Lehekülgi: 1 2 3 4 |
a6audi
huviline
Registreerunud 13.08.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 1995a 2,5TDI 103kw
|
|
Harry_R
huviline
Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.04.10 18:40
|
|
|
Statoili olen ma eluaeg boikoteerinud, Nestet viimased 4 aastat. Kasutan UnoX või Alexela teenuseid sooduskaardi tõttu. Ei ole siiani aru saanud, et
kehva kütus oleks.
Ja ei usu, et meil selline asi läbi läheb. Inimesed neelavad kõik alla.
Selleks ürituseks oleks vaja rohkem, kui mõne foorumi kasutaja blokki.
Audi 90 typ85 2.0 --> Audi coupe typ89 2.3 --> Audi A4 avant B5 2.4 V6 --> Audi 90 typ85 2.0 --> Audi A4 avant B5 1.8TQ --> Audi A4
avant B8 2.0 TDI
|
|
|
|
Mario81
huviline
Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.04.10 18:45
|
|
|
Nestel ja Statoilil on nii palju krediit kaardiga kliente, et see boikoteerimine ei kõiguta ka neid. Aga muidugi, üritage
|
|
|
dimka70
huviline
Registreerunud 12.01.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6
|
postitati 13.04.10 18:50
|
|
|
Kuldkaardiga saan hetkel -35s/l , kuid kui statoil väga hullu panema hakkab, siis tuleb juba mõte tanklaketti vahetada. Kuidas Lukoilil diiselkütuse
kvaliteediga on? See selleks, et on kodule kõige lähedam.
|
|
|
|
100
Aeg maha
Registreerunud 12.04.10
Kasutaja on eemal
Auto: 100
|
postitati 13.04.10 18:55
|
|
|
Tööautoga sai koguaeg Lukoilis tangitud ja ei ütleks et seoses kütusega mingeid probleeme oli. Kunagi (mitmed aastad tagasi) oli üldse selline jutt,
et tegelikult kõikides Eesti tanklates müüdav bensiin on täpselt üks ja sama (samast kohast pärit).... ei tea kas tõsi ja kui siis oli, kas ka praegu
nii.
|
|
|
prj
klubiliige
Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal
Auto: S8 D4, A4 B9 2.0TQ, Cupra Born
|
postitati 13.04.10 18:56
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: dimka70
Kuidas Lukoilil diiselkütuse kvaliteediga on? |
Venemaal tangivad kõik inimesed, kellel vähegi kallim auto vaid, mõnedest kettidest. Erinevaid tanklaid ja -kette on seal kuhjaga.
Nende kettide eesotas on Lukoil. Ma ei tea, kuidas neil Eestis kütuse kvaliteediga on, aga Venemaal ei saa sellele küll etteheiteid teha.
|
|
|
|
veekaheksa
klubiliige
Registreerunud 07.09.03
Kasutaja on eemal
Auto: A4 TDI quattro, S8 40V
|
postitati 13.04.10 18:59
|
|
|
Viimase aja Statoili käitumine pole jätnud mulle muud võimalust kui nende teenustest loobuda. Ka teised tanklaketid on suutelised -30s tava-/-15s
automaattanklast andma ja minujaoks on see piisav. Ja neil ei tõuse esimesena hinnatase ja letihinnad on niikuinii odavamad kui Statoilil-Nestel.
Siiamaani olen paar paagitäit maha sõitnud ja kvaliteedivahet pole märgata olnud.
PLUS TDI Die Menschen sollten nicht
schlafen, während sie unterwegs sind, aber sie tun es trotzdem.
|
|
|
|
lehys
huviline
Registreerunud 31.05.08
Kasutaja on eemal
Auto: Cupra Leon Sportstourer
|
|
lkallas
|
postitati 13.04.10 19:02
|
|
|
Üks mu tuttav, kes on kütuseäris pidi infarkti saama kui ma ütlesin, et statoilis on parim kütus. Tema sõnul pidavat kõik tulema ühest kohast aga oma
lisandid (ultima) saavad kütused siin. Vaevalt seda kütust tankeritega kuskilt norrast või mis iganes kohast see statoili kütus tulema pidi. Siiani
olen tankinud statoilis. Aga kui hakkavad oma hindadega veel perutama siis hakkan soodsamates tanklakettides käima.
|
|
|
lehys
huviline
Registreerunud 31.05.08
Kasutaja on eemal
Auto: Cupra Leon Sportstourer
|
postitati 13.04.10 19:06
|
|
|
Igal pool suht sama küte mingit vahet pole küll aru saanud eks see stat arvab et on eestis A ja O aga võta näpust ega ikka ei ole ka,eks iga tark
inimene võtab ikka kütet sealt kus odavam.
|
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: 5x4x4
|
|
Harry_R
huviline
Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal
|
|
badevil
huviline
Registreerunud 15.11.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 B3 1.8S 1991 PM
|
postitati 13.04.10 19:12
|
|
|
Ma tangin pidevalt Alexelas. Võimalusel, kui Paide kanti satun siis tangin seal, sest seal kütus 1 kr odavam kui Tartus. Statoilis saad sooduskaardiga
sama hinna, mis Alexelas ilma sooduskaardita ja kütte vahet ka pole.
|
|
|
|
dimka70
huviline
Registreerunud 12.01.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6
|
postitati 13.04.10 19:14
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Harry_R
Tsitaat: | Algselt postitas: lehys
Igal pool suht sama küte mingit vahet pole küll aru saanud eks see stat arvab et on eestis A ja O aga võta näpust ega ikka ei ole ka,eks iga tark
inimene võtab ikka kütet sealt kus odavam. |
Nii ja kus on siis nüüd kõik need kadunud, kes persedünoga tunnetavad Statoili ja UnoX kütuse vahet? | See ikka bensumeeste teema, kuid diislimeestele on esmatähtis kõrgsurvepump (eriti VP44) ja see
on oi oi kui tundlik ebakvaliteetse kütte suhtes.
|
|
|
|
100
Aeg maha
Registreerunud 12.04.10
Kasutaja on eemal
Auto: 100
|
postitati 13.04.10 19:15
|
|
|
Viimasel ajal toetan Eestimaisel kapitalil põhinevat Olerex-i. Rohkem raha jääb Eestisse ja aitab siinset majandust elavdada, mitte ei rända
välismaiste mega-miljardäride taskutesse.
|
|
|
a6audi
huviline
Registreerunud 13.08.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.04.10 19:19
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: kps
Ma tunneks selle boikoteerimisega ennast isikuna, kes jookseb peaga vastu puud lootuses, et selle tulemusena hakkab maakera teisipidi ringi käima . Aga Edu igal juhul! Mul targemat oma ajaga teha . |
Nii kahjuks mõtlevad enamus.Täpselt sama mõtteviis on ka riigikogu- ja kohalikel valimistel,et vahet pole,nagunii midagi ei muutu .Aga see selleks, kui midagi ei tee siis ei muutu ammugi midagi.Loomulikult on
sul õigus,et sellest ei pruugi midagi muutuda aga üritama peab,eriti siis kui see midagi ei maksa
Ja sellel üritusel pole mingit jõudu,kui sellega läheb kaasa 1, 10 või 1000 inimest.Kui sellega liituks juba näiteks 50000 või 100 000 inimest küll
siis ka kuulda võetakse ja mitte vähe.Siis hakkab statoil sama juttu ajama kui Rimi praegu oma lihaga
|
|
|
Harry_R
huviline
Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.04.10 19:27
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: a6audi
Tsitaat: | Algselt postitas: kps
Ma tunneks selle boikoteerimisega ennast isikuna, kes jookseb peaga vastu puud lootuses, et selle tulemusena hakkab maakera teisipidi ringi käima . Aga Edu igal juhul! Mul targemat oma ajaga teha . |
Nii kahjuks mõtlevad enamus.Täpselt sama mõtteviis on ka riigikogu- ja kohalikel valimistel,et vahet pole,nagunii midagi ei muutu .Aga see selleks, kui midagi ei tee siis ei muutu ammugi midagi.Loomulikult on
sul õigus,et sellest ei pruugi midagi muutuda aga üritama peab,eriti siis kui see midagi ei maksa
Ja sellel üritusel pole mingit jõudu,kui sellega läheb kaasa 1, 10 või 1000 inimest.Kui sellega liituks juba näiteks 50000 või 100 000 inimest küll
siis ka kuulda võetakse ja mitte vähe.Siis hakkab statoil sama juttu ajama kui Rimi praegu oma lihaga |
Rimiga on sul natuke vale võrdlus. Rimi tahtis lihtsalt kaotada eesti liha letilt. Leia seos nüüd. Kütust pead sa nagunii ostma, kui sõita tahad ja
hinnad on nagunii enamvähem võrdsed, Rimi puhul pidi loobuma ainult eesti toodangust.
Audi 90 typ85 2.0 --> Audi coupe typ89 2.3 --> Audi A4 avant B5 2.4 V6 --> Audi 90 typ85 2.0 --> Audi A4 avant B5 1.8TQ --> Audi A4
avant B8 2.0 TDI
|
|
|
|
at60
huviline
Registreerunud 19.02.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 avant quattro
|
postitati 13.04.10 19:47
|
|
|
Vaadake, sellise suhtumisga "mis mina üksinda ikka teha saan" oleks omal ajal Eesti Vabariik kah taastamata jäänud.Iseasi on mis sellest vabariigist
praeguseks saanud on
Aga tagasi teemasse.Igatahes tasub boikottida.Rimi kah arvas et võib teha mis tahab aga välja kukkus.... Statolis pole ise aastaid just hinna pärast tankinud ja Neste on kuu-poolteist minu rahast ilma jäänd. Kuidagi
peab ju oma suhtumist näitama.
|
|
|
a6audi
huviline
Registreerunud 13.08.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.04.10 19:54
|
|
|
Tsitaat: |
Rimiga on sul natuke vale võrdlus. Rimi tahtis lihtsalt kaotada eesti liha letilt. Leia seos nüüd. Kütust pead sa nagunii ostma, kui sõita tahad ja
hinnad on nagunii enamvähem võrdsed, Rimi puhul pidi loobuma ainult eesti toodangust. |
Seda Rimi näidet ei toonudki 1:1 vaid pidasin siin silmas Rimi suhtumist, ei muud Mis erinevusi sa nende suhtumises näed?
|
|
|
AudiMihkel
huviline
Registreerunud 12.12.07
Kasutaja on eemal
Auto: Mitte audi
|
postitati 13.04.10 20:01
|
|
|
Omaltpoolt lisan,et Lukoili boikoteerin nüüdsest alati. Teiste tanklate omanikud pole vähemalt mõrvarid. Endale meeldib jubedalt Statoilis käia,mõnus
teenindus noh.
Mihkel.
Loogika & Taktika.
|
|
|
|
Harry_R
huviline
Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal
|
|
Harry_R
huviline
Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.04.10 20:09
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: AudiMihkel
Omaltpoolt lisan,et Lukoili boikoteerin nüüdsest alati. Teiste tanklate omanikud pole vähemalt mõrvarid. Endale meeldib jubedalt Statoilis käia,mõnus
teenindus noh.
Mihkel. |
Mõnus teenindus? Oodata, kuidas eespool olevatele kabanosse küpsetatakse ja cocat müüakse?
avant B8 2.0 TDI
|
|
|
|
a6audi
huviline
Registreerunud 13.08.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.04.10 20:16
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: AudiMihkel
teenindus noh.
Mihkel. |
Mida mõtled mõrvarite all? Kas seda,et mujal solk ja automootorite mõrv?
Aga jah, statoil tavaliselt esimene,kes hinda tõstab.Eks neil ole ka põhjust, see mersu,mis välja loositakse see tuleb ju ka kinni maksta
|
|
|
raemees
huviline
Registreerunud 18.09.09
Kasutaja on eemal
Auto: BMW E90 320dA 2008a
|
postitati 13.04.10 20:33
|
|
|
Osad firmad saavad Statoilist -45% alet, mis nii viga ja vaevalt need boikoteerima hakkavad.
Omale tegin nüüd lisaks Olerex kaarti kuigi see nädal kui oli vaja tankida polnud Olerexi kuskilt võtta ja pidin kasutama ikkagi Statoili. 5+ jaam kus
heameelega tangks enne isegi kui Olerexis seda ka on ainult Mustamäel üks tankla.
|
|
|
karlson
huviline
Registreerunud 01.11.05
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 2,8 Quattro.
|
postitati 13.04.10 21:16
|
|
|
Väga-väga kaua Lukoilile füüri viinudPole kunagi probleemi olnud(Bensiin siis).Kord sai proovitud Statoili kütust-no mitte see ei meeldinud mu autole.
Kogun Eesti esitajate CD plaate!
|
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 4 |