Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2  3
Autor:
Pealkiri: Mida arvate Teie uuest liiklusseaduse muudatusest? (Vastuseid: 67 | Vaatamisi: 5695)
Peeter82
huviline

Registreerunud 28.02.05
Kasutaja on eemal

Auto: 90 Q

postitati 30.11.10 18:57
Mida arvate Teie uuest liiklusseaduse muudatusest?

Tere,

Uuriksin ka siin mida arvavad inimesed sellest planeeritavast liiklusseaduse muudatuse punktist mis keelaks edaspidi eramaal ilma lubadeta sõita ja annaks politseile õiguse tulla sinu enda eramaale sulle trahvi tegema... Noorte põllu ja lumerajad saavad minumeelest vägivaldse lõpu koos noorte motokrossi harjutamise ja muude sarnaste tegevustega igatahes...

Täpsemalt saab sellest muudatusest lugeda aadressilt http://www.postimees.ee/?id=347880

Minu arvamus on küll allkirjas aga ei soovi seda küll kellegile peale suruda.. Lihtsalt huvitab ka teiste arvamus selles küsimuses. Peeter

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
medical
klubiliige

Registreerunud 01.05.05
Kasutaja on eemal

postitati 30.11.10 19:07

Võib olla linnainimesi see väga ei huvita aga minu arvates on see järjekordne jama ning olen selle vastu. Endal ka vabamad võimalused ning mulle ei meeldiks kui neid piirama hakatakse.:mad:

arsi
huviline

Registreerunud 09.02.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi v8 3,6 aut.91, Audi V8 3,6 aut 89, Opel vectra B 1,8 Kia ceed gt line 2016. Subaru legacy

postitati 30.11.10 19:20

Ei oskagi kohe midagi sellekohta öelda .
Plaan oli oma 7 aastasele tütrele kevadeks bagi valmis nikerdada aga tundub, et nüüd jääb see tänu tarkadele ja üliandekatele ära .
Tra ma ei või .

;)
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
oz-vald
huviline

Registreerunud 15.03.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi COUPE 1,8 GT `87;Audi100 avant 2.8 quatro`92

postitati 30.11.10 19:37

See on saast.:o Kus on siis see koht kui võhik saab rooli katsuda.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Krika
huviline

Registreerunud 08.12.09
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 B4 AVANT 2.0E

postitati 30.11.10 19:54

Vastukajaks võime teha kampaania: "Lapsed lubadeta linna harjutama 2012" :)

simoQ
klubiliige

Registreerunud 25.03.08
Kasutaja on eemal

Auto: S6 2.2T & A8 4.2

postitati 30.11.10 20:04

Seda jura lugedes tahaks minna ma Statoili stardipaketti ostma ning panna tuli otsa sellele artiklile. Olen ise sõitnud 5 aastat jäärada ning nüüd tuleb siis praktiliselt ment ja ütleb mulle, ei Simo, tänaseks aitab harjutamisest. Küll on häda, et juhid ei oska liigelda, kuid nüüd keeratakse kraanid kinni, et sõiduvõimeid lihvida ja ühtlasi end tugevdada mistahes liikluslukorra jaoks, mida võib ette tulla. Aga ikka, me oleme ju tänapäev ja muutume üha modrensemaks ning kuidas me saaks mitte muuta seadusi "paremaks" ja neid "täiendada". Saab rohkem nokkida, targutada ja trahve teha, milles polegi tegelikult midagi ebaseaduslikku.
Ei peagi üldse silmas, et lubadeta juhid tänavale ronivad aga no oma järeltulevat põlve tahaks ikka kuskil sõidutada ja lasta tal harjutada. Olen kogenud oma nahal, kus sõber hakkas sõitma autoga siis kui sai load ning kogemuste pagas oli 0. Tahtis auto künka peal lendu saada, arvas et juhib lennukit ning maandunud oleks me põõsa otsas. Kas see on siis parem kui oma kodu ümber teisi segamata harjutada? Sügavalt kahtlen selles:)

Puksiir 3,4 t ja vintsimine 10 t - +372 53095801
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
püstolett
huviline

Registreerunud 29.07.06
Kasutaja on eemal

Auto: A8 4.2 Tdi 2007; C4 S6 Plus sedaan; C4 S4 turbo; RS6 C7.5

postitati 30.11.10 20:09

Teen enda põllule raja. See on peatee ääres. Siis panen paagi täis. Siis helistan naabrile et ta helistaks politseisse ja räägiks, et ta on julm kursis uue liiklusseadusega ja siis ta ütleks et naabripoiss sõidab rallikaga põllul, et kontrollige kas tohib. Siis politsei ju seadust järgides tuleb kohale. Aga keda kuidagi kinni peetud ei saa, on naabripoiss, ehk mina. Siis kutsuvad abijõud ja siis kutsun mina reporteri ja siis saab terve eesti rahvas naerda, kui loll on üks seadus. Kui politsei oma junnidega poris müttab. Või kus iganes, või mis iganes.

Ahh mida iganes......ajuvabadus

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
yanekk
klubiliige

Registreerunud 09.11.05
Kasutaja on eemal

Auto: Ex S4, S6, A6, A4, Coupe + veel pool praami täit.

postitati 30.11.10 20:17

Kellel vaba aega rohkem, võib selle teema läbilugeda.

http://forum.4x4.ee/viewtopic.php?t=25858

Või selle,

http://forum.4x4.ee/viewtopic.php?t=29008

Seal ka aadress kus saab oma "hääle" anda, iseasi kas sellest kasu on:(.

Audi varuosad, http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=181792 Autode ost/müük, hooldus ja remont Haapsalus, JanekCars OÜ
Best ET 12.08 :)
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
green19
huviline

Registreerunud 22.03.09
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C5 4.2Q, MB Vito

postitati 30.11.10 20:21
LE

See on kh suht nõme, et kaherealisel teel muutub parema reakaudu möödumine karistatavaks.
Mõndadest uimakottidest või põhimõttelistest n...ijatest ei saagi enam mööduda paremat ridapidi.
Siis hakkab toimima soome süsteem-tulede vilgutamine ja tuututamine.
Õnneks eestis vähe kaherealisi:)
See vahtralehe teema on normaalne-põhilised jamad on siiski nendega. Äkki säästetakse sellega mõni elu!
Niikaua kuni ei kehtestata kubatuuri või sõidumõnu maksu on kõik ok:D

real1
huviline

Registreerunud 09.06.06
Kasutaja on eemal

Auto: B3, B4, B5; B7, C4, C6

postitati 30.11.10 20:48

Eesti Vabariigi põhiseadus: § 32. Igaühe omand on puutumatu ja võrdselt kaitstud. Omandit võib omaniku nõusolekuta võõrandada ainult seaduses sätestatud juhtudel ja korras üldistes huvides õiglase ja kohese hüvituse eest. Igaühel, kelle vara on tema nõusolekuta võõrandatud, on õigus pöörduda kohtusse ning vaidlustada vara võõrandamine, hüvitus või selle suurus.
Igaühel on õigus enda omandit vabalt vallata, kasutada ja käsutada. Kitsendused sätestab seadus.
Omandit ei tohi kasutada üldiste huvide vastaselt.
Seadus võib üldistes huvides sätestada vara liigid, mida tohivad Eestis omandada ainult Eesti kodanikud, mõnda liiki juriidilised isikud, kohalikud omavalitsused või Eesti riik.
Pärimisõigus on tagatud.

Kitsendused sätestab liiklusseadus?

AndreasS
huviline

Registreerunud 14.10.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 B5 97' 1,8 Atm

postitati 30.11.10 20:49

Kuni kehtib klausel, et asulavälisel teel tohib teist rida kasutada vaid eessõitjast möödumiseks, ei tohiks tekkida üldse olukorda kus kellestki peaks paremalt mööda sõitma hakkama.

lehys
huviline

Registreerunud 31.05.08
Kasutaja on eemal

Auto: Cupra Leon Sportstourer

postitati 30.11.10 20:56

Täielik BS see uus seadus.

real1
huviline

Registreerunud 09.06.06
Kasutaja on eemal

Auto: B3, B4, B5; B7, C4, C6

postitati 30.11.10 22:50

Seal põhiseaduses on üldse iga asja kohta öeldud, et kitsendused sätestab seadus. Milleks üldse on põhiseadust vaja, kui kõik asjad sätestab ikka mingi muu seadus. Nagu praegugi, uus liiklusseadus läheb ju vastuollu põhiseadusega, aga mis sest, kuna põhiseaduses on see ju lubatud :)

SilverLine
huviline

Registreerunud 27.03.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 Facelift, Volvo S60 D5

postitati 30.11.10 23:10

Ütleks ka kui tulevane liiklusohutusspetsialist sõna sekka. Absurd täiesti, et siuke seadus vastu võeti. 40 sõidutunniga peab täiesti plank, kes pole korda ka rooli käes hoidnud õppima nagu ohutult sõitma või? Ise oskasin ammu juba enne autokooli sõita ja põllurallit sai tehtud vanade mossede ja siksidega küll ja veel. Ei kujuta ette kui raske oleks siis koolis olnud kui selline seadus juba varem oleks kehtinud, hakata kõike nullist õppima. Ise urisevad, et liikluses nii palju laipu ja siis võtavad veel viimasedki legaalsed harjutamisvõimalused käest. Mina ise arvan, et autokoolid hõõruvad käsi siukse asja peale, siis saab sõiduõpilasi tunde juurde ostma panna, niiet kangesti lõhnab minu silmis asi raha järele, mitte ohutuse ega millegi muu peale.
Huvitav oleks teada, kust siis Eesti motospordile järelkasvu tulema hakkab, ega Märtin ja Aava ei hakanud motospordiga 18 aastaselt tegelema.
Kui otsida leiaks sellest uuest liiklusseadusest norimismaterjali ja absurdsust küll ja veel.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Ardo
huviline

Registreerunud 22.02.08
Kasutaja on eemal

Auto: B2sedaan C5avant

postitati 01.12.10 06:08

Tsitaat:
Algselt postitas: SilverLine
Ütleks ka kui tulevane liiklusohutusspetsialist sõna sekka. Absurd täiesti, et siuke seadus vastu võeti. 40 sõidutunniga peab täiesti plank, kes pole korda ka rooli käes hoidnud õppima nagu ohutult sõitma või? Ise oskasin ammu juba enne autokooli sõita ja põllurallit sai tehtud vanade mossede ja siksidega küll ja veel. Ei kujuta ette kui raske oleks siis koolis olnud kui selline seadus juba varem oleks kehtinud, hakata kõike nullist õppima. Ise urisevad, et liikluses nii palju laipu ja siis võtavad veel viimasedki legaalsed harjutamisvõimalused käest. Mina ise arvan, et autokoolid hõõruvad käsi siukse asja peale, siis saab sõiduõpilasi tunde juurde ostma panna, niiet kangesti lõhnab minu silmis asi raha järele, mitte ohutuse ega millegi muu peale.
Huvitav oleks teada, kust siis Eesti motospordile järelkasvu tulema hakkab, ega Märtin ja Aava ei hakanud motospordiga 18 aastaselt tegelema.
Kui otsida leiaks sellest uuest liiklusseadusest norimismaterjali ja absurdsust küll ja veel.

Kuna ise autokooli alles värskelt läbinud, siis oli näha kuidas 20 tunniga hakkama saadi/ei saadud. Need kes olid varem autoga saanud sõita, ei pidanud platsilgi käima ja tegid oma 20h naksti ära. Need kes autoroolis polnud kordagi käinud, jäidki omale lisatunde ostma.

Kindlasti on keegi autokooliomanik riigikogutegelase sõber ja samuti ohuvestide maaletooja mingi tähtis nina ja kellegi riigikogust hea sõber.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Q7 3.0TDI -14

postitati 01.12.10 06:16

Tsitaat:
Algselt postitas: airbag
Tsitaat:
Algselt postitas: SilverLine

Kuna ise autokooli alles värskelt läbinud, siis oli näha kuidas 20 tunniga hakkama saadi/ei saadud. Need kes olid varem autoga saanud sõita, ei pidanud platsilgi käima ja tegid oma 20h naksti ära. Need kes autoroolis polnud kordagi käinud, jäidki omale lisatunde ostma.

Kindlasti on keegi autokooliomanik riigikogutegelase sõber ja samuti ohuvestide maaletooja mingi tähtis nina ja kellegi riigikogust hea sõber.

Ütleks mõlema postituse vastuseks, et praktiliselt kogu minu tutvusringkond ei ole mingit "põllurallit enne lubade tegemist teinud ja on edukalt läbinud autokooli ja sõitnud nüüd juba osad ka palju aastaid. See põllurallitamine puudutab ainult väga väikest osa juhte ja arvan, et see on ikka rohkem põldumööda sõitvate roolijoodikute püüdmiseks, mitte nende nn põllurallide väljasuretamiseks, ilmselt arvab ka politsei niimoodi. Oleks äärmiselt meeldiv, kui see audifoorumi teema ei läheks Delfi kommentaariumi stiilis kõige kirumiseks, vaid et leiduks ka konstruktiivset kriitikat ja mõistmist, seda enam, et enamik meist tegeleb hoopis teiste erialadega ja ei saa si..agi aru mis alustel seadusi muudetakse!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Peeter82
huviline

Registreerunud 28.02.05
Kasutaja on eemal

postitati 01.12.10 07:41

Asi pole mitte selles kas keegi seda kontrollib või mitte aga asi on põhimõttes juba ja selles, et väga paljud muidu väga korralikud ja seadusekuulekad inimesed muutuksid hoobilt seaduserikkujateks - kas neid keegi reaalselt ka karistab või mitte on teine asi juba aga seaduse silmis on nad juba kurjategijad.... Samas on antud seaduse mõistes voli seda teha siis ja ma arvan, et paljud kes praegu eriti välja ei tee ja rõhuvad sellele, et naguinii kõiki kontrollida ei suudeta ja las tulla, muudavad oma suhtumist kõvasti teises suunas, kui ise kunagi sama asjaga "lambist" litri ära saavad. Minumeelest on see täpselt selline loomkatse taluvuse piiril mis läbiminnes toob varsti kaasa veidi mõrudama pilli ja kui seegi jälle vaikselt alla neelatakse siis järgmise ja järgmise jne ja siis võibki lõpuks vaid patja nutta ja vanu aegu meenutada :D Ei ole kellegi pihta suunatud isiklikult aga üldiselt arvan mina niimoodi... Tagantjärgi tarkus on täpisteadus aga üldiselt on siis juba naguinii lootusetult hilja... Minu silmis puudutab see otseselt näiteks alla 16 aastaseid noori krossimehi kes pole oma tsiklitega kunagi liikluses osalenud ega plaanigi seda teha kuna harjutavad oma maalapil aga sellise muudatusega muutuksid automaatselt seaduserikkujateks ja kuna on alaealised siis tähendaks see nende vanemate karistamist. Neil ei olegi mingit võimalust ju lube saada enne teatavat vanust autokoolist.:mad:

audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Q7 3.0TDI -14

postitati 01.12.10 08:18

Tsitaat:
Algselt postitas: Pets4524
Asi pole mitte selles kas keegi seda kontrollib või mitte aga asi on põhimõttes juba ja selles, et väga paljud muidu väga korralikud ja seadusekuulekad inimesed muutuksid hoobilt seaduserikkujateks - kas neid keegi reaalselt ka karistab või mitte on teine asi juba aga seaduse silmis on nad juba kurjategijad.... Samas on antud seaduse mõistes voli seda teha siis ja ma arvan, et paljud kes praegu eriti välja ei tee ja rõhuvad sellele, et naguinii kõiki kontrollida ei suudeta ja las tulla, muudavad oma suhtumist kõvasti teises suunas, kui ise kunagi sama asjaga "lambist" litri ära saavad. Minumeelest on see täpselt selline loomkatse taluvuse piiril mis läbiminnes toob varsti kaasa veidi mõrudama pilli ja kui seegi jälle vaikselt alla neelatakse siis järgmise ja järgmise jne ja siis võibki lõpuks vaid patja nutta ja vanu aegu meenutada :D Ei ole kellegi pihta suunatud isiklikult aga üldiselt arvan mina niimoodi... Tagantjärgi tarkus on täpisteadus aga üldiselt on siis juba naguinii lootusetult hilja... Minu silmis puudutab see otseselt näiteks alla 16 aastaseid noori krossimehi kes pole oma tsiklitega kunagi liikluses osalenud ega plaanigi seda teha kuna harjutavad oma maalapil aga sellise muudatusega muutuksid automaatselt seaduserikkujateks ja kuna on alaealised siis tähendaks see nende vanemate karistamist. Neil ei olegi mingit võimalust ju lube saada enne teatavat vanust autokoolist.:mad:

Kas alla 50cm3 ka ei saa sõita?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Ardo
huviline

Registreerunud 22.02.08
Kasutaja on eemal

Auto: B2sedaan C5avant

postitati 01.12.10 12:35

Tsitaat:
Algselt postitas: audi_a4_v6
Tsitaat:
Algselt postitas: Pets4524

Kas alla 50cm3 ka ei saa sõita?

Novot seda tahaks küll näha kuidas saab sõita korralikku krossi 50cm3 krossikaga ja ka nendega saab pm sõita siis kui tuled viled küljes ja on mopeedi luba. Seega igasugune isetreenimine enda hoovil lõpeb kõigil ära ja saavad käia ainult selleks ettenähtud kohtades.

Ise õppisin sõitma süles istudes sõiduautoga, hiljem põllutöödel traktori, veoauto ja kombainiga. Ja praegugi olen kätt harjutanud eraterritooriumil CE kategooriaga sõitu, aga uuest aastast on see täiesti võimatu, ainult riskides.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
margus
huviline

Registreerunud 15.12.02
Kasutaja on eemal

postitati 01.12.10 13:00

Aga kus saab anda enda vastuhäält? Ma hea meelega oleks väga selle vastu, et eramaal ei saa tegeleda enda asjadega. Ise nii sõitma õpitud, vennad samamoodi, nüüd tahaks ka naisele autotunnetust õpetada, aga näed - ei lubata.

Korjab keegi allkirju ja on valmis ettevõtmist eest vedada? Niisama foorumis kiruda pole ka mõtet mitte midagi ette võttes!

maxic
huviline

Registreerunud 27.05.04
Kasutaja on eemal

Auto: auditu

postitati 01.12.10 13:03

http://petitsioon.ee/ei-uuele-liiklusseaduse-muudatusele

margus
huviline

Registreerunud 15.12.02
Kasutaja on eemal

postitati 01.12.10 13:38

Tsitaat:
Algselt postitas: maxic
http://petitsioon.ee/ei-uuele-liiklusseaduse-muudatusele

Tänud!
Eeldan, et ka kõik siin häält tõstnud tegelased on juba hääle andnud.

Peeter82
huviline

Registreerunud 28.02.05
Kasutaja on eemal

postitati 01.12.10 16:07

Tere,

Nüüdseks olen sellel lehel rookimise lõpetatud ja loodetavasti rohkem sinna ei spämmita kuna sellest ei ole hilisemalt kasu naguinii, kui on vaid häälte arv aga ei ole isikuid taga... Seda lehte tehes ei arvanudki, et allkirju väga palju tuleb kuigi kommentaarides on enamik kohe valmis häält andma, aga reaalsuses on olukord selline, et peale 6744 kehtetu hääle eemaldamist on kuradi vähe neid seal järgi jälle :D Seega kellel huvi oma allkiri sellise asja vastu anda siis võib julgelt minna http://petitsioon.ee/ei-uuele-liiklusseaduse-muudatusele ja levitada seda ka sõprade hulgas kes samamoodi arvavad;)

Peeter

Krooniline
huviline

Registreerunud 19.03.08
Kasutaja on eemal

Auto: Jeep GC; Volvo V70

postitati 01.12.10 16:16

Varsti ei või väikest last kah koduõues jalgrattaga sõitma õpetada.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
SilverLine
huviline

Registreerunud 27.03.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 Facelift, Volvo S60 D5

postitati 01.12.10 17:25

Oma hääl antud ja viidet facebookis ka jagatud :).

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
 Lehekülgi:  1  2  3
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 45.2% - SQL: 54.8%]