Lehekülgi: 1 2 |
cino
huviline
Registreerunud 21.04.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 c4 avant
|
postitati 29.07.10 19:17
|
|
|
Audi 80 B4 Avant quattro 2.6 - 1993 - Cino
Teeks siis oma masinast ka siia teema.
Auto sai soetatud omale sel põhjusel, et kuna sain äsja pereisaks ja nüüd vaja turvahäll autosse kinnitada ja eelmisesse autosse(honda accord 94a) ei
saanud seda õieti kinnitada, sest turvavöö ei ulatunud lihtsalt. Hakkasin siis otsima autosid ja ennäe imet sattusin selle isendi kuulutuse peale.
Koheselt võtsin ühendust müüjaga, sest avant kerega quattro ja naha ning juurde veel kliimaga audit on väga raske leida selliste väheste vahenditega
mis antud hetkel mul oli.
Autost endast siis:
mootoriks on tal 2,6 V6 110Kw
edasivedavaid rattaid on tal tervelt 4 ehk siis quattro ja esisillas LSD differ tagadiffer lukustatav nagu ikka
salongis mugavuseks nahk istmed, juhi iste el. regulleeritav, kliima, püsikiiruse hoidja, el aknad, peeglid, katuseluuk.
pilte juurde vähekene:
Perekruiser. Pakun audi100/a6 b4 esimeste amordipadrunite vahetamis teenust( ajakulu tööks max 10min.)
|
|
|
|
MatuAudi
huviline
Registreerunud 07.08.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Cabrio, A4 B8 S-line
|
postitati 29.07.10 19:20
|
|
|
Täitsa kena varustus, el. iste on huvitav, polegi varem silma jäänud. Aga hoia korras ja muretuid kilomeetreid.
Defu - Matu
|
|
|
|
cino
huviline
Registreerunud 21.04.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.07.10 19:23
|
|
|
Märkus moderaatorilt: "Postitus kustutatud, kuna kasutaja ei ole vaatamata varasemale märkusele asunud järgima
foorumi reeglite 3. punkti! Järgmine samm on kasutaja postitusõiguse tühistamine!"
Perekruiser. Pakun audi100/a6 b4 esimeste amordipadrunite vahetamis teenust( ajakulu tööks max 10min.)
|
|
|
|
KsenoonE
Postitusõiguseta huviline
Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal
Auto: Porsche Panamera Turbo/GLE
|
postitati 29.07.10 19:46
|
|
|
Päris luks masin :O Korralik masin!
See makk mis sul sees on kah väga hea, ega müüja ei taha?
|
|
|
|
Zoig
klubiliige
Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal
Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q
|
postitati 29.07.10 20:41
|
|
|
El istmed on head, hulka kergem on paika reguleerida, kui tavalist. Mu eelmises Avandis olid ka. Kahju ainult, et sportsisu pole.
Kui tal juba tagaluugil 90 pisike audimärk on, siis pane korraga ka 90-ne pikka paneel
Et oleks raskem!
|
|
|
|
automees6
huviline
Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 Avant 2,5TDi Quattro, A7 3.0 TDI Biturbo
|
postitati 29.07.10 21:01
|
|
|
Kena B4 jah ja edu uue autoga! Kas see LSD on ikka õige jutt? Pole nagu kuulnud, et quattrol sihukest esidiffrit on.
|
|
|
cino
huviline
Registreerunud 21.04.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 30.07.10 03:01
|
|
|
Esidiffer pole originaal, natuke on autot näpitud ikka.
|
|
|
|
cino
huviline
Registreerunud 21.04.07
Kasutaja on eemal
|
|
MatuAudi
huviline
Registreerunud 07.08.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Cabrio, A4 B8 S-line
|
postitati 31.07.10 08:22
|
|
|
Mõtled seda osa, mis kapoti alt kostub? Või seda, mis tagant välja tuleb? Mul oli sarnane v8 lörinale, kui katid olid tühjad, ning viimane pütt seest
lahti.
Defu - Matu
|
|
|
|
cino
huviline
Registreerunud 21.04.07
Kasutaja on eemal
|
|
cino
huviline
Registreerunud 21.04.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.08.10 11:31
|
|
|
Küsimus lisaks juurde, et kas see, et katid tühjad võib olla põhjuseks, et auto tõmbleb väheke ühtlasel sõidul?
|
|
|
|
Zoig
klubiliige
Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.08.10 11:56
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: cino
Küsimus lisaks juurde, et kas see, et katid tühjad võib olla põhjuseks, et auto tõmbleb väheke ühtlasel sõidul? | Niipalju kui oma
2.6st mäletan, siis tühjad katid küll mingisugust anomaaliat ei tekitanud. Minek ja tõmme oli täpselt samad mis korras katidega, lihtsalt kadus see
veider porgandi hääl ära. Mingit tõmblemist küll katid tekitada ei tohiks.
Et oleks raskem!
|
|
|
|
stennadi
huviline
Registreerunud 24.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: C4 Quattro '92
|
postitati 04.08.10 12:20
|
|
|
Lihtsalt vaherepliigina küsin, et ega see mootor ilma kattideta vist kõrvalise abita ülevaatusel heitgaasiteste ära ei tee?
|
|
|
cino
huviline
Registreerunud 21.04.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.08.10 14:56
|
|
|
Ei usu küll, et teeks, sest mu masinal küll taga põlematta kütuse ving.
|
|
|
|
cino
huviline
Registreerunud 21.04.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 08.08.10 07:24
|
|
|
Sai natuke jälle korrastatud, nimelt uksed ei lukustunud korralikult ja üks tagauks ei käinud seestpoolt lahti. Polstrid maha ja lahtikäimis mure
koheselt lahendatud, nimelt oli trossi kõri kinnitusest lahti tulnud, see klõpsti tagasi ja asi korras. Lukustustega jebisin 4-5 tundi enne kui asi
selgeks sai, et viga miks ei lukustunud oli selles, et välimiste linkide need pulgad mis lukku liigutavad ust avades, neid oli vaja regullida.
Natukene lisasin ka õli igale liigendile ja vaatamatta uimasele vaakumsüsteemile käib kesklukk väga kergelt ja kiirelt kinni ning lahti. Veaks jäi
nüüd veel vaid see, et sisemised luku nupud on erinevatel kõrgustel. Neil on seest keere maha tõmmatud ja seega siis ei toimi korrektselt ja esi uste
omad jäävad 5mm välja, tagumised aga lähevad polstri äärega tasa, õigemini 1 läheb teisel jääb väike muna. Üritasin näpitsatega neid keerata, siis aga
tegin ühele näpitsa jäljed peale, ehk ei liikunud ja näpitsad ainult koorisid.
Igavusest võtsin kätte ja võtsin ka esiklaasi liistu maha, siin foorumis lugesin, et see pidavat katki minema. Sellepärast siis võtsingi ise maha,
sest kuna olen autode keretöödega tegelenud vahelduva eduga, siis eks on neid audi 80 ja eriti just b4'sidki mu käe alt läbi käinud ja olen isegi
neil klaase vahetanud ja esiklaasi ülevalt äärest plekilt roostetki välja ajanud, 100% koguaeg olen saanud selle liistu ilusti kätte, pole probleemi
olnud. Hetkel aga näet omal puutub riistvara, et oma autol esiklaas ära vahetada. Puudu just maha lõikamise riistapuu ja klaasiliimi jaoks oleks vaja
natu kangemat silikoni pressi kui mul koduses majapidamises leidub. Neil odavatel olen ma mitu päästikut ära murdnud juba, samas praeguse kuumaga
jätta klaailiim autosse paariks tunniks on ka paras silikoon juba
Lammutamise käigus leidsin ka, et kus tagumiste kõlarite võimendi on. Neid isegi 2 kesksageduskõlaritel küljes on võimendi ja heli filter. Viga
muidugi miks minul need ei töötanud oli selles, et maki tagant oli ühendatud mõlemasse filtrisse heli mõlemad poolused, kuid filtrisse vaja ainult +
poolust, kuigi on ka - pooluse juhe olemas sinna. Mõlemad taga siis ei mänginud, ainult plussid jätsin siis toimib ja väga puhtalt ja ilusti. Saab
isegi regulleerida natukene võimendist juurde, maha, kõrgheli kõlarit saab juhtida madalamat ja kõrgemat pininat välja andma. Päris hea kompott on.
Ainuke viga nüüd helis süsteemis on see, et antenn ei püüa korralikult laineid ja, et suffa kast on liiga suur.
Nüüd siis tehnilisest poolest ka natukene. Nimelt auto jõnksutab, kiirendusel nagu poob ja muu jamad, millest see tulla võib? Maanteel sõidan
ühtlaselt 100'ga püsikas peal ja õrnalt on tunda teatud intervallidega nagu poob, kuid tundub, et mitte mootorit, vaid vedu. Samas avastasin ka, et
miks mu auto samat vingu ajab nagu gaz 53, nimelt väljalaske kollektori vahelt arvatavasti sutsub välja, kui kapott lahti on siis on kuulda sutsuvat
heli ja just juhi poolelt küljelt siis. Muidugi nüüdseks juba isu katid ka ära vahetada, sest see V8 hääl käib juba närvidele, kuigi olen mees kellele
meeldib, kui autol on sport pütt väljalaskes või muudmoodi vähe jämedam hääl, siis see hääl mulle on juba vastu hakanud, ei meeldi enam.
Kütusekulu sain mina keskmiseks(enamasti 6km tööle 6km koju plus linnasõit) tankides siis esimese klõpsuni, 100km ja jälle esimese klõpsuni, mahtus
sisse vaid 8,9l kütust. Kes ütles, et 2,6 quattro on kütuseröövel, ma ei mäletagi omal üle 2.0 mootoriga autot mis oleks nii öko olnud.
|
|
|
|
cobra113
huviline
Registreerunud 20.11.08
Kasutaja on eemal
Auto: audi 80 2,6 avant quattro
|
postitati 08.08.10 11:08
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: cino Lammutamise käigus leidsin ka, et kus tagumiste kõlarite võimendi on. |
Äkki saaks infot, kus see siis asub?
|
|
|
Remo
huviline
Registreerunud 06.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Mercedes-Benz , BMW , Audi
|
postitati 08.08.10 17:17
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: stennadi
Lihtsalt vaherepliigina küsin, et ega see mootor ilma kattideta vist kõrvalise abita ülevaatusel heitgaasiteste ära ei tee? |
Ega ei tee jah, enda autol olid kah katid läbi põlenud. Nüüd uute kattidega käingi ainult ülevaatusel, igapäevaselt on kattide asemel kaks
resonaatorit.
|
|
|
cino
huviline
Registreerunud 21.04.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.08.10 11:39
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: cobra113
Tsitaat: | Algselt postitas: cino Lammutamise käigus leidsin ka, et kus tagumiste kõlarite võimendi on. |
Äkki saaks infot, kus see siis asub? |
loe sellest lausest järgmist. See siis kesksagedus kõlarite taga,
mõlemal pool eraldi.
Eile sai siis aut lõpuks ometi uue esiklaasi, jälle vähe ohutum sõita.
|
|
|
|
cobra113
huviline
Registreerunud 20.11.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.08.10 17:13
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: cobra113
Äkki saaks infot, kus see siis asub? |
loe sellest lausest järgmist. See siis kesksagedus kõlarite taga,
mõlemal pool eraldi.
|
Ju siis kõigil isenditel seda pole, kord võtsin ka parema poole lahti, aga ei old mingit võimendit.
|
|
|
cino
huviline
Registreerunud 21.04.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.08.10 14:36
|
|
|
Võimendid ja originaal suffa ikka avandi rõõmud. Sedaanidel neid polegi. A4'del samamoodi, et on tagumised kõlarid ja suffa pagassis võimenditega
ainult avandil.
|
|
|
|
cobra113
huviline
Registreerunud 20.11.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 15.08.10 10:14
|
|
|
Mul ongi ju täitsa avantkerega isend. Aga olgu las olla, ei taha teemat risustada
|
|
|
cino
huviline
Registreerunud 21.04.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.08.10 10:55
|
|
|
Juu siis ikka on mu masinal tehase poolt rohkem lisasid. Auto kohta uuendust vaid niipalju, et käigukang sai välj avahetatud short sifteri vastu,
kahjuks pilte pole, lisaks lasin vahetada ka kangi ja hoovastiku puksid, et käiguvahetus oleks täpsem. Juhi istme soendus andis saba miskipärast ei
toimi enam, pole saanud aega sellega tegeleda veel. Samas kui juba elektri värgist juttu siis oskab keegi öelda, et mis võimsusega led prnid nuppude
valgustustel on? kõik need armatuuri, katuseluugi ja akende nuppude valgustuse tahaks välja vahetada, sest mõni neist ei tööta.
|
|
|
|
cino
huviline
Registreerunud 21.04.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.09.10 14:28
|
|
|
Kõik siin kisuvad oma v6 mootorite sisselaske kollektoritest neid plastik suunajaid välja, et mida see parandab kui üldse midagi parandab? See 2,6 on
kuidagi väga uimase reaktsiooniga kiirendades, ehk harjunud japsiga? Nimelt harjunud, et normaalseks kiirendamiseks ei pea üle poole kaasi andma, kuid
praeguse audiga see jama, et poole kaasiga veel kiirendab suht lahjalt, isegi kui siis kiirenduse ajal pedaal põhja vajuada ei ole reaktsioon erilist
muljet avaldav. Samas kui koheselt pedaali põhja vajutad siis minekut nagu on.
|
|
|
|
Zoig
klubiliige
Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.09.10 14:41
|
|
|
Kõik siin kisuvad oma v6 mootorite sisselaske kollektoritest neid plastik suunajaid välja, et mida see parandab kui üldse midagi parandab?
| Kõikse kergem vast seda teemat edasi lugeda.
http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=3983
Et oleks raskem!
|
|
|
|
cino
huviline
Registreerunud 21.04.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.09.10 18:52
|
|
|
Nüüd uus mure, hakkasin järjest suuremat hoolt tegema, tuli välja, et puudub salongi filtri kaan või miski mis sinna peale peaks käima. On ehk
kellegil pilti sellest mis seal peaks olema?
Tänud ette
Täna jõudis minuni ka esisilla juppide pakike, kus siis arniirid, roolivarda otsad, kondid, stabika varda puksid ja lisaks veel tava hooldus vahendid
nagu õli, ja kütuse filter, õhu filtrit ei hakanud tellima, sest pakuti kahte erinevat mõõtu. Sooviks üldse leida originaal karpi mahtuvat pestavat
vabaõhu filtrit.
Puudu mu audi kapotialt ka veel originaal õhuvõtu toru mis tule tagant õhufiltri korpusesse läheb, ülejäänud plastikud on juba originaalid olemas ja
küljes.
|
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 |