Lehekülgi: 1 2 |
hamlet
huviline
Registreerunud 29.03.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.06.11 10:02
|
|
|
Teiste automarkide hoolduse/remondi/müügiga seotud mured ja kogemused.
Tere
Mõtlesin teha sellise teema sest paljudel on kodus mingi muu marki auto OOOO lisaks.Et saaks vajadusel siitkaudu kontakti otsida ühes või teises
asjus.Pealkirja võib paremaks muuta kui kellegil on pakkuda...
Ennast (naist tegelt) huvitab keegi kes tegeleb Tartus Nissanitega.Naisel soov osta Qasqai(võimisiganessellenimion :-D)
Äkki juhtub siis olema keegi...häda pärast sobib ka Tallinna inimene.
Edit by kps: Kuna antud teema on olnud pikalt varjusurmas oma algse eesmärgina, siis moonutasin pisut algset pealkirja ja liidame
siia teemasse arutelud teiste markide kohta. Esimene teema ka liidetud, mis oleks tegelikult puhtalt kustutamisele läinud.
|
|
|
margus
huviline
Registreerunud 15.12.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.06.11 10:32
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: hamlet
Tere
Mõtlesin teha sellise teema sest paljudel on kodus mingi muu marki auto OOOO lisaks.Et saaks vajadusel siitkaudu kontakti otsida ühes või teises
asjus.Pealkirja võib paremaks muuta kui kellegil on pakkuda...
Ennast (naist tegelt) huvitab keegi kes tegeleb Tartus Nissanitega.Naisel soov osta Qasqai(võimisiganessellenimion :-D)
Äkki juhtub siis olema keegi...häda pärast sobib ka Tallinna inimene. |
Vabandust, kuid ma ei saa mitte vaiki olla - kasdkljasdhasi on ju lausa võpatus!
Siiski olen ise seotud VW-ga ja tegelen uute sõidukitega igapäevaselt.
|
|
|
|
jokerAudi
huviline
Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal
Auto: Superb 2018
|
postitati 28.06.11 06:23
|
|
|
Sugulasel on Qashqai (vist nii kirjutatakse). Mingi väikese bensiinimootoriga (kas võis olla 1.6, pole päris kindel). Aga auto on aus. Ruumikas, lumes
üsna hea läbivusega (kõrge), väga töökindel ja üsna ökonoomne. Salongi materjalid võiks paremad olla iseenesest, aga midagi väga vinguda ka pole.
Disain on maitseasi, kas meeldib või ei meeldi. Mina olen pigem nende hulgas, kellele meeldib.
Aga endale siiski pigem ei ostaks.
EDIT: Pikemat aega on peres olnud ka üks Mitsubishi Space Wagon 2.0TD 60kw 1998a. Kui õigesti mäletan, siis on see auto olnud meie pereringis ca 3a.
Väga vähe on temaga sõidetud, kuna ta lihtsalt ei püsi ühes tükis. Võibolla on konkreetse isendi viga, aga see auto on ikka väga õnnetu, koguaeg on
tal midagi viga. Küll elektroonikahädad, küll lekib radikas, küll muud jamad...aga suurim vaenlane on rooste. Miks alles on? Ei teagi täpselt..küllap
selleks vist, et kui on midagi suuremat vedada, siis hädapärast saab sõidud tehtud. Ja maha müüa on teda ka k*radi raske Mitte, et ei raatsiks, vaid kuna keegi ei taha teda
|
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: 5x4x4
|
postitati 28.06.11 13:32
|
|
|
Kui jätta see teema alles, siis ootaks siia ainult selliseid sõnavõtjaid, kes on pikemalt kui 1 aasta sõitnud ja hooldanud mingi kindla margiga ja ka
seda, mis aastast asi pärit, mis aastatel sellega üldse liiguti ja ka umbkaudne kulu selle asja hooldamise või mõndade konkreetsemate suuremate tööde
maksumustest.
Kui see asi siin muutub selliseks, et mina sõitsin sellise ja sellise isendiga, siis selleks on olemas oma profiilis selline väli nagu "Elulugu" -
selle all on silmas peetud neid isendeid, millega olete ringi liikunud, mitte ärge kirjutage sinna oma enda elulookirjeldust.
Kui keegi läbustab siia stiilis "sõitsin korra sugulase Mazdaga ja oman nüüd jubedat ülevaadet selle hooldustest ja muust" siis lähevad need
postitused kustutamisele kui ei tooda välja ühtegi konkreetset või kasulikku fakti!
Hea auto on palju autosid...
|
|
|
|
hamlet
huviline
Registreerunud 29.03.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.06.11 06:22
|
|
|
Mõte oli selles et klubilised kes töötavad teiste markide juures (diagnostivad,remondivad..müüvad jne) ühesõnaga tunnevad nende masinate hingeelu
läbinisti võiks endast märku anda-see oleks kindlasti vajalik info meile paljudele.
Auto mark,kus töötan,vast ka amet kui soovin avaldada...muu mula võiks kustutada k.a. see minu tekst siin.
"See veel puudus et Audiklubis hakatakse arutame milline Talbot kellegil veel garaazis on. :-D"
Ehk õnnestub seekord...
|
|
|
Cresado
huviline
Registreerunud 15.06.14
Kasutaja on eemal
Auto: A4 B5 Avant 1.9TDI 81kw 1998
|
postitati 13.11.15 09:29
|
|
|
Vesi toas ja elekter jubib
Tere!
Ühe ropsuga vabandan ette ära, et jutt tuleb veidi teisest automargist, kuid vag-grupi sõiduk siiski. Nimelt sai soetatud koda Superb 2007
olemasolevale a6 ja a4 lisaks. Küsimus järgmine: suure tõenäosusega on juhi jalgade all asuv juhtmesari/komfortaju saanud niiskust, sest laelamp,
kindalaeka lamp ja pagassi lamp ei tööta, samuti ei tööta juhpoolsed esimesed kõlarid. Samas tagumine laevalgustus on ok, kesklukk, elektriaknad,
elektripeeglid jne on ok. Pirnid korrras ja kaitsmed ka.
Tean et sama probleemi käes vaevlevad ka b5/5.5 passatid ja a6c5/a8. Ei ole siiani leidnud ühtegi töökoda, kes mind jutule võtaks ja ise näppimiseks
ei ole pädevust. Oskate ehk mõnda head töökoda soovitada või tahab mõni klubiline nõu ja jõuga abiks olla elektritöödel?
Tähh!
----
Edit: unustasin mainida et käega katsumisel reaalset vett ega niiskust ei tunne, aga kõik sümptomid lihtsalt viitavad oksüdeerumisele/veelahjustusele.
|
|
|
rocket
huviline
Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: 40 TFSI
|
postitati 13.11.15 09:54
|
|
|
Siis tuleb korraks põrand üles tõmmata ja järgi kaeda. Kõlaritel pole ajuga mingit pistmist.
Pealkiri on, et vesi toas, aga niiskust pole tunda
|
|
|
|
Cresado
huviline
Registreerunud 15.06.14
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.11.15 10:04
|
|
|
No pealkiri ongi minu spekulatsioon oleks vist pidanud panema, et
"võimalik niiskusekahjustus"
Igatahes, endal mul piisavalt nutti pole, et põrandat üles kista. Esinduse raha samas ka ei tahaks väga maksta, aga siiani enamik töökodasid sellise
murega pole jutule võtnud. Pean edasi helistama ja uurima.
|
|
|
rocket
huviline
Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.11.15 10:36
|
|
|
Võid helistada kui abi kuskilt ei leia!
|
|
|
|
Cresado
huviline
Registreerunud 15.06.14
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.11.15 11:01
|
|
|
Nii, tähendab, peslkiri ei ole enam spekulatsioon kahjuks! Sain oma tarkuse abiga nii palju liiste lahti krutitud, et saaks nãpud vaiba alla. Juhi
poolt tundus kuiv, kõrvalistuja pool lirtsus. Seega vesi ikka reaalselt toas.
Rocket, kui miskit kuskilt ei leia, siis helistan umbes tunnikese pärast, kui lõunale päãsen
|
|
|
Taavi.M(Audi&VW)
huviline
Registreerunud 20.05.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 200 treser megasquirt2 quattro, Passat 1.9tdi b5.5 4motion
|
postitati 17.11.15 14:58
|
|
|
Passat b5.5 4motion ABS pumba jamad, küsimused.
Tere!
Passat 2002 1.9tdi 96kw 4motion Abs/ESP ei tunnista vasakut esimest abs andurit.
Vahetasin anduri ära ja ikka, andurile vool tuleb peale kuid teist juhetpidi mingit ühendust ei ole.
(juhtmed on terved)
Eeldan, et ajus on miskit mäda. Halenaljakas on see, et pump on juba kellegi poolt vahetatud sest peal on valgelt kirjutatud audi a4 2002- 2.0 bens.
koodidega:
0265 225 048 Bosch kood ilmselt
8E0 614 517 VW kood ilmselt
182/21/3/150 I
Milliste koodidega pumbad sobivad antud koodidega pumbale asenduseks ja kas esiveolise pump sobib ka?
Kas on kedagi tartumail kes teeks norm. hinnaga aju remondi või ütleks, et on kindlalt aju viga.
NB! rooli asendi anduri viga näitab ka arvuti kuid see ilmelt abs ei mõjuta va. esp.
|
|
|
stonestick
huviline
Registreerunud 08.07.15
Kasutaja on eemal
Auto: S3 8P
|
postitati 17.11.15 15:34
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Taavi.M(Audi&VW)
NB! rooli asendi anduri viga näitab ka arvuti kuid see ilmelt abs ei mõjuta va. esp. |
Vägagi mõjutab! Läbikäidud tee - ostsin oma Audi ABS ja ESP tulukestega armatuuris, enne ABS ja ESP tööle ei hakanud, kui roolinurga andur korda sai
(minu puhul siis lammutusest uus andur, aga teatud juhtudel piisab ka kalibreerimisest). Alusta pigem sellest.
|
|
|
Taavi.M(Audi&VW)
huviline
Registreerunud 20.05.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.11.15 16:28
|
|
|
Veakoodiks on 18036 can, message missing from steering angle sensor- permanent.
Kahtlustan kas viga üldse on anduris. Kuna mul on comfort plokk koos juhtmetega suht kehvas seisus siis see võib ka selle põhjus olla kuna can bus on
sellega seotud?
|
|
|
jokerAudi
huviline
Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal
Auto: Superb 2018
|
postitati 21.11.15 14:30
|
|
|
Kuna teema point oli selgitada, et kui on keegi, kes töötab teise margiga seotud alal, siis võiks kontakte panna, teen omapoolse panuse.
Kui on küsimusi Hondade ning Citroenide kohta, võib alati julgelt minu poole pöörduda. Hondade puhul saan abistada ka müügi kohalt (kui kellelgi tekib
soovi lisaks Audile nt Honda osta). Citroeni puhul vaid tehniliste küsimustega.
Töötan Jõhvi Honda esinduses automüüjana, varem tegelesin varuosadega, suhtlen teenindusega igapäevaselt, seega üsna selge pilt ees Hondade
muredest-headest külgedest. Citroene teenindame-hooldame samuti, niiet abi võib küsida ka nende kohalt.
Kontaktid U2U või markko@agdeck-auto.ee
Telefonile pole mõtet helistada, kuna ma ei pruugi olla kättesaadav igal ajal.
Kui oskan, abistan ikka!
|
|
|
Taavi.M(Audi&VW)
huviline
Registreerunud 20.05.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 22.11.15 19:44
|
|
|
Ei saagi päris täpselt aru miks mu teema siia tõsteti, audi ja vw tehnika pool on ju 1:1 aga hea küll siis. Sain esinduse kaudu teada, et mul on üldse
vale pump peal. Sebisin õige pumba kuid ei ole jõudnud veel ära kodeerida ja uue anduri saan ka homme. Comfort ploki vahetasin ka kuid nüüd ei tule
tagaluuk lahti ja kesklukk ei tööta puldist, vähemalt salongivalgustus on nüüd korras aga can communication viga näitab ikka kliima, spidoplokil ja
kuskil veel.
|
|
|
miilits22
huviline
Registreerunud 17.12.10
Kasutaja on eemal
Auto: g4,b5.5,e91xd,b7/4motion,e61, c6allroad, b8 bitdi 4mo, c6q, A8d3q 261kw
|
postitati 01.01.16 18:48
|
|
|
Käigukasti õli vahetus passat 4motion
Tere, uuriks ka maad, kas peaks juba jooksma Hõbenoolde või tasuks siiski
kuskil atm õli lasta vahetada?. Masinaks 03a passat 4motion(peaks ju täitsa Q olema see aastakäigu b5.5) tiptronic kastiga 01V300049LX, 5-käiguline
keskdiferentsiaaliga. Kuna liigun sellega vähe ja harva, siis ei julge väita, et selline vahetus enne normaalne/ mitte normaalne oli.
Kui hakkan sõitma, siis parkimiskohalt tagurdades asi sujuv, ning kui nüüd D peale panna, siis nagu liiguks kang raskemalt ja nagu tunneks õrnalt
jõnksu hetkel, kui justkui käigu sisse saab. Sõiduajal mingeid anomaaliaid ei ole, vahetab rahulikult ning manuaalne lülitus töötab kenasti.
Võimalik, et lihtsalt omal vale tunne, kuna teine igapäevane masin on dsg peal. Masinal 75tuh peal uus käigukast esindusest ja rohkem pole
kastikallal selle ajajooksul midagi tehtud, ls 242tuh.
|
|
|
DFR
huviline
Registreerunud 15.02.13
Kasutaja on eemal
Auto: Audi a6 c6
|
postitati 02.01.16 17:01
|
|
|
Käigukasti õli vahetus passat 4motion
Ega õlivahetus paha ei teeks kasvõi ennetada probleeme enne kui tulevadki.
|
|
|
ahto112
huviline
Registreerunud 05.07.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.01.16 10:22
|
|
|
vw passat b6 süüteluku veakood
Tere, kas keegi oskaks ütelda,milles täpsemalt võiks viga olla. Probleem süütelukus KESSY ehk see võtmeta, mis vahest laseb süüte sisse, vahest mitte
ning vahest käivitab ning siis mitte aga üldjuhul lõpuks olen käima saanud. Niinimetatud tüüpviga aga mul esmakogemus sellega. Diagnosti tegin
Delphiga, sest vag tol hetkel viga ei leidnud mul.
Lihtsalt vw foorumis ei vasta keegi antud küsimustele väga
Saan ise aru, et mingi rooliluku viga, kus ei anna ühendust mingi kontakt vms.
Homme läheb lihtsasse remonti maal ning tahaks infot ennem nats teada
Abi eest tänades!
Immobiliser (Immobiliser - Diagnose)
DTC Description
02824 - Lock function electronic steering column lock
- Above upper regulation limit threshold
- Intermittent
02818 - Electronic steering lock, release from electronic ignition switch
- Short circuit to ground or open circuit
- Intermittent
Fault codes
|
|
|
MartinKr
huviline
Registreerunud 06.04.14
Kasutaja on eemal
|
|
rocket
huviline
Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.07.16 06:12
|
|
|
Kui ei meeldi, siis katkud maha ja sõidad rahulikumalt edasi.
|
|
|
|
MartinKr
huviline
Registreerunud 06.04.14
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.07.16 07:22
|
|
|
Seda kindlasti, aga profülaktilises mõttes tahaks teada, kas see on olnud võimeline mootorit kahjustama.
|
|
|
stihl
huviline
Registreerunud 14.09.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Coupe B3, Jaguar XJ6 Series II
|
postitati 13.07.16 07:39
|
|
|
Vanasti oli ju kõikidel autodel gaasipedaal segusiibriga jäigalt ühendatud. (trossi kaudu)
Ja ei juhtunud sellepärast ühegi mootoriga midagi, vaevalt sellegagi.
Pigem on tegu mingi hookuspookus - lollilkäestrahaära vidinaga, mis reaalset effekti ei annagi.
A`la magnet kütusetoru ümber, et siis võtab vähem kütet jne.
Mina viskaks ta vahelt minema; vaevalt ta kvaliteet nii hea on, kui originaalosadel ja kui kuskil metsavahel gaasipedaal enam üldse ei reageeri, on
märksa hullem case.
|
|
|
|
rocket
huviline
Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal
|
|
MartinKr
huviline
Registreerunud 06.04.14
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.07.16 08:56
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: stihl
Pigem on tegu mingi hookuspookus - lollilkäestrahaära vidinaga, mis reaalset effekti ei annagi.
A`la magnet kütusetoru ümber, et siis võtab vähem kütet jne.
Mina viskaks ta vahelt minema; vaevalt ta kvaliteet nii hea on, kui originaalosadel ja kui kuskil metsavahel gaasipedaal enam üldse ei reageeri, on
märksa hullem case. |
Nõustun 100%. Lihtsalt huvitav, et tõesti tundus auto krapsakam.
Tänud lingi eest! Eile guugeldades negatiivseid juhtumeid ei leidnud, tõenäoliselt tänu nullilähedasele vene keele oskusele.
|
|
|
mar6
huviline
Registreerunud 01.03.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.07.16 20:04
|
|
|
tuvastada esimene veovõll
Äkki leidub mõni veermikufriik, kes suudaks pildi järgi tuvastada kas tegu võib olla audi pooltelje või poolteljeotsaga.
Välimisel otsanuudil 26 hammast
ABS rõngal 96 hammast
Keegi meistrimees on need bmw 325ix esimesteks veovõllideks kombineerinud ning nüüd oleks vaja välja selgitada millega täpsemalt tegu. Margipõhised
asjad ei tundu olevat.
Internetis ringleb müüt, et mingi audi pooltelgedest annab 325ix-ile nipitada.
Äkki keegi tunneb tuttava asja ära või oskab kindlasti audid välistada..??
Pildilt suurem (väiksem on originaal)
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 |