Jos888
huviline
Registreerunud 08.09.10
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 22.10.10 08:58
|
|
|
Probleem tahomeetriga ja spidomeetriga.
Tahomeeter ei funksi üldse ja spidomeeter näitab pool reaalsest kiirusest! Osad inimesed räägivad et teos on viga ja osad et kellades jne...kas
kellegil on olnud midagi sarnast või teavad sellest midagi....Ei tahaks lampi ka asju ära vahetama hakata.
|
|
|
sync
huviline
Registreerunud 18.10.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 C4 2.8, Audi A6 C4 2.5tdi
|
postitati 22.10.10 10:34
|
|
|
Ei tea seda ennem keegi kui proovid uut kellade plokki, põhjused võivad olla erinevad. Uuri kuskilt prooviks uut plokki kindlasti!
|
|
|
Toomas15
huviline
Registreerunud 22.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 Avant C5
|
postitati 24.10.10 07:20
|
|
|
Mul on sama jama, elektrik juba tinutas kellasid ja uuris seda luubiga, töötas 2 päeva ja süüte sisse keerates displeis ei sütti ükski tuluke. Käima
läheb ilusti ja taustavalgustus ka toimib. Generaator on korras, uus pingeregulaator ja harjad. Veel kellegil ideid !.
|
|
|
westa
huviline
Registreerunud 26.06.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 Avant C4 2,5TDi,Audi A4 Avant 2,6 V6,Audi 100 C4 2,5TDi,Audi 5000 2,0d,Audi 80 B3 1,8
|
postitati 02.11.10 21:12
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Jos888
Tahomeeter ei funksi üldse ja spidomeeter näitab pool reaalsest kiirusest! Osad inimesed räägivad et teos on viga ja osad et kellades jne...kas
kellegil on olnud midagi sarnast või teavad sellest midagi....Ei tahaks lampi ka asju ära vahetama hakata. |
Mingis teos ei saa siin jama olla, sest tal pole tigu vaid el.andur ja see annab ainult spidole impulsi. Tahokas saab teiselt andurilt oma infi, seega
viga ikka kellades.
|
|
|
|
Allradantrieb
huviline
Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 Avant 1.9TDI 2001, Audi 100 C4 2,8 Quattro
|
postitati 02.11.10 21:15
|
|
|
Ka mina maadlesin pikka aega sarnase probleemiga. Minu masina puhul oli ainsaks töötavaks instrumendiks tahhomeeter. Teised kellad valetasid suuremal
või väiksemal määral. Kuid minu masinal töötasid kellad alguses ilusti ja peale poolt tundi lakkasid töötamast. Veaks oli impulsrõngas, mis oli oma
pesast väljas. Kuna sinu auto puhul on tegemist pideva veaga, siis arvan, et viga võib pigem peituda spido plokis. Kõige paremini jõuad lahenduseni,
kui proovid (nagu eelpool mainutud) töötavat spido. Siis saad juba ühe vea välistada ja võibolla sellest piisabki.
Siit saad minu teema kohta täpsemalt lugeda:
http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=59929
|
|
|
Jos888
huviline
Registreerunud 08.09.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 08.11.10 18:56
|
|
|
Proovisin audi 100 pikkasi kellasi. Peale seda läks kaitse läbi ,vahetasin siis kaitsme ära ja proovisin, seal ei töötand mitte ükski asi.Panin vana
tagasi nagu ikka temp,kütuse näidik töötas aga tahom ja spidom mitte.Kas Diisli ja Bensiini kellad on erinevad? Peaksin siis kuskilt diisli lühikese
kellade komplekti saama!Kui keegi tark oskab aidata oleksin väga tänulik.
Natuke aega tagasi panin kuulutuse ,et ostan audi 100 2,5 tdi kellad,kui see inimene kes helistas loeb seda palun anna oma nr uuesti,sest mul telefon
läks kotti koos teie nr.
|
|
|
Jos888
huviline
Registreerunud 08.09.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 08.11.10 19:06
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Allradantrieb
Ka mina maadlesin pikka aega sarnase probleemiga. Minu masina puhul oli ainsaks töötavaks instrumendiks tahhomeeter. Teised kellad valetasid suuremal
või väiksemal määral. Kuid minu masinal töötasid kellad alguses ilusti ja peale poolt tundi lakkasid töötamast. Veaks oli impulsrõngas, mis oli oma
pesast väljas. Kuna sinu auto puhul on tegemist pideva veaga, siis arvan, et viga võib pigem peituda spido plokis. Kõige paremini jõuad lahenduseni,
kui proovid (nagu eelpool mainutud) töötavat spido. Siis saad juba ühe vea välistada ja võibolla sellest piisabki.
Siit saad minu teema kohta täpsemalt lugeda:
http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=59929
|
Eks ma vaatan endal siis selle üle,loodan parimat.
aitäh soovituse eest
|
|
|