Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: tagumised kõlarid ja originaal woofer ei tööta (Vastuseid: 13 | Vaatamisi: 1631)
sw4gg4
huviline

Registreerunud 13.11.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 Avant 2.8 Quattro S-Line 142kW 1997 aasta

postitati 29.01.11 20:16 Tsiteeri
tagumised kõlarid ja originaal woofer ei tööta

Tervist!
Lugu siis selline, et kui auto(Autoks siis Audi A4 B5 Avant 2.8 quattro s-line 1997) ostsin, siis autos makki polnud ja kuna auto avariiline, siis hea autot teha ja muusikat kuulata, niisiis mul oli kodus üle VW Beta makk. Heli on supper ja bass isegi normaalne selle 2x20watti maki kohta, aga siis vaatasin, et maki taga on 4 juhet lahti(kollane, valge, lilla ja valge musta triibuga). Ei tea mis juhe on mis ja kas need peab ilmtingimata ühendama, igatahes siis panin tähele, et tagumiste uste sees kõlarid ei mängi ja samuti ei mängi ka orig. woofer. Siis küsisin eelmise omaniku käest ja ta ütles, et tal oli seal pioneer makk, mingi vanem ja mängisid kõik kõlarid, et asi on selles Beta makis, et see 2x20w ja kahe väljundiga võibolla. Siis võtsin teisest autost JVC 52x4w maki ja proovisin seda, kuid ikka tagumised kõlarid ei mänginud ja heli kvaliteet oli 10x halvem kui VW Betaga. Kuid täna mõtlesin, et proovin üht Kenwoodi ka. Sellel Kenwoodil sai panna kolmest 2 pistikut järgi ja samamoodi ei midagi, ikka mängivad ainult esimesed kõlarid. :( Suht nõutu, lugesin siin varasemaid postitusi ka selle sama teema kohta, kuid eriti abi ei saanud konkreetse situatsiooni kohta, äkki on kedagi kellel on sama jama olnud või oskab aidata või seletab mis need 4 juhet on?

Tänud mõistva suhtumise eest!

Sass;)

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Q7 3.0TDI -14

postitati 29.01.11 20:30 Tsiteeri

Keegi targem teab ilmselt paremini, aga kui on algselt orig woofriga süsteem, siis saavad tagumised kõlarid oma võimenduse woofrist, seega peab taha jooksma signaal (parem + ja - ning vasak + ja -) ning mute, mis läbi kahe relee annab woofri võimule toite +, - läheb otse. See valge musta triibuga võiks olla mute ja ülejäänutest peaks neli tk olema signaal (sul aga nii palju polegi lahti ma saan aru). Ma ei mäleta, et mul gamma taga üldse lillat värvi juhet oleks olnud, äkki see on signaali liidetud miinused kuskil eemal ja kollane ning valge on siis signaali plussid?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
sw4gg4
huviline

Registreerunud 13.11.10
Kasutaja on eemal

postitati 29.01.11 20:36 Tsiteeri

pmst ma saan peaaegu aru et mis on mis, aga ma ei kujuta ette ka kuhu ma miskit ühendama peaks :D
või kas sellisel asjal kaitset või midagi pole? (loll küsimus võibolla, aga igaksjuhuks küsin, et targemaks saada :D)

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

postitati 29.01.11 20:38 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: sw4gg4
pmst ma saan peaaegu aru et mis on mis, aga ma ei kujuta ette ka kuhu ma miskit ühendama peaks :D

Kas maki peal skeemi pole?

sw4gg4
huviline

Registreerunud 13.11.10
Kasutaja on eemal

postitati 29.01.11 20:40 Tsiteeri

mingi väga minimaalne skeem on, aga selle skeemi järgi on need augud juba täidetud :(

sw4gg4
huviline

Registreerunud 13.11.10
Kasutaja on eemal

postitati 29.01.11 20:53 Tsiteeri

aga ma kuskilt lugesin välja et oli taoline või isegi sama probleem ja lõpuks ütles, et "vabandust, kaitse oli läbi" :P
kuid on sellel süsteemil mingi eraldi kaitse üldse b5-l?

automees6
huviline

Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C4 Avant 2,5TDi Quattro, A7 3.0 TDI Biturbo

postitati 29.01.11 21:07 Tsiteeri

Tagumised kõlarid ja subakas käivad läbi mini iso pistiku. Pildil kollane pistik autoküljes peab samasugune olema:
http://bilder.adaptershop.de/eBayBilder/5_Kmix/Mini_ISO_gelb_stifte.jpg

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
sw4gg4
huviline

Registreerunud 13.11.10
Kasutaja on eemal

postitati 29.01.11 21:32 Tsiteeri

Tsitaat:
ei ole mul sellist pistikut. mul on 2 musta pistikut ja 1 pruun

Ei ole mul sellist pistikut. Mul on 2 musta pistikut ja 1 pruun.

Märkus moderaatorilt: "Muutsin postituse eesti keele nõuetele vastavaks. Palun tee seda järgneval korral ise, kuna järgmine hooletult tehtud postitus kustutatakse! Kolmandal korral peatatakse sinu postitusõigus! Nõuded postituse keelelisele osale leiad siit."

audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

postitati 30.01.11 08:17 Tsiteeri

Just täpselt see kollane peakski olema, see roheline vist displeyle info raadiost ja sinine box.

sw4gg4
huviline

Registreerunud 13.11.10
Kasutaja on eemal

postitati 30.01.11 08:26 Tsiteeri

Okei, aga millised juhtmed sinna kollasesse pistikusse minema peaks muidu?

automees6
huviline

Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal

postitati 30.01.11 10:07 Tsiteeri

Tsitaat:
Okei, aga millised juhtmed sinna kollasesse pistikusse minema peaks muidu?

Tee pilt kah mis sul sel on. Hetkel ei saa eriti aru. Tundub nagu see kollane on sul ära lõigatud ja lahtised otsad ainult järgi?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
sw4gg4
huviline

Registreerunud 13.11.10
Kasutaja on eemal

postitati 30.01.11 10:20 Tsiteeri

Leidsin vea vist. Nagu ma aru saan, siis tagumised kõlarid ja woofer jooksevad kõige suuremasse pistikusse. Igatahes sellel beta makil on selle kõige suurema pistiku jaoks auk olemas, aga avastasin, et seal pole "pin'e" :D
Aga Kenwoodil pole selle suure pistiku jaoks auku, on ainult kahe väiksema jaoks, et äkki saab midagi seal aretada?

automees6
huviline

Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal

postitati 30.01.11 10:22 Tsiteeri

Tsitaat:
Leidsin vea vist. Nagu ma aru saan, siis tagumised kõlarid ja woofer jooksevad kõige suuremasse pistikusse. Igatahes sellel beta makil on selle kõige suurema pistiku jaoks auk olemas, aga avastasin, et seal pole "pin'e" :D
Aga Kenwoodil pole selle suure pistiku jaoks auku, on ainult kahe väiksema jaoks, et äkki saab midagi seal aretada?

Jah pead õige maki hankima. Seal suures ongi se kollane olmeas ta lihtsalt on sihuke 3 in 1.

sw4gg4
huviline

Registreerunud 13.11.10
Kasutaja on eemal

postitati 30.01.11 10:26 Tsiteeri

Nojah, ma ostan siis Concert II-e äkki, vaatasin, et sellel on kõik augud ja asjad õiged. On kellelgi äkki olnud see ja teab kiita?

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 25.7% - SQL: 74.3%]