Lehekülgi: 1 2 3 |
MarioJ
huviline
Registreerunud 03.01.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 200TQ
|
postitati 02.03.10 23:44
|
|
|
Audi 200 2.2TQ - 1986 - MarioJ
Tere !
Sai siis soetatud oma elu esimene Audi, konkreetne 200 kuulus ka varem klubi ridadesse.. vähemalt on sellest juttu siin foorumis ja kuulus varem
kasutajale Kassu321.
Lähemalt saab lugeda SIIT
Aasta: 1986/01/01
Mootor: MC 121 kw 2,2 turbo
Käiguosa: 5k ja quattro
Lisad: 4x el. aknad, el. peeglid, el. katuseluuk, kliima, istmesoendused, kompuuter, tagumine kardinaring, nahksisu, kesklukk, signa, valuveljed,
tagumine käetugi, tulede reguleerimine jne.
Peale auto ära toomist Pärnusse sai auto kohe ümber kirjutatud enda nimele, tehtud kindlustus ja ÜV. Kuna autol praktiliselt puudusid pidurid siis sai
ennem ülevaatust ka need korda tehtud, neid tehes selgus.. et ainult pidurite korrastamisest ei pääse mitte kohe. Kiirelt vajasid vahetamist
õõtsapuksid, tugilaagrid koos katetega, rooliotsad mõlemad, reguleervardad ja peale seda käidud ka sillastendis. Kui tegemiseks juba läks, siis
vahetatud ka õli koos filtriga ning jahutusvedelik.
Suve poole tuleb ette võtta ka kerged keretööd, kuna paremas küljekarbis on päris ilus auk sees ja muidugi ka päris mitmes kohas väikesemad
roostekohad, mis tahaksid kindlasti likvideerimist. Sees teha nahahooldus, juhipoolne tagumine el. aken ei tööta.. vajab üle vaatamist, katuseluuk ei
liigu (kas mootor läbi või kaitse, ei ole jõudnud vaadata veel seda asja).
.......................
Pole ka probleemidest pääsenud. Eile lõi armatuuris "+-VOLT" tulukese põlema ja päris kiirelt ka kadus autol täiesti jõud. Tõmbasin teeäärde,
kahtlusega.. et nüüd on genekaga midagi. Kapotiall rihm peal ja ka pingul kenasti, proovin käivitada.. ei jõua starterit isegi ringi tõmmata, köiega
tõmbasime käima.. hetke veel plinkis VOLT tulukest siis kadus ära, jõud tagasi.. tundus nagu olevat korras jälle. Ei läinud kaua kui sama pull,
esituled plinkisid, sees armatuuri valgused samuti . Täna pole probleeme olnud, käivitus ja töötas nii nagu peab. Pingeregulaator ?
Praegu olen autoga väga rahul, kui midagi uueneb autoga siis annan ka kindlasti sellest siin teada.. seniks aga mõni pilt ka lisaks, pole küll kesteab
mis hea kvaliteet aga ju aimu ikka saab.
Ehk saan varsti ka Audi 200 tuledevahelise osa, praegu on seal Audi 100 oma ja kohe üldse mitte ei lähe.
|
|
|
sigar101
huviline
Registreerunud 20.08.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 2.2 quattro 101kw 90a, Audi A6 2,5 TDI quattro 103kw 97a, Audi S6 C4 2,2 20vt quattro 169kw 96a, Seat Leon Top sport
|
postitati 10.03.10 20:13
|
|
|
Igati viks masin, olen mitu korda silmand kodu aknast.
Katuseluugi viga uuri ukse lõõtsast üks 10cm ukse sisse poole, seal on mitu punast sinise triibuga juhet kokku joodetud,viga seal tõenäoliselt. 5
juhet tulevad nuppude juurest, siis on see joodis ja 3 lähevad läbi lõõtsa autosse.
Auto hakkab A tähega
|
|
|
|
MarioJ
huviline
Registreerunud 03.01.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.03.10 20:53
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: sigar101
Igati viks masin, olen mitu korda silmand kodu aknast.
Katuseluugi viga uuri ukse lõõtsast üks 10cm ukse sisse poole, seal on mitu punast sinise triibuga juhet kokku joodetud,viga seal tõenäoliselt. 5
juhet tulevad nuppude juurest, siis on see joodis ja 3 lähevad läbi lõõtsa autosse. |
Ohhoo.. kus sa siis täpsemalt elad?
Tänan nõuande eest, kontrollin kindlasti need juhtmed sealt üle.
Reedel ühte varuosadeks 200 vaatama, loodan sealt leida endale mõned puuduolevat jupid ja kuulõpuks saab tõenäoliselt ka 17" velg alla soetatud,
teeb välisilme ilusamaks.
Mainiks ka ära, et viimaselajal käivitub raskelt, tuleb päris tükkaega starterit käiata kuni lubama hakkab ja seejärel käima läheb, üritan varsti aega
leida ja üle vaadata milles jama on. Muidu olen kulgenud üpris probleemivabalt siiani .
|
|
|
timberman
klubiliige
Registreerunud 23.06.07
Kasutaja on eemal
Auto: MC x 2, AEL
|
postitati 10.03.10 22:02
|
|
|
Hmm, minu teada peaks 16" selle tagumise tiivaäärega viimane mõõt olema, mis sinna taha normaalselt mahub. Üle selle, siis tuleb ilmselt juba mingi
raketiteadus appi võtta(mängida offsetiga ja rehvi kõrgusega). Tõenäoliselt hakkab rehv täislastis vastu koobast käima, kui just mingeid rihmasid
velgedele ei pane Vähemalt enda auto puhul sai sel põhjusel 16" lepitud
16" velg + 205/55 rehv sobib sinna nagu rusikas silmaauku
Niimoodi piltidelt tundub muidu täitsa vinks-vonks auto olevat. Muidugi nahksisu ja veel pruun ei ole absoluutselt minu maitse, aga maitse üle ei
vaielda
|
|
|
MarioJ
huviline
Registreerunud 03.01.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.03.10 22:21
|
|
|
Kurat, just lootsin et 17" on see viimane mõõt. Egas siis midagi, tuleb
hakata hoopis 16" velgesid vaatama, ei hakka riskima .. pärast lähebki nii nagu ütlesid ja siis hakka müüma jälle. Hea, et ütlesid .
|
|
|
MaQQu
klubiliige
Registreerunud 15.12.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.03.10 07:43
|
|
|
215/45/17 Mahub veel probleemivabalt alla, kui velje offsett on originaal ehk
35-38 (Ma siiralt loodan, et 200-l on sama offset mis 100l)
Muuseas, miks kõik fotod nii on tehtud, et nende vaatamiseks monitori kallutama peab, kord ühele, kord teisele poole : ) ?
Muidu jõudu ja jaksu vanakesega, endal "mädaneb" ka üks taoline aianurgas.
|
|
|
Silverpm
huviline
Registreerunud 06.04.08
Kasutaja on eemal
Auto: Need vanemad ikka.
|
postitati 11.03.10 09:11
|
|
|
Hei Mario, Lõpuks jõudsid ka oma masinaga siia.
Vooluga selline asi, et palju laadimisvool on tühikäigul, pööretega ja kui võimalik mõõta siis ka sõites. ?
|
|
|
|
Mybestfriendmyself
huviline
Registreerunud 29.09.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 C4 2.8 Q
|
postitati 11.03.10 09:18
|
|
|
Kus juures mul 200 all on 225/45/17 ja ET 45.
Võtad oma naise ka kaasa?Tuim oled peast või?Kes siis metsa puid kaasa võtab.
|
|
|
|
rait008
huviline
Registreerunud 14.10.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.03.10 12:19
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Mybestfriendmyself
Kus juures mul 200 all on 225/45/17 ja ET 45. |
Tervist,
kunagi omatud 200`l olid samas möödus veljed/rehvid all orig. vedrustusega ja sai vägagi edukalt sõita.
Mäletan ainult, et kui rahvast/pagasit liigselt kaasas siis parajast august läbisõites riivas tagumine rehv kuskilt midagi.
Rait.
|
|
|
sigar101
huviline
Registreerunud 20.08.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 2.2 quattro 101kw 90a, Audi A6 2,5 TDI quattro 103kw 97a, Audi S6 C4 2,2 20vt quattro 169kw 96a, Seat Leon Top sport
|
postitati 11.03.10 15:34
|
|
|
Pikal tänaval. Mul ka 17" veljed suveks 205/50 rehvid, veljed laiad 7,5 ja et 30,
vääga napilt lähevad.
Auto hakkab A tähega
|
|
|
|
aixx
huviline
Registreerunud 21.03.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.03.10 17:33
|
|
|
Peab teilt hallivatimeestelt avatari ära näpsama- mul on väljast sisuliselt identne- kui veljed välja arvata.
|
|
|
MarioJ
huviline
Registreerunud 03.01.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.03.10 18:44
|
|
|
See velje värk selgub üsna pea ma usun, varsti on võimalus alla proovida madala rehviga 17" ET35 velge ja siis on näha.
Silver, ei ole jõudnud ära mõõta.
sigar101 - Ma töötan Pikk 1 maja taga olevas restos, sa vist elad sealt ületee?
|
|
|
sigar101
huviline
Registreerunud 20.08.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.03.10 21:34
|
|
|
Endine Racing, või mis ta nüüd ongi?
Päris üle tee ei ole ma paar maja Porta poole, üle tee on muidu ka üks tumedam hall sigar, see on mu tšiki vanaisa oma
Auto hakkab A tähega
|
|
|
|
MarioJ
huviline
Registreerunud 03.01.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.03.10 22:31
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: sigar101
Endine Racing, või mis ta nüüd ongi?
Päris üle tee ei ole ma paar maja Porta poole, üle tee on muidu ka üks tumedam hall sigar, see on mu tšiki vanaisa oma |
See sama maja jah, nüüd on see restoran. Seda tumedat sigarit olen näinud
seal seismas. Mõnikord kaeks su sigari ka üle, paistab täitsa kena olevat.
|
|
|
sigar101
huviline
Registreerunud 20.08.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.03.10 14:01
|
|
|
Ma ei ole nädalavahetustel linnas, aga nädala sees õhtuti võib küll.
Auto hakkab A tähega
|
|
|
|
elmut
huviline
Registreerunud 15.10.07
Kasutaja on eemal
Auto: 100c3 avant
|
postitati 12.03.10 17:44
|
|
|
Krt endaoma võiks juba valmis olla, kuid rahadega napib. Varsti saab Pärnus klubi audi 200 ja 100jad kokku ajada ja masinaid kaeda Ega kumbki teist ei oska öelda, kellele kuulub audi 100 Pärnus? Punast värvi,
17" velg all. Motors 24jas müügis ka 20nega...
|
|
|
sigar101
huviline
Registreerunud 20.08.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 15.03.10 06:58
|
|
|
Raha napib praegu kõigil, ära vaeva sellega pead. Tegele lihtsal pisemate asjadega, kui raha rohkem siis suurematega, nendel autodel ei saa
nokitsemine kunagi otsa. Värvi kui palju tahes ikka tahaks veel paremat.
Mu oma masin ei ole ka veatu, ikka roostet tekib ja asjad kuluvad, ei jõua kõike kohe teha just rahaliselt.
Kogunemisel ma ei muretseks üldse vigade peale, auto juba 20a vana.
Auto hakkab A tähega
|
|
|
|
MarioJ
huviline
Registreerunud 03.01.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.03.10 21:11
|
|
|
Täna sai siis lõpuks külge pandud punased tagumised tuled koos tuledevahelise paneeliga. Nüüd näeb lõpuks ka tagant 200 välja. Kui hästi läheb, siis saab endale ära toodud üks 200 varuosadeks ja sealt siis
küljest võtta endal puuduvad või väsinud jupid.. suveks loodaks kõik toimima saada nii nagu peab.
Lähiajal ka pilt uuenenud taguosast.
|
|
|
sigar101
huviline
Registreerunud 20.08.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.03.10 11:01
|
|
|
Jälle nähtud, väga viisakas.
Aga kus kohast sa ilma nuputa punase paneeli said.
Auto hakkab A tähega
|
|
|
|
MarioJ
huviline
Registreerunud 03.01.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.03.10 11:53
|
|
|
Tolle seismajäetud 200 küljest, millest ma juba varemalt siin rääkisin.
Eile hakkas jälle see laadimisjama peale. Vilgutab VOLT +- tuld armatuuris ja peale auto väljasuretamist enam starterit ringi ei jõua vedada,
sõbraga lükkasime hoo sisse ja läks käima. Sõitsin ringi natukene linnas, laadis ilusti ja läks ka käima jälle.
Ja veel.. et rahalised raskused siiski ei võimalda praegu veel teisi suvevelgi osta, seisavad garaazis 15" lamellid ja ajutiselt aprillis lükkab need
alla, et saaks sõita. Aga veljed tulematta ei jää, kogub natukene raha ja siis vaatab edasi. Mõtlesin ka vaheflantsidele, toob neid väikeseid rattaid väljapoole ja läheb ka paremaks ehk.
|
|
|
MarioJ
huviline
Registreerunud 03.01.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 31.03.10 22:11
|
|
|
Aknast välja vaadates paistab, et quattro ilmad on nüüdseks läbi ja on õige aeg teile ilusat kevadet soovida !
Justkui imeväel hakkas mul kesklukk ükspäev tööle, mis on väga rõõmustav. Küll aga mitte nii rõõmustav on probleem diffrilukuga, nimelt kui keerata
peale mõlemad lukud ja sõita.. siis teatud ajatagant käib kusagilt alt kolks läbi. Kas kogenumad quattromehed oskavad öelda mis seda võiks põhjustada?
Lukud maas on kõik korras.
|
|
|
Vihane-Tihane
huviline
Registreerunud 02.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 200 TQ 20v avant ja 120 Prado
|
postitati 01.04.10 07:35
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: MarioJ
Aknast välja vaadates paistab, et quattro ilmad on nüüdseks läbi ja on õige aeg teile ilusat kevadet soovida !
Justkui imeväel hakkas mul kesklukk ükspäev tööle, mis on väga rõõmustav. Küll aga mitte nii rõõmustav on probleem diffrilukuga, nimelt kui keerata
peale mõlemad lukud ja sõita.. siis teatud ajatagant käib kusagilt alt kolks läbi. Kas kogenumad quattromehed oskavad öelda mis seda võiks põhjustada?
Lukud maas on kõik korras. |
Need kolksud käivad läbi ilmselt pidurdamisel??? Esi ja tagasilla pidurid jääl/lumel ei tööta ideaalselt ühtlaselt ja kui kasti lukk on peal, siis
põhimõtteliselt parema pidurdusjõuga sild hakkab läbi kasti pidurdama ka teist silda. Seetõttu iga väiksemgi loks gardaani käändtelje otstes või
väsinud vahepukk võivad tekitada tugeva kolksu. Nii arvan vähemalt mina....keegi võiks parandada, kui eksin.
BLOW-JOB is better then NO JOB
|
|
|
|
elmut
huviline
Registreerunud 15.10.07
Kasutaja on eemal
Auto: 100c3 avant
|
postitati 01.04.10 10:28
|
|
|
Kahtlustaks ka vahepukka. Nägin masina täna tööletulles ära lõpuks. Esipõll tundus kuidagi kehvas seisus, v polnud sul org lisa küljes, sõidupealt
väga ei suutnud jälgida. Ja muideks, kas reflektori oled juba saanud mulle?
|
|
|
MarioJ
huviline
Registreerunud 03.01.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.04.10 17:13
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Vihane-Tihane
Tsitaat: | Algselt postitas: MarioJ
Lukud maas on kõik korras. |
Need kolksud käivad läbi ilmselt pidurdamisel??? Esi ja tagasilla pidurid jääl/lumel ei tööta ideaalselt ühtlaselt ja kui kasti lukk on peal, siis
põhimõtteliselt parema pidurdusjõuga sild hakkab läbi kasti pidurdama ka teist silda. Seetõttu iga väiksemgi loks gardaani käändtelje otstes või
väsinud vahepukk võivad tekitada tugeva kolksu. Nii arvan vähemalt mina....keegi võiks parandada, kui eksin. |
Ei, kolks tekib ka täiesti ühtlasel kulgemisel .
ja elmut, too stange lisa sai mõned nädalad tagasi ära sõidetud küljest ja sõidab minuga pagassis kaasas.
esistange läheb ilmselt üldse vahetusse, kuna on väga halvas seisus juba varemast ajast.
Reflektor istub alles endiselt auto küljes, sulab küll lumealt see auto praegu kiirelt välja aga pole üldse olnud aega
vaatama minna, tegelen asjaga kohe kui tekib võimalus ja sulle see reflektor ära tuua.
Päikest.
|
|
|
MarioJ
huviline
Registreerunud 03.01.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.04.10 23:06
|
|
|
Täna töölt vaba päev ja kuna ilm ka päris kuiv siis sai väheke autoga tegeletud täna. Nimelt pandud külge talvel ära sõidetud esipõll, uuritud miks ei tööta minul katuseluuk.. võtsin katte eest ära mootoril ja ennäe luugi
mootoril pistikud lahti täiesti.. panin kokku pistikud ja siis juba hakkas nagu liigutama ennast ja mootor töötas aga viskas kohati üle hammaste.
Keerasin maha mootori laeküljest, et vaadata mis siis häda on nende hammastel kuid kõik paistis olevat okei, mootor liikus lahtioleva kruvi tõttu
laeküljes ja äkki sellepärast lubas üle hammaste minna.. eitea. Keerasin lakke tagasi ja mootor ei suvatsenud enam üldse koostööd teha.. see ajas
marru ja jätsin praegu nii nagu on. Vähemalt korraks sain tööle.
Teinekord proovib uuesti mis siis häda on.
Veel sai täna auto väljast puhtaks pestud ja käidud ka pilte tegemas.
Ja üks suvaline salongi pilt ka.
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 |