamellrehvidega. Vaadates neile rehvidele peale, siis on näha, et lõige protektoris oleks justkui peale joonistatud. Ja tegelikult on mitmetel nendel rehvidel ka "žurnaalis" kirjas, et kui ca 50% rehvist on kulunud, siis on tegemist suverehviga. Ostsin katsetuseks Dunlop Winter Sport korralikud ca 6-7mm rehvid ette ja taha korralikud selle kandi lamellrehvid Nokian Hakkapeliitta RSi. Tulemuseks oli pmst juhitamatu auto, sest ees ei olnud mingit pidamist. Panin siis kogu jooksu RSI rehvid ja ei tunne autot äragi. Ühesõnaga loo moraal on see, et kasutada tuleks kogu jooksu ühte rehvimudelit ning Lääne-Euroopa lamellidest hoian edaspidi eemale. Üks tuttav kasutas eelmine talv neid Dunlop Winter Sport rehve ka kogu jooksuna ning ütles, et kuiva asfaldiga sai hakkama, kuid talveistel oludes käitus nagu suverehv.

Mul ka masinal all mingid numbrita conti lamellid, mustrit ka ca 6-7mm, aga pidamine puudub, lamell on pealevaadates kohe selline lai ja kõva ning väga kitsaste vahedega, puhta asfaldi peal on aga hea sõita, ilmselt on ka Lääne Euroopale mõeldud:) Järgmiseks aastaks kindlasti naastud alla;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Lumekass
huviline

Registreerunud 15.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: Hetkel Auditu

postitati 13.01.11 18:01 Tsiteeri

Sai ka kuu tagasi Masteri lamellid soetatud, sest 8 a vanade kasutatud rehvide eest taheti linna peal samapalju saada. Väike ale ka ja alla 3k jooks kätte ja alla ka (195/65/15). Ma ei suuda oma vaimustust varjata. Vähegi lumise pinna peal on nii vedamine kui pidamine imeline, jäisel pinnal on suhteliselt libe. Müra on suhteliselt talutav, pisut rohkem kui kapsaks sõidetud 7 a vanadel Bridgestoni lamellidel. Kui järgmisel aastal veel sama autoga sõidan, siis saan veel muljeid jagada ;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Sparkle
huviline

Registreerunud 27.12.07
Kasutaja on eemal

Auto: 80 typ85(Q), S6 C4 AAN, A3 8V Tdi Q

postitati 13.01.11 19:36 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Lumekass
Sai ka kuu tagasi Masteri lamellid soetatud, sest 8 a vanade kasutatud rehvide eest taheti linna peal samapalju saada. Väike ale ka ja alla 3k jooks kätte ja alla ka (195/65/15). Ma ei suuda oma vaimustust varjata. Vähegi lumise pinna peal on nii vedamine kui pidamine imeline, jäisel pinnal on suhteliselt libe. Müra on suhteliselt talutav, pisut rohkem kui kapsaks sõidetud 7 a vanadel Bridgestoni lamellidel. Kui järgmisel aastal veel sama autoga sõidan, siis saan veel muljeid jagada ;)

Rsi ikka jah, mitte winter? Eelmine talv oli ex quattrol ka RSI-d all ja absoluutselt ei kurtnud(välja arvatud puhas jää).

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
blizzard1
postitusõiguseta huviline

Registreerunud 13.06.05
Kasutaja on eemal

postitati 13.01.11 20:48 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Katus
Sõitnud Vanlidega, pidamine esimesel aastal väga hea, nii lumel kui kiilasjääl, kannatas jäärajal võistelda küll. Müratase oli nii ja naa.. Master nordic 4 on väga lärmakas nende kõrval, vähemalt need, mis mulle sattusid.
Järgmisel aastal olid tuntavalt kehvema pidamisega vallaid ja masterid, kõik naelad alles, aga ikkagi, polnud enam ikka uus rehv.
See aasta ostsin uued michelin x-ice north naastud alla, vaatame, loodan tuntavat erinevust pidamises ja müras.

Minu autol kolmandat talve all Michelin x-ice North naastud. Oli korralik sissesõit esimesel talvel. Siiani naelad kenasti sees püsinud, mõni üksik on välja tulnud. Pidamine nii lumel kui jääl minu arvates väga hea. Need rehvid on oma hinda väärt!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
tanelr4
huviline

Registreerunud 28.10.07
Kasutaja on eemal

postitati 13.01.11 20:49 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Silver
Siinkohal küsimus, et millised on rahval kogemused erinevate tootjafirmade naastrehvidega. Kas mõnel kummisegu liiga pehme ja naastud ei püsi sees? Või müra liialt suur (protekteeritud rehvid selles vallas vist vaieldamatud liidrid)? Või probleeme polegi olnud ja läheb juba kolmas hooaeg samade rehvidega? Kas kehtib reegel, et mida kallim rehv seda töökindlam?
Jagagem siis oma kogemusi!

See talv bridgestone lm25 lamellid ja täitsa rahul. Pidamine lumel väga hea ja isegi jäise tee peal on normaalne sõita. Lamellid valisin selleks, et oleks vaikne sõita ja seda ka on, müra poolest väga rahul nendega.
Kuna ühe eelmise autoga sai kaasa vallai protid, siis need ka ära proovitud, undavad kui kuradid, pidamine korraliku lamelliga sama või kehvem ja 4-st kahel tulid kevadeks munad ka üles, enam protiga sõita ei taha.

mulds
huviline

Registreerunud 29.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audita

postitati 13.01.11 22:53 Tsiteeri

Ei saa ka mina enam vait olla.
Enne praegust talvehooaega ei ole ma kunagi ostnud uut rehvi, ikka kuidagi kasutatud juustudega läbi ajanud.
Kuna nüüd ka abikaasa roolikeeraja ja ka pesamuna autos sai soetatud esimest korda päris uued talverehvid.
Tegu küll mitme aasta taguse "tegija" klooniga , ehk Hakkepeliita 4 väikevenna Nordman 4-ga(väidetavalt toodetakse vene turule samal tootmisliinil odavamaid kloone).
Hinnaks koos korraliku alega tuli suurusjärk 4KEEK(195/65/15) , mis pole meie leibkonnale just väike ühekordne väljaminek. Sellegipoolest loen, et andtud ost on vähemalt minu parimate ostude TOP 10-s sees. Ja oma hinna on nad minu silmis juba mõne kuuga tagasi teinud.
Tagaistmelt vaadates on need rehvid meid päästnud nii mõnestki potensiaalsest täbarast maanteolukorrast plus ei ole ma sellel talvel veel labidat kasutama pidanud. Sai rinda pistetud lahti lükkamata täistuisanud ja suht võimatuna tunduva kõrvalteega maakoduni.
Isegi tuledeni täistuisanud kortermaja tagune parkla sai esiveolise monomähkijaga peale paari hoovõttu võitjana alistatud. Lisaks veel lugematud kahtlasena tunduvad olukorrad.
Seega mina soovitan, kui vähegi võimalik, siis vaadake ostes ikka rohkem uute rehvide poole!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199

postitati 14.01.11 17:46 Tsiteeri

Ei oska teiste rehvide kohta kommenteerida, kuid Master´i pidamine nt. kiilakal tundub asisem, kui samas ka temperatuur on käredamal miinuspoolel.
Tahan öelda seda, kus mulle tundub, et Master hakkab jäisel pinnal tugevamate külmadega korralikumalt tööle.
Lobjakaga jätab soovida, kuna ei suuda korralikult seda enda alt minema juhtida.
Töökaaslane pajatas ka moka otsast Hakkapeliita kohta, et vanem tundus pidamiselt parem, kui uus 7.
Vöta nüüd kinni :D, uus peaks ju ikka parem olema (ikkagi täiustatud jne).

Vorsprung durch Drehmoment !
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Jürarrak
klubiliige
ac aasta auto 2008 võitja

Registreerunud 15.04.03
Kasutaja on eemal

Auto: Some quattro GmbH Cars

postitati 14.01.11 19:15 Tsiteeri

Omast kogemusest ütleks veel, et uus versus kastutatud korraliku talverehvi kohta seda, et rahalist võitu pole kasutatud rehvi soetamisel. Uue ostes käid küll alguses suurema summa välja, kuid sõidad 2 hooaega ära ja müüd nad maha sama hinnaga mis muidu maksaksid kasutatud hea rehvi eest. Ise ostsin mõned hooajad tagasi uue HP4 rehvi 225/55 R16, all olid need quattro veoskeemiga 2 talve ja peale seda oli mustri jääk 6-7mm + kõik naelad sees. Maha müüsin need poole summaga uue hinnast. Samas on see endiselt väga heas korras rehv, kuid vahe on selles, et ostes iga aasta 2-3k eegu eest pool piduseid, millega sõidad ühe hooaja, siis rahalises mõttes ei võida saa midagi, turvalisusest ja sõidumugavusest rääkimata.

Tuttav rehvikunn Vianorist väitis, et Nokiani HP4 ja Nordmani HP4 vahe pidavat põhiliselt olema naastus, kus Nokianil on neljakandiline naastuots aga Nordmanil nö vanatüübi ümar.

Parem must minevik kui lilla tulevik
Raiot
huviline

Registreerunud 06.12.06
Kasutaja on eemal

Auto: A4 Avant 1.9TDI 81 kW, B4 2,0 85 kW, B3 1,9E 83kW

postitati 15.02.11 12:01 Tsiteeri

Mul kolmas aasta Bridge Blizzak LM-25 lamellid. Vaikne on küll sõita, aga samas ka ohtlik. Pidamine kaob millegi pärast alati seal, kus seda kõige vähem oodata. Ostsime sõbraga koos need samad rehvid, vahe selles, et tal 2001 Passat 1,9 4motion (16") ja mul ´97 A4 1,9 üherattavedu (15"). Hea oli kahe auto vahel võrrelda- monomähkija sõiku ikkagi naeltega! Ise saan küll nende rehvidega hakkama, kuid naise kätte ei julgeks anda. Järgmiseks aastaks naastud, kas või Masterid. Nimelt ema B4-l on vist juba kuues aasta Nordic 2-ed ja lust on lumel ja jääl sõita, kuid Tallinnast Pärnusse sõites pidin kuival asfaldil kurdiks jääma :).

audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Q7 3.0TDI -14

postitati 15.02.11 14:01 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Raiot
Mul kolmas aasta Bridge Blizzak LM-25 lamellid. Vaikne on küll sõita, aga samas ka ohtlik. Pidamine kaob millegi pärast alati seal, kus seda kõige vähem oodata. Ostsime sõbraga koos need samad rehvid, vahe selles, et tal 2001 Passat 1,9 4motion (16") ja mul ´97 A4 1,9 üherattavedu (15"). Hea oli kahe auto vahel võrrelda- monomähkija sõiku ikkagi naeltega! Ise saan küll nende rehvidega hakkama, kuid naise kätte ei julgeks anda. Järgmiseks aastaks naastud, kas või Masterid. Nimelt ema B4-l on vist juba kuues aasta Nordic 2-ed ja lust on lumel ja jääl sõita, kuid Tallinnast Pärnusse sõites pidin kuival asfaldil kurdiks jääma :).

Mismoodi see nelivedu siis paremini pidurdab, et naelu polegi vaja:)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Raiot
huviline

Registreerunud 06.12.06
Kasutaja on eemal

Auto: A4 Avant 1.9TDI 81 kW, B4 2,0 85 kW, B3 1,9E 83kW

postitati 17.02.11 11:08 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: audi_a4_v6
Tsitaat:
Algselt postitas: Raiot

Mismoodi see nelivedu siis paremini pidurdab, et naelu polegi vaja:)

Mitte seda, et neliveole pole naelu tarvis, vaid 4x4 Passati all toimivad NEED rehvid paremini. Kahjuks ei oska öelda, kuidas monomähkijast Passati all toimivad. Kindlasti mängib rolli autode mass ja need elektroonilised päästerõngad, mis minu autol puuduvad, kuid pidamine on Passatil parem. Eks see A4 ongi selline, et väga kergesti kipub otse minema, nii talvel kui suvel või on minu omal midagi viga(peale tilkuva roolilati)!

Vuno
huviline

Registreerunud 20.03.08
Kasutaja on eemal

Auto: A6 c6 4.2 s-line

postitati 14.09.11 17:28 Tsiteeri

Plaanis osta uued naelrehvid selleks talveks ja esialgu jäid silma Goodyear UG extreme rehvid, sest endal väike kogemus nedega tööauto näol olemas ja siis oli küll pidamine väga hea, kõige odavamad suutsin leida sellised:

http://www.auto24.ee/products/detail_product.php?id=574156

selline hind tutikate kohta sobib mulle päris hästi, siiski on üks aga! Eelmised naelad olid Ultra Grip 500-jad ja quattroga olid mul ühe talvega suurem osa naelasid kadunud, oskab keegi kommenteerida kuidas UG extreme-idel naelad sees püsivad, sest ei ole küll huvitatud jälle üheks hooajaks tutikate rehvide ostmisest, ehk hoopis tasuks 80 euri juurde pigistada ja Nokiani toodangut vaadata hoopis:

http://www.auto24.ee/products/detail_product.php?id=400029

On kogemusi jagada eelmisest talvest kellelgi, sest hinnavahe on suht määrav, kui ug extreme-l naelad korralikult sees püsivad, sest oma kogemuse järgi pidamine on küll super, samas ei ole hkpl 7 kogemust, et võrrelda.

prestigio
huviline

Registreerunud 29.07.07
Kasutaja on eemal

postitati 14.09.11 17:35 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Vuno
Plaanis osta uued naelrehvid selleks talveks ja esialgu jäid silma Goodyear UG extreme rehvid, sest endal väike kogemus nedega tööauto näol olemas ja siis oli küll pidamine väga hea, kõige odavamad suutsin leida sellised:

selline hind tutikate kohta sobib mulle päris hästi, siiski on üks aga! Eelmised naelad olid Ultra Grip 500-jad ja quattroga olid mul ühe talvega suurem osa naelasid kadunud, oskab keegi kommenteerida kuidas UG extreme-idel naelad sees püsivad, sest ei ole küll huvitatud jälle üheks hooajaks tutikate rehvide ostmisest, ehk hoopis tasuks 80 euri juurde pigistada ja Nokiani toodangut vaadata hoopis:

On kogemusi jagada eelmisest talvest kellelgi, sest hinnavahe on suht määrav, kui ug extreme-l naelad korralikult sees püsivad, sest oma kogemuse järgi pidamine on küll super, samas ei ole hkpl 7 kogemust, et võrrelda.

Olen sõitnud UG Extreme regvidega 2 talve ja mulle väga meeldivad. Selle ajaga on rehvidel mõned naelad jooksu pannud aga mustri jääk on keskel veel 9mm. Eelmine talv suutsin ainult korra kinni istuda aga siis olin ka Quattroga kõhupeal. Sellises olukorras poleks rehv enam päästnud :)

miilits22
huviline

Registreerunud 17.12.10
Kasutaja on eemal

Auto: g4,b5.5,e91xd,b7/4motion,e61, c6allroad, b8 bitdi 4mo, c6q, A8d3q 261kw

postitati 14.09.11 17:44 Tsiteeri

omal on yhel autol ug 500 2 aastat all ja teisel nokiani hkpl4 sai 5 talve täis, ning nyyd suvega hoidsin samu rehve all, et hooaeg ära sõita.enda istumine tundis seda et 2x rohkem kasutatud nokiani pidamine oli parem kui ug-del.ja samuti ka need kandilise põhjaga nokiani naastud ei pooleldigi välja tulnud kogu pika aja peale.ug-del peaks vast ca 40% naaste väljas olema.mina igatahes lähen oma masinaga nokiani peale, see aasta siis hkpl5 või 7, oleneb sellest milliseks nr tehakse :)

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
quattrokull
huviline

Registreerunud 18.08.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 1.9TDI Quattro+VW Passat Syncro 1.9TDI

postitati 14.09.11 18:09 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: prestigio
Tsitaat:
Algselt postitas: Vuno

Olen sõitnud UG Extreme regvidega 2 talve ja mulle väga meeldivad. Selle ajaga on rehvidel mõned naelad jooksu pannud aga mustri jääk on keskel veel 9mm. Eelmine talv suutsin ainult korra kinni istuda aga siis olin ka Quattroga kõhupeal. Sellises olukorras poleks rehv enam päästnud :)

Ka kogemused Ultra Grip Extremega ja seejuures väga head. Esimesed kaks talve olen igasugu oludes nendega sõitnud ja rahule jäänud. Arvan,et nüüd on viimane talv mil nad alla lähevad,ex siis peab uurima mis edasi tulevad.

Eest veab ja tagant lükkab=fun.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
veekaheksa
klubiliige

Registreerunud 07.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: A4 TDI quattro, S8 40V

postitati 14.09.11 19:16 Tsiteeri

Ma hakkan see talv ContiIceContact'e proovima oma poolevedusel, eks näeb kuidas on, viimased Conti WinterViking 2 olid igatahes väga tasemel asjad(paremad kui Gislaved NF5 igatahes). Kohe tuleb test, sealt saate kah tsekkida ja siis hingehinnaga osta muidugi :P

PLUS http://images.spritmonitor.de/247834_5.png TDI http://images.spritmonitor.de/1372411_5.pngDie Menschen sollten nicht schlafen, während sie unterwegs sind, aber sie tun es trotzdem.
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
 Lehekülgi:  1  ..  9  10  11  12  13  ..  41
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 12.0% - SQL: 88.0%]