Rait123
huviline
Registreerunud 05.08.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.08.11 11:27
|
|
|
Audi A6 1.9TDI - 1995 - Rait123
Tervist!
Siin on minu esimene Audi.
Tegu siis Audi A6 1.9tdi 66kw atm käigu kast,autol on veel nahksisu,kliima,el.aknad,püsikas jne.
Hetkel auto ennast ilusti ülal pidanud vahetanud ainult geneka tableti,rihmad õlid ja kõik filtrid.Sõitnud temaga üle 1 kuu ja ligi 5000 km.Keskmine
kütuse kulu 5.5-6l sajale.Hetkel ainult üks pilt rohken pole hetkel näidata.
|
|
|
Rait123
huviline
Registreerunud 05.08.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.08.11 11:42
|
|
|
Pilt läks liiga suureks aga nüüd ei oska teemat muuta
|
|
|
jokerAudi
huviline
Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal
Auto: Superb 2018
|
postitati 05.08.11 12:19
|
|
|
Üleval paremas nurgas on sul nupp "MUUDA". Vajuta seda, kustuta vana pilt ära ja lisa uus ja väiksem (maksimum suurus 800x600).
See auto on kasutaja Vilumaa käest ostetud, kui ma ei eksi. Ilmselt korralik masin, väga hea valik ka iseenesest, aga käigukast sellele mootorile on
küll õnnetuseks kaelas. Manuaaliga liikus selline Audi küll päris talutavalt (sõitsin 3a samasuguse musta värvi 1.9TDI 66kw manuaalkastiga A6
Avantiga), automaat aga on ikka väga uimane. Samas, mugavus linnas maksab ka midagi.
Aga hea valik selles mõttes, et öko, mahukas ja vastupidav. Hoolda siis ilusti ja muretuid kilomeetreid!
|
|
|
|
alvar99
postitusõiguseta huviline
Registreerunud 19.08.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 B3 `90 1,6Td 59kW
|
postitati 06.08.11 14:56
|
|
|
Tsitaat: | kuidas mootor jõuab sihukest suurt keret edasi ka liigutada ? |
Kuidas mootor jõuab sihukest suurt keret edasi ka liigutada?
Märkus moderaatorilt: "Muutsin postituse eesti keele nõuetele vastavaks. Palun tee seda järgneval korral ise, kuna
järgmine hooletult tehtud postitus kustutatakse! Kolmandal korral peatatakse sinu postitusõigus! Nõuded postituse keelelisele osale leiad siit."
|
|
|
Rait123
huviline
Registreerunud 05.08.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.08.11 01:03
|
|
|
Tänud kiidu sõnade eest,mootor ise on tubli aga jah automaat on vägagi uimps.
|
|
|
jokerAudi
huviline
Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.08.11 08:29
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: alvar99
kuidas mootor jõuab sihukest suurt keret edasi ka liigutada ? |
See mootor liigutas seda keret väga eduliselt edasi, isegi imestasin. Enda C4 liikus küll üllatavalt nobedalt edasi. Muidugi, eks see nõudis ka
gaasipedaali seljas elamist, kui tahtsid kiiret liigutamist, aga see pisikene turbo, mis seal kapoti all on, see teeb imesid selle masinaga.
Möödasõitudeks mina üldiselt käiku alla ei vahetanud, vaid siis, kui väga kiiresti oli vaja teha möödasõit. Kui see asi pöördes on, siis läheb ikka
päris edukalt edasi, 2.0 85kw A6 jäi seljataha igatahes (möödasõidukiirendusel). Automaat ilmselt rikub kõik ära
|
|
|
|
einu.
huviline
Registreerunud 28.07.09
Kasutaja on eemal
Auto: audi a4 avant 1.8T
|
postitati 07.08.11 19:39
|
|
|
Oi,see auto ka siia tekkinud.
Minuarust selle auto minek oli päris asjalik,kui ma korra kõrval sel istusin.See auto jääb püsima ?
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 08.08.11 06:39
|
|
|
Võrrelduna 2L 66kW bensukaga:
66 kW @ 5400 rpm
148 Nm @ 3000 rpm
66 kW @ 4000 rpm
202 Nm @ 1900 rpm
See viimane rida on see, mis näiliselt pisikese kubatuuriga kilovativaese turbodiisliga auto üllatavalt vilkalt liikuma paneb. Vanakooli automaat teeb
aga sellele paraku tõesti 1:0.
|
|
|
|
jankii
postitusõiguseta
Registreerunud 11.01.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 08.08.11 07:12
|
|
|
Märkus moderaatorilt: "Postitus kustutatud, kuna kasutaja ei ole vaatamata varasemale märkusele asunud järgima
foorumi reeglite 3. punkti! Järgmine samm on kasutaja postitusõiguse peatamine!"
|
|
|
rainer9968
huviline
Registreerunud 02.03.08
Kasutaja on eemal
Auto: A4 1,9TDI
|
postitati 08.08.11 14:20
|
|
|
Ma arvan, et see masin ei ostetud mineku pärast vaid rahulikuks kulgemiseks. Kas sisust ka saaks mõned pildid. Kui ma uurisin antud masina kohta siis
püsikas ja kliima ei pidanud töötama või oled need korda saanud. Väljast on küll kena masin.
|
|
|
Vilumaa
huviline
Registreerunud 08.09.07
Kasutaja on eemal
Auto: B4 Cabrio 99a 2.8 V6 - B4 1.9 Tdi 66
|
postitati 08.08.11 19:06
|
|
|
Tegu tõesti minu vana masinaga. Lasin sellel käigukasti ja geneka ära vahetada. Peale jaanipäeva trippi kadus turbo toiminie ära. Algselt ei saanud
kuidagi veale pihta. Kuid tänu mitmetele silmapaaridele saime aru et õhulugeja oli umbes, kuna õhufiltrit sees polnud ja sealt ei saanud enam õhku
peale. Mina jäin selle automaadiga väga rahule. Väiksemate velgedega liikus vägagi reipalt ja kütusekuluks maanteel 4,5 sajale. Edu ja jaksu selle
masinaga!
|
|
|
jyrisoo
huviline
Registreerunud 06.10.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Cabrio 1,9TDI
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Q7 3.0TDI -14
|
postitati 09.08.11 05:32
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Vilumaa
Tegu tõesti minu vana masinaga. Lasin sellel käigukasti ja geneka ära vahetada. Peale jaanipäeva trippi kadus turbo toiminie ära. Algselt ei saanud
kuidagi veale pihta. Kuid tänu mitmetele silmapaaridele saime aru et õhulugeja oli umbes, kuna õhufiltrit sees polnud ja sealt ei saanud enam õhku
peale. Mina jäin selle automaadiga väga rahule. Väiksemate velgedega liikus vägagi reipalt ja kütusekuluks maanteel 4,5 sajale. Edu ja jaksu selle
masinaga! |
Eee, kuidas mõjutab velje suurus kiirendust (tavamasinate puhul)?
|
|
|
jokerAudi
huviline
Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal
|
|
Rait123
huviline
Registreerunud 05.08.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.08.11 10:32
|
|
|
Ega jah see auto sai ostetud just sellepärast,et käia Pärnu-Tallinn vahet koolis.Enne audit oli mul bmw 525tds ja nüüd siis 1,9 ja vahet väga erilist
pole kui aus olla,ainult mugavam kõvasti.
|
|
|