chris125
huviline
Registreerunud 01.09.09
Kasutaja on eemal
Auto: audi 80 B3 quattro '87
|
|
Kummad rehvid rohkem kuluvad?
Tsitaat: | kummad rehvid rohkem kuluvad
oleks vaja teada kummad rehvid audi 80 quattrol rohkem kuluvad, kas esimesed või tagumised. mul neli ühesugust rehvi talveks, kuid kaks veits rohkem
kulunud, paneks hea meelega vähem kulunud rehvid sellele sillale kumb rohkem kulutab, saaks ühtlaselt kulutatud. saite mõttest aru
küll. |
Oleks vaja teada, kummad rehvid Audi 80 quattrol rohkem kuluvad, kas esimesed või tagumised? Mul neli ühesugust rehvi talveks, kuid kaks veits rohkem
kulunud. Paneks hea meelega vähem kulunud rehvid sellele sillale, kumb rohkem kulutab, saaks ühtlaselt kulutatud. Saite mõttest aru küll.
Märkus moderaatorilt: "Muutsin postituse eesti keele nõuetele vastavaks. Palun tee seda järgneval korral ise, kuna
järgmine hooletult tehtud postitus kustutatakse! Lihtsa 3-minuti keelekoolituse leiad siit."
|
|
|
exess
klubiliige
Registreerunud 28.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A4 1,8 sedaan 96a & Toyota Corolla 17a
|
|
Õigekiri ruulib
Pisike punane putukas
|
|
|
|
cilaper
huviline
Registreerunud 16.06.07
Kasutaja on eemal
Auto: C5q
|
|
Kui sillad paigas, siis kuluvad võrdselt.
|
|
|
|
pampkuri
huviline
Registreerunud 08.03.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 Typ85 20vT Ehitamisel. 2,5 TDIQ
|
|
Vähem kulunud rehvid pannakse tagumisele teljele.
Käisin nädalavahetusel Pesas peol 12.12. 2009. Lapsed oksendasid ja kaklesid tore oli.
|
|
|
|
Kristoff
huviline
Registreerunud 03.11.06
Kasutaja on eemal
Auto: Tq & TSI
|
|
Paremad rehvid pane kindlasti taha, eriti talvel. Püüd tasakaalustada rehvide kulumist ja sellega võibolla ka veidi raha säästa pole siinkohal üldse
teemaks.
Vaevalt, et kõige halvemal hetkel ootamatult tekkinud külglibisemine lõbus on.
|
|
|
raunz
huviline
Registreerunud 27.09.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 1.8 B5 & A6 Avant 2.5TDI C5
|
|
Ja nii palju kui on inimesi, on ka erinevaid arvamusi.
Mina ikkagist eelistaks panna paremad rehvid ette - just seetõttu, et kui isegi auto satub külglibisemisse, saab autot juhtida ning ka tavaliikluses
pidurdus on efektiivsem kui on ees paremad rehvid. Samas lollikindlam ja algajale sobilikum on tõesti panna paremad rehvid taha, et parem las läheb
auto otse aga vähemalt ei viska külge ette.
Aga noh, see ongi asi mille üle võib vaidlema jääda.
Teemaalgatajele, et isegi Quattro puhul kuluvad vast esirehvid rohkem ja seetõttu ma paneks kehvemad rehvid taha, seda enam, et niisama paarutades
saab asja ka kergemini ülejuhitavamaks.
|
|
|
aa8
huviline
Registreerunud 07.03.09
Kasutaja on eemal
|
|
Olen nõus arvamusega , et paremad rehvid ikka ette panna. Pole vist mõtet enam põhjendama hakata, siin juba seda piisavalt tehtud.
|
|
|
undu
huviline
Registreerunud 05.08.05
Kasutaja on eemal
Auto: Outback´13, Gaz 2410
|
|
Kulumisest vast niipalju, et palju oleneb Q puhul sõidustiilist. Kuid eeldusi enamaks kulumiseks on esirehvidel, pidurdades langeb esiteljele enam
koormust kui tagasillale. Samuti kipuvad esirehvid natuke kergemini tühja lööma kui tõsiselt pähe anda - siis on esirehvidel jälle vähem koormust kui
tagarehvidel.
Rehvide paigutusest: ees asetseva mootori korral ikkagi vähem kulunud/paremas seisukorras rehvid taha sillale, ette kehvemad. Põhjus - mootor ees ja
tänu kaalujaotusele langeb pidurdades ette natuke enam koormust, mis kompenseerib kulumisest tuleneva pidamise puudujäägi. Tagasillalt seevastu
pidurdades just koormus väheneb. Kiirendades Q puhul nii hull vahe ei ole.
Ja rehvide puhul peab silmaspidama, et mõlemad rehvipaarid oleksid ikkagi nõuetele vastavad - liiga kulunud rehve ei tasu talvel nagunii alla panna
|
|
|
A-kaheksa
huviline
Registreerunud 23.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C6 4,2Q, Mondeo 11
|
|
No näed, lähebki vaidluseks. Mina eelistaks paremad rehvid ette panna, hoopis seepärast, et vältida vesiliu ohtu meie rööpas teedel. Ka on parem rehv
ees abiks, juba enne mainitud alajuhitavuse vältimiseks.
Auto LCD displayde remont ja vahetus, armatuuride remont.
www.harteron.ee
|
|
|
|
chris125
huviline
Registreerunud 01.09.09
Kasutaja on eemal
Auto: audi 80 B3 quattro '87
|
|
Olen sõnatu
Hirmutati mind selle eesti keelega ära. Ei julgegi kohe enam kirjutada, eesti keel oli koolis kolm.
Sain selgusele, et esimesed kuluvad veidi rohkem. Tänud
|
|
|