Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: esi õõtshoova pukside vahetus (Vastuseid: 26 | Vaatamisi: 6299)
Miiz-U
huviline

Registreerunud 25.09.04
Kasutaja on eemal

Auto: audi 80 1,9 87a. 83kw

sad.gif postitati 10.10.04 16:20 Tsiteeri
esi õõtshoova pukside vahetus

mis võib maksta teenenduses, esimeste õõtshoova pukside vahetus???

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
MarkoC
huviline

Registreerunud 01.02.03
Kasutaja on eemal

Auto: 3xx bemuur

postitati 10.10.04 16:36 Tsiteeri

Tsitaat:
Esialgne postitaja Miiz-U
mis võib maksta teenenduses, esimeste õõtshoova pukside vahetus???

kannatad homseni, helistad teenendusse ja saadki teada ja täpselt veel :D

www.puhas.ee soodsaim pesula linnas :)
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Miiz-U
huviline

Registreerunud 25.09.04
Kasutaja on eemal

postitati 10.10.04 16:49 Tsiteeri

aga kus kõige soodsam on??? ma saan aru, et helistades teenendusse saan teada, aga kus on kõige mõtekam?

TT
huviline

Registreerunud 08.06.04
Kasutaja on eemal

postitati 10.10.04 17:29 Tsiteeri

Pukside vahetus Fordi teenenduses B 4-le maksab 350.-

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Miiz-U
huviline

Registreerunud 25.09.04
Kasutaja on eemal

postitati 10.10.04 19:18 Tsiteeri

kas siis b3-ele on hind sama ja kas erinevates teenendustes on väga suur hinna vahe?

john
huviline

Registreerunud 07.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 90 GTO, Audi 90 Treser, Audi 200 Quattro, El Camino 5.7

postitati 10.10.04 19:27 Tsiteeri

kõik oleneb millisesse teenindusse lähed.. mõned võtavad tunni tasuks 250.- mõned puksivahetus ise 250.- ... soovitan soojalt osta puksid kuskilt ära ja mine korralikku teenidtusse... vahetus ei peaks maksma rohkme kui 500.- puksid ise võivad maksta 100.- kuni 150.- jälle oleneb kust ostad ja mis firma omad ostad.... loodan et see on piisavalt umbkaudne hind sulle.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
MarkoC
huviline

Registreerunud 01.02.03
Kasutaja on eemal

Auto: 3xx bemuur

postitati 10.10.04 19:30 Tsiteeri

Tsitaat:
Esialgne postitaja john
kõik oleneb millisesse teenindusse lähed.. mõned võtavad tunni tasuks 250.- mõned puksivahetus ise 250.- ... soovitan soojalt osta puksid kuskilt ära ja mine korralikku teenidtusse... vahetus ei peaks maksma rohkme kui 500.- puksid ise võivad maksta 100.- kuni 150.- jälle oleneb kust ostad ja mis firma omad ostad.... loodan et see on piisavalt umbkaudne hind sulle.

samas kui ostad ise ära ja kasutad "oma" töömeest, kes on asjas pädev, siis mis ?
Ise kasutan her Quattro teenuseid, ei usu, et ta nüüd kehvemini vahetaks selliseid asju kui esindus või teenindus, hind ca 100.-/h kui tal muidugi aega on ...

www.puhas.ee soodsaim pesula linnas :)
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
voit17
huviline

Registreerunud 18.08.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100

postitati 10.10.04 19:43 Tsiteeri

Miks ise ei vaheta? ma alles üleeile panin uued ! pole keeruline ( vähemalt minu autol polnud!)

Driver
postitusõiguseta huviline

Registreerunud 04.01.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi B4 1,9 TDI

postitati 10.10.04 19:46 Tsiteeri

no kui pole vastavid võimalusi ja tööriistu, ega siis see asi nii lihtne olegi:)

alt ära on jah need õõtsad lihtne võtta aga pukside välja surumine? vaevalt et igaühel on sellised võimalused on :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
TT
huviline

Registreerunud 08.06.04
Kasutaja on eemal

postitati 11.10.04 06:42 Tsiteeri

Vähemalt B4-l jäi mul ise vahetamine stoppama ühe poldi pärast, mille lahti keeramiseks oli mingi ime kujuga võtit vaja ( lihtsalt ei pääse poldile ligi )

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
resnick
huviline

Registreerunud 14.03.04
Kasutaja on eemal

Auto: B4 '93

postitati 11.10.04 07:34 Tsiteeri

Tsitaat:
Esialgne postitaja TT
Vähemalt B4-l jäi mul ise vahetamine stoppama ühe poldi pärast, mille lahti keeramiseks oli mingi ime kujuga võtit vaja ( lihtsalt ei pääse poldile ligi )

ma selleks puhuks tegin ise väikse võtmesaba ;) ...natuke ehitamist ja tehtud see saigi... kuid jah... vanad puksid välja ja uued sisse sai lasta töökojas teha...

276
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Traks
huviline

Registreerunud 29.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 b4, ABT

postitati 11.10.04 10:11 Tsiteeri

Tsitaat:
Esialgne postitaja TT

Mis polt see selline oli siis?

Nii kuidas sina autole nii ka auto sulle
resnick
huviline

Registreerunud 14.03.04
Kasutaja on eemal

Auto: B4 '93

postitati 11.10.04 10:29 Tsiteeri

Tsitaat:
Esialgne postitaja Traks
Tsitaat:
Esialgne postitaja TT

Mis polt see selline oli siis?

arvan, et jutt käib neist ühelt poolt õõtsa see olevatest poltidest, millega õõts kinni... selline ava neil, et iga võtmega ligi ei pääse...

276
Driver

Registreerunud 04.01.04
Kasutaja on eemal

postitati 11.10.04 16:37 Tsiteeri

vene aegse CHROM VANADIUMIGA kõvera 17-19 silmus võtmega pääseb minul ligi vabalt

õõtsade kättesaamine polegi niivõrd kuivõrd probleem aga kuda sa need kodus välja surud need puksid?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
taritz
huviline

Registreerunud 07.03.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 2.0 S-Line 2005

postitati 11.10.04 16:44 Tsiteeri

Kui koduses miljöös on olemas normaalse suurusega kruustangid siis pole probleem.

bob
klubiliige

Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: Audi B2CQ

postitati 12.10.04 06:23 Tsiteeri

Kas see metallrõngas, mis on ümber pukside, peab jääma terveks? Või saab selle uue puksiga poest kaasa?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Ull
huviline

Registreerunud 25.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 B2q, B4; Honda Accord Tourer

postitati 12.10.04 07:31 Tsiteeri

Tsitaat:
Esialgne postitaja bob
Kas see metallrõngas, mis on ümber pukside, peab jääma terveks? Või saab selle uue puksiga poest kaasa?

õõtsa puksi välimine osa ongi metall, see siis mis puutub vahetult kokku õõtshoovaga! St, et see on puksiga ühes tükis.

tark ei torma
lukas
huviline

Registreerunud 29.07.04
Kasutaja on eemal

Auto: paar käru

postitati 12.10.04 11:22 Tsiteeri

võite naerda või nutta aga õõtshoovast pukside kättesaamine on kodustes ekstreemtingimustes kõige lihtsam leeklambi ja rauasaega :D
Lihtsalt võtad autol õõtshoova alt ära (sarniiri munaku juurest võtad lahti et pärast silda ei peaks regullima), põletad leeklambiga puksil kummi seest ära, aga väga kuumaks ei ole hea õõtsa lasta, kuna metallile ei mõju see hästi. Siis saed rauasaega puksi välimise metallosa läbi (ettevaatlikult et õõtsa ei kahjusta) ja peksad haamri ja meisliga välja. Rauasael pead aga panema lehe läbi puksi augu ja siis uuesti sae otsa kinni. Loodan et oli arusaadav.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Ull
huviline

Registreerunud 25.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 B2q, B4; Honda Accord Tourer

postitati 12.10.04 11:40 Tsiteeri

Mina vahetasin neid tavaliste kruustangidega :D!

tark ei torma
janar
huviline

Registreerunud 16.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Avant

postitati 12.10.04 12:01 Tsiteeri

Tsitaat:
Esialgne postitaja Ull
Mina vahetasin neid tavaliste kruustangidega :D!

Kuidas kõige lihtsam siis välja suruda vanu pukse ?

A4TQ
klubiliige

Registreerunud 24.07.03
Kasutaja on eemal

Auto: SQ7, 911

postitati 12.10.04 15:42 Tsiteeri

Tsitaat:
Kuidas kõige lihtsam siis välja suruda
vanu pukse ?

lukas selgitas väga arusaadavalt asja ära

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Driver

Registreerunud 04.01.04
Kasutaja on eemal

postitati 12.10.04 16:33 Tsiteeri

tegelikult kõige lihtsm on nii kui sul on olemas presspink :P

surud vanad välja ja uued sisse :D

ise endal tegin nii :D sai treitud vastavas mõõdus jullad millega saab puksi välja ja sisse suruda

kui nägin kuda need puksid seal pressi all välja tulid siis ma ei julge mõtlemagi hakata et ma neid kodusel teel kruustangide vahel vahetaksin

kindlasti saaks hakkama aga...

tooge mulle oma õõtsad ja uued puksid, ma vahetan teil need sümboolse tasu eest ära :)

Miiz-U
huviline

Registreerunud 25.09.04
Kasutaja on eemal

postitati 23.10.04 07:37 Tsiteeri

no jah, nüüd aja puuduse tõttu lasin endal ära vahetada esi silla puksid koos õõtsa puksidega ja tagasilla puksid ja mootori ühe padja ka, silla stend ka, kõik kokku koos töörahadega läks alla 3-e kilo Paides Car Stop-is...tööga olen rahul...kiire ja korralik!
Ma ei tea nüüd kas see siis oli mõistlik hind ka, aga vähemalt on auto korras:D

Driver

Registreerunud 04.01.04
Kasutaja on eemal

postitati 23.10.04 08:38 Tsiteeri

tundub mõistlik hind olema:)

kas jupid tellisid ka sealt?

janar
huviline

Registreerunud 16.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Avant

postitati 23.10.04 09:48 Tsiteeri

Mina Paide Carstopi enam ei usalda igatahes ja käisin sillastendis eile säreveres...ja kõik on ok!

Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 46.6% - SQL: 53.4%]