Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: Vormsi (Vastuseid: 35 | Vaatamisi: 3456)
nool
huviline

Registreerunud 12.03.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 3.0 Quattro

postitati 10.04.10 18:51
Vormsi

Tere
Selline asi et on sihuke tore koht olemas nagu vormsi saar kus võiks millalgi korraldada näiteks kokkutuleku
see on üks vääga ilus ja tore kuht kus saab mõnusalt puhata ja lõõgastuda.
aga et see kõik säiliks ja et sinna oleks meeldiv minna siis oleks hädasti vaja kõigi abi täpsem info sellelt lingilt

http://petitsioon.ee/tuulepark-vormsil

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
arsi
huviline

Registreerunud 09.02.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi v8 3,6 aut.91, Audi V8 3,6 aut 89, Opel vectra B 1,8 Kia ceed gt line 2016. Subaru legacy

postitati 10.04.10 19:20

Kui seal midagi korraldada siis see ju häirib loomade rahu , naturaalne loodus saab kannatada .
Naljamehed .
Mõtle, kuidas Sa oma 3 liitrise autoga veel loodust saastad .

;)
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
nool
huviline

Registreerunud 12.03.08
Kasutaja on eemal

postitati 10.04.10 19:34

Tsitaat:
Algselt postitas: arsi
Kui seal midagi korraldada siis see ju häirib loomade rahu , naturaalne loodus saab kannatada .
Naljamehed .

selle elavad üle see ainult mõne päevane üritus aga teine asi on igapäevane lärm järiepidevalt

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Ardo
huviline

Registreerunud 22.02.08
Kasutaja on eemal

Auto: B2sedaan C5avant

postitati 10.04.10 19:39

Tsitaat:
Algselt postitas: nool
Tsitaat:
Naljamehed .

selle elavad üle see ainult mõne päevane üritus aga teine asi on igapäevane lärm järiepidevalt

No mina ei tea missuguseid tuulikuid teie näete ja kuulete, aga Saaremaa ja need mis Narva mnt. ääres on, küll mingit meeletut lärmi ei tee, kerge tuule vuhin vms. See tuulikute vastu protesteerimine on lihtsalt mingi mõttetu virin ja lalin, nn roheliste poolt.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
nool
huviline

Registreerunud 12.03.08
Kasutaja on eemal

postitati 10.04.10 19:43

Tsitaat:
Algselt postitas: airbag
Tsitaat:
Tsitaat:
Naljamehed .

No mina ei tea missuguseid tuulikuid teie näete ja kuulete, aga Saaremaa ja need mis Narva mnt. ääres on, küll mingit meeletut lärmi ei tee, kerge tuule vuhin vms. See tuulikute vastu protesteerimine on lihtsalt mingi mõttetu virin ja lalin, nn roheliste poolt.

ei ole roheline aga lärmi naad teevad mida rohkem neid koos on seda suurem lärm tuleb ehk see sama vuhin ja vilin ja mida kõvem tuul seda tugevamini vilisevad
ja see ei ole just mitte selline asi mida seal olles ja puhates kuulata tahaks

KsenoonE
Postitusõiguseta huviline

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

Auto: Porsche Panamera Turbo/GLE

postitati 10.04.10 19:44

Vormsile pole neid mõtet panna, las vähemalt olla üks koht kus hea vaikne :) Kes ise Vormsil käinud teab mida räägin, siuke jurakas ei sobi lihtsalt sinna! Mis elu see on kui kõnnid metsas ja satud sellise juraka otsa :D

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
nool
huviline

Registreerunud 12.03.08
Kasutaja on eemal

postitati 10.04.10 19:47

Tsitaat:
Algselt postitas: KsenoonE
Vormsile pole neid mõtet panna, las vähemalt olla üks koht kus hea vaikne :) Kes ise Vormsil käinud teab mida räägin, siuke jurakas ei sobi lihtsalt sinna! Mis elu see on kui kõnnid metsas ja satud sellise juraka otsa :D

ega ei ole jah mingit mõnu ega rõõmu sellest :mad:

Ardo
huviline

Registreerunud 22.02.08
Kasutaja on eemal

postitati 10.04.10 19:47

Tsitaat:
Tsitaat:
Tsitaat:
Tsitaat:
Naljamehed .

ei ole roheline aga lärmi naad teevad mida rohkem neid koos on seda suurem lärm tuleb ehk see sama vuhin ja vilin ja mida kõvem tuul seda tugevamini vilisevad

No krt, ega sa sinna labade alla pea ronima, 250km kauguselt ei kuule enam suurt midagi. Äkki ehitame saarele lainetakisti riba ka ümber, muidu lainte sahin ka tapab loomad.

tarmo
klubiliige

Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 10.04.10 19:52

Esiteks, mis te kavatsete tervet teemat kõikide eelnevate postitustega tsiteerida?
Teiseks, airbag, oled sa reaalselt mõne sellise ventilaatori all viibinud kauem kui tund? Või oled ainult mööda sõitnud? Jube hea on pasundada, et mida te vingute, kui ise asjaga kokku puutunud ei ole.
Isiklikult arvan, et toppige idavõlumaa neid ventilaatoreid täis, seal nagunii loodus juba hävitatud.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
nool
huviline

Registreerunud 12.03.08
Kasutaja on eemal

postitati 10.04.10 19:53

Tsitaat:
Tsitaat:
Tsitaat:
Tsitaat:
Tsitaat:
Naljamehed .

No krt, ega sa sinna labade alla pea ronima, 250km kauguselt ei kuule enam suurt midagi. Äkki ehitame saarele lainetakisti riba ka ümber, muidu lainte sahin ka tapab loomad.

250 km peale ei kuule jah midagi aga mis teha kui maja asub sellest 5km kaugusel päris kehvake varjant ja aknast vaade siis:mad:

arsi
huviline

Registreerunud 09.02.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi v8 3,6 aut.91, Audi V8 3,6 aut 89, Opel vectra B 1,8 Kia ceed gt line 2016. Subaru legacy

postitati 10.04.10 19:55

Lainetakisti ei ole hea . Peaks hoopis hääli koguma ja Vormsi ümbert mere minema viima . Voolu pole ka sinna vaja , naabrimutt vaatab "kodus ja võõrsil " liiga valjult ja jälle rahu rikutud .

;)
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
nool
huviline

Registreerunud 12.03.08
Kasutaja on eemal

postitati 10.04.10 19:57

Tsitaat:
Lainetakisti ei ole hea . Peaks hoopis hääli koguma ja Vormsi ümbert mere minema viima . Voolu pole ka sinna vaja , naabrimutt vaatab "kodus ja võõrsil " liiga valjult ja jälle rahu rikutud .

aga kui sulle meeldib siis koli tuuliku alla elama

Ardo
huviline

Registreerunud 22.02.08
Kasutaja on eemal

postitati 10.04.10 20:04

Tsitaat:
Algselt postitas: tarmo
Esiteks, mis te kavatsete tervet teemat kõikide eelnevate postitustega tsiteerida?
Teiseks, airbag, oled sa reaalselt mõne sellise ventilaatori all viibinud kauem kui tund? Või oled ainult mööda sõitnud? Jube hea on pasundada, et mida te vingute, kui ise asjaga kokku puutunud ei ole.
Isiklikult arvan, et toppige idavõlumaa neid ventilaatoreid täis, seal nagunii loodus juba hävitatud.

Tõesti ei ole viibinud seal rohkem kui tund, aga pool tundi mind ei tapnud ja kõrvakuulmine ka täitsa alles. Ma ei ütle, et olen kahe käega poolt sinna nende ehitamisega, aga räägin üle üldisemalt. Ja see, et ehitame neid Ida- Virumaale, pole ka kellegi jutt, tahad öelda, et Ontika, Kuremäe, Padaorg jpt kohad ei ole ilusad, neid kohti on veel ja veel, Alutaguse metsad, Peipsi äär jne. Otseselt on rikutud ainult Kiviõli, Püssi, Kohtla- Järve ümbrus.

Tsitaat:
250 km peale ei kuule jah midagi aga mis teha kui maja asub sellest 5km kaugusel päris kehvake varjant ja aknast vaade siis:mad:

Sorry, km asemel mõtlesin meetrit.

Aga ma arvan, et minu poolt on teema ammendatud. Keegi jälle tahab maailma päästa ja taastamatuid maavarasid edasi raisata:d.

arsi
huviline

Registreerunud 09.02.06
Kasutaja on eemal

postitati 10.04.10 20:14

Nool, mingil hetkel saab otsa võimalus toota energiat nii nagu seda täna tehakse ja siis on paratamatus , et meie ümber on vuhisevad postid . Tuulikud on kindlasti parem mõte kui tuumajaam .
Ja kui need pannakse püsti sinu kodust 5km eemale siis ei ole ju mingit põhjust haliseda. Ma olen miskipärast väga veendunud, et neid kellegile hoovi peale ei topita .
Hetkel kõlab see ikkagi vingumisena vingumise pärast.

;)
erki.t
huviline

Registreerunud 06.07.06
Kasutaja on eemal

Auto: Got burger? (Jeep)

postitati 10.04.10 20:23

Muudele teoreetikutele - iga alternatiivenergia liik (tuule- vee jne energia on dubleeritud kuskil traditsioonilise energiaga (fossiilsed- või tuumakütused), et ka ilma tuuleta päevadel ja peale põuast suve saaks lambid põlema panna jne. ;)

Aga isikliku emotsioonina ma vast isegi peale laiaulatusliku tuulepargi valmimist oleks nõus minema Vormsile, lihtsalt selleks et näha!

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 10.04.10 21:08

Tsitaat:
Algselt postitas: erki.t
Muudele teoreetikutele - iga alternatiivenergia liik (tuule- vee jne energia on dubleeritud kuskil traditsioonilise energiaga (fossiilsed- või tuumakütused), et ka ilma tuuleta päevadel ja peale põuast suve saaks lambid põlema panna jne. ;)

Aga isikliku emotsioonina ma vast isegi peale laiaulatusliku tuulepargi valmimist oleks nõus minema Vormsile, lihtsalt selleks et näha!

Loogiliselt mõtleva ja kainelt kaalutleva kodaniku seisukoht on selles postituses juba üsna selgelt väljendunud, mistõttu ma ei pea rohkem ütlema, kui, et jagan normaalselt mõtleva inimese arvamust, nagu alati...

Üsna debiilne oleks arvata, et venemaa transiidi katkemine meid sugugi ei mõjutanud vmt...

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
RD
huviline

Registreerunud 09.12.06
Kasutaja on eemal

postitati 11.04.10 08:49

Energeetika on minu igapäevatöö. Väga kahju on vaadata, et eestlaste mässumeelsus kasvab pidevalt. See on ka mõnes mõttes loogiline, sest aastakümneid on lihtinimeste arvamusest üle sõidetud.

Siin saab kahjuks aga valitsevaks „not in my backyard“ suhtumine. Nimelt soovitakse, et kõik mis meid ümbritseb oleks hea ja eestimaine aga seda valmistatagu kuskil meie silma alt ära... olgu see siis elekter, sealiha või kasvõi paber.

Minu senine praktika inimestega suheldes on järgmine:
Tuulepark – paha asi. Rikub vaadet, mühiseb, tapab linde jnejne
Hüdrojaam – paha asi. Jõgesid pole piisavalt ja tapab kalu.
Päikesepark – mõttetu asi, sest pole eriti päikest ja investeering 1Kw nimel on liiga suur.
Põlevkivielekter – paha asi. Kaevandused, tolm, tuhk, kallid investeeringud ja saastemaksud tõstavad peagi elektri hinna üüratuks.
Koostootmine – üsna paha asi. Hais, tooraine võimalik nappus, suured investeeringud mis tasuvad ära ainult täisre˛iimil töötades.
Iru jaama näitel gaasist toota – väga paha variant, sest gaas tuleb Venemaalt.
Impordime – paha variant, sest siis dikteeritakse meile elektri hind ette.
Tuumajaam – nigel variant, sest lendab õhku
Istume pimedas – väga ebameeldiv variant

Seega, kui peale seda arutlust inimestelt küsida, et mis siis saab, siis valitakse enamasti tuumajaam, sest kogu maailma jaamadest on probleeme olnud ainult kümnekonnas ja kwh hind on väga madal ning aastaid ette teada. Eestlane tahab elektri puhul ainult madalat hinda. Kahjuks öeldakse alati selle peale, et teeme jah tuumajaama aga teeme selle kuskile minu silma alt eemale. Eesti on kahjuks hajaasustusega riik.

Kui me räägime konkreetselt Vormsist, siis paar tuulikut ei ole seal paha, sest tekiks samalaadne autonoomne elektrisüsteem nagu Ruhnul. Varustuskindlus tõuseb märgatavalt. Samas suur park rikub tõesti miljööd. Igasugune lindude ja taimede jne hävimine on suhteline... seda seetõttu, et ühtset kõiki tuuleparke hõlmavat uuringut pole tehtud leidmaks ühiseid nimetajaid. Aga ärge pabistage väga... nagu ka Hiiumaal on ka Vormsil ebapiisav ühendus mandriga ja ükski arendaja ei viitsi hakata mere alt veel kaableid vedama.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
erki.t
huviline

Registreerunud 06.07.06
Kasutaja on eemal

Auto: Got burger? (Jeep)

postitati 11.04.10 09:09

Toetudes Darwinismile on tegelikult ju hea, kui hukkub linde tuulikutiibade vahel, kuna hukkujad on eeldatavasti rumalamad ja nõrgemad isendid kes vaid nõrgendavad liiki tervikuna juhul kui nad paljuneda otsustavad.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
nool
huviline

Registreerunud 12.03.08
Kasutaja on eemal

postitati 11.04.10 10:47

Tsitaat:
Tsitaat:
Nool, mingil hetkel saab otsa võimalus toota energiat nii nagu seda täna tehakse ja siis on paratamatus , et meie ümber on vuhisevad postid . Tuulikud on kindlasti parem mõte kui tuumajaam .
Ja kui need pannakse püsti sinu kodust 5km eemale siis ei ole ju mingit põhjust haliseda. Ma olen miskipärast väga veendunud, et neid kellegile hoovi peale ei topita .
Hetkel kõlab see ikkagi vingumisena vingumise pärast.
minu poolest võiksid need vuhisevad postid olla seal kui nendest oleks meile mingit kasu ka aga teadaolevalt ei ole kõik müüakse maha ning vormsi ei saa sellest mitte mingit muud kasu kui undavad tuulikud ja kõrgema elektrihinna sest suur fortumi monopol leiab et tal on vaja rohkem teenida ja tõstab elektri hinda ja sealne vallavalitsus on ka ainult oma rahakotte täitmas ning neid ei huvita üldse mis toimub pea asi et nemad saavad korraliku summa oma tasku vallavanemaks on saare jaoks täiesti võõras isik. nii et sellepärast nende vastu olengi

Minu poolest võiksid need vuhisevad postid olla seal, kui nendest oleks meile mingit kasu ka, aga teadaolevalt ei ole - kõik müüakse maha ning Vormsi ei saa sellest mitte mingit muud kasu kui undavad tuulikud ja kõrgema elektrihinna, sest suur Fortumi monopol leiab, et tal on vaja rohkem teenida ja tõstab elektri hinda ja sealne vallavalitsus on ka ainult oma rahakotte täitmas ning neid ei huvita üldse, mis toimub, peaasi et nemad saavad korraliku summa oma taskusse. Vallavanemaks on saare jaoks täiesti võõras isik. Nii et sellepärast nende vastu olengi.

Märkus moderaatorilt: "Muutsin postituse eesti keele nõuetele vastavaks. Palun tee seda järgneval korral ise, kuna järgmine hooletult tehtud postitus kustutatakse! Lihtsa 3-minuti keelekoolituse leiad siit."

pierre
huviline

Registreerunud 10.03.05
Kasutaja on eemal

Auto: 90 7A

postitati 11.04.10 11:30

Tsitaat:
minu poolest võiksid need vuhisevad postid olla seal kui nendest oleks meile mingit kasu ka aga teadaolevalt ei ole kõik müüakse maha ning vormsi ei saa sellest mitte mingit muud kasu kui undavad tuulikud ja kõrgema elektrihinna sest suur fortumi monopol leiab et tal on vaja rohkem teenida ja tõstab elektri hinda ja sealne vallavalitsus on ka ainult oma rahakotte täitmas ning neid ei huvita üldse mis toimub pea asi et nemad saavad korraliku summa oma tasku vallavanemaks on saare jaoks täiesti võõras isik. nii et sellepärast nende vastu olengi

Ja siis tuled siia foorumisse kirema? Natuke vale koht.
Valitsust, vallavanemaid ja igasugu muid deemoneid võid kuskil mujal kiruda. Parem oleks siiski pöörduda asjakohastesse instantidesse oma probleemide lahendamiseks.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 11.04.10 11:44

Mul on vanemad Hiiumaal ja ma rääkisin neile just nädal tagasi üsna 1:1 RD postiga sarnast juttu. Seal on hetkel suht sama poleemika.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
nool
huviline

Registreerunud 12.03.08
Kasutaja on eemal

postitati 11.04.10 11:47

Märkus moderaatorilt: "Postitus kustutatud, kuna kasutaja ei ole vaatamata varasemale märkusele asunud järgima foorumi reeglite 3. punkti! Järgmine samm on kasutaja postitusõiguse tühistamine!"

püstolett
huviline

Registreerunud 29.07.06
Kasutaja on eemal

Auto: A8 4.2 Tdi 2007; C4 S6 Plus sedaan; C4 S4 turbo; RS6 C7.5

postitati 11.04.10 12:24

Ja need kes ütlevad ja vinguvad näiteks nende surmasaavate lindude ja kalade vastu, neil on neist jumalast savi. Peaasi et vinguda saaks.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
heihei
huviline

Registreerunud 01.02.06
Kasutaja on eemal

Auto: b6, 96kw bens.

postitati 11.04.10 13:23

Raadiost hiljuti kuulsin mürasaastest, aga ei mäleta , kus see oli. Et asi jäi soiku sellega, et maksti kompensatsiooni , kes kaebasid mürasaaste üle. Kui kaugel need elanikud tuulepargist hakkkavad olema? Et sain aru, 3 kilomeetri pealt ka olevat körva riivanud tuulikute müra. Ütleme ausalt, kui enda öue lähedale läbimötlemata asju üles seatakse, siis viriseks ikka igaüks. Ja kinnisvara väärtus pea nullilähedane, kui ära ei harju selle müraga ja tahad ära kolida.;)

Tort
huviline

Registreerunud 16.09.07
Kasutaja on eemal

Auto: A4 2.6

postitati 12.04.10 07:51

Aga mina elan Tallinnas. Halb õhk, müra, koeras*tt, narkomaanid, seinad kostavad läbi kodus, vargad, lapsed karjuvad hoovis jne. Pole seal Vormsil häda midagi. Ma ei taha öelda, et mõned tuulikud oleks sinna paras panna, sest Vormsil peab ka "halb" olema, aga see kisa on jah suht tüüpiline. Tahetakse tarbida riigi ja looduse hüvesid, aga kuskilt eemalt. Ma ei pea tuulikuid üldse halvaks. Kasutegur neil suur muidugi ei ole, aga minumeelest nad ei riku vaadet, kui nad eemal on ja ei häiri ka müraga. Vastupidi, kuidagi lahedad on. Annavad justkui futu-vürtsi loodusele, vana kohtub uuega. Olen ise ka nende all viibinud seoses Lääne-Eesti rattamatkaga ja pole häda kedagi. Aga jah, kõik on ju paha. Muide, ma ise poleks ka tuumajaama vastu, 1 jaam ja rahu majas. See ju tänapäeval nii high-tech värk. Aga ükskõik, kuhu mandrile see paigutada, kohe oleks jälle kisa lahti. Tahame küll õhtul telekat vaadata, aga jaama siia ei taha. Ma küll tahaks vast, infra areneb jne. Ja kui see jaam lendab, siis pole vahet, kas elad 1km kaugusel või 30km kaugusel.

Palju neid tuulikuid plaanis panna on/oli sinna Vormsile?

Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 51.0% - SQL: 49.0%]