Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: audi A4 orginaal makk (Vastuseid: 13 | Vaatamisi: 1838)
germo90
postitusõiguseta huviline

Registreerunud 21.07.09
Kasutaja on eemal

postitati 29.07.09 17:01 Tsiteeri
audi A4 orginaal makk

tere selline mure et mul maki volume nuppp jukerdab tahaks nüüd teada et kas keegi teab kuidas oleks kõige mõistlikum lahendus sellele , mul on sees see bose süsteem woofer ja cd box, , foorumist siit lugesin et teisemakkiga võib tulla palju probleeme . audi esinduset küsisin ja uue makki eest küsiti 6000, ma nagu eriti ei raatsi seda välja käia, ,

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Toomas15
huviline

Registreerunud 22.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 Avant C5

postitati 29.07.09 17:08 Tsiteeri

6 tuhande eest saab ulmelise süsteeme kogu selle originaali asemele.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
MorpheusS
huviline

Registreerunud 03.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 1.8T Quattro C5

postitati 29.07.09 17:10 Tsiteeri

See volumi nupu jama on suht tavaline teema (läbi kogetud). Maki remont läheb kuskil 1000kr maksma (võib ka vähem kuna enda oma remontisin eelmine aasta).

Muidugi kui sa oleks siin foorumis teemasid lähemalt lugenud, siis oleks sa sattunud päris mitme sarnase teema otsa.

Kuhu... Kuhu... Kuhu ma olen küll sattunud???
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
exess
klubiliige

Registreerunud 28.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: A4 1,8 sedaan 96a & Toyota Corolla 17a

postitati 29.07.09 17:11 Tsiteeri

Azzza nuga,kus on alles kirjapilt:o
Kas tahad jätta sinna vana maki alles,või tahad uut süsteemi sisse?

Pisike punane putukas
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
germo90

Registreerunud 21.07.09
Kasutaja on eemal

postitati 29.07.09 18:01 Tsiteeri

tahaks ainult maki välja vahetada , aga kus seda orginaal makki parandada saab, mina küsisin ja siis öeldi et seda ei saagi,
Kui ma saaks vana korda siis ei vahetaks midagi ära sest muud asjad toimivad korralikult

MorpheusS
huviline

Registreerunud 03.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 1.8T Quattro C5

postitati 29.07.09 18:08 Tsiteeri

Aga äkki mainiks ära kus kandis ollakse või oleks soovi asi remonti viia. Pärnus on Laine tänavas remondikoht aga tln remondi kohtade pealt jään vastuse võlgu.

Kuhu... Kuhu... Kuhu ma olen küll sattunud???
germo90

Registreerunud 21.07.09
Kasutaja on eemal

postitati 29.07.09 18:19 Tsiteeri

Tsitaat:
ise olen viljandist, aga kui selle saaks kindlasti 1000 kr eest korda siis ei ole minig proobleem seda ka sinna tuua, 6000 eest uus osta on ka ränk

Ise olen Viljandist, aga kui selle saaks kindlasti 1000 kr eest korda, siis ei ole mingi probleem seda ka sinna tuua, 6000 eest uus osta on ka ränk.

Märkus moderaatorilt: "Muutsin postituse eesti keele nõuetele vastavaks. Palun tee seda järgneval korral ise, kuna järgmine hooletult tehtud postitus kustutatakse! Lihtsa 3-minuti keelekoolituse leiad siit."

A624
huviline

Registreerunud 24.12.05
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C6 2,0 TDI 103 kw

postitati 30.07.09 09:23 Tsiteeri

Mingi kivi vms peetis raadiol, vahetatakse ära. Ise saab vist ka aga see sitikas pidi mitmekümne nö jalakesega olema ja joota pole lihtne.
Tallinnas Keemia tänaval tehakse see asi Sul korda isegi alla tonnise summa eest, ise enda kunagise Choruse raadioga käinud seal.

Kontakt:

Remondiekspert OÜ
Keemia 11 10616 Tallinn
Tel. 654 3219

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
hamlet
huviline

Registreerunud 29.03.06
Kasutaja on eemal

postitati 31.07.09 14:18 Tsiteeri

Milliseid nuppe all hoida, et Chorusel saaks koodi sisestada?

Ok. ...sellega sain hakkama ...aga kood oli vale.Ometi sisestati stereokeskuses kood auto juurest lahkumata, kui viimati aku pärast "safe" ette tuli?
Taga on küll üks nelja kohaline number- see ei toiminud.

hamlet
huviline

Registreerunud 29.03.06
Kasutaja on eemal

postitati 31.07.09 14:51 Tsiteeri

Nii..panin oma vana (Audi A3) Choruse prooviks ette ja hakkas kohe tööle -ei mingeid koode.Saa siis nendest Audi asjadest aru. :-)

Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 31.07.09 15:19 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: hamlet
Nii..panin oma vana (Audi A3) Choruse prooviks ette ja hakkas kohe tööle -ei mingeid koode.Saa siis nendest Audi asjadest aru. :-)

Kui on enne samas autos olnud, siis CAN-iga variant koodi uuesti ei küsi. Või pole sa seda kunagi varem A4 sisse proovinud?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
hamlet
huviline

Registreerunud 29.03.06
Kasutaja on eemal

postitati 31.07.09 17:40 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Black
Tsitaat:
Algselt postitas: hamlet

Kui on enne samas autos olnud, siis CAN-iga variant koodi uuesti ei küsi. Või pole sa seda kunagi varem A4 sisse proovinud?

Ei ole varem proovinud .Ainult A3 peal kasutatud ja 3aastat vedelenud voodi all.Leidsin üles, tolmust puhtaks, autosse...ja plaksti:SkyPlus lõi ette kohe. :-D

germo90

Registreerunud 21.07.09
Kasutaja on eemal

postitati 02.08.09 15:21 Tsiteeri

Märkus moderaatorilt: "Postitus kustutatud, kuna kasutaja ei ole vaatamata varasemale märkusele asunud täitma foorumi reeglite 3. punkti! Järgmine samm on kasutaja postitusõiguse tühistamine!"

automees6
huviline

Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C4 Avant 2,5TDi Quattro, A7 3.0 TDI Biturbo

postitati 02.08.09 15:35 Tsiteeri

http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=52941&page=1&highlight=originaal makile supaka lisamine#pid307065
Siin teemas ka sellest juttu!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 35.2% - SQL: 64.8%]