Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Vanametall... kuhu kasulik viia? (Vastuseid: 24 | Vaatamisi: 9349)
zephyr
huviline

Registreerunud 04.12.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6

postitati 31.10.09 19:02 Tsiteeri
Vanametall... kuhu kasulik viia?

Seisab paar lammutatud auto keret ja mingeid vanu malmvanne jms jalus paari tonni jagu. Plaan lähiajal kokkuostu ära viia. Mõtlesin Refondat aga äkki keegi teab parema hinnaga kohta?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
elmo81
huviline

Registreerunud 06.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: A6 c4 2,6 Avant Quattro/ ascona GT

postitati 31.10.09 19:15 Tsiteeri

Kõige lihtsam vist kuusakoskisse viia. Hind võib olla petlik kuna osades kohtades pead hiljem maksma tulumaksu selle summa pealt. Kuusakoskis see kõik maha arvestatud.

parem ikka täie kui pooleveoline :)
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
zephyr
huviline

Registreerunud 04.12.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6

postitati 31.10.09 19:43 Tsiteeri

Kuusakoski arvestab tulumaksu maha ja maksab selle minu eest maksuametisse??? Ei usu eriti...

elmo81
huviline

Registreerunud 06.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: A6 c4 2,6 Avant Quattro/ ascona GT

postitati 31.10.09 19:57 Tsiteeri

Sinna viies sul endal vähemalt kohustused puuduvad.

parem ikka täie kui pooleveoline :)
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Leon20vt
huviline

Registreerunud 04.01.09
Kasutaja on eemal

postitati 31.10.09 20:07 Tsiteeri

Keila lähedal Tutermaal ka kokkuost, hindade kohta paraku jään vastuse võlgu.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
dimka70
huviline

Registreerunud 12.01.06
Kasutaja on eemal

Auto: A6

postitati 31.10.09 21:51 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: elmo81
Kõige lihtsam vist kuusakoskisse viia. Hind võib olla petlik kuna osades kohtades pead hiljem maksma tulumaksu selle summa pealt. Kuusakoskis see kõik maha arvestatud.

Täitsa nõus sinuga, need suurema hinna pakkujad ei maksa käibemaksu, vaid hiljem tasud ise. Teema autoril soovitaks vanaraua viia Paldiski Kuusakoskisse!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
pierre
huviline

Registreerunud 10.03.05
Kasutaja on eemal

Auto: 90 7A

postitati 01.11.09 15:26 Tsiteeri

Mis maksud? :o
See on ju vanametall, selle pealt on kõik maksud makstud, ntx siis kui auto uuena osteti ja nüüd kui masin on romu, võib omanik selle kokkuostu viia, ilma et ta oleks tulu saanud, onju?
Ta ei teeninud ju midagi.
Sama asi nagu joogitaaraga. Väga lihtne.

Ja veel, Kuusakoski kasuks räägib peamiselt asjaolu, et neil on kõige täpsemad kaalud, ettevõte on piisavalt aus ja mainekas, et sind mitte labasel kombel kaaluga pügada.
Vähemalt Pärnu kandis on nii.

waic
huviline

Registreerunud 16.05.05
Kasutaja on eemal

Auto: Allroad 3.0 + A5 sportback 3.0

postitati 01.11.09 17:45 Tsiteeri

Kunagi oli Lasnamäel koht kus võeti enamvähem kõike vastu, ei küsinud keegi su nime, kust tuled kuhu lähed jne, maksti sulas raha pihku ja rahu maapeal, ma ei tea ainult kas see koht veel eksisteerib ...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Renz0
huviline

Registreerunud 20.01.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 1.8 92Kw 1996a, Peugeot 206 99a1,4 55kw, Audi A8 95a. 4,2 220kw, Audi 80 B4 93a, Audi A6 2,6 Avant Quattro.

postitati 01.11.09 17:55 Tsiteeri

Refonda kohta olen kuulnud, et seal teevad külma sulle su metalliga. Ma arvan ka, et kuusakoskise kõige kasulikum viia. Kasutaja Leon20vt mainitud kohas on samad hinnad mis kuusakoskis :) Siis kui ma sinna vaske viisin siis oli vähemalt sama hind mis kuusakoskis ja neil on kaal ka õige. Kui ma viisin vaske siis kaalusin ise ennem ära viimist ja seal sai samad nr mis endal kodus kaaludes :)

QUATTRO.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Kivitare
klubiliige

Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: 220v

postitati 01.11.09 18:12 Tsiteeri

Pmst võib ka mulle helistada ja kõik vanametalli minu juurde tuua. Küll ma siis vaatan, kuhu parem viia on:D

Sry for OT.

Hobiautode hoiustamine | Põrandaplaatide ja LED valgustite müük HobiHoid.ee! Töötan @ Rolevents digiturundus Oma autole ostan rehvid Baltyre'st!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 01.11.09 18:26 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: pierre
Mis maksud? :o
See on ju vanametall, selle pealt on kõik maksud makstud, ntx siis kui auto uuena osteti ja nüüd kui masin on romu, võib omanik selle kokkuostu viia, ilma et ta oleks tulu saanud, onju?
Ta ei teeninud ju midagi.
Sama asi nagu joogitaaraga. Väga lihtne.

Ja veel, Kuusakoski kasuks räägib peamiselt asjaolu, et neil on kõige täpsemad kaalud, ettevõtte on piisavalt aus ja mainekas, et sind mitte labasel kombel kaaluga pügada.
Vähemalt Pärnu kandis on nii.

Maksuvaba on ainult isiklikus kasutuses olnud kama, st kui sa viid hunniku ntx kokkuostetud autosid siis peaks teoreetiliselt ka tulumaksu ära maksma. Sama lugu nagu ntx prügikastist või metsa alt korjatud metalliga. Praktikas eestis aga metalli pealt vist keegi mingeid makse ei maksa. Seadusi täpselt täites peaks tegelikult ka prügikastist korjatud taara eest tulumaksu maksma. Väga lihtne...;)

Suurema koguse puhul on ilmselt mõistlikum viia sinna kuhu mugavam on, st viimsist ei ole vist erilist mõtet paldiskisse sõitma hakata, samas paldiskis on kuusakoskil kõige kõrgemad hinnad. BLRT kaalude kohta olen ka mina seda eksimise juttu kuulnud a see võib vabalt ka lihtsalt külajutt olla.
Ise olen metalli enamasti viinud metanex'i tutermaal kuna selle asukoht on minu jaoks kõige mugavam, samas see koht jälle laup. kinni.

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
huljes
huviline

Registreerunud 30.01.09
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Cabrio 2.0, Audi A4 2,8Q

postitati 02.11.09 06:09 Tsiteeri

Mina olen pea alati viinud kuusakoskisse ning seni ei ole ühtegi probleemi olnud.
Nii et soovitus sama, refondast olen eemale hoidnud ning mustadesse aukudesse ei ole vajadust eriti olnud. Veidi OTd. Kunagi sai tööga seoses vanu vihmavee plekke ära viidud, sel ajal veel emex, ei tahtnud ilma paberiteta võtta(keegi ei oleks meile neid pabereid hankinud, kuigi ülesanne oli ka see, tellija jaoks prügi, utiliseerida) Plekid olid muidu 200mm laiad, 6mm paksused ja mis põhiline, alumiiniumist. Samuti olid seda akna välimised raamid:D
Nii siis saigi vanu klaase iga õhtu peale tööd(vaadati imelikult, objektiks oli tlnas Narva mnt 6 maja ümberehitus, siis kui see 9x ehitati) välja lõhutud ning mustamäele veetud, elu oli lill:D

Lõpuks siis tuli mingi vend, kes vihmavee plekid jm kokkuleppe hinnaga ära ostis, tema rahul, meie rahul.

dimka70
huviline

Registreerunud 12.01.06
Kasutaja on eemal

Auto: A6

postitati 04.12.09 15:34 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: a6emees
Kunagi oli Lasnamäel koht kus võeti enamvähem kõike vastu, ei küsinud keegi su nime, kust tuled kuhu lähed jne, maksti sulas raha pihku ja rahu maapeal, ma ei tea ainult kas see koht veel eksisteerib ...
Jah, võtavad vist vastu ka raudteerööpaid ja seda ilma dokumenti esitamata. :)

hamlet
huviline

Registreerunud 29.03.06
Kasutaja on eemal

postitati 25.08.10 18:54 Tsiteeri

Kas vana lahti võetud al. antenni on mõtet metallikokkuostu viia või on see antennina väärtuslikum müüa? Leidsin keldrist mingi endise omaniku vene ajast vist.

100
Aeg maha

Registreerunud 12.04.10
Kasutaja on eemal

Auto: 100

postitati 25.08.10 19:10 Tsiteeri

Oleneb palju seal alumiiniumit on, arvatavasti palju ei ole? Alumiiniumi kilo maksab keskmiselt 15 kr, võibolla saad paari õlle raha, 6-pakini arvatavasti ei küündi. :P

hamlet
huviline

Registreerunud 29.03.06
Kasutaja on eemal

postitati 25.08.10 19:18 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: 100
Oleneb palju seal alumiiniumit on, arvatavasti palju ei ole? Alumiiniumi kilo maksab keskmiselt 15 kr, võibolla saad paari õlle raha, 6-pakini arvatavasti ei küündi. :P

Vaatasin jah et vähe makstakse. Jääb uurida kuidas see antennina töötaks või polegi enam digile kõlbulik.Siis mõtekam uuesti keldrisse "soola" panna.:D

Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 11.07.13 07:53 Tsiteeri

5 oma aja ära elanud autoakut vedeleb Mustamäel. Refonda, Kuusakoski või maksab keegi rohkem? Mingid lätlased ostsid neid vist kunagi kokku?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
lunatic
klubiliige

Registreerunud 20.02.05
Kasutaja on eemal

Auto: A4 allroad ja Volvo C70

postitati 11.07.13 08:58 Tsiteeri

Hetkel näitab, et Kuusakoskis 44 senti kilo ja Kopli Refondas 45 senti kilo. Ei usu et mujalt väga rohkem saaks.

Wolf123
huviline

Registreerunud 27.04.11
Kasutaja on eemal

Auto: B4 Coupe

postitati 11.07.13 10:30 Tsiteeri

Vähemalt Viljandis on ainuõige koht Cronimet Eesti Metall www.em.ee
Selle plussiks on kiire teenindus, tasuta vanametallikäru kasvõi terveks päevaks ja raha tuleb ka reeglina samal päeval kohe üle...
On ka meil Kuusakoski, Refonda jms, aga Cronimet kaalub need üle ja hind on ka parem, sest see hind mis on tahvlile kirjutatud saad ka reaalselt omale kontole!

Cronimetis on ka veel mingi kliendikaart, millega saab 5% boonust. Tavaliselt pole sellest suurt tolku, aga kui juba tonnidest jutt on, siis abiks ikka.

Teostan Viljandis sõiduautode diagnostikat ( ka koduvisiidid ) 56267442
uaintfckme
huviline

Registreerunud 22.09.10
Kasutaja on eemal

Auto: AEL Q

postitati 11.07.13 15:08 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Wolf123
Vähemalt Viljandis on ainuõige koht Cronimet Eesti Metall www.em.ee
Selle plussiks on kiire teenindus, tasuta vanametallikäru kasvõi terveks päevaks ja raha tuleb ka reeglina samal päeval kohe üle...
On ka meil Kuusakoski, Refonda jms, aga Cronimet kaalub need üle ja hind on ka parem, sest see hind mis on tahvlile kirjutatud saad ka reaalselt omale kontole!

Cronimetis on ka veel mingi kliendikaart, millega saab 5% boonust. Tavaliselt pole sellest suurt tolku, aga kui juba tonnidest jutt on, siis abiks ikka.

Väga õige jutt, ise ka pooldan Cronimet'i. Viljandi refondat ei soovita kellelegi, kaal valetab üsna palju viija kahjuks. Ja prahi eest võtavad ka veel korraliku protsendi maha.

Milleks vedada mittevedavaid rattaid kaasas!? :)
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 11.07.13 16:03 Tsiteeri

Viisin Betooni tn-le ära. Viskasin 3 surnud 7Ah UPSi akut ka otsa ja tuli 92kg. :o Autoakude lüüdi tase tuli pärast pikka seismist loomulikult normi (või natuke üle) viia. :P

Raha tuli kohe arvele ja täpselt hinnakirja järgi.

100
Aeg maha

Registreerunud 12.04.10
Kasutaja on eemal

postitati 11.07.13 17:25 Tsiteeri

Pärnus reeglina Tolmetsis (Tolmetex) veidi kõrgemad hinnad, aga reeglina ma seda ei eelista, sest värvilist metalli kaalutakse vana mehhaanilise kaaluga (see, kus käega raskust vasakule-paremale lükatakse) ja kui natuke plastikut kusagil vaskaabli küljes vms märgatakse siis tahetakse kohe kaalust maha võtta, kuusakoskis sarnastel juhtudel tähelepanu pole pööratud.

Wolf123
huviline

Registreerunud 27.04.11
Kasutaja on eemal

postitati 11.07.13 17:30 Tsiteeri

Cronimeti kasuks on ka veel see, et neil on 3 erinevat kaalu.
1) Auto ja kärukaal
2) 50gr täpsusega
3) Täppiskaal väiksemate detailide ja väärismetalli jaoks

Maha arvestatakse seal vaid terasplekki puhul ( 160eur tonn ) 2% mustust, mis on igati arvestatav, sest enamus plekki ja sellelaadset toodangut on niikuinii värvitud või väikse plastiku või kummi sisaldusega.

Viljandi omas on igaljuhul mõistlikud inimesed tööl, muude linnade kohta ei oska öelda, sest omal kogemused puuduvad.

100
Aeg maha

Registreerunud 12.04.10
Kasutaja on eemal

postitati 11.07.13 17:34 Tsiteeri

Kas kokkuvõttes arvestatakse ka suurema täpsusega kui 1 kg? Neis kohtades kus käinud olen, ümardatakse 1 kg täpsusega kõik värviline metall. Kui on näit. 7,8 kg, siis pannakse kirja 8 kg, kui on 8,4 kg, siis ikka 8 kg, samas antakse võimalus üleliigne alles jätta.

Wolf123
huviline

Registreerunud 27.04.11
Kasutaja on eemal

postitati 11.07.13 17:47 Tsiteeri

Seal käib 50gr täpsusega kõik. Va väärismetallid, mis lähevad täppiskaalule ja plekk mis läheb autokaalule, mille täpsus on arvatavasti 5kg kaupa. Kui 50gr jääb pendeldama näiteks 1150 ja 1100 vahel, siis kirja panevad väiksema kaalu. Sp väärismetallidel ongi täppiskaal. 50gr täpsusega kaalule läks viimati 80kg terast ja autokaalule 420kg plekki. Samas sõber viis järgmine päev alumiiniumit ja see läks kirja kõik 50gr täpsusega.

Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 42.5% - SQL: 57.5%]