ojamees
huviline
Registreerunud 14.06.04
Kasutaja on eemal
Auto: 100 2,8 QUATTRO ja 80 QUATTRO
|
postitati 08.10.04 22:05
|
|
|
QUATTRO JA TAVALISE AUDI 80(90) KERE VAHE (ehk siis fwd quattroks)
Kas tavalist audit saab quattroks ehitada? kas sillad sobivad vöi on kered erinevsd?
REMONDIN KÕIKE MILLEL ON LEISTANGID
51 33375
|
|
|
|
john
huviline
Registreerunud 07.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 90 GTO, Audi 90 Treser, Audi 200 Quattro, El Camino 5.7
|
postitati 09.10.04 03:53
|
|
|
yhesõnaga esiveolist ei saa quattroks teha... aga guattrot saab teha esiveoliseks... Esiveolisel ei ole lihtsalt neid kere kinnitusi
kuhu taga sild ja differ panna... Quattrole saab esisillaks väga lihtsalt ehitada... võin myya eseveolise audi tagasilla sulle, alla ei ole seda mitte
mingi kunst panna.
Hetkel räägin typ81 - typ87 aasta masinatest. Uuematest ei tea erilist midagi :d
|
|
|
|
madjs
huviline
Registreerunud 28.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 b4 1,9tdi, Suzuki VX 800, Golf 2 GTI, Megan Coupe 108kw
|
postitati 09.10.04 05:36
|
|
|
Pakun, et kui hästi tahta siis saab tavalise ka quattroks ehitada, aga siis vaja auto põhi vähemalt poolest saadik ära vahetada, muidu pole sul
quattro tagasilda ja muid jubinaid kuhugi kinnitada. Netis olen sellist projekti näinud, aga paraku ei mäleta enam adret.
|
|
|
|
rass
klubiliige
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: 9-5, S80, Passat, Corsa, 2x R850R
|
postitati 29.06.05 11:50
|
|
|
siin on VÄIDETAVALT ise quattroks ehitatud A80 müügil.. ei oska nagu midagi arvata asjast kuna siiamaani on räägitud et selline asi on võimatu
isetehtud quattro
kuna ma vene keelt ei oska siis ei hakanud helistama ja uurima asja, äkki keegi kes keeles pädev helistab ja uurib. kui see tõesti nii on siis ma
arvan et paljud oleks huvitatud sellest kuidas mismoodi kui palju jne seda tehti.
|
|
|
|
ur666
huviline
Registreerunud 27.12.02
Kasutaja on eemal
Auto: A8,ur&coupeQ 20v
|
postitati 29.06.05 12:32
|
|
|
Olen mõni aeg tagasi selle asja läbi teinud aga rohkem ei soovi(vb korraliku $$$ eest küll).Väike tõde mis selgus töö valmides : töö
maksumus=kalkulatsioon*ca 3.Töötundidega umbes sama teema.
AUDI - Another Useless Deutche Invention
|
|
|
|
Dust Rocket
huviline
Registreerunud 19.06.04
Kasutaja on eemal
Auto: avataris on mälestus!!!!
|
postitati 29.06.05 22:38
|
|
|
No mis seda puooleveolisest üldse quattroks ehitada. Lihtsam on vana maha müüa ja uus kohe quattrona osta, ei usu et isetehes parem saab kui tehasest
tulnud.
Satan will claim my soul.
|
|
|
|