Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Tartumaalt ärandatakse järjest vanu Audi 80-eid (Vastuseid: 23 | Vaatamisi: 5780)
MK777
huviline

Registreerunud 02.03.09
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 C4 2.3E

postitati 31.03.10 08:54 Tsiteeri
Tartumaalt ärandatakse järjest vanu Audi 80-eid

Täna jäi silma see artikkel:

http://www.tartupostimees.ee/?id=243901

Allikkas: www.tartupostimees.ee

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
muku
huviline

Registreerunud 07.02.10
Kasutaja on eemal

Auto: A4 Avant 1.8TQ -98

postitati 31.03.10 08:58 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: MK777
Täna jäi silma see artikkel:

http://www.tartupostimees.ee/?id=243901

Allikkas: www.tartupostimees.ee

Ette jõudsid, juba kirjutasin ise vastavat teemat :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
rocket
huviline

Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: 40 TFSI

postitati 31.03.10 09:11 Tsiteeri

Kas politsei oma lehel ärandatud sõidukite nimekirja enam ei avaldagi ?

Nädala jooksul on läinud Võrust 2007.a. Q7, Tallinnast 2007.a. Cayenne Turbo, eile Piritalt Bentley Conti GT! Need vanad 80'd on ikkagi prügikala muu kõrval ...

Diagnostika, elektriküsimused. Lisade paigaldus ja õpetamine A6 C4-C8 ja A4 B5-B9'le. Pealinnas HELISTA 562-56789 !
Müüa püsikiirushoidja koos paigaldusega , Vaata ka: Cruise Control, :: Kompuuter ,:: LED orig. numbrituled ja salongivalgustus
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
hamlet
huviline

Registreerunud 29.03.06
Kasutaja on eemal

postitati 31.03.10 09:14 Tsiteeri

See punane Elvas oli vist sõbra vana auto ülevaatuseta.Ju siis vaadati et kaua aega seisnud seal.

cescor
huviline

Registreerunud 05.05.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 2,5TDI

postitati 31.03.10 13:19 Tsiteeri

Tundub, et üks punane oli minu kunagine auto.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
KsenoonE
Postitusõiguseta huviline

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

Auto: Porsche Panamera Turbo/GLE

postitati 31.03.10 14:34 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: rocket
Kas politsei oma lehel ärandatud sõidukite nimekirja enam ei avaldagi ?

Nädala jooksul on läinud Võrust 2007.a. Q7, Tallinnast 2007.a. Cayenne Turbo, eile Piritalt Bentley Conti GT! Need vanad 80'd on ikkagi prügikala muu kõrval ...

+ Tallinnast 2 VW Touaregi.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 31.03.10 15:20 Tsiteeri

Hea raske saksa raud, eks tõstavad kasti ja viivad vanarauaks. Ühelgi neist kolmest pole hetkel kehtivat kindlustuspoliisi. Nagu pealtnägijas mingi aeg näitas, kuidas naabrinaine ühe mehe autokollektsioonile äraveo korraldas.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
rainerboy
huviline

Registreerunud 11.12.08
Kasutaja on eemal

Auto: audi80 b4 1.9td ja audi80d

postitati 31.03.10 15:39 Tsiteeri

Krt mul ka üks audidest vana punane 80, aga õnne salanupp vahel, nii, et pätid tulge ja üritage minema sõita. Vajadusel võin võtmed ka ette jätta.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 31.03.10 15:50 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: rainerboy
Krt mul ka üks audidest vana punane 80, aga õnne salanupp vahel, nii, et pätid tulge ja üritage minema sõita. Vajadusel võin võtmed ka ette jätta.

Mis sest nupust? :)

http://www.hot.ee/myygiekspert/puksiir/135ARS_tx.jpg

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
rainerboy
huviline

Registreerunud 11.12.08
Kasutaja on eemal

postitati 31.03.10 15:55 Tsiteeri

Ei usu eriti, et mingi suure treilaga sõidetakse masina juurde ja tõmmatakse peale kui seda mõtlesid.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
heihei
huviline

Registreerunud 01.02.06
Kasutaja on eemal

Auto: b6, 96kw bens.

postitati 31.03.10 16:05 Tsiteeri

Ja mina ei usu, et keegi üritaks sinu autot käima panna, kui see aasta otsa kuskil hanges vedeleb, isegi kui vötme ette jätad.
Tsitaat:
Ei usu eriti, et mingi suure treilaga sõidetakse masina juurde ja tõmmatakse peale kui seda mõtlesid.

rainerboy
huviline

Registreerunud 11.12.08
Kasutaja on eemal

postitati 31.03.10 17:09 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: heihei
Ja mina ei usu, et keegi üritaks sinu autot käima panna, kui see aasta otsa kuskil hanges vedeleb, isegi kui vötme ette jätad.
Tsitaat:

Auto igapäevases kasutuses.:D

ccayser
huviline

Registreerunud 27.02.08
Kasutaja on eemal

Auto: audi 80 1.6 TD

postitati 31.03.10 19:50 Tsiteeri

Tulen jälle oma siksi jutuga, aga noh, läheb mõnes mõttes teemasse.
Kusagil foorumis oli kas naljakate piltide all vms osas, kuidas venemaal siksi ära ajamine käis. Tulid sellise kauba furgooniga kuus kappi, ja tõstsid auto kuuekesi veoka peale. Veokal present peal, ärandamine käis suhteliselt 1 mintsaga. Tagant present ette ja tuld.
Aga noh, mis nende autode ärandamine ikka siis ära ei ole. Kes teab, kuidas asi töötab, siis viib ka salanupu, või salanuputa ära.

Mikkc
huviline

Registreerunud 25.10.08
Kasutaja on eemal

Auto: 9-3 Aero, 80 2.3q

postitati 31.03.10 21:09 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Black
Hea raske saksa raud, eks tõstavad kasti ja viivad vanarauaks. Ühelgi neist kolmest pole hetkel kehtivat kindlustuspoliisi. Nagu pealtnägijas mingi aeg näitas, kuidas naabrinaine ühe mehe autokollektsioonile äraveo korraldas.

Kuna tean Cayenne Turbo omanikku , siis võin 99% kindlusega väita et auto on olemas kehtiv kindlustuspoliis. Miks või kuidas see ei kajastu kuskil andmebaasis , selgitada ma ei oska.

Eero
meeskond

Registreerunud 29.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: B2 2dq

postitati 31.03.10 21:18 Tsiteeri

Antud juhul käis jutt ilmselt ikka nendest audidest mille numbrid teemaski välja toodud.

madjs
huviline

Registreerunud 28.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 b4 1,9tdi, Suzuki VX 800, Golf 2 GTI, Megan Coupe 108kw

postitati 31.03.10 23:04 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: heihei
Tsitaat:

Mine vaata metalli hindasid. Sellise treila päevarent millega saab autot vedada ja millel on vints peal jääb suurusjärku 400 eeku. Eile õhtul toimus kodukandis väike tagaajamine, st. sõber ajas metalli vargaid taga, kahjuks ei saanud kätte kuna vargapoiste Vectra A käis paremini edasi kui tema disla A6 mille lõppkiirus lõppes 200 pealt. Vargus toimus nahhaalselt, sõber nägi eemalt kuidas naabri õues toimetamist lõpetati ja nii klaperjaht lahti läkski. Hoovist võeti kaasa jossi lindi tähik. Tegu ei ole just kerge asjaga, pikanäpumehi olevat olnud 3, pimedas võis sõber eksida ka muidugi. Üldiselt siinkandis väga rahulik olnud, auto võib lahtiste ustega keset keskust vedeleda ja keegi ei ole turkinud, aga viimase paari nädalaga paar poevargust jne. Jgatahes mina panin kuuri ja auto uksed lukku, tundub, et mingi punt tekkinud siia lähikonda. Kui tahava midagi kätte saada,siis vähemalt peavad nati vaeva nägema ja ehk ka müra tekitama. Õnneks on masina numbrid jms. inf teada, kui hästi läheb siis on tulemas kohtumõistmispäev.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Mikkc
huviline

Registreerunud 25.10.08
Kasutaja on eemal

Auto: 9-3 Aero, 80 2.3q

postitati 05.04.10 07:35 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Eero
Antud juhul käis jutt ilmselt ikka nendest audidest mille numbrid teemaski välja toodud.

Minu viga, jutt käis ilmselt tõesti audidest, ma tegin endaarust loogilise järelduse Blacki postitusele eelnenud postitusest, kus oli loetelus just 3 autot :D

anniki
huviline

Registreerunud 27.07.09
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 B3 1.8 66 kW

postitati 07.04.10 06:30 Tsiteeri

Ma ka Audi 80 omanik. Elan elvas ja koolis käin Tartus, nii et eriti lähedane varastatud autode asukohtadele. Pean vist autos magama hakkama :(

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
a90q20v
huviline

Registreerunud 15.04.04
Kasutaja on eemal

Auto: zil157

postitati 07.04.10 09:55 Tsiteeri

Ega neid raske pole kaaperdada kui natuke netis kolada. Igasugu lukukodade ja autoabi manualidest koopiaid netis ohtralt liigub. Möödunud suvel lasin Endla rabas uksed kinni ja võtmed sees. 15 min ja uksed lahti, enamus ajast kulus metsaall sobiliku kuuse oksa leidmise peale. Samuti netis juhendid olemas kuidas kahjutuks teha erinevaid tehase signasid ja immosid. Kõige kindlam peale panna midagi eba standartset.

tynt
huviline

Registreerunud 17.08.05
Kasutaja on eemal

Auto: 3 x rida5

postitati 27.04.10 06:34 Tsiteeri

Vana metall motiveerib ikka kõvasti ma vaatan. Kasutaja MTI kuubik aeti ka minema. Lohistamise jäljed ja ülesrebitud mättad jäid minu õuele maha.

rocket
huviline

Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: 40 TFSI

postitati 28.04.10 06:58 Tsiteeri

Minu arvates haakub see hästi käesoleva teemaga:
http://www.tartupostimees.ee/?id=255845

Nii kaua kui on nõudlus (metalli järele) tekib ka pakkumine ja sama loogika kehtib samuti vastupidi. "Ära keelata" ei saa siin kahjuks midagi.

Diagnostika, elektriküsimused. Lisade paigaldus ja õpetamine A6 C4-C8 ja A4 B5-B9'le. Pealinnas HELISTA 562-56789 !
Müüa püsikiirushoidja koos paigaldusega , Vaata ka: Cruise Control, :: Kompuuter ,:: LED orig. numbrituled ja salongivalgustus
simoQ
klubiliige

Registreerunud 25.03.08
Kasutaja on eemal

Auto: S6 2.2T & A8 4.2

postitati 02.05.10 21:02 Tsiteeri

Ajab ka hirmu naha vahele selline asi. Kuid samas on ohustatud kõik liigid tegelikkuses, kunagi ei või teada. Ära iial ütle iial:)

Puksiir 3,4 t ja vintsimine 10 t - +372 53095801
rix30
huviline

Registreerunud 19.04.09
Kasutaja on eemal

Auto: Audi S3 1,8T 8L

postitati 17.09.10 08:55 Tsiteeri

Krt! Mul pandi kah 2a tagasi mersu pihta,pärnu citimarketi parklast. Ja tagaotsitavaks märgiti alles nädal hiljem:mad: Olin õnnelik autoomanik vaevu 2nädalat kui mu oma auto mu seljatagant minema sõitis,MÕNUS TUNNE oli sel hetkel ja hea et last ei jätnud autosse magama! Sel hetkel oleksin ilma mõtlemata neil varastel-rottidel põlved pahupidi peksnud ja mida teen ka nd kui saan mingi varga tegudelt kätte!! Julm omakohus tekib koheselt:mad: Riigivõimud ei tee nii v naa midagi ,saavad aasta ja tegutsevad taas! Aga proovi sa varastada puruks põlvekedradega mingit autot. Igatahes kui mingi vargapoiss seda teemat loeb siis pidagu neid sõnu meeles-HALASTAMATU OMAKOHUS!!!

Siim89
huviline

Registreerunud 07.06.10
Kasutaja on eemal

Auto: C5 1.8T; C4 2.2TQ;

postitati 28.09.10 00:48 Tsiteeri

Annelinnas just hetked tagasi mingid 3 patsaani näppisid siin kortermaja ees miskit autot. Pistis lõugama ja debiilikud tõmbasid uttu. Mendid ei tuvastanud hetkel, et midagi katki/ära võetud oleks. Parkige autod valgesse kohta ja/või akna alla ja võimalusel püüdke need tsordid kinni (palja tilliga välja ei jookse, andestage mu passiivsust)!
Toimus siis Kalda tee 1x maja ees praegu siuke tsirkus.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 35.4% - SQL: 64.6%]