Yrask
huviline
Registreerunud 12.04.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 15.08.11 17:07
|
|
|
B4ja kliimaplokk viskab villast
Kas kellelgi on tulnud ette sellist asja, et kliimaplokis lähevad kraadid nullini ja kõrgemaks kui 31 seega pane viiekümneni välja kui tahad?
Proovisin teist kliimaplokki ka sisse ning sellega oli sama jama. Tegu siis 95a. B4jaga. Äkki oskab keegi öelda milles jama?
pilt http://album.ee/user/521628
|
|
|
lkallas
|
postitati 15.08.11 17:30
|
|
|
Sul on kraadid Fahrenheitides mitte Celsiuse skaala järgi äkki, proovi muuta - näis mis teeb.
Edit: kui ma õigesti mäletan siis sai seda muuta hoides all retsirkulatsiooni nuppu(auto kujukesega nupp) ja samal ajal vajutades tempi +/- nuppe.
|
|
|
Yrask
huviline
Registreerunud 12.04.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 15.08.11 19:02
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: lkallas
Sul on kraadid Fahrenheitides mitte Celsiuse skaala järgi äkki, proovi muuta - näis mis teeb.
Edit: kui ma õigesti mäletan siis sai seda muuta hoides all retsirkulatsiooni nuppu(auto kujukesega nupp) ja samal ajal vajutades tempi +/- nuppe.
|
Celsiuse järgi ikka peaks olema. Kui pildilt vaatad on näha celsiuse märk.
|
|
|
automees6
huviline
Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 Avant 2,5TDi Quattro, A7 3.0 TDI Biturbo
|
postitati 17.08.11 15:50
|
|
|
Kui mõne reguleerklapi pistik lahti on siis teeb ka nii. Endal oli juhus temp regulli klapiga keerasin korra süüte sisse siis oli sama pilt ees. 
|
|
|
Yrask
huviline
Registreerunud 12.04.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.08.11 17:23
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: automees6
Kui mõne reguleerklapi pistik lahti on siis teeb ka nii. Endal oli juhus temp regulli klapiga keerasin korra süüte sisse siis oli sama pilt ees. |
Mul ka selle klapiga jama. Kunagi üks midagi remontis ja paistab et ära remontis, enam sooja ei puhu ja numbrid lähevad ka nulli. Aga kui tahan sinna
klapini jõuda, kas siis pean armatuuri välja lõhkuma?
|
|
|
automees6
huviline
Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.08.11 22:08
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Yrask
Kui mõne reguleerklapi pistik lahti on siis teeb ka nii. Endal oli juhus temp regulli klapiga keerasin korra süüte sisse siis oli sama pilt ees. |
Mul ka selle klapiga jama. Kunagi üks midagi remontis ja paistab et ära remontis, enam sooja ei puhu ja numbrid lähevad ka nulli. Aga kui tahan sinna
klapini jõuda, kas siis pean armatuuri välja lõhkuma? |
Otsi foorumis siin piltidega teema kuidas b4 kriimamootoreid putitada. C4 on kapotiall kojamehe mootori kõrval.
|
|
|
automees6
huviline
Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.08.11 22:08
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Yrask
klapini jõuda, kas siis pean armatuuri välja lõhkuma? |
Otsi foorumis siin piltidega teema kuidas b4 kriimamootoreid putitada. C4 on kapotiall kojamehe mootori kõrval.
|
|
|
tl470487
aeg maha
Registreerunud 06.07.11
Kasutaja on eemal
|
|