Lehekülgi: 1 .. 9 10 11 12 13 .. 22 |
HangOver
huviline
Registreerunud 27.03.10
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C7 Allroad 3.0TDI 200KW A6 C7 3.0TFSI sed. 2012; Q5 2.0TFSI 2016, A6 C6 3,0TFSI sed. FL 2009; A6 C6 2,4 V6 sed. 2006; A6 C6 2
|
postitati 23.02.14 20:34
|
|
|
See variant on ka, aga juhul kui ongi vale seade, siis esitan jälle selle küsimuse siinsamas Aga on keegi proovinud seda teha ikkagi ja kui, siis mis tulemuseni jõuti?
Kui on vajadus, leia lahendus!
|
|
|
|
Jann
huviline
Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal
Auto: C7 Allroad BIT, ABARTH, BR 175.
|
postitati 24.02.14 09:30
|
|
|
Mõistlikum oleks pikema kuuskant võtmega käsitsi ära reguleerida. Pole vaja asja liiga keeruliseks ajada.
OOOO, VW, Seat, Skoda DIAGNOSTIKA, OSTUABI (võimalik üle Eesti), kodeerimine, (de)aktiveerimine, aut. kastide adaptsioonid, DPF, õhkvedrustuse mured
jne. (Litsentsiga orig. Ross-Tech PRO V2 seade + uusim tarkvara VCDS 24.7.1 + pikk kogemus). 2g, HN+, MHI2, MHI2Q uuendused, NAVI 2025, VIM, SpeedCam,
Carplay, Android Auto aktiv. jne. Läbitud kilomeetreid ei muuda. U2U või 55547002.
|
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Q7 3.0TDI -14
|
postitati 24.02.14 10:49
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Jann
Mõistlikum oleks pikema kuuskant võtmega käsitsi ära reguleerida. Pole vaja asja liiga keeruliseks ajada. |
Seda TÜV punktis tehaksegi (kindlasti on ka erandeid), aga spets peeglite (vahendite) abiga, mitte sisetunde järgi, seega soovitan sinna minna, paljud
võiks minna, teed on valesti reguleeritud tulesid paksult täis.
Ära kunagi lükka teist meest nurka, kust ainus väljapääs on üle su enda.
|
|
|
|
real-illusion
huviline
Registreerunud 27.09.11
Kasutaja on eemal
Auto: A6 3.0 TDI 165 kw Q
|
postitati 24.02.14 10:52
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: audi_a4_v6
Mõistlikum oleks pikema kuuskant võtmega käsitsi ära reguleerida. Pole vaja asja liiga keeruliseks ajada. |
Seda TÜV punktis tehaksegi (kindlasti on ka erandeid), aga spets peeglite (vahendite) abiga, mitte sisetunde järgi, seega soovitan sinna minna, paljud
võiks minna, teed on valesti reguleeritud tulesid paksult täis. |
Ma ei tea kus te käite ÜV tegemas, aga minul iga ülevaatuse aeg vaadatud ja vajadusel reguleeritud.
Life is tough.
It`s tougher if you`re stupid.
|
|
|
|
HangOver
huviline
Registreerunud 27.03.10
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C7 Allroad 3.0TDI 200KW A6 C7 3.0TFSI sed. 2012; Q5 2.0TFSI 2016, A6 C6 3,0TFSI sed. FL 2009; A6 C6 2,4 V6 sed. 2006; A6 C6 2
|
postitati 24.02.14 12:27
|
|
|
Ja arvate, et VCDS järgi tehaseseaded taastades ei kõlba autol kasutamiseks tänaval?
Tegelikult peaks ju ka need seaded olema auto järgi välja töötatud ja toimima paremini kui ÜV käsitsi väänamised.
|
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Q7 3.0TDI -14
|
postitati 24.02.14 12:54
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: HangOver
Ja arvate, et VCDS järgi tehaseseaded taastades ei kõlba autol kasutamiseks tänaval?
Tegelikult peaks ju ka need seaded olema auto järgi välja töötatud ja toimima paremini kui ÜV käsitsi väänamised. |
Miks peaks paremini toimima? Käsitsi reguleerides tegeldakse lõppresultaati reguleerides ja jälgides, tehaseseadetega on süsteemil palju erinevaid
eksimise ja veakohti, mille tõttu tulemus ei pruugi õige tulla, reaalset tulemust sel juhul ju miski ei mõõda, lihtsalt oletatakse, et sellisele hoova
asendile ja sellisele luubi asendile peaks vastama selline ja selline valgusvihk. Või ma eksin?
BTW, kruvi keeramine on siiski keeramine, mitte väänamine selle igapäeva tähenduses
Ära kunagi lükka teist meest nurka, kust ainus väljapääs on üle su enda.
|
|
|
|
rocket
huviline
Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: 40 TFSI
|
postitati 24.02.14 13:21
|
|
|
Ideaalis peaks käima ikka nii, et arvutiga aktiveerida Basic Setting. Seejärel reguleerida tuled manuaalselt kruvidest paika ja siis lõpetada
vastavast aknast Basic Setting.
Kindlasti on seal ka mõned eeldused, et protseduuri saaks edukalt lõpule viia.
|
|
|
|
HangOver
huviline
Registreerunud 27.03.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.02.14 14:20
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: rocket
Ideaalis peaks käima ikka nii, et arvutiga aktiveerida Basic Setting. Seejärel reguleerida tuled manuaalselt kruvidest paika ja siis lõpetada
vastavast aknast Basic Setting.
Kindlasti on seal ka mõned eeldused, et protseduuri saaks edukalt lõpule viia. |
Ei tea, seal postituses nagu on proovitud teha ja tulemusega BASIC SETTING ilma manuaalselt reguleerimiseta rahule jäädud. / The headlights
automatically raise to factory level position./ Aga mis siin ikka jahuda, eks proovin auto võimalikult "loodis" pinnale saada, proovin järgi ja
annan teada
Ei proovinud siiski vcds-ga teha, lasin Revalis teha kuna auto niikuinii seal oli. Natuke olid jah liiga kõrgel. Case closed.
|
|
|
|
rocket
huviline
Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: 40 TFSI
|
postitati 24.02.14 15:34
|
|
|
Võta oma arvuti ja kaabel kaasa ning veere kasvõi mõnda ülevaatuspunkti, kus regullipink kindlasti käepärast.
|
|
|
|
Jann
huviline
Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.02.14 15:46
|
|
|
Mina olen kõigil oma C5-C6-tel tuled manuaalselt lasknud paika keerata. Pole olnud vajadust arvutiga midagi õpetada, kuna pärast tõstab ta tuled autot
käivitades täpselt reguleeritud asendisse. Muidugi võib seda alati teha, kuid lõppviimistlus tuleks ikkagi käsitsi teha, et kindel olla andurite
"tarkuses".
Valgusvihu "kokkujooksu" tuleb samuti ikka käsitsi regullida.
OOOO, VW, Seat, Skoda DIAGNOSTIKA, OSTUABI (võimalik üle Eesti), kodeerimine, (de)aktiveerimine, aut. kastide adaptsioonid, DPF, õhkvedrustuse mured
jne. (Litsentsiga orig. Ross-Tech PRO V2 seade + uusim tarkvara VCDS 24.7.1 + pikk kogemus). 2g, HN+, MHI2, MHI2Q uuendused, NAVI 2025, VIM, SpeedCam,
Carplay, Android Auto aktiv. jne. Läbitud kilomeetreid ei muuda. U2U või 55547002.
|
|
|
|
tarmo
klubiliige
Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.02.14 15:57
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: audi_a4_v6
võiks minna, teed on valesti reguleeritud tulesid paksult täis. |
Ääremärkusena - mul on juba kahes ÜV punktis tuled spets vahenditega keeratud kurat teab kuhu. 20m pealt oli mul tükk tegu, et üldse aru saada, kumb
laik kummale tulele kuulub. Lisaks olid kõrgused erinevad. Siit ka soovitus ALATI peale "spetsialistide spets vahenditega reguleerimist" pimedas
seina peal tuled õigesti paika keerata.
|
|
|
eroz
huviline
Registreerunud 02.01.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.02.14 16:00
|
|
|
Mina olen kõigil oma C5-C6-tel tuled manuaalselt lasknud paika keerata. Pole olnud vajadust arvutiga midagi õpetada, kuna pärast tõstab ta tuled autot
käivitades täpselt reguleeritud asendisse. Muidugi võib seda alati teha, kuid lõppviimistlus tuleks ikkagi käsitsi teha, et kindel olla andurite
"tarkuses".
Valgusvihu "kokkujooksu" tuleb samuti ikka käsitsi regullida. |
Tapselt nii...kasitsi regull, kaabli vajadust mina ka kohanud pole. Reguleerid tuled manuaalselt paika ja kaivitades tostab tapselt sinna kuhu
eelnevalt reguleeritud sai. Valgusvihkude keskpunkt tuleb ka paika ajada, korgusest uksi on vahe.
Niiet pikk kuuskant voi suuremat sorti lapik kruvikeeraja ja kapoti alla. Molemad reguleerkruvid, nii horisontaali kui vertikaali reguleerimiseks on
lihtsalt ligipaasetavad.
Koiki asju ei saa ja ei peagi labi kaabli tehtud saama
|
|
|
eroz
huviline
Registreerunud 02.01.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.02.14 18:55
|
|
|
Mõned seebikarbiga tehtud pildid:
Enne pildi kasuks räägib see, et lumega tehtud
Enne
Pärast
Pooled 25m pealt
Täied 25m pealt
Võin südamerahuga öelda, et nii heade tuledega autoga pole ma varem sõitnud. Väärt igat senti ja kulutatud tundi.
|
|
|
real-illusion
huviline
Registreerunud 27.09.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.02.14 19:47
|
|
|
Eroz mis see sul maksma läks ka?
Life is tough.
|
|
|
|
eroz
huviline
Registreerunud 02.01.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.02.14 19:59
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: real-illusion
Eroz mis see sul maksma läks ka? |
Hella projektorid+kaablid+uus tihend+transa+toll 225 EUR.
OEM Osram Xenarcid 2tk olid vist äkki 110 EUR lisaks.
Pirnide vahetusest iseenesest nagu midagi paremaks enam ei läinud, Philipsid mis sees olid näitasid samapalju.
Edit:
Ajakulu esimene päev koos pampri eemalduse ja muuga 5h, teine päev koos pamprite ja pudinate tagasipanekuga 6h. Täna siis regull 10min.
|
|
|
Summutaja
huviline
Registreerunud 13.11.12
Kasutaja on eemal
Auto: A6 3.0 TDI 176kW 2010 Quatro Full S-Line
|
postitati 24.02.14 20:06
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: eroz
Pirnide vahetusest iseenesest nagu midagi paremaks enam ei läinud, Philipsid mis sees olid näitasid samapalju.
Edit:
Ajakulu esimene päev koos pampri eemalduse ja muuga 5h, teine päev koos pamprite ja pudinate tagasipanekuga 6h. Täna siis regull 10min.
|
Sheeri linki, kust tellisid
|
|
|
eroz
huviline
Registreerunud 02.01.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.02.14 20:19
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Summutaja
Edit:
|
Sheeri linki, kust tellisid |
Ise poes ei käinud, tuttav USA's kes ostis kuskilt ja saatis siia. Hetkel sama raha eest veel saada kui huvi.
|
|
|
eroz
huviline
Registreerunud 02.01.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.02.14 23:10
|
|
|
Summutaja soovis pilti vanast reflektorist, ole hea:
Vana, täiesti matt:
Uus:
|
|
|
real-illusion
huviline
Registreerunud 27.09.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 25.02.14 06:32
|
|
|
Mul näeb vana samasugune välja. Matt ja pisikesi täkkeid täis, nagu liivapritsiga üle käidud.
Life is tough.
|
|
|
|
eroz
huviline
Registreerunud 02.01.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 25.02.14 07:45
|
|
|
Mul näeb vana samasugune välja. Matt ja pisikesi täkkeid täis, nagu liivapritsiga üle käidud. |
See on ka põhjus miks tulesid heaks ei saa. Olgu pirnid ükskõik mis hinnaklassis ja tootjapoolsete lubadustega valgusvihu kasvamisele. Auto tuli
töötab refleksiooni põhimõttel ja kui pole peegeldavat pinda siis ei jõua ka valgus eriti tulest välja.
Nagu ma ülevalpool mainisin sai proovitud uut projektorit nii vana(tõenäoliselt tehase originaal) kui ka uue Osram OEM pirniga: vahe oli peaaegu et
olematu.
Niiet investeerimine pirnidesse on mõttetu senikaua kui tuli pole korras.
|
|
|
Jann
huviline
Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 25.02.14 14:02
|
|
|
Mul näeb vana samasugune välja. Matt ja pisikesi täkkeid täis, nagu liivapritsiga üle käidud. |
See on ka põhjus miks tulesid heaks ei saa. Olgu pirnid ükskõik mis hinnaklassis ja tootjapoolsete lubadustega valgusvihu kasvamisele. Auto tuli
töötab refleksiooni põhimõttel ja kui pole peegeldavat pinda siis ei jõua ka valgus eriti tulest välja.
Nagu ma ülevalpool mainisin sai proovitud uut projektorit nii vana(tõenäoliselt tehase originaal) kui ka uue Osram OEM pirniga: vahe oli peaaegu et
olematu.
Niiet investeerimine pirnidesse on mõttetu senikaua kui tuli pole korras. |
Ma olen siin seda juba 4 aastat rääkinud, C5 tuledega on sama teema. Tegelt on see kõigi luuptulede teema. Reflektoreid või küsida ka mmi3plus käest.
Olen oma silmaga neid näinud ja no olid nagu peeglid.
|
|
|
|
eroz
huviline
Registreerunud 02.01.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 25.02.14 14:27
|
|
|
olematu.
Niiet investeerimine pirnidesse on mõttetu senikaua kui tuli pole korras. |
Ma olen siin seda juba 4 aastat rääkinud, C5 tuledega on sama teema. Tegelt on see kõigi luuptulede teema. Reflektoreid või küsida ka mmi3plus käest.
Olen oma silmaga neid näinud ja no olid nagu peeglid. |
Kunagi sai talt küsitud reflektoreid. Mulle jäi mulje, et hr. MMI3plus ei tegele nendega enam.
Sama projektor mille panin oma C6 sisse istub ka C5'le.
|
|
|
Leopold661
huviline
Registreerunud 17.11.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 25.02.14 14:27
|
|
|
Kui keeruline reflektoreid vahetada on?
|
|
|
eroz
huviline
Registreerunud 02.01.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 25.02.14 14:44
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Leopold661
Kui keeruline reflektoreid vahetada on? |
Põhimõtteliselt sama keeruline kui projektoreid:
Projektori vahetus:
1)tuli lahti eest ja tagant
2)tuld ümbritsev plastik ja suunatule korpus minema
3)AFS süsteem välja koos projektoriga
4)Vana projektor AFS süsteemist välja
5)Uus projektor AFSi sisse(mõned väiksed modifikatsioonid vajalikud: paar plastikunurka eest ära lõigata/sulatada ja uuel projektoril 1 ava suuremaks
puurida).
6)AFS tule sisse tagasi
7)Pirn sisse, adapterkaablid külge, ballast külge, tuli kaenlasse ja auto külge testiks, et kaugtuled ja kõrgus regull töötab
8) tuppa tagasi ja plastikud+suunatuli külge
9) tulekorpus kokku tagasi
10)tagumine kaas peale ja valmis.
Kui ainult reflektorit vahetada siis punktis tekib punkti 4 ja 5 vahele veel üks punkt kus sa eemaldad vana reflektori ja paned uue asemele.
Seal pole midagi keerulist tegelikult. Põhimõtteliselt kui kellelgi tõsine tahtmine tuleb vahetada siis võin teha fotodega õpetuse kus iga kruvi ja
nüanss ära seletatud
|
|
|
Summutaja
huviline
Registreerunud 13.11.12
Kasutaja on eemal
Auto: A6 3.0 TDI 176kW 2010 Quatro Full S-Line
|
postitati 25.02.14 16:14
|
|
|
kuna kõik väidavad, et reflektorid on tuhmid, siis kardan, et need on juba tehasest sellistena tulnud.
|
|
|
Lehekülgi: 1 .. 9 10 11 12 13 .. 22 |