Lehekülgi: 1 2 3 .. 6 |
Helen
klubiliige
Registreerunud 05.07.08
Kasutaja on eemal
Auto: Rõngad südames
|
postitati 22.09.09 18:37
|
|
|
Audi 80 B4 2.3 quattro - 1992 - Helen
Olen siin foorumis mõnda aega juba ringi seigelnud, kuid nüüd lõpuks oma päris(esimene) auto olemas.Sai soetatud siis klubiliikmelt ja pole mul veel
nädalatki käes jõudnud olla.Autost siis ka pisut.
Audi 80 B4 2.3 r5 98kw 1992.aastast.Must metallik, manuaal, sedaan, sportrool, roolivõim, elektriline katuseluuk, 2x istmesoojendus, el. soojendusega
peeglid, taga toonklaas, valuveljed 15", kesklukk ja signa ka peal
Muusikat kahjuks kohe kuulata ei saanud, kuna makki polnud, sai kiiremas korras soetatud Panasonicu makk
Esikettad olid samuti kõverad ning esiklaasis ämblik.Iluvigu leidub samuti-auto sai täitsa puhtaks pestud, siis tulid nad kõik välja.
Tagavararehvi oleks ka vaja igaks juhuks kiiremas korra(kellegil pakkuda on siis andke ainult teada)
Stange on ühest nurgast pisut loksuv, sellega tuleb ka miskit ette võtta.
Nädalavahetusel saigi vahetatud esimesed kettad, klotsid, käigukastiõli, mootoriõli(pool sünt Mannoli Classic 10w40) ja õlifilter.Au ja kiitus sellele
inimesele, kes selle õlifiltri sinna alla keeras, sest see oli kohe väga tugevalt sinna kinni pandud.Homme saab uue esiklaasi.Üsna kohe-varsti ka saab
rihm vahetatud.
Kui rohkem raha siis ehk plaanis ka S2 stange modifitseerida, iluvõre tundub ka hetkel kuidagi lahtine või loksuv ja ilma audi märgita tundub
tühi-minu kiiks võib-olla(või pole ma veel ära harjunud).
Pühapäeval sai auto nii seest, kui väljast täiesti puhtaks tehtud, tekkis tunne, et oli nii puhas viimati aastal 1992 Aga siis leidis koer, et on õige aeg tahaistmele liivasena ronida ja nüüd
tagumisel istmel liivahunnik, mille ma peagi üritan ikvideerida.
Aga ma olen väga rahul.
Lähiajal tulevad ka pildid üles, kui on OK ilmad.
Edit: pildid
|
|
|
Geeni
huviline
Registreerunud 05.03.08
Kasutaja on eemal
Auto: b6q & 90q 20vt & c5 1.9tdi q
|
postitati 23.09.09 17:40
|
|
|
Selle õlifiltri keeramise võtan enda peale. Muidu auto oli minu käsutuses
1,5 aastat ,sellest pool aastat seisis.
Ülevaatusel käis see aasta juunis nii ,et probleeme ei tohiks tekkida.
Muidu edu autoga!!!!
|
|
|
ICE
klubiliige ac aasta auto 2006 võitja
Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: BMW F11, BMW E46 Coupe Tracktool
|
postitati 23.09.09 17:47
|
|
|
Respect kui plika teab, mis on "s2 stange"
Muidu suht lollikindel auto, kui regulaarselt hooldad. Mootor nats uimane on aga kuhu siin ikka kiiret on. Nelikvedu ka abiks kui see aasta lund peaks
tulema.
Mul oli kunagi samasugune, äkki saad ideesid
|
|
|
|
kuno666
huviline
Registreerunud 15.07.06
Kasutaja on eemal
Auto: 2xV8 & 1x 2,2 20v.
|
postitati 24.09.09 07:29
|
|
|
Seda autot käisime viljandist toomas ju. Nagu ma juba seal ütlesin siis, s2
esistange, korralik võre, s-i rool ja suurem velg, siis oleks asi juba päris hea. Igatahes edu autoga, talvel saab lõbus olema.
|
|
|
ulmefm
huviline
Registreerunud 28.04.09
Kasutaja on eemal
Auto: Coupe 2,8Q
|
postitati 24.09.09 13:35
|
|
|
Väga ilus B4, jõudu ja jaksu selle viisakana hoidmisel
|
|
|
|
Zoig
klubiliige
Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal
Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q
|
postitati 24.09.09 14:00
|
|
|
S-i välimuse puhul ei piisa ainult S2-e esistangest. Kui juba tegema hakata, siis võiks panna ikka kogu ringi: S2 esistange (coupe V6, Cabrio,
Competition), S2 tagumise stange (S2 Avant/Sedaan, Competition) ja S2 karbilaiendid(S2 Avant/Sedaan, Competition)
S2 esistanget tehti ka replicana, klubis peaks sellekohta teema olema. MInuteada ICE endine B4 sai kõik mainitud vidinad endale kenasti külge.
Must B4 sedaan on muidu iseenesest väga kena masin, Eriti S2 rõivais
Väike näide, kuidas 1.9TDi sai endale S2 rõivad:
(kes ei usu, et tegu sama autoga, siis vaadake B pilari läheduses olevat mõlki katuses)
http://img142.imageshack.us/img142/4235/projectsooty1337365rs8.jpg
Et oleks raskem!
|
|
|
|
Helen
klubiliige
Registreerunud 05.07.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.09.09 14:45
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: ICE
Respect kui plika teab, mis on "s2 stange"
Muidu suht lollikindel auto, kui regulaarselt hooldad. Mootor nats uimane on aga kuhu siin ikka kiiret on. Nelikvedu ka abiks kui see aasta lund peaks
tulema.
Mul oli kunagi samasugune, äkki saad ideesid |
Ehk asi selles, et esimene auto ja siiamaani õppeautodega ja väikeste mootoritega saadud sõita aga mulle see mootor hetkel veel vähemalt uimane ei
tundu
Esmaspäeval Pärnust Tallinna sõites sain jälile ühele kummalisele asjale.Nimelt rool vibreeris just 90-100km/h vahel sõites, kuskil 95km/h ühesõnaga,
sõitsin alla või üle selle kiiruse siis vibratsioon kadus.Otsisin nüüd põhjust, et kettad olla ei saa, pidurdamisel pole enam mingit probleemi-kettad
täitsa sirged ja tutikad.Foorumis tuhlates leidsin versiooni, kus samad sümptomid ja põhjus selles, et pooltelg oli saanud mingi paugu ning viskas
keskkohta 2mm vahe.
Oskab keegi midagi veel selle kohta nõu anda?
PS! Lisaks kohtavalgustid mul ei tööta, nupud ka ära võetud.Kas võib mingi kaitse läbi olla või keegi spetsiaalselt need maha võtnud?
|
|
|
jokerAudi
huviline
Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal
Auto: Superb 2018
|
|
Geeni
huviline
Registreerunud 05.03.08
Kasutaja on eemal
Auto: b6q & 90q 20vt & c5 1.9tdi q
|
postitati 24.09.09 15:10
|
|
|
Selle isendil on mootor vahetatud,mootor pärineb 90 coupe pealt.Peaks olema 100 kw aga noh mis vahet seal on.
|
|
|
Tehnix
huviline
Registreerunud 12.05.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi B4 2.0 85kw 1992
|
postitati 24.09.09 16:29
|
|
|
Mul on B4 tagavararehv täitsa olemas pleki peal
Enda oma seisab ikka, kuna juhtus väike avarii augustis, aga teatud väiksemad asjad müün juba maha
|
|
|
Dan
klubiliige
Registreerunud 05.11.03
Kasutaja on eemal
Auto: VW Golf R Mk7; Audi A3 SB quattro, Audi 80 quattro
|
|
ICE
Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.09.09 17:27
|
|
|
Essi lisad on muidugi tored aga kui nüüd esipamprist vorm tehti, siis tagumine ikka suht raskesti hangitav. Ja info mõttes- mu masinal olid RS2
originaal küljekarbid. S2 sedaani pole õnnestunud näha, et kas seal ka karbikatted on. ETKA´t ei viitsi ka hetkel torkida.
|
|
|
|
Zoig
klubiliige
Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.09.09 18:09
|
|
|
Essi lisad on muidugi tored aga kui nüüd esipamprist vorm tehti, siis tagumine ikka suht raskesti hangitav. Ja info mõttes- mu masinal olid RS2
originaal küljekarbid. S2 sedaani pole õnnestunud näha, et kas seal ka karbikatted on. ETKA´t ei viitsi ka hetkel torkida. | S2
Sedaani ja Avanti karbikatted peaks olema samad. Pole sellise pilguga kunagi ühegi S2 Avanti ümber vaadanud, kuid meelde on jäänud, et need on
kindlasti olemas.
Et oleks raskem!
|
|
|
|
Helen
klubiliige
Registreerunud 05.07.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.09.09 19:07
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Dan
Iluvõrel on tõenäoliselt tihend puudu mis teda seal veidi fikseerima peaks. Kunagi sai see sinna ette ilma pandud kuna tihendit ei saanud võrega
kaasa. Muidugi pole ma päris kindel kas tegemist sama võrega kuna olen seda autot hiljem ka originaal võrega näinud. Aga kui "tühi" tundub siis
annab sinna kindlasti ka rõngad külge panna ju.
See jutt, et viimati oli ta nii puhas aastal 1992 paika ei pea. Minu käes
olles sai see auto isegi liiga tihti svammi ja tolmuimejat tunda.
Tegemist siis minu esimese liikuriga ja mina ka esimene omanik eestis.
Imelik on see, et selle ajaga ei ole keegi viitsinud või suutnud teatud iluvigu eemaldada.
Edu tegemistes! |
Olen mõelnud originaalvõrele ka aga samas ei tea, mõtlen veel.
Võtan siis puhtuse osas sõnad tagasi, olen isegi selle nädala jooksul suutnud teda kaks korda tolmuimejaga puhtaks vuukida ja väljast korra.
Igati tore kohata auto endiseid omanike ja veel esimest omaniku(auto arvatavasti Saksast pärit?)
Nende iluvigade kohapealt olen ma plaani paika pannud, et kui aega ja võimalust siis need lähevad eemaldamisele.Vasakul pool on tagumise rattakoopa
peal rooste täpikesi.Parema esitule kohal kapotil ka kivitäkked.Vaatab, mis nendega saab.Eelkõige, et tehniliselt korras siis saab täiustama hakata.
|
|
|
ICE
Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.09.09 19:23
|
|
|
Tsitaat: |
S2 Sedaani ja Avanti karbikatted peaks olema samad
|
Krt muidugi, ise ei suutnud nii palju korraga mõelda, et need ju sama kerega pmst. Aga siis ma kardan, et on täiesti kattetud Maku kommenteerib ehk?
|
|
|
|
Kaaku
huviline
Registreerunud 11.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Cabriolet, A6 C7.5 Competition, RS4 B7
|
|
Zoig
klubiliige
Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 25.09.09 06:06
|
|
|
Tsitaat: |
S2 Sedaani ja Avanti karbikatted peaks olema samad
|
Krt muidugi, ise ei suutnud nii palju korraga mõelda, et need ju sama kerega pmst. Aga siis ma kardan, et on täiesti kattetud Maku kommenteerib ehk? | ETKAst vaadates jäid silma võimalikud
tootekoodid:
Side Member Trim, 8A0 853 855(vasak) ja 8A0 853 856(parem), mudeliks märgitud S2.
Et oleks raskem!
|
|
|
|
Dan
klubiliige
Registreerunud 05.11.03
Kasutaja on eemal
Auto: VW Golf R Mk7; Audi A3 SB quattro, Audi 80 quattro
|
postitati 25.09.09 07:04
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Helen
Olen mõelnud originaalvõrele ka aga samas ei tea, mõtlen veel.
Võtan siis puhtuse osas sõnad tagasi, olen isegi selle nädala jooksul suutnud teda kaks korda tolmuimejaga puhtaks vuukida ja väljast korra.
Igati tore kohata auto endiseid omanike ja veel esimest omaniku(auto arvatavasti Saksast pärit?)
Nende iluvigade kohapealt olen ma plaani paika pannud, et kui aega ja võimalust siis need lähevad eemaldamisele.Vasakul pool on tagumise rattakoopa
peal rooste täpikesi.Parema esitule kohal kapotil ka kivitäkked.Vaatab, mis nendega saab.Eelkõige, et tehniliselt korras siis saab täiustama hakata.
|
Minu eelmisel oli ka Kamei võre, kuhu samuti märgi
paigaldasin.
Mina ostsin antud auto Leedust treileri pealt aga sinna tuli ta mõned päevad varem Saksast.
|
|
|
|
liivi
klubiliige
Registreerunud 30.11.02
Kasutaja on eemal
Auto: C8 3.0d/h
|
postitati 25.09.09 13:27
|
|
|
Esmaspäeval Pärnust Tallinna sõites sain jälile ühele kummalisele asjale.Nimelt rool vibreeris just 90-100km/h vahel sõites, kuskil 95km/h ühesõnaga,
sõitsin alla või üle selle kiiruse siis vibratsioon kadus.Otsisin nüüd põhjust, et kettad olla ei saa, pidurdamisel pole enam mingit probleemi-kettad
täitsa sirged ja tutikad.Foorumis tuhlates leidsin versiooni, kus samad sümptomid ja põhjus selles, et pooltelg oli saanud mingi paugu ning viskas
keskkohta 2mm vahe.
Oskab keegi midagi veel selle kohta nõu anda? |
Kas äkki mõne(de)l veljel(velgedel) pole äkki jalutama läinud tasakaalustavad tinavidinad? See võiks ju ka nagu iseenesest sellist vibra põhjustada.
Meenub nagu enda autolgi sarnane anomaalia.
|
|
|
Helen
klubiliige
Registreerunud 05.07.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 25.09.09 14:01
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: liivi
keskkohta 2mm vahe.
Oskab keegi midagi veel selle kohta nõu anda? |
Kas äkki mõne(de)l veljel(velgedel) pole äkki jalutama läinud tasakaalustavad tinavidinad? See võiks ju ka nagu iseenesest sellist vibra põhjustada.
Meenub nagu enda autolgi sarnane anomaalia. |
Kes seda teab.Täiesti võimalik.Aga välistades igasugu väiksemaid asju lasin täna rehvid ära balanseerida, õhtul sõidan minema, siis näis, kas oli
tolku sellest.
|
|
|
Helen
klubiliige
Registreerunud 05.07.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.09.09 08:54
|
|
|
Reedel lasin rehvid ära tasakaalustada.Tundus, et see vahemik, kus ta väriseb on kuidagi lühemaks veel jäänud ja pisut vähemaks jäi ka, kuid püsivalt
miskise 96-98km/h sõites on siiski häiriv vibra sees.
|
|
|
pierre
huviline
Registreerunud 10.03.05
Kasutaja on eemal
Auto: 90 7A
|
postitati 27.09.09 11:11
|
|
|
Pakun, et rehvid on kõverad. Annabki tunda maanteekiirusel.
Edu.
|
|
|
|
BlueSky
huviline
Registreerunud 01.07.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.09.09 08:59
|
|
|
No näed kui tore, mul ka 2.3 q
Siin eespool mõned on maininud, et natuke uimane - tahaks omaltpoolt lisada, et ei ole ta midagi. Kui vajutada, siis läheb küll
Jõudu autoga!
|
|
|
Spyder
huviline
Registreerunud 12.11.05
Kasutaja on eemal
Auto: Quattro
|
postitati 28.09.09 10:33
|
|
|
Olin selle auto teine omanik eestis.
Ostsin selle klubiliikme Dan käest.
Ning müüsin viljandi.
Saigi siin mõeldud, et huvitav mis on sellest autost saanud.
Nagu näha pole enam esimeste klaaside toonkilet.
Aga muidu oli väga hea minekuga auto.
|
|
|
Helen
klubiliige
Registreerunud 05.07.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.09.09 17:35
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Spyder
Olin selle auto teine omanik eestis.
Ostsin selle klubiliikme Dan käest.
Ning müüsin viljandi.
Saigi siin mõeldud, et huvitav mis on sellest autost saanud.
Nagu näha pole enam esimeste klaaside toonkilet.
Aga muidu oli väga hea minekuga auto. |
Seega mina siis neljas omanik sellel autol.Ja nagu näha siis kõik omanikud klubiliikmed
Hea minekuga on ta küll ja vägagi!
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 .. 6 |