Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Audi 90Q 2.3 100kw probleem. (Vastuseid: 21 | Vaatamisi: 2644)
Fontuura
huviline

Registreerunud 16.11.09
Kasutaja on eemal

postitati 10.12.09 20:02 Tsiteeri
Audi 90Q 2.3 100kw probleem.

Vahetasin oma vw vento audi 90 quattro vastu.Ventol oli 1.8 66kw mootor aga audil on 2.3 100kw. Audi on selle kõrval kuidagi maru uimane.Ventol oli isegi parem minek. Audi ei taha kuidagi edasi liikuda.Audil oli pritse peal see suur kummilõdvik katki,mõrasid täis.Arvasin et sellest probleem.Vahetasin ära aga erilist muutust ei märganud.
Oskab keegi ütelda milles viga võib olla?Ise ei jaga sellest pritse mootorist eriti palju.

Ette tänades Mario =)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
KeveN
huviline

Registreerunud 29.09.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 TYP85 Q , Audi V8 4.2

postitati 10.12.09 20:08 Tsiteeri

ALguseks soovitaks ma kõik filrid ja küünlad ära vahetada. Kui ei aita, siis võiks teist pritsepead kasutada.

Polyurea ülitugevad pinnakatted sõidukitele- https://polyterm.ee/
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Fontuura
huviline

Registreerunud 16.11.09
Kasutaja on eemal

postitati 10.12.09 20:37 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: KeveN
ALguseks soovitaks ma kõik filrid ja küünlad ära vahetada. Kui ei aita, siis võiks teist pritsepead kasutada.

Eelmine omanik ütles, et ta vahetas kõik küünlad ja küünlajuhtmed ära. Filtrite all mõtled õli, õhu ja bensiinifiltrit?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
vx_105
Bännitud

Registreerunud 21.03.07
Kasutaja on eemal

postitati 10.12.09 20:45 Tsiteeri

100-l gaas sellise ehitusega, et enne kui üsna põhja ei vajuta, eriti ei liigu ka. Kui alles kusagil üle poole gaasi on alla vajutatud, siis avab teise siibri ja siis hakkab mingi minek tulema.
100 on ilmselt ka raskem kui see VW oli, seega kuigi KW on oluliselt rohkem, on ka raskem kiirendada. Max kiirus peaks suurem olema, ma arvan et VW 200 km/h ei saanud kätte, kui 100 normaalselt korras on, siis saab (mul spidoka järgi 205 km/h max. olnud 98 KW mootoriga 100-l). Ei maksa ka pöördeid karta, ega 2000 pöörde juures mingit superkiirendust polegi. Vahel kui vaja, lasen 3. käiguga 100-ni välja. :P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Fontuura
huviline

Registreerunud 16.11.09
Kasutaja on eemal

postitati 10.12.09 21:56 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: vx_105
100-l gaas sellise ehitusega, et enne kui üsna põhja ei vajuta, eriti ei liigu ka. Kui alles kusagil üle poole gaasi on alla vajutatud, siis avab teise siibri ja siis hakkab mingi minek tulema.
100 on ilmselt ka raskem kui see VW oli, seega kuigi KW on oluliselt rohkem, on ka raskem kiirendada. Max kiirus peaks suurem olema, ma arvan et VW 200 km/h ei saanud kätte, kui 100 normaalselt korras on, siis saab (mul spidoka järgi 205 km/h max. olnud 98 KW mootoriga 100-l). Ei maksa ka pöördeid karta, ega 2000 pöörde juures mingit superkiirendust polegi. Vahel kui vaja, lasen 3. käiguga 100-ni välja. :P

Sellel peaks samamoodi olema et teine siiber avaneb hiljem. Kui ma kiirendan siis kuskil 4000 pöörde juures kaub ültse minek ära.Kõige paremini liigub ta 2000-3000 pöördeni.Üleültse on kuidagi väga tuim.Kruusa peal ratast ei saa absoluutselt ringi käima.lihtsalt ei jõua.

arro
klubiliige

Registreerunud 10.11.06
Kasutaja on eemal

Auto: C3 quattro, C4 quattro

postitati 11.12.09 06:24 Tsiteeri

Soovitaks sul ka selle http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=72295 teema läbi lugeda.

Your time is limited, so don´t waste it by living someone else´s life. TIG keevitus teenus
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
kristo80
huviline

Registreerunud 25.04.07
Kasutaja on eemal

Auto: A4 b5 1.8TQ Hoehnester

postitati 11.12.09 08:24 Tsiteeri

Audil on pritse peal see suur kummilõdvik, selle all on kumersõel, keera see teistpidi ja pöörded jooksevad jälle lõpuni.
PS! mul oli sama mure :D

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Fontuura
huviline

Registreerunud 16.11.09
Kasutaja on eemal

postitati 11.12.09 09:28 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: kristo80
Audil on pritse peal see suur kummilõdvik, selle all on kumersõel, keera see teistpidi ja pöörded jooksevad jälle lõpuni.
PS! mul oli sama mure :D

Vahetasin kummilõdviku ära.Enda omal oli kumer pool ülespoole.Ja see mis asemele panin oli kumer pool allapoole.
Kuidas see ültse mõjutab minekut?Märkasin ka sellist asja et kui vahetasin seda lõdvikut siis seal pritse klapi peal oli üks pisike kuullaager.Ise ei kujuta ette kust see sinna sai.

kristo80
huviline

Registreerunud 25.04.07
Kasutaja on eemal

postitati 11.12.09 19:18 Tsiteeri

Ma arvasin sama, et kuidas selline asi võib üldse mõjutada, aga mõjutab ja vägagi.
Seda põhjendab füüsika (ma arvan:D ) ühtepidi pääseb rohkem õhku sõelast läbi kui teistpidi. kui sellel vahet poleks siis, võinuks sakslased sinna sileda sõela külge kruvida.

Fontuura
huviline

Registreerunud 16.11.09
Kasutaja on eemal

postitati 11.12.09 19:20 Tsiteeri

Tsitaat:
Ma arvasin sama, et kuidas selline asi võib üldse mõjutada, aga mõjutab ja vägagi.
Seda põhjendab füüsika (ma arvan:D ) ühtepidi pääseb rohkem õhku sõelast läbi kui teistpidi. kui sellel vahet poleks siis, võinuks sakslased sinna sileda sõela külge kruvida.

Aga kumba pidi ta siis olema peab?
Kas lohk peab allapoole jääma või üles?

kristo80
huviline

Registreerunud 25.04.07
Kasutaja on eemal

postitati 11.12.09 19:41 Tsiteeri

Kui mälu ei peta siis üles.
http://www.vagcat.com/epc/cat/au/ACA/1992/40/49/445849/

westa
huviline

Registreerunud 26.06.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 Avant C4 2,5TDi,Audi A4 Avant 2,6 V6,Audi 100 C4 2,5TDi,Audi 5000 2,0d,Audi 80 B3 1,8

postitati 11.12.09 19:42 Tsiteeri

Ja R5 on suht kapriisne lisa õhu ja umbes benafiltri kohalt.

Fontuura
huviline

Registreerunud 16.11.09
Kasutaja on eemal

postitati 11.12.09 21:39 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: westa

Benafilter on tal põhja all jah?
Üks sõber mainis mulle et kui tahan üles leida kohad kust mootor lisa õhku saab siis tuleb eetrit pihustada võiamlikesse kohtadesse. Samal ajal peab auto käima ja kui tuurid tõusevad siis on õhuleke.
On se õige?

vx_105
Bännitud

Registreerunud 21.03.07
Kasutaja on eemal

postitati 11.12.09 21:41 Tsiteeri

Bensiinifiltrit tasub ikkagi kapoti alt otsida. :)

karly
huviline

Registreerunud 26.11.08
Kasutaja on eemal

postitati 11.12.09 21:43 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Fontuura
Tsitaat:

Üks sõber mainis mulle et kui tahan üles leida kohad kust mootor lisa õhku saab siis tuleb eetrit pihustada võiamlikesse kohtadesse. Samal ajal peab auto käima ja kui tuurid tõusevad siis on õhuleke.
On se õige?

Täidsa õige jah.
Endal sai ka see läbi tehtud ja ei ühtegi leket ja mootor käib kui kell ja ei ole mingeid probleeme :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Fontuura
huviline

Registreerunud 16.11.09
Kasutaja on eemal

postitati 11.12.09 22:01 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: karly
Tsitaat:
Algselt postitas: Fontuura
Tsitaat:

On se õige?

Täidsa õige jah.
Endal sai ka see läbi tehtud ja ei ühtegi leket ja mootor käib kui kell ja ei ole mingeid probleeme :)

Ex pean kah selle läbi tegema :)
Üks voolik tundub suht räbal. see mis jagaja külge vist läheb.

Ardo
huviline

Registreerunud 22.02.08
Kasutaja on eemal

Auto: B2sedaan C5avant

postitati 11.12.09 22:03 Tsiteeri

Kust seda eetrit saab ja palju maksab? Kuidas täpsemalt käib see katsetamine? Lihtsalt lampi lasen mingi koguse kahtlustatavale kohale?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
Simps
klubiliige

Registreerunud 29.01.05
Kasutaja on eemal

Auto: erinevad

postitati 11.12.09 22:13 Tsiteeri

Suvalisest tanklast või autopoest.

Audi pole lihtsalt auto - Audi on stoori omaette :)
Fontuura
huviline

Registreerunud 16.11.09
Kasutaja on eemal

postitati 11.12.09 22:23 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: airbag
Kust seda eetrit saab ja palju maksab? Kuidas täpsemalt käib see katsetamine? Lihtsalt lampi lasen mingi koguse kahtlustatavale kohale?

See on minu arust stardi abi nime all ja seda saab bensukast=) Lased selliste kohtade peale kus võiks õhulekked olla.

kristo80
huviline

Registreerunud 25.04.07
Kasutaja on eemal

postitati 12.12.09 10:01 Tsiteeri

carburetor cleaner - sokkeris müüakse, alla 100 maksis kunagi:D

Fontuura
huviline

Registreerunud 16.11.09
Kasutaja on eemal

postitati 12.12.09 10:21 Tsiteeri

Tsitaat:
carburetor cleaner - sokkeris müüakse, alla 100 maksis kunagi:D

Stardi abi on eetripõhine, peaks sobima see kah. :P Ja se maksab mingine 60eeku :)

Caliper
huviline

Registreerunud 22.03.06
Kasutaja on eemal

Auto: audi90q

postitati 15.12.09 22:16 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: vx_105
Bensiinifiltrit tasub ikkagi kapoti alt otsida. :)

Otsida ju vöid, aga vaevalt selle sealt leiad. Asub siiski juhi tagumise ratta ees olevas koopas koos pumbaga.

Nii... esiteks, ei tasu ikka vötta endise omaniku(müüja) juttu nii kullana midagi. Oma silm on peremees ja soovitan köik üle kontrollida. Ja suht loogiline on esmaseks hoolduseks vahetada vedelikud ja filtrid, kontrollida voolikud ja kinnitused üle. Teiseks ei ole tegemist ju tehasest tulnud autoga, vaid ikka sadu tuhandeid km läbi vuranud isendiga, mis aga muidugi ei pruugi olla pöhjuseks uimasusele. Soovitaks üle vaadata süütenurk, jagaja sisu, jne. Millal moto rihm vahetatud peaks olema, uuri järgi, kulunud ja veninud rihm annab ka tunda. Kontrollida vöiks ju ka silindrite surveid, pihustite surveid jne...tööpöld suur ja lai. Ise söitsin sarnase isendiga mitu aastat ja vurab veel praegugi, ei kurda küll et uimane oleks, just mönusalt sujuv aga suht jöulise minekuga:P Ja kindlasti olid harjunud oma pooleveolisega nö sussi tömbama, nüüd oled saanud AUTO omanikuks. Pead arvestama, et kaks vedavat silda on ikka midagi muud kui üks, ei maksaks kohe unistama hakata suurte ja jöuliste(pean silmas viledega) masinatega vöistlemisest. 100kw on paras kulgemiseks ja quattro sinna juurde, et ilusti teel püsida. Kuigi mina ei kurda et oleks olnud probleeme nelja vao maha jätmisega pehmemasse pinnasesse, kuid siiski igaks asjaks öige vahend!

Igal juhul edu ja jaksu Sulle ja ära vöta midagi isiklikult!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 37.9% - SQL: 62.1%]