Lehekülgi: 1 2 |
eku266
huviline
Registreerunud 11.01.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.07.10 14:54
|
|
|
audi a4 läheb korraks käima ja kohe sureb välja
peale terve süütelukku vahetust siis selline jama et korraks läheb käima ja kohe sureb välja.Kas võib olla probleem immos et aju ei võta uut
süütelukku omaks
kust võiks abi saada asjale peale audi esinduse
|
|
|
Kuits
klubiliige
Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199
|
postitati 02.07.10 14:57
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: eku266
|
Immobilaiseri viga.
Täpsemalt lugemiseks kasuta otsingut, sest sellest jahutud küll!
Vorsprung durch Drehmoment !
|
|
|
|
samru
klubiliige
Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A8 4,2Q, B6 3,0Q, Buell XB12s
|
postitati 02.07.10 17:37
|
|
|
peale terve süütelukku vahetust siis selline jama et korraks läheb käima ja kohe sureb välja.Kas võib olla probleem immos et aju ei võta uut
süütelukku omaks
kust võiks abi saada asjale peale audi esinduse |
Kas võtmed läksid kah teised, kui jah, siis tuleb uued(teised) võtmed immole selgeks õpetada. Süütelukk ise ei puutu asjasse.
|
|
|
|
eku266
huviline
Registreerunud 11.01.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.07.10 21:44
|
|
|
võtmed läksid ka vahetusse
|
|
|
automees6
huviline
Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 Avant 2,5TDi Quattro, A7 3.0 TDI Biturbo
|
postitati 02.07.10 21:46
|
|
|
Esinduses tehakse uued võtmed 300-400 eegu eest tuttavaks. Ise seda vist enam teha ei saa kui just vajalike programme ei hangi. Nimelt esindus mingist
aastast alates enam ei anna immo koode välja. Kõik käib läbi arvuti ja inimene seda koodi ei näe.
|
|
|
eku266
huviline
Registreerunud 11.01.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.07.10 21:53
|
|
|
mul on audi a4 väljalaske aasta 1996
|
|
|
automees6
huviline
Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 Avant 2,5TDi Quattro, A7 3.0 TDI Biturbo
|
postitati 02.07.10 21:58
|
|
|
mul on audi a4 väljalaske aasta 1996 |
Auto aasta pole oluline lihtsalt esindus ei väljasta neid enam 2005 vist lõpetati enne sai seda koodi küsida.
VW/Audi used to give out the SKC to vehicle owners but as of 2005 they no longer do. Unless you already have that information, then you will not be
able to use these instructions - you will likely need to have your dealer perform this procedure.
http://www.ross-tech.com/vag-com/cars/key-matching-4digit.html
Vot nii. Aga klubis ehk on häkkereid kes saavad aidata.
|
|
|
samru
klubiliige
Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A8 4,2Q, B6 3,0Q, Buell XB12s
|
postitati 03.07.10 06:01
|
|
|
mul on audi a4 väljalaske aasta 1996 |
Üks variant on vana võtme seest kiip välja võtta ja "uue" sisse panna kui nad just kinni valatud peaga võtmed ei ole. Aga teine variant on kas
esindus või keegi vastavat tarkvara omava seltsimehe poole pöörduda kes LOGIN koodi välja loeb ja võtmed selgeks õpetab.
Hädapärast remondikohta saad sõita nii, et võtad akuklemmi maha, keerad süüte sisse, paned akuklemmi peale ja keerad süütevõtmest auto käima.
|
|
|
|
-kupu-
huviline
Registreerunud 05.05.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi a6 2.5tdi quattro
|
postitati 03.07.10 08:53
|
|
|
Kõigelihtsam on immo pulgad ringi visata, on nad siis võtmesisse liimiga kinnitatud peab rahulikult urgitsema et katki ei teeks.
|
|
|
eku266
huviline
Registreerunud 11.01.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.07.10 21:28
|
|
|
asi korras.Uus võti õpetati immole selgeks ja kõik toimib
|
|
|
-IFFI-
huviline
Registreerunud 21.12.15
Kasutaja on eemal
Auto: AUDI A4 sedan 1,6L (B5) - 74kW 1996 a.
|
postitati 14.07.16 17:55
|
|
|
Kasutan sama teemat kuna probleem ka imoga. Nimelt võtsin võtme seest patarei välja nii umbes 2-3 minutit. Pärast seda ei sa ka enam imo maha.
Soovitati eemaldada akult juhtmed nii 10-15 minutiks, tegin seda kuid tulemus sama, imo peal ikka. Pakuti ka varjanti, et eemalda ainult miinus klemm
ja hoia sees/all kaugtulede kiirlülitit(mille kaudu saab kaugtulesid vilgutada) umbes mõni minut, et auto laadiks ennast tühjaks, sai ka see proovitud
ja tulemus ikka sama.
Panin tähele, et ennem akult juhtmete eemaldamist põles imo kollane tuli armatuuris. Pärast 15 minutilist ootamist ja juhtmete tagasi panekut hakkas
imo kollane tuli vilkuma. Seda teeb siis ta siiani.
Tegemist Audi A4 1,6 B5 1996 a.
Küsimus kas saan selle imo ise kuidagi veel maha või tuleb pöörduda kuhugi teenindusse. Asun soomes ja seega ei abista eesti poole pealt pakutavate
lahendustega
Jään ootama Teie ideesid ja vastuseid.
|
|
|
yks
huviline
Registreerunud 04.05.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.07.16 18:10
|
|
|
Immo transponder võtmes ei ole patareiga seotud. Ehk siis töötab ka ilma patareita.
|
|
|
Kert85
huviline
Registreerunud 30.12.14
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.07.16 18:50
|
|
|
B5´l oli mäletamisega nn tüüpviga see, et immorõngal tekkis külmjoode ja võtit enam ei lugenud.
Kunagi läks ühel vahetusse ka vist immoplokk. Tollel oli plokk veel eraldi, mitte näidikus.
|
|
|
Quattru
huviline
Registreerunud 26.12.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 V6
|
postitati 14.07.16 19:15
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: yks
Immo transponder võtmes ei ole patareiga seotud. Ehk siis töötab ka ilma patareita. |
Sama siin 1995a ja praeguses võtmes polegi üldse kohtagi patarei jaoks mul. Immo on autol olemas. Sõidab ja pidurdab.
|
|
|
|
-IFFI-
huviline
Registreerunud 21.12.15
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.07.16 19:21
|
|
|
Ma nüüd küll eriti ei tahaks uskuda, et miski tehnikas andis alla (imobilaiseri plokk) või, et patarei ei mõjutanud seda kuna just patarei välja
võtmisel see imo peale läkski.
Eelmine aasta kui auto üldse kasutusele võtsin oli aku tühi, pidin "krokodillidega" teiselt autolt voolu võtma, et käima saada sest aku oli nii tühi
seismisega läinud. Voolu oli siis nii vähe, et raadiolegi oli lukk peale läinud ja raadio tuli avada koodiga. Sama on ka nüüd, et raadio tuleb taas
koodiga avada.
Loomulikult ei jaga ma sellest imo süsteemist ja toimimisest tuhkagi, see eelnev oli vaid minu arvamus ja mitte seda võtta tõsiselt.
Seoses sellega vaevab mind veel üks küsimus. Juhul kui ma tahan kunagi hiljem selle patarei seal võtmes välja vahetada kas siis pean ma uuesti taas
selle diagnostika käigu läbi tegema? Et siis maksan näiteks pataka eest 10€ ja pärast veel diagnostikas imo maha võtmise eest a'la 100€ ???
Pakuti mulle veel prooviks sellist varjanti, et vahetaks kohe pataka uue vasta ning siis proovida uuesti akul juhtmed maha, oodata miski 10-15 ning
siis vaadata kas tuleb imo maha.
Ilmselt on patakas ikkagi väga tühi kuna uksi avada sellega ei anna. Loomulikult ma ei tea kas ültse ongi kesklukk peal??? Võtmel on küll keskel
ümargune nupp ja on ka LED lamp seal võtmes, esmalt arvasingi, et see nupuke aint LED-i sisselülitab, et pimedas näeks võtme auku pista. Sellepärast
ka täna võtmest selle pataka välja võtsingi, et näha mis suurusega on patakas ning see välja vahetada, et lamp tööle saada.
Oleks ma teadnud, et autol imo ja see kõik on seotud siis poleks ma seda eales omapeaga teinud aga see tagant järgi tarkus nuid
|
|
|
Rix
klubiliige
Registreerunud 06.03.11
Kasutaja on eemal
Auto: B6 Quattro
|
postitati 14.07.16 21:19
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: -IFFI-
Ma nüüd küll eriti ei tahaks uskuda, et miski tehnikas andis alla (imobilaiseri plokk) või, et patarei ei mõjutanud seda kuna just patarei välja
võtmisel see imo peale läkski.
Eelmine aasta kui auto üldse kasutusele võtsin oli aku tühi, pidin "krokodillidega" teiselt autolt voolu võtma, et käima saada sest aku oli nii tühi
seismisega läinud. Voolu oli siis nii vähe, et raadiolegi oli lukk peale läinud ja raadio tuli avada koodiga. Sama on ka nüüd, et raadio tuleb taas
koodiga avada.
Loomulikult ei jaga ma sellest imo süsteemist ja toimimisest tuhkagi, see eelnev oli vaid minu arvamus ja mitte seda võtta tõsiselt.
Seoses sellega vaevab mind veel üks küsimus. Juhul kui ma tahan kunagi hiljem selle patarei seal võtmes välja vahetada kas siis pean ma uuesti taas
selle diagnostika käigu läbi tegema? Et siis maksan näiteks pataka eest 10€ ja pärast veel diagnostikas imo maha võtmise eest a'la 100€ ???
Pakuti mulle veel prooviks sellist varjanti, et vahetaks kohe pataka uue vasta ning siis proovida uuesti akul juhtmed maha, oodata miski 10-15 ning
siis vaadata kas tuleb imo maha.
Ilmselt on patakas ikkagi väga tühi kuna uksi avada sellega ei anna. Loomulikult ma ei tea kas ültse ongi kesklukk peal??? Võtmel on küll keskel
ümargune nupp ja on ka LED lamp seal võtmes, esmalt arvasingi, et see nupuke aint LED-i sisselülitab, et pimedas näeks võtme auku pista. Sellepärast
ka täna võtmest selle pataka välja võtsingi, et näha mis suurusega on patakas ning see välja vahetada, et lamp tööle saada.
Oleks ma teadnud, et autol imo ja see kõik on seotud siis poleks ma seda eales omapeaga teinud aga see tagant järgi tarkus nuid |
See patarei ongi seal ainult selle taskulambi jaoks. Ehk tegid viga immo kapslile võtme sees või kaotasid selle üldse ära patarei vahetuse käigus.
|
|
|
|
-IFFI-
huviline
Registreerunud 21.12.15
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.07.16 21:35
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: R-I-X
See patarei ongi seal ainult selle taskulambi jaoks. Ehk tegid viga immo kapslile võtme sees või kaotasid selle üldse ära patarei vahetuse käigus.
|
Ahaaa, vot see kapsli kaotus võib küll olla täitsa reaalne !! See
ilmselt pisike vidin on... OK, lasen kodust saata tagavara võtme ja proovib sellega esmalt kui miskit muud tegema hakkab
Selline see võti välja näeb, patarei on välja praegu võetud. Ega seda kapslit silmaga ei näe või näeb...ise ei kujuta ettegi milline ja kus see olla
võiks.
|
|
|
Quattru
huviline
Registreerunud 26.12.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 V6
|
postitati 14.07.16 21:43
|
|
|
Nii vanal B5 mudelil ei tohiks võtmes immo kivi olla. Minul on 1995 auto ning ma lasin teha uue võtme ilma igasugi kivideta, patareita ja kasutan seda
juba aastaid. Originaal võti ei ole auto lähedalgi. Autol on immo mis on segast pannud ning kuna olen korduvalt parkltesse jäänud ja samuti proovinud
neid trikke mida sulle soovitati aku klemmidega. On aidanud. Või ma ei tea kuidas mul siis nii töötab.
Üks asi on võti auto käivitamiseks, teine on keskluku-signapult sul, eks? Kui viimane, järelturu signa paigaldatud siis teine tera.
Edit: jõudsid pildiga postiga minust ette. Nagu seal näha, siis pole kivi ja kui oleks ega talle seal võtmes särtsu vist ei anta.
Edit: Mängust väljas, siis minu immoga midagi tehtud Eks targemad
teavad.
|
|
|
|
tl470487
aeg maha
Registreerunud 06.07.11
Kasutaja on eemal
|
|
Kuits
klubiliige
Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199
|
postitati 14.07.16 22:41
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Quattru
Nii vanal B5 mudelil ei tohiks võtmes immo kivi olla. Minul on 1995 auto ning ma lasin teha uue võtme ilma igasugi kivideta, patareita ja kasutan seda
juba aastaid. Originaal võti ei ole auto lähedalgi. Autol on immo mis on segast pannud ning kuna olen korduvalt parkltesse jäänud ja samuti proovinud
neid trikke mida sulle soovitati aku klemmidega. On aidanud. Või ma ei tea kuidas mul siis nii töötab.
Üks asi on võti auto käivitamiseks, teine on keskluku-signapult sul, eks? Kui viimane, järelturu signa paigaldatud siis teine tera.
Edit: jõudsid pildiga postiga minust ette. Nagu seal näha, siis pole kivi ja kui oleks ega talle seal võtmes särtsu vist ei anta.
Edit: Mängust väljas, siis minu immoga midagi tehtud Eks targemad
teavad. |
1996 masinal peaks juba immo kapsel võtmes asuma, aastaid tagasi vahetasin samuti patareid, kuid õnnetuseks kaotasin kapsli ja tehtud oligi, õnneks
olid olemas varu võtmed ja sellega asi piirdus, pakkumine tuli ka uuele võtmele ja EEK aegu oli selleks 1500 krooni ja 2 nädalat tellimise aega.
Vöta aga võti uuesti lahti ja uuri sisu, teiste võtmete korral vöid sama teha, kuid hoolikamalt.
Olemas ka võti, millel kapsli klaas katki, kuid võti toimib, kuid hoian seda, kui sitta pilpal, sest ainus vöti ja ei kujuta ette, mida võib teha
kasvõi maha kukkumise korral.
Vorsprung durch Drehmoment !
|
|
|
|
M.Jaaska
huviline
Registreerunud 18.08.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.07.16 22:44
|
|
|
Immo maha võtta või näiteks uus võti teha?
Need asjad on veidi odavamaks läinud, kuid siis jälle hinnas EURO poolt tõstetud .
|
|
|
|
tl470487
aeg maha
Registreerunud 06.07.11
Kasutaja on eemal
|
|
Arno
huviline
Registreerunud 09.12.10
Kasutaja on eemal
Auto: 103Kw
|
postitati 15.07.16 09:21
|
|
|
Ka minu 95' aasta a4-l oli immokivi sees. Võti tavaline ilma lambita.
Kus liigub võim? Kus liigub edu?
Ikka mööda Laagna teed, madal Audi, nelikvedu.
S4 2.7Bit
|
|
|
|
Rain573
klubiliige
Registreerunud 17.09.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi b4 Competition V8, Fiat Punto GT, W211, CLS Shoting Brake
|
postitati 15.07.16 09:32
|
|
|
Kui korda ei saa, siis võid aju mulle saata. Saan immo maha võtta.
Rain
56921515
|
|
|
tl470487
aeg maha
Registreerunud 06.07.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 15.07.16 10:13
|
|
|
Kas polnud sellel nii, et kui ECU-st immo maha võtta siis hakkab kellade plokk immot taga igatsema ja veateadet kuvama?
Kui pelgalt transponder kadunud siis immo cut ei ole kindlasti parim lahendus. Lukufirmadel uus võti koos transponderiga ca 40€; pelgalt transponderi
kirjutamine ilmselt pool sellest. Google-st võtsin esimese ette juhtuva hinnakirja:
http://www.lukuabi.ee/ee-hinnad
|
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 |