Lehekülgi: 1 .. 9 10 11 12 13 .. 41 |
hamlet
huviline
Registreerunud 29.03.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 08.04.10 17:17
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: erki.t
MIKS on vananevale rehvile vaja midagi juurde kruvida või välja kiskuda? Eriti, miks peaks vanal rehvil nastud välja kiskuma - ega ta sellest ei lähe
kuidagi värskemaks ega hakka ka paremini pidama! |
Välja kiskuda:võimlik hiljem pikemat perioodi sõita nii sügisel kui ka kevadel (näiteks).
Juurde lisada:kes kuppelmaastiku teedel jääl sõidavad-need teavad.
|
|
|
erki.t
huviline
Registreerunud 06.07.06
Kasutaja on eemal
Auto: Got burger? (Jeep)
|
postitati 09.04.10 06:57
|
|
|
Ah saab seal kuplite vahel isegi lamelliga hakkama jää peal - isegi Kose-Ruusmäe lõigul - pole see elu nii hirmus midagi.
Naelte eemaldamisega pikendab perioodi küll aga talverehv soojal aastaajal päris suverehvi pidamist ei oma siiski - ettevaatust üllatuste osas.
|
|
|
|
mmkoha
huviline
Registreerunud 08.01.10
Kasutaja on eemal
Auto: A3 Sportback 3,2 quattro
|
postitati 09.04.10 08:31
|
|
|
Lugege eelmise nädala Autolehte (rehvitest).
Hea näide aastaringse rehvi konkurentsitusest suverehvidega.
|
|
|
h.u
huviline
Registreerunud 04.01.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 C7 BiTDI
|
postitati 05.09.10 23:32
|
|
|
Vaikselt tulevale talvele mõeldes küsin, et ega lähiaastatel see naastude ärakeelamine vist jõustumas veel pole? Oleks mõttetu naastud osta, kui 2012
nendega sõita enam ei võiks.
|
|
|
AndreasS
huviline
Registreerunud 14.10.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 B5 97' 1,8 Atm
|
postitati 22.10.10 15:32
|
|
|
Mina ei usu, et see naast üldse kunagi ära keelatakse.
|
|
|
100
Aeg maha
Registreerunud 12.04.10
Kasutaja on eemal
Auto: 100
|
postitati 22.10.10 19:17
|
|
|
Kui naastrehvidel naastud välja kiskuda (või on ise tulnud), siis on selle rehvi pidamine halvem kui täpselt samasugusel lamellrehvil. Miks? Kui
hoolega naastrehvi vaatate, siis näete, et naastu kinnituse koha ümber on tükike nö. siledat kummi, see on vajalik selle jaoks, et naastu ümbrus tugev
oleks, muidu ei seisaks üldse sees. Täpselt sama tootja samasugusel lamellrehvil aga neid naastude kinnitamiseks vajalikke siledaid kohti ei ole ja
selle koha peal on lamellid...
Vaevalt jah, et lähemal ajal naast ära keelatakse. Ise ei oskagi päris kindlat seisukohta võtta kas peaks keelama või mitte. Eks muidugi külmunud teel
on naastudega ohutum sõita, aga nastud ikka lõhuvad väga kõvasti teid, päris jõhkrad rööpad on paljudes kohtades. Selle tõttu aga on rohkem teeremonte
ja 30 km/h alasid suvel... rääkimata sellest, et tegelikult ju me ise maksame teeremondid kinni oma töötasudelt (ettevõtluselt) makstavate maksudega,
võibolla meile meeldiks palju rohkem kui seda raha saaks hoopis muul otstarbel kasutada (näit. vanade teede pideva lappimise asemel suuremate linnade
vahelised teed 4-realiseks vms...)
|
|
|
islander
huviline
Registreerunud 21.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 C4
|
postitati 29.11.10 15:44
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: 100
rääkimata sellest, et tegelikult ju me ise maksame teeremondid kinni oma töötasudelt (ettevõtluselt) makstavate maksudega, võibolla meile meeldiks
palju rohkem kui seda raha saaks hoopis muul otstarbel kasutada (näit. vanade teede pideva lappimise asemel suuremate linnade vahelised teed
4-realiseks vms...) |
Tegelikult küll kütuseaktsiisist makstakse enamjaolt teeremonte. Mis näiteks häirib mind sellepärast, et ma kulutan suvel paadiga sõites rohkem kütust
kui autoga, aga kütuse eest maksan ikka sama hinda
|
|
|
Katus
huviline
Registreerunud 01.01.11
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 2,8 quattro
|
postitati 13.01.11 12:11
|
|
|
Sõitnud Vanlidega, pidamine esimesel aastal väga hea, nii lumel kui kiilasjääl, kannatas jäärajal võistelda küll. Müratase oli nii ja naa.. Master
nordic 4 on väga lärmakas nende kõrval, vähemalt need, mis mulle sattusid.
Järgmisel aastal olid tuntavalt kehvema pidamisega vallaid ja masterid, kõik naelad alles, aga ikkagi, polnud enam ikka uus rehv.
See aasta ostsin uued michelin x-ice north naastud alla, vaatame, loodan tuntavat erinevust pidamises ja müras.
|
|
|
Maku
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.01.11 12:33
|
|
|
Omalt poolt lisan nii palju, et meie oludes on väga keeruline sõita kasutatud Lääne-Euroopa lamellrehvidega. Vaadates neile rehvidele peale, siis on
näha, et lõige protektoris oleks justkui peale joonistatud. Ja tegelikult on mitmetel nendel rehvidel ka "žurnaalis" kirjas, et kui ca 50% rehvist
on kulunud, siis on tegemist suverehviga. Ostsin katsetuseks Dunlop Winter Sport korralikud ca 6-7mm rehvid ette ja taha korralikud selle kandi
lamellrehvid Nokian Hakkapeliitta RSi. Tulemuseks oli pmst juhitamatu auto, sest ees ei olnud mingit pidamist. Panin siis kogu jooksu RSI rehvid ja ei
tunne autot äragi. Ühesõnaga loo moraal on see, et kasutada tuleks kogu jooksu ühte rehvimudelit ning Lääne-Euroopa lamellidest hoian edaspidi eemale.
Üks tuttav kasutas eelmine talv neid Dunlop Winter Sport rehve ka kogu jooksuna ning ütles, et kuiva asfaldiga sai hakkama, kuid talveistel oludes
käitus nagu suverehv.
Dunlop Winter Sport
torque addict / in the real world four wheel drive means safety and traction
|
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Q7 3.0TDI -14
|
postitati 13.01.11 12:50
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Maku
Omalt poolt lisan nii palju, et meie oludes on väga keeruline sõita kasutatud Lääne-Euroopa lamellrehvidega. Vaadates neile rehvidele peale, siis on
näha, et lõige protektoris oleks justkui peale joonistatud. Ja tegelikult on mitmetel nendel rehvidel ka "žurnaalis" kirjas, et kui ca 50% rehvist
on kulunud, siis on tegemist suverehviga. Ostsin katsetuseks Dunlop Winter Sport korralikud ca 6-7mm rehvid ette ja taha korralikud selle kandi
lamellrehvid Nokian Hakkapeliitta RSi. Tulemuseks oli pmst juhitamatu auto, sest ees ei olnud mingit pidamist. Panin siis kogu jooksu RSI rehvid ja ei
tunne autot äragi. Ühesõnaga loo moraal on see, et kasutada tuleks kogu jooksu ühte rehvimudelit ning Lääne-Euroopa lamellidest hoian edaspidi eemale.
Üks tuttav kasutas eelmine talv neid Dunlop Winter Sport rehve ka kogu jooksuna ning ütles, et kuiva asfaldiga sai hakkama, kuid talveistel oludes
käitus nagu suverehv. |
Mul ka masinal all mingid numbrita conti lamellid, mustrit ka ca 6-7mm, aga pidamine puudub, lamell on pealevaadates kohe selline lai ja kõva ning
väga kitsaste vahedega, puhta asfaldi peal on aga hea sõita, ilmselt on ka Lääne Euroopale mõeldud Järgmiseks aastaks kindlasti naastud alla
|
|
|
Lumekass
huviline
Registreerunud 15.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: Hetkel Auditu
|
postitati 13.01.11 18:01
|
|
|
Sai ka kuu tagasi Masteri lamellid soetatud, sest 8 a vanade kasutatud rehvide eest taheti linna peal samapalju saada. Väike ale ka ja alla 3k jooks
kätte ja alla ka (195/65/15). Ma ei suuda oma vaimustust varjata. Vähegi lumise pinna peal on nii vedamine kui pidamine imeline, jäisel pinnal on
suhteliselt libe. Müra on suhteliselt talutav, pisut rohkem kui kapsaks sõidetud 7 a vanadel Bridgestoni lamellidel. Kui järgmisel aastal veel sama
autoga sõidan, siis saan veel muljeid jagada
|
|
|
|
Sparkle
huviline
Registreerunud 27.12.07
Kasutaja on eemal
Auto: 80 typ85(Q), S6 C4 AAN, A3 8V Tdi Q
|
postitati 13.01.11 19:36
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Lumekass
Sai ka kuu tagasi Masteri lamellid soetatud, sest 8 a vanade kasutatud rehvide eest taheti linna peal samapalju saada. Väike ale ka ja alla 3k jooks
kätte ja alla ka (195/65/15). Ma ei suuda oma vaimustust varjata. Vähegi lumise pinna peal on nii vedamine kui pidamine imeline, jäisel pinnal on
suhteliselt libe. Müra on suhteliselt talutav, pisut rohkem kui kapsaks sõidetud 7 a vanadel Bridgestoni lamellidel. Kui järgmisel aastal veel sama
autoga sõidan, siis saan veel muljeid jagada |
Rsi ikka jah, mitte winter? Eelmine talv oli ex quattrol ka RSI-d all ja absoluutselt ei kurtnud(välja arvatud puhas jää).
|
|
|
blizzard1
postitusõiguseta huviline
Registreerunud 13.06.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.01.11 20:48
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Katus
Sõitnud Vanlidega, pidamine esimesel aastal väga hea, nii lumel kui kiilasjääl, kannatas jäärajal võistelda küll. Müratase oli nii ja naa.. Master
nordic 4 on väga lärmakas nende kõrval, vähemalt need, mis mulle sattusid.
Järgmisel aastal olid tuntavalt kehvema pidamisega vallaid ja masterid, kõik naelad alles, aga ikkagi, polnud enam ikka uus rehv.
See aasta ostsin uued michelin x-ice north naastud alla, vaatame, loodan tuntavat erinevust pidamises ja müras. |
Minu autol kolmandat talve all Michelin x-ice North naastud. Oli korralik sissesõit esimesel talvel. Siiani naelad kenasti sees püsinud, mõni üksik on
välja tulnud. Pidamine nii lumel kui jääl minu arvates väga hea. Need rehvid on oma hinda väärt!
|
|
|
tanelr4
huviline
Registreerunud 28.10.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.01.11 20:49
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Silver
Siinkohal küsimus, et millised on rahval kogemused erinevate tootjafirmade naastrehvidega. Kas mõnel kummisegu liiga pehme ja naastud ei püsi sees?
Või müra liialt suur (protekteeritud rehvid selles vallas vist vaieldamatud liidrid)? Või probleeme polegi olnud ja läheb juba kolmas hooaeg samade
rehvidega? Kas kehtib reegel, et mida kallim rehv seda töökindlam?
Jagagem siis oma kogemusi! |
See talv bridgestone lm25 lamellid ja täitsa rahul. Pidamine lumel väga hea ja isegi jäise tee peal on normaalne sõita. Lamellid valisin selleks, et
oleks vaikne sõita ja seda ka on, müra poolest väga rahul nendega.
Kuna ühe eelmise autoga sai kaasa vallai protid, siis need ka ära proovitud, undavad kui kuradid, pidamine korraliku lamelliga sama või kehvem ja
4-st kahel tulid kevadeks munad ka üles, enam protiga sõita ei taha.
|
|
|
|
mulds
huviline
Registreerunud 29.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audita
|
postitati 13.01.11 22:53
|
|
|
Ei saa ka mina enam vait olla.
Enne praegust talvehooaega ei ole ma kunagi ostnud uut rehvi, ikka kuidagi kasutatud juustudega läbi ajanud.
Kuna nüüd ka abikaasa roolikeeraja ja ka pesamuna autos sai soetatud esimest korda päris uued talverehvid.
Tegu küll mitme aasta taguse "tegija" klooniga , ehk Hakkepeliita 4 väikevenna Nordman 4-ga(väidetavalt toodetakse vene turule samal tootmisliinil
odavamaid kloone).
Hinnaks koos korraliku alega tuli suurusjärk 4KEEK(195/65/15) , mis pole meie leibkonnale just väike ühekordne väljaminek. Sellegipoolest loen, et
andtud ost on vähemalt minu parimate ostude TOP 10-s sees. Ja oma hinna on nad minu silmis juba mõne kuuga tagasi teinud.
Tagaistmelt vaadates on need rehvid meid päästnud nii mõnestki potensiaalsest täbarast maanteolukorrast plus ei ole ma sellel talvel veel labidat
kasutama pidanud. Sai rinda pistetud lahti lükkamata täistuisanud ja suht võimatuna tunduva kõrvalteega maakoduni.
Isegi tuledeni täistuisanud kortermaja tagune parkla sai esiveolise monomähkijaga peale paari hoovõttu võitjana alistatud. Lisaks veel lugematud
kahtlasena tunduvad olukorrad.
Seega mina soovitan, kui vähegi võimalik, siis vaadake ostes ikka rohkem uute rehvide poole!
|
|
|
|
Kuits
klubiliige
Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199
|
postitati 14.01.11 17:46
|
|
|
Ei oska teiste rehvide kohta kommenteerida, kuid Master´i pidamine nt. kiilakal tundub asisem, kui samas ka temperatuur on käredamal miinuspoolel.
Tahan öelda seda, kus mulle tundub, et Master hakkab jäisel pinnal tugevamate külmadega korralikumalt tööle.
Lobjakaga jätab soovida, kuna ei suuda korralikult seda enda alt minema juhtida.
Töökaaslane pajatas ka moka otsast Hakkapeliita kohta, et vanem tundus pidamiselt parem, kui uus 7.
Vöta nüüd kinni , uus peaks ju ikka parem olema (ikkagi täiustatud jne).
Vorsprung durch Drehmoment !
|
|
|
|
Jürarrak
klubiliige ac aasta auto 2008 võitja
Registreerunud 15.04.03
Kasutaja on eemal
Auto: Some quattro GmbH Cars
|
postitati 14.01.11 19:15
|
|
|
Omast kogemusest ütleks veel, et uus versus kastutatud korraliku talverehvi kohta seda, et rahalist võitu pole kasutatud rehvi soetamisel. Uue ostes
käid küll alguses suurema summa välja, kuid sõidad 2 hooaega ära ja müüd nad maha sama hinnaga mis muidu maksaksid kasutatud hea rehvi eest. Ise
ostsin mõned hooajad tagasi uue HP4 rehvi 225/55 R16, all olid need quattro veoskeemiga 2 talve ja peale seda oli mustri jääk 6-7mm + kõik naelad
sees. Maha müüsin need poole summaga uue hinnast. Samas on see endiselt väga heas korras rehv, kuid vahe on selles, et ostes iga aasta 2-3k eegu eest
pool piduseid, millega sõidad ühe hooaja, siis rahalises mõttes ei võida saa midagi, turvalisusest ja sõidumugavusest rääkimata.
Tuttav rehvikunn Vianorist väitis, et Nokiani HP4 ja Nordmani HP4 vahe pidavat põhiliselt olema naastus, kus Nokianil on neljakandiline naastuots aga
Nordmanil nö vanatüübi ümar.
Parem must minevik kui lilla tulevik
|
|
|
|
Raiot
huviline
Registreerunud 06.12.06
Kasutaja on eemal
Auto: A4 Avant 1.9TDI 81 kW, B4 2,0 85 kW, B3 1,9E 83kW
|
postitati 15.02.11 12:01
|
|
|
Mul kolmas aasta Bridge Blizzak LM-25 lamellid. Vaikne on küll sõita, aga samas ka ohtlik. Pidamine kaob millegi pärast alati seal, kus seda kõige
vähem oodata. Ostsime sõbraga koos need samad rehvid, vahe selles, et tal 2001 Passat 1,9 4motion (16") ja mul ´97 A4 1,9 üherattavedu (15"). Hea
oli kahe auto vahel võrrelda- monomähkija sõiku ikkagi naeltega! Ise saan küll nende rehvidega hakkama, kuid naise kätte ei julgeks anda. Järgmiseks
aastaks naastud, kas või Masterid. Nimelt ema B4-l on vist juba kuues aasta Nordic 2-ed ja lust on lumel ja jääl sõita, kuid Tallinnast Pärnusse
sõites pidin kuival asfaldil kurdiks jääma .
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Q7 3.0TDI -14
|
postitati 15.02.11 14:01
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Raiot
Mul kolmas aasta Bridge Blizzak LM-25 lamellid. Vaikne on küll sõita, aga samas ka ohtlik. Pidamine kaob millegi pärast alati seal, kus seda kõige
vähem oodata. Ostsime sõbraga koos need samad rehvid, vahe selles, et tal 2001 Passat 1,9 4motion (16") ja mul ´97 A4 1,9 üherattavedu (15"). Hea
oli kahe auto vahel võrrelda- monomähkija sõiku ikkagi naeltega! Ise saan küll nende rehvidega hakkama, kuid naise kätte ei julgeks anda. Järgmiseks
aastaks naastud, kas või Masterid. Nimelt ema B4-l on vist juba kuues aasta Nordic 2-ed ja lust on lumel ja jääl sõita, kuid Tallinnast Pärnusse
sõites pidin kuival asfaldil kurdiks jääma . |
Mismoodi see nelivedu siis paremini pidurdab, et naelu polegi vaja
|
|
|
Raiot
huviline
Registreerunud 06.12.06
Kasutaja on eemal
Auto: A4 Avant 1.9TDI 81 kW, B4 2,0 85 kW, B3 1,9E 83kW
|
postitati 17.02.11 11:08
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: audi_a4_v6
Tsitaat: | Algselt postitas: Raiot
sõites pidin kuival asfaldil kurdiks jääma . |
Mismoodi see nelivedu siis paremini pidurdab, et naelu polegi vaja
|
Mitte seda, et neliveole pole naelu tarvis, vaid 4x4 Passati all toimivad NEED rehvid paremini. Kahjuks ei oska öelda, kuidas monomähkijast Passati
all toimivad. Kindlasti mängib rolli autode mass ja need elektroonilised päästerõngad, mis minu autol puuduvad, kuid pidamine on Passatil parem. Eks
see A4 ongi selline, et väga kergesti kipub otse minema, nii talvel kui suvel või on minu omal midagi viga(peale tilkuva roolilati)!
|
|
|
Vuno
huviline
Registreerunud 20.03.08
Kasutaja on eemal
Auto: A6 c6 4.2 s-line
|
postitati 14.09.11 17:28
|
|
|
Plaanis osta uued naelrehvid selleks talveks ja esialgu jäid silma Goodyear UG extreme rehvid, sest endal väike kogemus nedega tööauto näol olemas ja
siis oli küll pidamine väga hea, kõige odavamad suutsin leida sellised:
http://www.auto24.ee/products/detail_product.php?id=574156
selline hind tutikate kohta sobib mulle päris hästi, siiski on üks aga! Eelmised naelad olid Ultra Grip 500-jad ja quattroga olid mul ühe talvega
suurem osa naelasid kadunud, oskab keegi kommenteerida kuidas UG extreme-idel naelad sees püsivad, sest ei ole küll huvitatud jälle üheks hooajaks
tutikate rehvide ostmisest, ehk hoopis tasuks 80 euri juurde pigistada ja Nokiani toodangut vaadata hoopis:
http://www.auto24.ee/products/detail_product.php?id=400029
On kogemusi jagada eelmisest talvest kellelgi, sest hinnavahe on suht määrav, kui ug extreme-l naelad korralikult sees püsivad, sest oma kogemuse
järgi pidamine on küll super, samas ei ole hkpl 7 kogemust, et võrrelda.
|
|
|
prestigio
huviline
Registreerunud 29.07.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.09.11 17:35
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Vuno
Plaanis osta uued naelrehvid selleks talveks ja esialgu jäid silma Goodyear UG extreme rehvid, sest endal väike kogemus nedega tööauto näol olemas ja
selline hind tutikate kohta sobib mulle päris hästi, siiski on üks aga! Eelmised naelad olid Ultra Grip 500-jad ja quattroga olid mul ühe talvega
suurem osa naelasid kadunud, oskab keegi kommenteerida kuidas UG extreme-idel naelad sees püsivad, sest ei ole küll huvitatud jälle üheks hooajaks
tutikate rehvide ostmisest, ehk hoopis tasuks 80 euri juurde pigistada ja Nokiani toodangut vaadata hoopis:
On kogemusi jagada eelmisest talvest kellelgi, sest hinnavahe on suht määrav, kui ug extreme-l naelad korralikult sees püsivad, sest oma kogemuse
järgi pidamine on küll super, samas ei ole hkpl 7 kogemust, et võrrelda. |
Olen sõitnud UG Extreme regvidega 2 talve ja mulle väga meeldivad. Selle ajaga on rehvidel mõned naelad jooksu pannud aga mustri jääk on keskel veel
9mm. Eelmine talv suutsin ainult korra kinni istuda aga siis olin ka Quattroga kõhupeal. Sellises olukorras poleks rehv enam päästnud
|
|
|
miilits22
huviline
Registreerunud 17.12.10
Kasutaja on eemal
Auto: g4,b5.5,e91xd,b7/4motion,e61, c6allroad, b8 bitdi 4mo, c6q, A8d3q 261kw
|
postitati 14.09.11 17:44
|
|
|
omal on yhel autol ug 500 2 aastat all ja teisel nokiani hkpl4 sai 5 talve täis, ning nyyd suvega hoidsin samu rehve all, et hooaeg ära sõita.enda
istumine tundis seda et 2x rohkem kasutatud nokiani pidamine oli parem kui ug-del.ja samuti ka need kandilise põhjaga nokiani naastud ei pooleldigi
välja tulnud kogu pika aja peale.ug-del peaks vast ca 40% naaste väljas olema.mina igatahes lähen oma masinaga nokiani peale, see aasta siis hkpl5 või
7, oleneb sellest milliseks nr tehakse
|
|
|
quattrokull
huviline
Registreerunud 18.08.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 1.9TDI Quattro+VW Passat Syncro 1.9TDI
|
postitati 14.09.11 18:09
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: prestigio
Tsitaat: | Algselt postitas: Vuno
järgi pidamine on küll super, samas ei ole hkpl 7 kogemust, et võrrelda. |
Olen sõitnud UG Extreme regvidega 2 talve ja mulle väga meeldivad. Selle ajaga on rehvidel mõned naelad jooksu pannud aga mustri jääk on keskel veel
9mm. Eelmine talv suutsin ainult korra kinni istuda aga siis olin ka Quattroga kõhupeal. Sellises olukorras poleks rehv enam päästnud |
Ka kogemused Ultra Grip Extremega ja seejuures väga head. Esimesed kaks talve olen igasugu oludes nendega sõitnud ja rahule jäänud. Arvan,et nüüd on
viimane talv mil nad alla lähevad,ex siis peab uurima mis edasi tulevad.
Eest veab ja tagant lükkab=fun.
|
|
|
|
veekaheksa
klubiliige
Registreerunud 07.09.03
Kasutaja on eemal
Auto: A4 TDI quattro, S8 40V
|
postitati 14.09.11 19:16
|
|
|
Ma hakkan see talv ContiIceContact'e proovima oma poolevedusel, eks näeb kuidas on, viimased Conti WinterViking 2 olid igatahes väga tasemel
asjad(paremad kui Gislaved NF5 igatahes). Kohe tuleb test, sealt saate kah tsekkida ja siis hingehinnaga osta muidugi
PLUS TDI Die Menschen sollten nicht
schlafen, während sie unterwegs sind, aber sie tun es trotzdem.
|
|
|
|
Lehekülgi: 1 .. 9 10 11 12 13 .. 41 |
|