Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: Audi 100 2.3E - 1990 - heiko (Vastuseid: 25 | Vaatamisi: 5599)
heiko
huviline

Registreerunud 08.04.11
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 c3 2.3e 1990

postitati 30.07.11 15:37 Tsiteeri
Audi 100 2.3E - 1990 - heiko

Tere kõik foorumikasutajad.

Meie perre jõudis siis selline liikur
Andmed:
Mootor 2,3R5 100kw
Käigukast Automaat(3käiguline)
Värv: Punane
Lisad, 4elektri aknad,kliima, tagaaknal ruloo kardin,
Rattad:15tollised originaal audi valukad.

Auto on ostetud siit foorumist müügikuulutuse põhjal. Isale ta ametikult kuulub aga ise sõidan ka sellega aegajalt. Nali naljaks aga plaan endalgi soetada umbes oktoobris samasugune C3 kerega isend.

Vigasi mõned on Elektriakendest töötab vaid juhipoolne, kliima on ära roostetanud, kesklukk streigib, põõrded kõiguvad külmalt 500-1000rpmi vahel. Kindlasti jäi midagi puudu.

http://img97.imageshack.us/img97/8923/audil.jpg

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Mario81
huviline

Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 30.07.11 19:09 Tsiteeri

Väliselt näeb väga viisakas välja. Ma isegi mäletan seda kuulutust, kui ta müügis oli. Mis see 3 automaat ka kütet võtab? Mis siis oktoobris müügile tuleb, et alles siis ostad C3?

KsenoonE
Postitusõiguseta huviline

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

Auto: Porsche Panamera Turbo/GLE

postitati 30.07.11 20:12 Tsiteeri

3 käiguline :D ja ma mötlesin, et 4 käiku kuidagi vähe..Huvitav kas 2 käigulist ka tehtud on, see oleks alles pull :D
Palju tal rpm on 90nega söites vöi on 3 käik haigelt pikk tehtud? :D Huvitav.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
100
Aeg maha

Registreerunud 12.04.10
Kasutaja on eemal

Auto: 100

postitati 30.07.11 21:16 Tsiteeri

Põõrded kõiguvad külmalt 500-1000rpmi vahel.

See kõlab selle mootoriga auto kohta väga halvasti...
Kas ülevaatus juba tehtud või vaja varsti tegema minna? Ma oleksin väga (meeldivalt) üllatunud kui ülevaatusel suitsugaasidega probleeme ei ole.

heiko
huviline

Registreerunud 08.04.11
Kasutaja on eemal

postitati 31.07.11 06:29 Tsiteeri

Vot ülevaatus tulemas ja probleeme veidi ikka on. Esiklaasi tahaks uut saada kusagilt kui kellegil vedeleb hea rahaga oleks huvi. Teiseks oleks küsimus akende kohta, et üks töötab aga kolm tükki ei tööta, et kuhu peaks selle probleemiga suuna võtma või kust viga otsida? Teiseks oskab keegi aidata sellise asjaga kust taastatakse sellele autole sarniire?

90nega sõites kusagil 2700rpm-2800pmi aga linnas üldiselt tõristad ikka 2käiguga. Ma olen isegi säästusõitu 3nda sisse saanud ja 2000rpmi.
Küttekulu on 8-10maanteel oleneb kas sõidab isa või mina mul veidi raskem jalg:P
Linn on ca isa sõiduga 11,5-12 minu käes 13-14.
Vahest naudin ikka R5 hääli ja kickdowni.

Miks oktoobris plaanin osta? Veidi raha koguda tahaks ühte 100 või 200 just C3 kerega. Põhjus lihtsalt mulle need kandilised audid on ülisümpaatsed, lisaks nad on väga mugavad ja mõnusad.:):cool:

Välimuse kohta kaugelt pestuna on väga kena lähedalt ei kannata kahjuks eriti kriitikat, kriipse ja kraapse on jube palju. Kapoti alt leidsime terve kuhja männiokkaid tundus nagu oleks aastaid metsa all seisnud. Kusagilt on ilge litaka saanud kõrvaistujapoolne küljekarp.

mürka10
huviline

Registreerunud 07.02.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 2,3E 1989, Audi A4 Avant B5 1,9 tdi 1999

postitati 31.07.11 14:20 Tsiteeri

Pildi pealt näeb see isend tõesti väga kena välja. Automaatkastiga on siis sul isegi hästi, olen sõitnud 3-käigulise automaatkastiga golf 1-ga, millel oli 100 km/h 4000 pööret:D Akende koha pealt on nii, et läbi foorumi ei oska sulle keegi vea põhjust öelda. Seal võib olla relee, juhtmestiku, lülitite või veel millegi muu viga. Ja heitgaaside koha pealt ülevaatusel: minu sigaril eelmine aasta oli co normiks millegipärast 3,5 % ning mõõdeti ainult tühikäigul. Ei osanud midagi arvata ja küsida kah ei tahnud/julenud sest muidu ei olekski napilt piiridesse mahtunud.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Westcoast
huviline

Registreerunud 05.07.11
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 C6 Allroad 4,2 V8

postitati 31.07.11 15:24 Tsiteeri

Kirispunane on alati krdi kena millegipärast.
Ometi punased autod ei istu aga kui kirsipunane siis sõidaks hea meelega:P
Hoia teda.

heiko
huviline

Registreerunud 08.04.11
Kasutaja on eemal

postitati 31.07.11 22:33 Tsiteeri

Ma jumaldan ise seda autot väga.Olen pikkaaega keelitanud isa,et müügu see mulle ära aga ta ei ole nõus seega pean ise mõne c3 otsima kusagilt aga kindlasti hoian teid ka selle autoga kursis.

antsu
klubiliige

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 01.08.11 04:01 Tsiteeri

Kena vakner.

See 3ne automaat R5 otsas on päris normaalne. Olen ise omanud ühte isendit pea 1,5 aastat ja kulud olid samasse auku. Elektriakna probleemiks võib olla lihtsalt surnud mootor. Täiesti tavaline selle ajastu C3-del. See mootor tahab sul tiba timmimist ja käib nagu kellavärk. Kas sisu on vana tüübi oma või uuem? Uksed on uuema tüübi omad (nö libelink).

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 01.08.11 06:51 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: antsu
Kas sisu on vana tüübi oma või uuem? Uksed on uuema tüübi omad (nö libelink).

Need tulidki ju vist käsikäes juba '88?

Heiko, vaata palun selle teema 4. punkt üle.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
heiko
huviline

Registreerunud 08.04.11
Kasutaja on eemal

postitati 01.08.11 09:38 Tsiteeri

Aitäh veale viitamast. Teinekord kiiruga kirjutan unustan teksti üle kontrollida.

antsu
klubiliige

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 01.08.11 10:30 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Black
Need tulidki ju vist käsikäes juba '88?

Ei päris mitte. On olemas versioone kus sisu on vanema tüübi oma aga uksed on uuema omad. 4ne kast peaks olema ka seljuhul libelingil. 3ne viitab ülemineku versioonile (pead ei anna aga minuarust on libelingil 4ne kast ju kasutuses?).

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 01.08.11 10:35 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: heiko
Aitäh veale viitamast.Teinekord kiiruga kirjutan unustan teksti üle kontrollida.

Mis mu viitamisest tolku, kui täpselt samamoodi edasi lased? Loe see punkt seal nüüd uuesti mõttega läbi. Viga on põhimõtteline, mitte mingi tähelepanematusest tingitud näpukas.

PS. Solvuda ei maksa, võiksin ju hetkel ka lihtsalt külmalt ja anonüümselt märkuse kirja visata, aga kuna muus osas on tekst ju enamvähem hea, siis parema meelega seda hetkel ei teeks.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
heiko
huviline

Registreerunud 08.04.11
Kasutaja on eemal

postitati 01.08.11 14:10 Tsiteeri

Sul oli täiesti õigus. Viga oligi põhimõtteline kuna ma lasin peale puntki kohe edasi. Nüüd uuesti magamast tulles ja lugedes sain asjale pihta. Kindlasti ma ei solvu, enda lollus. :cool:

heiko
huviline

Registreerunud 08.04.11
Kasutaja on eemal

postitati 28.09.11 08:35 Tsiteeri

Tere taas klubilised! Küsimus siis selline, et kas kellegil on varuosana müüa sellist juppi nagu elektriakende juhtmoodul. Mõtlen siis seda jublakat millel on need 4nuppu juhipool kust aknaid üles alla liigutad. Isa audil see läbi.

heiko
huviline

Registreerunud 08.04.11
Kasutaja on eemal

postitati 17.02.12 05:40 Tsiteeri

Auto kohta siis kurb uudis läks tal blokikaane tihend. Kas isa teda remondib ei oska öelda võibolla läheb müüki. Eks aeg näitab.

heiko
huviline

Registreerunud 08.04.11
Kasutaja on eemal

postitati 06.10.14 14:33 Tsiteeri

Tere taas. Viimasest postist on möödas oi oi kui kaua, audi on endiselt veel alles ning ühestükis. Isa siis ehitas ja remontis teda miskine hetk sai tal villand ja pidi auto viima metalli pressi alla. 3a hoovipeal seismist ilma üv ja pideva sõiduta jätab oma jälje. Vahele jõudsin mina taas ning ütlesin, et ärgu viigu andku mulle, olen üritanud seda autot tema käest ära osta x10 ei müünud seni.

Mis siis vahepeal tehtud? Ta üritas jubedamaid kohti ise värvida...:mad: Vale värv esiteks, teiseks see näeb jube välja.
Pidurite ring sai üle käidud uute klotsidega. Armatuuris vilguvad igasugu tuled. Kässar ei tööta üldse, kinni kiilunud.
Uued poolteljed+rooliotsad.
Ennem töötas, enam ei tööta puterdamine oli meeletu. Küünlad märjaks lähevad auto ise käima ei lähe enam.
Midagi olevat ta sissepritses ümber teinud :( Ma isegi ei oleta mida ta seal teha võis.
Elektriaknad ei tööta.
Peeglid vist samuti ei funksi.
Sumpsist viimane käivitus loopis päris usinalt tahma. (See käivitus oli ammu)
Kokkuvõtvalt auto on korralikult piiks keeratud ja oleks ma tol hetkel teadnud kui ma selle talle ostsin siis poleks ma seda autot talle välja otsinud. Positiivsus on edasi viiv jõud nii räägib rahvas, ma olen alati seda autot tahtnud endale ning nüüd ma ta siis sain sellises seisus..... Tööl käin, raha teenin palju tuttavaid mehaanikuid on ka... EHK saab veel sellest laibast auto. Lootus pidavat viimasena surema.

Heix

heiko
huviline

Registreerunud 08.04.11
Kasutaja on eemal

postitati 09.10.14 18:24 Tsiteeri

Nii sai siis maal käidud ning uuritud ja puuritud autot. Üldmulje mitte väga viis enam 3+ pigem, tagatule klaasidel praod, kriipse kraapse on omajagu auto peal. Esiklaasi on uut tarvis hind miskine ca 100euri+ vahetus ca 30, lootus on see kroom liist sealt tervena kätte saada, sest see ise maksab ca 60 euri juba. Eelviimane pütt on samuti omadega otsas seda on tarvis uut ca 70euri vast.
tagumine kässar on samuti omadega peal ilmselt seal läheb tarvis juba supporteid uusi, sest nagu ma lugesin siis lihtsam on vahetada supportid välja kui jännata miskisuguse remondikomplektiga.

Sisu on enam vähem korras. Kllima loomulikult on kinni roostetanud rihma peal pole seda nagunii enam tööle ilmselt ei saa.
Rehvid,veljed on enam vähem muidugi on tarvis sillastendi
Kapotiall oleks tarvis rihmad vahetada +õli,tosool
kindlustus ning Ark+ ülevaatus ark 60euri ülevaatus 35euri.

Ma loodan,et üllatusi ei tule mul co testiga kuna auto pöörded kõikusid viimati kui ta käis ja väidetavalt ei tähenda see head selle auto puhul.
Kuna tartu inimene olen võite soovitada mõnda spetsialisti kes tunneb neid KE Jetronic III süsteeme. Tallinnas oleks ilmselt speedesteri Hannes selleks.

üldkokkuvõttes läheb selle auto turgutamine omajagu maksma aga ma tean,et see auto on seda väärt.

Võite julgelt arvamust avaldada ning omapoolseid parandusi teha kust võib miskit odavamalt saada.
Juhiakna peaks vist samuti tegema toimivaks hetkel on kõik 4 akent rivist väljas.

heiko
huviline

Registreerunud 08.04.11
Kasutaja on eemal

postitati 20.10.14 19:14 Tsiteeri

Vahepeal vaevasid siis autot mitte käivitumine tänu mõnele targale inimesele. See sai enam vähem ära likvideeritud nii palju, et auto läks lõpuks käima kõik pütid taha ei tulnud aga omal jõul jäi käima. Ilge sinine pilv oli taga nagu vana vene traktor käiks keset hoovi.

Järgmine probleem on,et klapikambrikaane vahelt viskas rämedas koguses õli välja. Alust on kahtlustada karteri tuulutust.
Ma üritan paar päeva närve puhata ja siis edasi mõelda, sest kui üks asi saab kaelast ära tuleb teine asi juurde.
Vahepeal tekkis juba kahtlus kas on üldse mõtet seda autot enam turgutada elule? Kui keegi oskab tartus soovitada kedagi kes jagab vanadest audi 100 mootoritest siis andke palun teada. Mootori tüüp on siis NF
Ilmselt tuleb auto treila peale tõmmata ning Tartu tirida.

Heiko

ahti221
huviline

Registreerunud 31.05.05
Kasutaja on eemal

Auto: 2 korda Audi 200 Quattro 20V

postitati 20.10.14 19:46 Tsiteeri

Enne kui sa mingeid uusi akende mootoreid ostma hakkad vota juhiuks lahti ja vaata see juhtmekimp ule, mis ukse sisse laheb, suure toenaosesega on seal enamus juhtmeid lihtsalt ara murdunud ja voolud ei liigu niii nagu peaks. Ja kui endal garaaz olemas ja kasi maarida ei pelga siis see mootori remont ei ole kull mingi eriline ettevotmine.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
heiko
huviline

Registreerunud 08.04.11
Kasutaja on eemal

postitati 20.10.14 20:47 Tsiteeri

Garaazi puudumine ongi see põhiline probleem.

heiko
huviline

Registreerunud 08.04.11
Kasutaja on eemal

postitati 22.04.15 12:31 Tsiteeri

Tervitus taas. Vahepeal palju aega mööda läinud ning audi on endiselt veel alles. Miskine hetk mul sai küllalt vanamehe jamast ning seisma ta sinna maale minust edasi jäi. Teadmata ajahetkel oli läinud maale minu suurem vend treilaga ning ta sealt tartu tassinud. Algselt viis ühte kohta sealt tõsteti käed üles öeldi meie ei oska seda autot remontida. Võtsin siis passati taha ta ning tassisin teise tartu otsa, seal olid juba vähe pädevamad tegelased ning auto pandi uuesti käima. Vahetati ära 5x pihustid, uued küünlad, uus tihend kambrikaanele mis jäi pidama alles 3mandal korral, tutikas aku. Nüüd sai vennal mott otsa tal üks buss ootab ehitamist (1983 GMC). Vahepeal sain ka ise tööd vahetatud vähe parema vastu ning nüüd üritan edasi pusida teda. Muidugi kuna vanamees värvis teda mingi spreiga siis parajalt laiguline ta on. tarvis on ka uusi tagatulesid jpm. Kuna ta hobiautoks on siis aega tema tegemisega on.

heiko
huviline

Registreerunud 08.04.11
Kasutaja on eemal

postitati 06.09.16 17:36 Tsiteeri

Peale aastat kestnud vaidlusi, arutelusi ja endiselt auto seismist võtsin teema päevakorda. Kuna vahepeal oli tegijaid rohkem kui 3 aga asi jäi ikka soiku. Sain ükspäev terve selle rahva ühise laua taha ja läks pikemateks läbirääkimisteks autost. Vend oli matnud mootoriremonti st pea remonti, isa ostis omaajal tema on paberite järgi omanik pluss veel ülejäänud rahvas. Ühesõnaga lõpuks sain ta siis ametlikult endale, vennale maksan remondi raha isale samuti ning veel vastutasuks pidin andma garantii, et auto saab lõpuks sõitma ametlikult teele. Tähtajaks sai 2017 veebruar.

Nimistu mis tahab siis saada tegemist. Aastaid mis auto on peaaegu seisnud on nüüdseks kogunenud peaaegu 7

1 .Külmkäivitus toru mootorisse minev ots oli ära mädanenud
2. Õlipanni kõrval olev andur... (õlirõhu reguleerimise andur)
3. Generaatoriharjad (tellitud)
4. Generaatoriharjade juures olev kommutaator(olemas)
5. Pritsepea ühendused ehk voolikud (ühte on paigatud hetkel süsteem töötab veel)
6. Mootoriõli ja õlifilter( ilmselt tahaks 2x vahetamist ennemuistsel ajal pani isa sinna mineraalõli)
7. Jahutusvedelik
8. Roolivõimurihm(tellitud)
9. Piduriklotsid
10. Piduritorud
11. Kapotiamordid(tellitud)
12. Esimesed amordid
13. Uus esiklaas
14. Keskmine summuti pütt
15. Mootori häälestamine.. töötab aga põõrded kõiguvad ca 900-1300 piiril käivitub kenasti.

Mõned küsimused targematele?
Pidurivedeliku anuma tagant lekib üks tihend pilti pole kahjuks panna. Kas seda on võimalik eraldi kusagilt tellida või tuleb miskit ise leiutada sinna.
Õlipanni kõrval olev andur (õlirõhu reguleerimine) vabandan kui kirjutan valesti selle asja nime. Kui see andur sai lahti keeratud tuli sealt seest sellist emulsiooni taolist asja mitte palju... ja lõhnas tugevalt bensiini järele. Kas on seda võimalik kuidagi puhastada? Või kuidas sinna sissepoole ligi pääseb.
Mootori enda õli oli korras st polnud emulsiooni.

Tänud kes vastavad ja aitavad mind edasi :)

R4 võib olla R5 peab olema :)
100
Aeg maha

Registreerunud 12.04.10
Kasutaja on eemal

Auto: 100

postitati 06.09.16 18:08 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: heiko
15. Mootori häälestamine.. töötab aga põõrded kõiguvad ca 900-1300 piiril käivitub kenasti.

See võib viidata kõige keerulisemale probleemile ja sellega ei pruugi ise hakkama saada.

heiko
huviline

Registreerunud 08.04.11
Kasutaja on eemal

postitati 07.09.16 03:47 Tsiteeri

Ei Ei kindlasti ma ise seda ei näpi, selle jaoks on olemas Hannes.

R4 võib olla R5 peab olema :)
 Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 41.8% - SQL: 58.2%]