Lehekülgi: 1 .. 8 9 10 11 12 .. 26 |
MorroW
huviline
Registreerunud 18.09.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.04.10 23:58
|
|
|
Hea lugemine + pildikraam 
Õõtsad vahetatakse uute vastu tänapäeval? Või veel keegi ka vahetab eraldi seal pukse vms?
Ülevaatuse-Onu soovitas "puksi ära vahetada", aga igal pool jääb nagu silma et müüakse tervet õõtsa.
Mis puutub luku mudimisse...ära piltide ja infoga koonerda, selle lisa tahaks enda omale kah teha 
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: 5x4x4
|
postitati 21.04.10 05:53
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: MorroW
Õõtsad vahetatakse uute vastu tänapäeval? Või veel keegi ka vahetab eraldi seal pukse vms? |
Sharniirid lasin taastada, sest need kestavad oma kogemuste põhjal kauem kui b osa. Ja õõtsa tagumised puksid on forsis 90 eeku komplekt swagi omad
. Ehk siis kahe õõtsa taastamine koos pukside sisse pressimisega läks
jakobson ja asi tahe.
Hea auto on palju autosid...
|
|
|
|
Kiil
klubiliige
Registreerunud 03.02.03
Kasutaja on eemal
Auto: 2xAllroad
|
postitati 21.04.10 11:46
|
|
|
Kuidas Swagi puksid vastu peavad seal? Omal kogemus B3/B4 õõtsapuksidega, Swage pole mõtet üldse küsidagi poest (saasta pole vaja osta).
|
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.04.10 21:03
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Kiil
Kuidas Swagi puksid vastu peavad seal? Omal kogemus B3/B4 õõtsapuksidega, Swage pole mõtet üldse küsidagi poest (saasta pole vaja osta).
|
No see tundub vist jah klassi vahe asi olema, millele swag neid asju toodab. B3 õõtsadel vahetan neid isegi iga 20-25t tagant, aga pole seal ka miski
muu kestnud ja pole ka võtta eriti midagi muud peale suurema s*ta , a6'l
kestnud swagid viimasest nipetnäpet nokkimisest justnimelt samadel õõtsadel ~5 aastat ja ~70-80tkm, nii et ei oska nagu midagi erilist kurta. Ausalt
öeldes, minul pole enam millelegi eelistusi. Pistan lihtsalt vähe korralikumad sisse, mida antud hetkel pakutakse ja kui lagunevad, siis suhtun
paratamatusega. Kindlasti pole kõik aastad samal tootjal vennad, ehk siis kindlasti ei pruugi saada samalt tootjalt aastakese pärast samahead asja või
vastupidi, nii et ma ei eelistaks pigem ühtegi tootjat enam, pigem hetke kõhutunne ja siis alles tootja .
Edit: üks huvitav avastus oli mõni päev tagasi kirsisaani pagasiluugil olev audi märk, mida oli keegi taibu hakanud ära kakkuma ja kui esimese audi
rõnga oli lahti saanud ja ovaaliks ning mõraseks ära kakkunud isiku huvi kadus ja jäeti siis mulle sinna masina külge see vildakas ja katkine märk
. Pole midagi teha, liigub kahtlaseid kodanikke ringi.
|
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 22.04.10 05:41
|
|
|
Fresh info oma rohelise 2,8 AT Q teemal. Mootor on molekulideks, eile õhtul sai viidud meestele hunnikus vidinaid mitmest toredast kohast nagu forss
ja autoekspert. Mõned vidinad jäid veel puudu, sest lihtsalt polnud võtta, enamjaolt siis tihendivärk .
Mingi imekombel olen sattunud sellisesse olukorda, et kui kunagi sõimasin 2.6 mootorit, et plastist sisselaskekoldest irduvad plastdetailid kündsid
silindrite poole minna, siis nüüd on see värk, et 2.8'l on irdunud midagi metalset ja põrutanud esimesse silindrisse, mis see oleks võinud olla ei
oska siiani keegi öelda, kuna kõik kolded jne. on lilleks kakutud ja mitte kuskil ei tundu midagi irdunud olevat . Õnneks oli enda reageering suht kiire ja väga palju asi paha ei teinud, plokk on terve ja kaan pole kah
katastroofiliselt pihta saanud, aga sellegipoolest kolb välja ja uurib ega rõngaid kinni ei löönud. Teisest küljest muidugi hea, sest ka see mootor
saab nüüd jälle pikaks ajaks liikuma ja värskenduskuuri, mida küll eelarvelises mõttes poleks momendil väga tahtnud . Ehk täna hommikuse ringiga saab ka mõne plõksu teha nö. motoblogi mõttes .
Nagu altz ja tarmo juba mainis, et kõik dubleeritud asjad peavad omakorda dubleeritud olema, siis ma suht või sees veel, kuna liigun hetkel siis
kolmanda vandiga ja kuubik on sellele varuks .
Ehk siis tegemisse läks tiksuga ja välja tuli päris tõsine lammutamine .
Murphy seadused ruulivad. Aga noh, saab veel ühe liikuri mootori lekked pidama ja kuna seisukord oli motol üldosas 5+ tänu max 10k õlivahetusvälbale,
siis imestati, et mis kuradi ime läbi ma sellise läbisõiduga asja sellises seisus olen suutnud säilitada . Jätkame samas vaimus kui uuesti liikuma hakkab .

Mehed, kes pakub hea hinnaga hulgi tangu või siis lapsepõlves vihatuks saanud hirssi... ma söön ainult putru järgmisel kuul .
|
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
|
|
tarmo
klubiliige
Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.04.10 08:25
|
|
|
Nonäed, palju puudu ei olnud, kui oleks dubleeritud asjade dubleerimisest väheks jäänud, tööle oleks pidanud ikka taksoga minema.
A roheline on nüüd V5?
|
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
|
|
Evil9
huviline
Registreerunud 09.01.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.04.10 16:52
|
|
|
Ega siis midagi kui head (t)ööd 
Nelikvedu - must have!
|
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
|
|
Jürgen
klubiliige
Registreerunud 11.11.04
Kasutaja on eemal
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
|
|
veekaheksa
klubiliige
Registreerunud 07.09.03
Kasutaja on eemal
Auto: A4 TDI quattro, S8 40V
|
postitati 30.04.10 20:25
|
|
|
Pritsepea ja sellest tulevad torud-voolikud tunduvad kuidagi blingid - panid uued?
S8 TDI Die Menschen sollten nicht
schlafen, während sie unterwegs sind, aber sie tun es trotzdem.
|
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 30.04.10 22:08
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: veekaheksa
Pritsepea ja sellest tulevad torud-voolikud tunduvad kuidagi blingid - panid uued? |
Pildilt tunduvad endalegi blingid, aga täitsa vanad asjad. Mingil hetkel sai lihtsalt carbsprayga ära puhastatud ja nüüd pole nagu eriti ära enam
rokatanud .
|
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.05.10 23:03
|
|
|
Väga suured tänud klubiliikmele weix. Nagu ikka juhtub nii, et kes otsib ei leia ja teisel vedeleb jalus . Sai siis lõpuks ka viimane väljalaske jupike kuubikule lähemale tassitud. Ega
ma ei ütle, et minu oma oli nii tühjaks roostetanud, et kaalus poole vähem .

Vana alt ära saamine võttis aega umbes täpselt 2 õhtut, kuna ei tahtnud väljalaske kolde poltidest lahti saada. Peale pikka leotamist, puhastamist ja
mängimist kohas, kus ruumi polnud sõrmedelegi rääkimata käest, olid vanad "püksid" käes ja kõik ülejäänu terve. Vahel tekkis küll kuri tahtmine
midagi puru keerata, aga närv pidas vastu .
Ja no kui weixi juurest sai ära tuldud ja oli kindel mõte puhkama hakata, siis koju jõudes jõudsin isegi 5min pikali teleka ees olla . Peale seda käis plõks, võtsin appi sõber Sassi, et keevitamisel käsi ei
väärataks ja peale seda kui tungedesse jõudsin pugeda olidki juba keevitused keevitatud ja uued "püksid" kuubikul all ja masin nurrus . Nii palju siis "puhkamisest" - õige puhkus on ikka garages .
Ah jah, sõber Sass palus kah pildile jäämist 

Õnneks on nüüd garages statsionaarne pildimasin olemas, pole vaja selle kööbaka moblaga plõksida.
PS! Rohelisel vandil peale motos kõigi tihendite vahetust on nüüd läbitud ~3000km, sealjuures ~300km käru ja täis koorem taga. Ma söön vist oma sõnu
kui olen öelnud, et v6 rüüpab vist uuest peast kah õli . Roheline vant on
peale tegemist ja täpselt MAX piirini õli kallamist ainult nii palju õli kaotanud kui ma ise olen õlivarrast välja tõmmanud ja varda puhtaks pühkinud.
Kogu ülejäänud õli on MILLIMEETRI pealt seal, kus see oli esimesel käivitusel. Täiesti müstika, kuna ma pole enne omanud V6't, mis pole võtnud
tilkagi õli nii pika läbisõidu ja nii rasketele tingimustele vaatamata (täis koormaga ringi uhamine 4 inimest auto peal ja kaugeltki mitte sirgeid
maanteid).Väga suured tänud klubiliikmele weix. Nagu ikka juhtub nii, et kes otsib ei leia ja teisel vedeleb jalus . Sai siis lõpuks ka viimane väljalaske jupike kuubikule lähemale tassitud. Ega
ma ei ütle, et minu oma oli nii tühjaks roostetanud, et kaalus poole vähem .

Vana alt ära saamine võttis aega umbes täpselt 2 õhtut, kuna ei tahtnud väljalaske kolde poltidest lahti saada. Peale pikka leotamist, puhastamist ja
mängimist kohas, kus ruumi polnud sõrmedelegi rääkimata käest, olid vanad "püksid" käes ja kõik ülejäänu terve. Vahel tekkis küll kuri tahtmine
midagi puru keerata, aga närv pidas vastu .
Ja no kui weixi juurest sai ära tuldud ja oli kindel mõte puhkama hakata, siis koju jõudes jõudsin isegi 5min pikali teleka ees olla . Peale seda käis plõks, võtsin appi sõber Sassi, et keevitamisel käsi ei
väärataks ja peale seda kui tungedesse jõudsin pugeda olidki juba keevitused keevitatud ja uued "püksid" kuubikul all ja masin nurrus . Nii palju siis "puhkamisest" - õige puhkus on ikka garages .
Ah jah, sõber Sass palus kah pildile jäämist 

Õnneks on nüüd garages statsionaarne pildimasin olemas, pole vaja selle kööbaka moblaga plõksida.
PS! Rohelisel vandil peale motos kõigi tihendite vahetust on nüüd läbitud ~3000km, sealjuures ~300km käru ja täis koorem taga. Ma söön vist oma sõnu
kui olen öelnud, et v6 rüüpab vist uuest peast kah õli . Roheline vant on
peale tegemist ja täpselt MAX piirini õli kallamist ainult nii palju õli kaotanud kui ma ise olen õlivarrast välja tõmmanud ja varda puhtaks pühkinud.
Kogu ülejäänud õli on MILLIMEETRI pealt seal, kus see oli esimesel käivitusel. Täiesti müstika, kuna ma pole enne omanud V6't, mis pole võtnud
tilkagi õli nii pika läbisõidu ja nii rasketele tingimustele vaatamata (täis koormaga ringi uhamine 4 inimest auto peal ja kaugeltki mitte sirgeid
maanteid).
|
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
|
|
erki75
klubiliige
Registreerunud 19.01.09
Kasutaja on eemal
Auto: b2q,e46 xd
|
postitati 26.05.10 18:32
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: kps
Esimene 500km kuubikuga läbitud ja tuleb ikka välja neid näpukaid, mis vajavad natuke aega. Vaikselt saab ikka ka liikuvaid jubinaid jälle lahti
kakkuda, puhastada ja määrida, sest pika aja jooksul tutikate vastu vahetatud vidinatest on isegi ajahammas viie aastaga üle käinud .
Ei tea kas Indro veel mäletab kuna toimus viimane klubikleebiste tootmine . Igal juhul ma nägin kurja vaeva, et leida üles aastaid tagasi soetatud ja oma aega ootama jäänud kleebised. Üks kleebis oli oma "töölepingu"
lõpetanud, aga teine oli veidi teistes klimaatilistes tingimustes (talus talve külma ja niiskust) ja täiesti üllatavalt täitsa toimis .
|
Oli näha jah kuidas Sa korralikult oma kahe uksega pereautoga liiklesid
Juba kaugelt oli igastahes ära tunda mis mees ringi kimab.
Uus perekas on Sul nüüd olemas ja aeg kirss siia hoovile vedada. :wink
Edit: ups, vale nime all. Tegelt olen Elar 
|
|
|
-ivar-
huviline
Registreerunud 06.08.06
Kasutaja on eemal
Auto: typ 85q & XC
|
postitati 28.05.10 10:25
|
|
|
Kui ma nüüd ei eksi, siis ma eile taskus sõitsin su autost mööda.
Vaatasin juba kaugelt, et mingi väga kena tumesinine C4 avant.
Nii kui AC aluseid nägin tuli meelde, et kuskil olen seda masinat foorumis näinud
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
|
|
-ivar-
huviline
Registreerunud 06.08.06
Kasutaja on eemal
Auto: typ 85q & XC
|
postitati 28.05.10 15:38
|
|
|
Kurjam Siis järelikult on klubis mõni C4 avant veel nr tähtedega THH
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 03.06.10 22:42
|
|
|
Esimest korda, kui motode transal kasutasin järelhaagise abi. Tavaliselt olen ikka avandil pagassi toppimisega piirdunud ja siis pidanud hiljem igast
ollust ja värki koristama, mis on ennast üle kilede äärte vedanud, lisaks veel mega pabistamine, et midagi ära ei retsi peale/maha tõstes. Täna siis
sai asi peale kahekesi visatud, aga maha tuli kahe näpu abil ja ilma igasuguse pingutuseta .

Paneme kirsisaanile ühe moto kokku ja teise teeme nurka ootama . Ma võin
ausalt tunnistada, et r5 tavahingavast SAAB jagu, jube vaevaliselt, aga saab .
Kuubikuga oli väike ehmatus. Sõitsin poe juurde ja kui auto juurde tagasi tulin oli kolm suurt loiku õli auto all. Esimese asjana kratsisin veidi
kukalt, pistsin pea auto alla ja otsisin, kust midagi joosta oleks võinud. Pistsin masina käima, liigutasin veidi ja pressisin igaks juhuks ka
pidureid täiega . PTUI KURAT, kordusülevaatusele saata need sindrid, kes
sellesse kohta oma vedelikke olid maha loigutanud, kuhu ma oma auto parkisin ja poodi jalutades selja taha ei vaadanud . Hetkeks võttis ikka kõhedaks küll, et WTF, kõik peaks nagu ok olema ja
pidurid olid kah olemas, et kust krt see õli siis pärit .
|
|
|
|
prr
klubiliige
Registreerunud 20.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: A3 & A4 Cabrio
|
postitati 03.06.10 23:45
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: kps
Kuubikuga oli väike ehmatus. Sõitsin poe juurde ja kui auto juurde tagasi tulin oli kolm suurt loiku õli auto all. Esimese asjana kratsisin veidi
kukalt, pistsin pea auto alla ja otsisin, kust midagi joosta oleks võinud. Pistsin masina käima, liigutasin veidi ja pressisin igaks juhuks ka
pidureid täiega . PTUI KURAT, kordusülevaatusele saata need sindrid, kes
sellesse kohta oma vedelikke olid maha loigutanud, kuhu ma oma auto parkisin ja poodi jalutades selja taha ei vaadanud . Hetkeks võttis ikka kõhedaks küll, et WTF, kõik peaks nagu ok olema ja
pidurid olid kah olemas, et kust krt see õli siis pärit .
|
Pakun, et see pood, kus sa käisid, oli Forss.
Me just Otiga neid lekkivaid look-a-like parkimiskohti irvitasime 
lapsest peale on hobused meeldinud
|
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
|