Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Mis kurjad plaanid mul olid (Vastuseid: 17 | Vaatamisi: 3067)
john
huviline

Registreerunud 07.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 90 GTO, Audi 90 Treser, Audi 200 Quattro, El Camino 5.7

postitati 09.10.04 06:08 Tsiteeri
Mis kurjad plaanid mul olid

Kohe alguses kui ur-i sain tahtsin kohe käpad peale panna ja laialai lammutada...
See oli siis algne plaan. Nagu need kaks projekti --> 1* http://home.no.net/glesne/Sider_no/Mailingliste/klinkenberg_lars_erik.htm
2* http://home.no.net/glesne/Sider_no/Mailingliste/tgulbrandsen.htm

Mõlemad on väga ilusad ja vaatan et erilisi komplikatsioone ei ole... aga mul tuli mõistus koju ma ur - saab kunagi korda ka :D:D aga mõnusat vesistamist sest siiani kahetsen ja ei kahetse, et lammuatan ei lammuta :D

http://home.no.net/glesne/images/Mailliste/tg90-02a.jpg
http://home.no.net/glesne/images/Mailliste/tg90-04a.jpg
http://home.no.net/glesne/images/Mailliste/tg90-13a.jpg
http://home.no.net/glesne/images/Mailliste/tg90-11a.jpg

Aga kõik me tahame olla erilised ja midagi uut välja mõelda ;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Big
huviline

Registreerunud 26.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi, Ford, Vaz

postitati 09.10.04 15:20 Tsiteeri

Oh jah, mul ca sama lugu olnud.
2 aastat tagasi ostsin endale nimelt ford taunuse(ülikorralik). Autol oli vist 2 roostetäppi aga muidu laitmatult korras. Üks päev siis mõtlesin, et teen tast projekti, et nagu kere korralikult ära, ilus värv ja 2.9 scorpa mootor...järgmine päev kiskusingi lahti ja võtsin liivapaberid ja ...tete isegi mis edasi sai. Järgmine päev mõtlesin, et millega ma nüüd sõidan :cool: ....auto on nüüdseks 2 aastat seisnud ning kere on hämmastavalt hästi vastu pidanud, nüüd lükkan garaazi ja üritan talvega temast korraliku auto teha :D

Audi 100 c3 2.2 } Audi 100Q c3 2.1T } Audi 100 c4 2.8 aut. } Audi 80 b4 1.9TD } Audi 100 c4 2.8Q } Audi 100 c3 2.3 } Audi A4 b5 1.8 } Audi 100 c3 2.0 aut. } Audi A6 C5 1.8T aut. } Audi 100 c3 Avant 2.1 } typ81 Q } Audi 80 b2 TD } Audi 80 Competition Q } Audi 80 typ85 Coupe } Audi 90 typ85 2.0r5 } Audi Coupe b4 } Audi 90 quattro } Audi V8 } Audi A4 b6 1.9TDI } Audi 80 b3 2.0r4 101kw } Audi 100 C4 2.5tdi ...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
A 90
huviline

Registreerunud 20.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: 90 Type 85 Quattro, Sinine Peugeot

postitati 10.10.04 08:03 Tsiteeri

kas keegi teab, kust selliseid laiendedi saada ?
kas üldse neid on võimalik kusagilt osta või on puhas käsitöö ?

Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 10.10.04 09:23 Tsiteeri

Öäk, nii sobimatut kere-veljed komplekti, nagu seal ülalpool olevatel piltidel, pole ammu näinud.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
audi5000
huviline

Registreerunud 04.07.04
Kasutaja on eemal

Auto: ammustel aegadel oli

cool.gif postitati 13.10.04 19:49 Tsiteeri

veljed ja kere nagu uus cadillac moes see

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Reix
huviline

Registreerunud 19.07.03
Kasutaja on eemal

Auto: riisikas ja hamburger

postitati 13.10.04 21:00 Tsiteeri

Tsitaat:
Esialgne postitaja Black
Öäk, nii sobimatut kere-veljed komplekti, nagu seal ülalpool olevatel piltidel, pole ammu näinud.

mõttetu post ju - ühele ema, teisele tütar.
siinkohal vabandan juba ette enda veel mõttetuma posti pärast, aga ei saand mitte vaiki olla.

kes audis naerab, naerab paremini - http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=2342
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 14.10.04 08:39 Tsiteeri

Tsitaat:
Esialgne postitaja Reix
mõttetu post ju - ühele ema, teisele tütar.
siinkohal vabandan juba ette enda veel mõttetuma posti pärast, aga ei saand mitte vaiki olla.
Et siis ainult takkakiitvad postid stiilis "Cool, respect!" on aktsepteeritavad ja kriitika on kurjast? Kui oma arvamust välja öelda ei tohi, siis milleks üldse foorum? Ma võin ju seda mõtet vaikselt oma väikeste ajupoolkerade vahel veeretada, aga kirja panemata ei saa sa ju kunagi teada, et mitte igaüks ei arva, et 20" velg madalakslastud väikeauto all erikrdi¨eff on.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Absolut
huviline

Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: Corvette C5 `01

postitati 14.10.04 09:44 Tsiteeri

aga minu arust vägagi sobiv kooslus, see auto ja need veljed...samas mida mina ka tean

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Ren
huviline

Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: S4 B5

postitati 14.10.04 10:27 Tsiteeri

Ega minagi rohkem tea kui absolut, aga arvan et valmiskujul võib päris omanäoline olla.

The replacement for displacement
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
Raidz
huviline

Registreerunud 01.06.03
Kasutaja on eemal

Auto: audi

postitati 14.10.04 14:04 Tsiteeri

Hmm... huvitav aga mulle just meeldivad need orig. audi veljed seal all:P

Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 14.10.04 14:17 Tsiteeri

Jah, väga ilusad veljed ja sobiks minu auto alla nagu valatult, aga selle kandilise 80 alla nad oma ajastu poolest IMO ei sobi. Sama efekt, nagu panna E-Type'i alla kodarvelgede asemele 18" Wolfrace Ikon'id. Aga noh, krt teab, võibolla mõnele läheks see ka peale...

krss
huviline

Registreerunud 24.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: VAG

postitati 14.10.04 14:53 Tsiteeri

Need ur-i laiendid on tõesti päris huvitavad selle kandilise sedaankerega, kuid ega enne saa meeldimisest/mittemeeldimisest rääkida, kui projekt veel nii poolik. Sellised suured niidirullid rataste asemel ei lähe aga mitte peale: ise usun, et sellisele sobiksid kõige paremini alla vast kroomitud Mangelsid ja mitte liiga maadligi lastud kere. Jõudu ehitamisel!

Kui tahad omada raudseid põhimõtteid, pead suutma murda oma põhimõtteid aeg-ajalt — et olla oma põhimõtte peremees. Mitte oma põhimõtte ori.
atlantic
huviline

Registreerunud 02.05.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 b2 66kw

postitati 14.10.04 20:07 Tsiteeri

deem ja ma mõtlesin et ma olen esimene eestis kes seda uuuuuR laiendamist tahab B2 teha deem a noh vaatame äkki ei teegi siis ....

john
huviline

Registreerunud 07.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 90 GTO, Audi 90 Treser, Audi 200 Quattro, El Camino 5.7

postitati 25.10.04 14:21 Tsiteeri

Siin on juba auto valmis saanud http://pilt.ee/view/214922/ :o:D

andres
huviline

Registreerunud 22.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Superb, 1,5 TSI, 110 Kw

postitati 26.10.04 06:52 Tsiteeri

Ilus, raip :)

JohnDoe2200T
huviline

Registreerunud 14.05.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 200 AVANT 2210 ccm3 Turbo Q

postitati 26.10.04 06:59 Tsiteeri

Minu tunnustus sulle!
Otsisin ca pool aastat tagasi saksast ur`isid, mida kokku panna kuid enamusel olid käpad peal juba ... tubli peaks mainima mina lõin siis juba käega.

Peaasi, et kere massile oleks vastav mootor... 4 vedu teeb asja ilusaks ning mugavaks... 200% AUDI
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
TiitR2
huviline

Registreerunud 21.07.04
Kasutaja on eemal

Auto: BMW X5 xDrive30d, M-pakett 2009a; VW Passat 2.0 tdi DSG 2011a.

postitati 26.10.04 07:29 Tsiteeri

Ja nagu näha on ka veljed vahetunud.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
WhiteLion
huviline

Registreerunud 22.02.04
Kasutaja on eemal

Auto: Poolik Coupe GT

postitati 26.10.04 08:20 Tsiteeri

Tsitaat:
Esialgne postitaja JohnDoe2200T
Minu tunnustus sulle!
Otsisin ca pool aastat tagasi saksast ur`isid, mida kokku panna kuid enamusel olid käpad peal juba ... tubli peaks mainima mina lõin siis juba käega.

Mingi aeg tagasi oli saksas just pakkuda 3000euri maksev ur´ja see oli piltide järgi ilusti koos ja puha... kui mu mälu mind alt ei vea siis seal oli ka juttu veel tagavaramootorist.

Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 23]
[PHP: 37.7% - SQL: 62.3%]