Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  2  3
Autor:
Pealkiri: Airbagi tuli hakkas põlema (Vastuseid: 71 | Vaatamisi: 27393)
raulk89
huviline

Registreerunud 09.07.08
Kasutaja on eemal

Auto: A4 1.9 TDI 81kw -00

postitati 15.12.09 10:24 Tsiteeri
Airbagi tuli hakkas põlema

Selline probleem, siis, et täna hommikul, hakkas mul airbagi tuli põlema, mingit avariid autoga tehtud ei ole, ma olen sellega sõitnud juba 2 aastat. Ise mõtlesin, et praegu tulid külmakraadid ja mitte vähe, -15 kanti, et äkki sellest, aga ma ei tea, praegu tegin pika sõidu, mootori lasin soojaks, aga tuli põles ikka edasi, oskab keegi midaig öelda.
Mainin ära, et see on praegu esimene kord kui ta põlema hakkas, ennem ei ole sellist asja juhtunud..

Ette tänades..

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
audi-äss
huviline

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 4WD ARBUUS

postitati 15.12.09 10:27 Tsiteeri

Tere tulemast klubisse, Sama jama:) Viga on hommikuses käivitamises, voolukõikumises, ja sellest tulenevalt kärssas 90% airbagi aju ära. Seda aju peaks olema võimalik remontida...otsin soodsa hinnaga sama asja hetkel kes selle ära parandaks?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
rocket
huviline

Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: 40 TFSI

postitati 15.12.09 10:40 Tsiteeri

Ei pruugi olla aju. Tuleks enne arvutiga üle kontrollida, minul oli viga näiteks rooliairbagi ühendustes, kuigi alguses katkusin juba küljeairbagiga juhiistme välja ja hakkasin seal uusi juhtmeid ja pistikuid panema. Autot pole eelarvamustega mõtet remontida :)

Diagnostika, elektriküsimused. Lisade paigaldus ja õpetamine A6 C4-C8 ja A4 B5-B9'le. Pealinnas HELISTA 562-56789 !
Müüa püsikiirushoidja koos paigaldusega , Vaata ka: Cruise Control, :: Kompuuter ,:: LED orig. numbrituled ja salongivalgustus
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
coatboy
huviline

Registreerunud 05.08.06
Kasutaja on eemal

Auto: Avensis

postitati 15.12.09 10:47 Tsiteeri

Sama asi. Igal aastal suure külmaga nii. Tavaliselt ennem kevadet ära ei kustuta. Soojade ilmadega kõik ok.
Ja ega ta iseenesest ära ei kustugi, vaja arvutiga kustutada.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
audi-äss
huviline

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 15.12.09 11:41 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: coatboy
Sama asi. Igal aastal suure külmaga nii. Tavaliselt ennem kevadet ära ei kustuta. Soojade ilmadega kõik ok.
Ja ega ta iseenesest ära ei kustugi, vaja arvutiga kustutada.

Olen 2x sama teinud, Aga kuulsin, et ajus tuleks mõni kondekas ära vahetada suurema vastu, et külmalt need originaal kondekad jooksevad tühjaks kiiremini ja sellest see tuli põlema läheb. targemad elektroonika vallas nagu Dixi ja samru võiks asja kommenteerida:)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
juks11
huviline

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 15.12.09 11:49 Tsiteeri

95% juhtudest tuleb asi sellest, et aku on vana ja voolukõikumise pärast kärssab aju või mingi muu el komponent ära!

Seda ma ka laupäeval rääkisin, et aku on ülioluline komponent autol!

Jah, ajusid ja muid asju saab remontida, tegeleme sellega!

Flameko Autohooldus.EE http://www.autohooldus.ee
Kasutatud ja uued varuosad http://www.autohooldus.ee/varuosad/ Imeodavad varuosad - http://www.autohooldus.ee/online
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
rocket
huviline

Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal

postitati 15.12.09 11:57 Tsiteeri

Ma arvan, et jätkusuutlik ettevõtja ei võta kliendi ees vastutust airbagi aju "suuremate kondekatega modifitseerimise!!!" osas. Mõtle ikka üks samm kaugemale- mis on külajutt ja mis on vastutus inimese tervise suhtes. Sõber elektroonik võib sul seal jah mida iganes aretada, aga kes julgeks ka arve koos garantiiga selle töö peale anda?

Diagnostika, elektriküsimused. Lisade paigaldus ja õpetamine A6 C4-C8 ja A4 B5-B9'le. Pealinnas HELISTA 562-56789 !
Müüa püsikiirushoidja koos paigaldusega , Vaata ka: Cruise Control, :: Kompuuter ,:: LED orig. numbrituled ja salongivalgustus
Heix
huviline

Registreerunud 30.09.07
Kasutaja on eemal

Auto: VW Phaeton 2011

postitati 15.12.09 11:59 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: rocket
Ei pruugi olla aju. Tuleks enne arvutiga üle kontrollida, minul oli viga näiteks rooliairbagi ühendustes, kuigi alguses katkusin juba küljeairbagiga juhiistme välja ja hakkasin seal uusi juhtmeid ja pistikuid panema. Autot pole eelarvamustega mõtet remontida :)

Dianostikas öeldi mulle samuti, et rooli juures ühendus katki... aga DIAs tinutati kellade ühendused üle ning kustutati veakoodid ning tuli pole siiamaani uuesti põlema läinud... ma ei kujuta ette, mis seal ühendust ei andnud aga nüüd töötab kõik laitmatult.

Vorsprung durch Technik
raulk89
huviline

Registreerunud 09.07.08
Kasutaja on eemal

postitati 15.12.09 13:01 Tsiteeri

Et siis sain kinnitust, et see võib tõesti olla külmast..

Aga kui ma sellega nii edasi sõidan, nii ütleme kevadeni (kui ta siis kevadel ära kustub) kas see keerab mul autol midagi väga p... ka..?

Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 15.12.09 13:17 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: raulk89
Et siis sain kinnitust, et see võib tõesti olla külmast..

Aga kui ma sellega nii edasi sõidan, nii ütleme kevadeni (kui ta siis kevadel ära kustub) kas see keerab mul autol midagi väga p... ka..?

Ei keera ta midagi. Avariireziimis (kui veakood on sees ja tuluke põleb) vist lihtsalt turvapadi ei avane, kui vaja võiks minna. Ma ise arvan nii, proovinud ei ole. Mine proovi! :)

Kellaploki külmjoode võib põhjustajaks olla vabalt. Kellad maas süüdet sisse keerates jääb ju ka airbäägi tuluke põlema.

hamlet
huviline

Registreerunud 29.03.06
Kasutaja on eemal

postitati 15.12.09 13:36 Tsiteeri

Minul hakkas see jama siis kui abikaasa load ära tegi.Ilmselt siis istme nihutamisest pidevalt.Korda lasen siis teha kui ülevaatus tulemas-muidu mine tea maksa ennast lolliks selle pideva kustutamisega.

Heix
huviline

Registreerunud 30.09.07
Kasutaja on eemal

Auto: VW Phaeton 2011

postitati 15.12.09 16:01 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: hamlet
Minul hakkas see jama siis kui abikaasa load ära tegi.Ilmselt siis istme nihutamisest pidevalt.Korda lasen siis teha kui ülevaatus tulemas-muidu mine tea maksa ennast lolliks selle pideva kustutamisega.

Ise sain probleemideta ülevaatuselt selle tulekesega läbi... lihtsalt mainis, et võiks ära kustutada.:D

Vorsprung durch Technik
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 15.12.09 17:05 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: A4Audi
Ise sain probleemideta ülevaatuselt selle tulekesega läbi... lihtsalt mainis, et võiks ära kustutada.:D

Vedas siis või oli mingi tuttav. Üldiselt loetakse see ohtlikuks veaks.

Marek889
huviline

Registreerunud 09.09.09
Kasutaja on eemal

Auto: A6 2,5TDI 04 & A6 1,9TDI 00

postitati 15.12.09 17:26 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: hamlet

Minul hakkas Airbag-i tuli lihtsalt heast peast sõidu ajal põlema ja jäigi. Praeguseks juba paar kuud sõidetud ja tuluke põlenud.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
maikl369
huviline

Registreerunud 13.08.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 C6 3.0TDI 176kw S-Line Plus QUATTRO 2011a , Vw passat 1.9TDI 81kw AFN

postitati 15.12.09 19:24 Tsiteeri

Teeme siis järelduse...Se ongi audide viga.
Sest kui mina ostsin Audi A6 ja tegin esimese proovisõidu ja tuluke ei põlenud.Läksin järgmine päev sinna ja istusin istmele (natuke sättisin asendit) ja viskas põlema.Ja siiamaani on põlenud:D Auto ostsin suve lõpus.

kaimagk
huviline

Registreerunud 09.08.05
Kasutaja on eemal

Auto: 1,4 tsi vag

postitati 15.12.09 19:36 Tsiteeri

Igasugu tulukesed mis põlema lähevad võiks ikka lasta üle vaadata ja siis korda teha. Päris niisama need ju ei põle seal.
Lüüakse aga pidevalt käega , "ahh las olla, polegi vaja seda airbagi".;)
Tavaliselt on jah nii et kui tuluke põleb, siis seda funktsiooni ei ole .Enda autol läks ABS põlema, sai kohe ka järgi proovitud pidureid, ei töödanud ABS.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
rocket
huviline

Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal

postitati 16.12.09 07:14 Tsiteeri

Täielik pask ma ütlen, täna hommikul -14 kraadi Tallinnas, auto käivitus teise korraga ja kõik punased tulukesed kustusid. Möödub hetk ja mis mulle näkku särab on AIRBAG hoiatus, welcome to the club (A4).

audi-äss
huviline

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 16.12.09 07:33 Tsiteeri

Eks sul seal isme vahel mingi juhtmed ei anna ühendust, aga külmast peast peale käivitamist kui tuli põlema läheb siis nagu juks11 ütles on 95% airbagi aju kutu.

Tsitaat:
Algselt postitas: maikl369
Sest kui mina ostsin Audi A6 ja tegin esimese proovisõidu ja tuluke ei põlenud.Läksin järgmine päev sinna ja istusin istmele (natuke sättisin asendit) ja viskas põlema.Ja siiamaani on põlenud:D Auto ostsin suve lõpus.

juks11
huviline

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 16.12.09 07:40 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: audi-äss
Eks sul seal isme vahel mingi juhtmed ei anna ühendust, aga külmast peast peale käivitamist kui tuli põlema läheb siis nagu juks11 ütles on 95% airbagi aju kutu.

Tsitaat:
Algselt postitas: maikl369

Ja üldjuhul seda koraliku akuga ei juhtu.

Flameko Autohooldus.EE http://www.autohooldus.ee
Kasutatud ja uued varuosad http://www.autohooldus.ee/varuosad/ Imeodavad varuosad - http://www.autohooldus.ee/online
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
raemees
huviline

Registreerunud 18.09.09
Kasutaja on eemal

Auto: BMW E90 320dA 2008a

postitati 16.12.09 19:21 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: juks11
95% juhtudest tuleb asi sellest, et aku on vana ja voolukõikumise pärast kärssab aju või mingi muu el komponent ära!

Seda ma ka laupäeval rääkisin, et aku on ülioluline komponent autol!

Jah, ajusid ja muid asju saab remontida, tegeleme sellega!

Kas selle põhjal võiks mõelda ka seda, et helitehnika võimsamad komplektid tuleks autodest välja tõsta ?
Kui just uus ja äsja laetud aku peal ei ole.

Harry_R
huviline

Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 17.12.09 17:41 Tsiteeri

Mina sain sellest veast lahti pistikute kontrolliga. Klemmid olid liiga laiali läinud, arvatavasti istme liigutamise tõttu ja ei andnud ühendust. Mudis need paika tagasi ja probleem pole siiani tagasi tulnud.

Audi 90 typ85 2.0 --> Audi coupe typ89 2.3 --> Audi A4 avant B5 2.4 V6 --> Audi 90 typ85 2.0 --> Audi A4 avant B5 1.8TQ --> Audi A4 avant B8 2.0 TDI
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
MTK
huviline

Registreerunud 28.04.09
Kasutaja on eemal

postitati 17.12.09 18:56 Tsiteeri

Mu autol eile öösel sõidu aeg korra vilkus, põles hetke ja siis kustus ära. Aku ostetud eelmine aasta, et peaks olema korralik, aga kes teab.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
rocket
huviline

Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal

postitati 18.12.09 08:34 Tsiteeri

Korra liigutasin istmealuseid ja roolisiseseid pistikuid, nullisin arvutiga veakoodi ja pole see jama enam viimastel päevadel kordunud. Kuigi jah täna hommikul oli Tallinnas minu rekord -16 kraadi. Boschi 4-5 aastat vana akuga ja täissünt 5W-40 õliga ei esinenud siiski mingeid käivitusprobleeme :)

raulk89
huviline

Registreerunud 09.07.08
Kasutaja on eemal

postitati 21.12.09 20:06 Tsiteeri

Käisin Revalis, pakuti ka midagi, et võib istmete all olevate juhtmetega mingi jama olla, mainisin küll, et liigutasin ka neid pistikuid, kuid öeldi, et niisama see tuli ära ei kustu, et peab kompuutri taha panema, homseks sain aja, eks siis paistab mis seal on..

Jann
huviline

Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal

Auto: C7 Allroad BIT, ABARTH, BR 175.

postitati 22.12.09 05:24 Tsiteeri

Eile sai just vagcom - iga näpitud ühte 2,6 A4- ja, mis peale külmaga aku tühjaks saamist tühikäiku kõigutas 1300 pöörde ringis. Samuti oli süttinud airbagi tuli. Bagi kohta oli ajus 10 :o veakoodi ja ära kustuda neid ei saanud. Ajuvaba järelikult.

OOOO, VW, Seat, Skoda DIAGNOSTIKA, OSTUABI (võimalik üle Eesti), kodeerimine, (de)aktiveerimine, aut. kastide õli, seadistused, DPF-i, õhkvedrustuse mured jne. (Litsentsiga orig. Ross-Tech PRO V2 seade + uusim tarkvara VCDS 25.3.1 + 17a. kogemust). 2g, HN+, MHI2, MHI2Q uuendused, NAVI 2025, VIM, SpeedCam, Carplay, Android Auto aktiv. jne. Läbitud kilomeetreid ei muuda. U2U või 55547002.
 Lehekülgi:  1  2  3
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 39.4% - SQL: 60.6%]