Lehekülgi: 1 2 3 |
GrHo66
huviline
Registreerunud 27.07.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi C6 Avant Quattro
|
postitati 02.10.10 22:05
|
|
|
Audi A6 Avant 2.0 103kw - 1994 - GrHo66
Tegu siis A6-ega. Auto meeldib, sest see on üks auto kus ma oma pead laes ei pea hoidma. Ja üleüldse väga mugav.
Värvus: Must.
Kere: Universaal (Avant).
Lisad: 4x el. aknad, kliimaautomaatik, udutuled(ees, taga) jpm.
Mootor: 2.0 16v dohc. 103kw.
Vedav telg: Esivedu.
Esimesed plaanid selle masina juures on loomulikult hooldus. Õlid, filtrid, küünlajuhtmed vajavad vahetamist, hammasrihm ja rullik jne. Tulevikus
plaanis veel kusagilt velgedele kapslid muretseda ja tagumine toonklaasi ring ei teeks ka paha. Pisemad iluvead ka eemaldada, siis on tiptop.
Mõni pilt ka:
|
|
|
rinks
huviline
Registreerunud 01.03.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.10.10 06:22
|
|
|
Velje kapslid ka peale saad, siis näeb teine väga hea välja. Võiks quattro ka olla Lisad äkki sisust ka mõne pildi? Igatahes muretuid kilomeetreid!
|
|
|
GrHo66
huviline
Registreerunud 27.07.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.10.10 15:28
|
|
|
Kapslid jah kadunud, ei tulnud sellepealegi et eelmiselt autolt ära võtta. Quattro teema ongi ainuke mis puudu on. Sisust üritan pildid teha niipea kui võimalik.
|
|
|
GrHo66
huviline
Registreerunud 27.07.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.10.10 16:06
|
|
|
Sisust siis pilt:
|
|
|
GrHo66
huviline
Registreerunud 27.07.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.11.10 12:17
|
|
|
Vahetatud: Bensiinifilter, küünlajuhtmed, küünlad, õli, õlifilter, hammasrihm + pingutusrull jne. Veel tuleb vahetada generaatori rihm, kliimapumba
rihm, roolivõimupumba rihm.
Esisild tuleb korda saada, (mingine puks läbi).
Suvel plaanis värvitööd teha, Audi orig. viie kodaraga 16 tollised veljed alla muretseda, ning tagumine tooniring.
Mitte midagi rohkemat!
|
|
|
priit667
huviline
Registreerunud 10.12.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 C5 1,8T
|
postitati 30.11.10 21:01
|
|
|
uurin niisama.
Tere! Mul on samasugune isend. Ostsin avariilisena ja vaikselt nokitsen. Tahtsin küsida, et kuidas sul praeguste ilmadega salong ka soojaks läheb?
Mul oli kuidagi jaheda võitu ja vahetasin termostaadi ning eelmine nädalavahetus puhastasin salongi soojendusradika. Natuke parem sai, aga ikka nagu
päris soojaks ei lähe, nii ruttu kui võiks. Olen siin foorumit uurinud juba
mitu head päeva ja järgmisena koban need kliimasüsteemi klappe liigutavad mootorid läbi (ehk võib olla, et mõni neist ei sulgu ja tuleb ikka jahedat
õhku ka sekka?)
|
|
|
GrHo66
huviline
Registreerunud 27.07.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.12.10 12:23
|
|
|
Tere!
Omal sellist probleemi pole olnud. Kui filter ja termostaat korras, siis võid veel temp. anduri(d) üle kontrollida ja nagu mainisite kliimasüsteemi.
Muudmoodi ei oska kahjuks aidata.
Kuidas muidu teie isendil mootor käib?
|
|
|
rannooo
huviline
Registreerunud 25.01.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.12.10 14:39
|
|
|
Kuule see mu auto kaksikvend ju
minu oma on ainult lahingus pisut kannatada saanud aga treenimisega tagasilla jooksma harjutanud
edu sulle, mootor on sitaks kõva
(kui kõrged sul pöörded on maanteel 100km/h ???)
|
|
|
GrHo66
huviline
Registreerunud 27.07.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.12.10 14:41
|
|
|
Hea et ainuke pole. Pöörded on nõks alla 3000 100km/h kiiruse juures,
päris kõrged aga see eest möödasõitmisel pole probleeme tekkinud.
|
|
|
priit667
huviline
Registreerunud 10.12.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.12.10 15:52
|
|
|
re
Tsitaat: | Algselt postitas: GrHo66
Tere!
Omal sellist probleemi pole olnud. Kui filter ja termostaat korras, siis võid veel temp. anduri(d) üle kontrollida ja nagu mainisite kliimasüsteemi.
Kuidas muidu teie isendil mootor käib? |
Mootori töö on jah , selline hell teema. Üldiselt pole hullu, aga kuna paistab,et oli ikka päris korraliku laksu saanud, siis avastamise ruumi on
veel palju (mõned pistikud kannatada saanud, mõrasid siin-seal plastik detailidel) Alguses puterdas hirmsalt, avastasin, et jagaja kaan sõna otseses
mõttes kildudeks-imestan,et üldse töötas. Siis sain normaalselt tühikäigul tööle.
Nüüd hiljem on vahest probleeme, kui mootor on soenemas. Maanteesõidul pole probleeme, jõudes linna ja enne foori kui käigu välja võtan, viskab tuurid
korra kõikuma (mitte suures ulatuses) ja võib välja surra. Kui nüüd uuesti käivitada (starterist või käiguga) on pöörded ilusti paigas (u.1000 juures)
ja midagi polekski nagu olnud. Jääb mulje nagu peale mootori soojenemist ei "nulli" mingit andurit ja kui nüüd uuesti käivitan, siis korras. (no
selline mõte käis läbi - kui mõistad)
Samas iga kord seda ei juhtu. Muretsesin ka selle vag-com kaabli ja lähipäevil vaatan kas sellega saab targemaks. Kui mitte siis tuleb Dia-sse minna
ja targematelt abi paluda,muidu ei jõua neid andureid kõiki vahetada.
1. Iseenesest kahtlustan, et seguklapi all see potensiomeeter võib olla vigane, aga enne uue ostmist peaks seda kontrollima. Testriga proovisin, aga
mingit sujuvat näitu küll tester ei näidanud.(samas siit foorumist lugedes, räägitakse igatpidi jutte - üks ütleb, et testri näit peaks siibrit
liigutades sujuvalt liikuma, teine jälle, et seal potekas vaid mingi lüliti,millepuhul ei saagi ju näit sujuv olla - võta siis kinni.)
Siia võib veel lisada, et vahest ei tule tuurid ka kohe alla, kui näit. maanteel võtad jala pedaalilt, siis paar-kolm sekundit enne kui tuurid
langevad. (põhjus miks kahtlustan potekat.)
2. Teiseks võib olla mingi viga õhu sissevõtus. Filtri korpuse peal on erinevaid andureid millest ma suurt ei jaga. Üks pealt vaadates parema külje
peal (BOSCH kirjaga), võtsin juhtme tagant kui jälle jukerdas, siis tuurid pisut langesid, kuid käivitus raskemalt. Sõidul nagu viga polnud tuurid ei
kõikunud.
Kui mõni teadjamees juhtub seda lugema siis võiks ka nõu anda.
Kliimapoolepealt niipalju, et suristasin need juhtmootorid täna läbi (http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=74371 ), sõitmas veel ei käinud, aga tundus nagu parem, kui kohapeal mootori
soojaks lasin.
Siis kontrollisin kliima veakoodid üle ( http://www.audiworld.com/tech/int5.shtml ) ja need mida enne näitas olid kadunud 1c alt . Enne näitas 15.7 ja 08.3 või 08.7 täpselt ei mäleta - neid vigu.
Aga siit sulle üks palve. Kui sul juhtub aega olema, kas sa saaksid enda omal kliimaplokilt osad numbrid üle vaadata ja mulle siia kirjata. Kõiki
pole, mõtet sest seal osad lihtsalt hetke temp ja pöörete näidud. Oleksin huvitatud sellistest numbritest:
25c - Analog/Digital value, Kick-Down Switch (minul näitas 16.2)
26c - Analog/Digital value,Engine Coolant Temperature (ECT)Warning Light (mul 14.9)
27c - Coding value (04.0)
36c - (minul 24.1)
37c - (minul 02.0)
38c - (23.0)
39c - (00.9)
40c - (22.7)
41c - (01.2)
42c - (16.1)
43c - (01.3)
45c - Calculated interior temperature (internal software, in digits) mul näitas 33.6 ???, kuigi ka salongis oli jahe.
48c - Outside (ambient) temperature, unfiltered, (in digits) mul siis 17.6 see ka tundus imelik kuna välistemp oli hetkel -6 kraadi?
54c - Control characteristics (21.7) huvi pärast tahaks teada.
Kui numbrid on samad siis pole mõtet neid siia kribada, see on kohutavalt tüütu,aga kui viitsimist leiad, siis oleksin väga tänulik
Nüüd sai küll selline kirjand , et anna abi.
|
|
|
priit667
huviline
Registreerunud 10.12.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.12.10 15:55
|
|
|
Hea et ainuke pole. Pöörded on nõks alla 3000 100km/h kiiruse juures,
päris kõrged aga see eest möödasõitmisel pole probleeme tekkinud.
|
Sama siin 100km/h tiba alla 3000-de. Suhteliselt lärmakas, aga möödasõidul tuleb kasuks.
|
|
|
priit667
huviline
Registreerunud 10.12.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.12.10 16:10
|
|
|
poteka pistik
Tere!
Kuidas muidu teie isendil mootor käib? |
Üks küsimus ikkagi veel? Kas sa oskaksid mulle ütelda, mis järjekorras on poteka pistiku juhtmed (3tk.) värvi järgi ja võtame siis salongi poolt
lugema hakates. Kuna poteka pistik oli katki, siis kontrolliks üle , kas on õigesti ühendatud.
Tänud juba ette!
|
|
|
GrHo66
huviline
Registreerunud 27.07.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.12.10 17:10
|
|
|
Ei oska seda järjekorda küll öelda kahjuks, pole samuti selle asjaga kokku puutunud VEEL! Probleemid mootoriga on põhimõtteliselt samad, aga päris
välja pole surnud. Kontrollin kliimaga need nr-id üle varsti.
|
|
|
GrHo66
huviline
Registreerunud 27.07.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.12.10 18:40
|
|
|
Tsitaat: | 25c - Analog/Digital value, Kick-Down Switch (minul näitas 16.2)
26c - Analog/Digital value,Engine Coolant Temperature (ECT)Warning Light (mul 14.9)
36c - (minul 24.1)
37c - (minul 02.0)
38c - (23.0)
39c - (00.9)
40c - (22.7)
41c - (01.2)
42c - (16.1)
43c - (01.3)
45c - Calculated interior temperature (internal software, in digits) mul näitas 33.6 ???, kuigi ka salongis oli jahe.
48c - Outside (ambient) temperature, unfiltered, (in digits) mul siis 17.6 see ka tundus imelik kuna välistemp oli hetkel -6 kraadi?
Kui numbrid on samad siis pole mõtet neid siia kribada, see on kohutavalt tüütu,aga kui viitsimist leiad, siis oleksin väga tänulik
Nüüd sai küll selline kirjand , et anna abi. |
25c - Analog/Digital value, Kick-Down Switch (mul kõikus 16.8 ja 17 vahel)
26c - Analog/Digital value,Engine Coolant Temperature (ECT)Warning Light (mul 15.8)
36c - (24.4)
37c - (02.0)
38c - (22.8)
39c - (01.2)
40c - (23.2)
41c - (01.3)
42c - (16.2)
43c - (01.7)
45c - (26.8) Salong oli suht soe juba!
48c - (17.6) See oli millegi pärast sama.
54c - (20.0)
Huvitav kas see "Analog/Digital value, Kick-Down Switch" peabki kõikuma niimoodi, eriti ei usu, äkki mõni targem teab?
|
|
|
priit667
huviline
Registreerunud 10.12.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.12.10 21:29
|
|
|
Tsitaat: | Tsitaat: | Algselt postitas: GrHo66
25c - Analog/Digital value, Kick-Down Switch (minul näitas 16.2)
36c - (minul 24.1)
37c - (minul 02.0)
38c - (23.0)
39c - (00.9)
40c - (22.7)
41c - (01.2)
42c - (16.1)
43c - (01.3)
Nüüd sai küll selline kirjand , et anna abi. |
25c - Analog/Digital value, Kick-Down Switch (mul kõikus 16.8 ja 17 vahel)
26c - Analog/Digital value,Engine Coolant Temperature (ECT)Warning Light (mul 15.8)
36c - (24.4)
37c - (02.0)
38c - (22.8)
39c - (01.2)
40c - (23.2)
41c - (01.3)
42c - (16.2)
43c - (01.7)
45c - (26.8) Salong oli suht soe juba!
48c - (17.6) See oli millegi pärast sama.
54c - (20.0)
Huvitav kas see "Analog/Digital value, Kick-Down Switch" peabki kõikuma niimoodi, eriti ei usu, äkki mõni targem teab? |
Tunduvad jah need numbrid suhteliselt sarnased. Ja kuna väga suuri erinevusi pole siis sellepärast ei pea hetkel närvitsema. No homme teen sõitu ka,
eks siis näeb kas tuleb ikkagi uut salongisoojendus radikat ostma minna.
Aga suured tänud sulle, et viitsisid vaadata. Kui saan kuidagi abiks olla, siis palun .
|
|
|
GrHo66
huviline
Registreerunud 27.07.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.12.10 11:21
|
|
|
Jagaja rootorit oli varem kokku lapitud mingi liimiga.
Arvatavasti leidsin probleemile lahenduse, tuleb seegi ära vahetada.
|
|
|
GrHo66
huviline
Registreerunud 27.07.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.12.10 12:40
|
|
|
Nüüd jagaja rootor vahetatud, käivitub paremini ja ei puterda madalatel pööretel.
Muide nüüd uued veljed ka all, varsti lisan pilte.
|
|
|
priit667
huviline
Registreerunud 10.12.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.12.10 13:38
|
|
|
Nüüd jagaja rootor vahetatud, käivitub paremini ja ei puterda madalatel pööretel.
Muide nüüd uued veljed ka all, varsti lisan pilte. |
Kas rootor tuli tõmmates ära? Ma siin ka sikutasin, aga kuna oli ülikõvasti kinni siis ei hakanud lõhkuma. Uus rootor muidu ka juba olemas.
|
|
|
hunt_1
huviline
Registreerunud 13.03.08
Kasutaja on eemal
Auto: c4 2,0 103kw
|
postitati 12.12.10 13:59
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: priit667
Kas sa oskaksid mulle ütelda, mis järjekorras on poteka pistiku juhtmed (3tk.)
|
Minu masinal oli ka katki.
Ühendasin kida järgi:
Enda autol mootori tühikäik oli soojalt 1100.
Potekas ei andnud massi nr 4 alt klapi suletud olekus.
Vedasin eraldi juhtme ja tegin vaesemehe lüliti klapi reguleerimise poldi juurde.
Rahalaeva saabudes viin poodi 1,5k.
Rootoril tuleb tift pulga otsast välja lüüa ja tuleb terve pulgaga.
Poes minule eraldi rootorit ei pakutud, ainult tervet jagajat.
On üldes eraldatav või eraldi müüa mingis poes?
|
|
|
GrHo66
huviline
Registreerunud 27.07.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.12.10 14:42
|
|
|
Tõmbasin ja siis läks katki, suht raskelt tuli maha. Nendest kohtadest kus pooleks läks oli näha et mingi liimiga on varem juba parandatud. Eelmisest
Audist jäi mingi 85kw jagaja rootor alles, kuna see ei sobinud 66kw, hakkas puterdama, hoidsin igaksjuhuks alles selle. Panin siis selle täna 103kw
"pulga" otsa ja hakkas ilusti tööle. Vb tuleks jagaja kaan ka vahetada tulevikus. Poest pole kusagilt küsinud veel, uurin kindlasti kui satun kuhugi varuosa poodi!
|
|
|
priit667
huviline
Registreerunud 10.12.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.12.10 15:40
|
|
|
Tsitaat: | Enda autol mootori tühikäik oli soojalt 1100.
Potekas ei andnud massi nr 4 alt klapi suletud olekus.
Vedasin eraldi juhtme ja tegin vaesemehe lüliti klapi reguleerimise poldi juurde.
Rahalaeva saabudes viin poodi 1,5k.
Rootoril tuleb tift pulga otsast välja lüüa ja tuleb terve pulgaga.
Poes minule eraldi rootorit ei pakutud, ainult tervet jagajat.
On üldes eraldatav või eraldi müüa mingis poes? |
Jagaja kaan on poes (Salome tartus) umbes 360.- ja rootor oli vist mingi 50.- ringis, kui räägime samast asjast.
Poteka koha pealt vaatan üle.
Aga uskumatu lugu endalegi - kui tõmban pistikust välja käigukasti pealt spidoka anduri, siis väljasuremist ei esine??? Ja maanteesõidul kui võtan
käigu välja, siis tulevad tuurid ka korralikult alla. Ja kui pistiku tagasi panen siis tükimaad hullem jälle. Kas mõni teadjam oskab ütelda,et on need
asjad kuidagi omavahel seotud. Uus spidoka andur on Forsis 420.- ,kui oleks kindel, et see asja mõjutab, siis jookseks kohe poodi.
|
|
|
GrHo66
huviline
Registreerunud 27.07.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.12.10 13:04
|
|
|
Sellised siis uued veljed, plaan need talveks jätta, suveks leiab ehk 16".
|
|
|
priit667
huviline
Registreerunud 10.12.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.12.10 14:14
|
|
|
Panen siia ka kirja, et sain oma mootori pöörded paika. Probleem oli siis tühikäigumootoris. Pesin selle "brake cleaner"-ga puhtaks ja töötab nüüd
kenasti.
|
|
|
GrHo66
huviline
Registreerunud 27.07.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.12.10 00:02
|
|
|
Ma olen 2 korda puhastanud lakibensiiniga ja pole aidanud.
|
|
|
rannooo
huviline
Registreerunud 25.01.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 30.12.10 09:13
|
|
|
Vaata üle gaasijaoti alune mikrolüliti ja kindlasti lambda-andur. Minul andis viimane saba ja korralikku tühikäiku polnud ollagi.
|
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 |