hanka
huviline
Registreerunud 07.04.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.04.09 08:51
|
|
|
A6 C5 kliimaplokil ei toimi lcd näidikud
Tsitaat: | külmjooteid ega mingit jama ei paistnud olevat, kõik nupud ja funktsioonid toimivad aga kõik kolm väikest displeid vaikivad
oskab keegi aidata? |
Külmjooteid ega mingit jama ei paistnud olevat, kõik nupud ja funktsioonid toimivad aga kõik kolm väikest displeid vaikivad.
Oskab keegi aidata?
Märkus moderaatorilt: "Muutsin postituse eesti keele nõuetele vastavaks. Palun tee seda järgneval korral ise, kuna
järgmine hooletult tehtud postitus kustutatakse! Lihtsa 3-minuti keelekoolituse leiad siit."
|
|
|
jaakk
huviline
Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal
Auto: Bmw 525i -2007, sedaan
|
postitati 16.04.09 09:14
|
|
|
Kas seal ei peaks mingi selline süsteem olema, et taustavalgust (nagu ka kliima ja aknalülitid) juhib eraldi plokk, mis aeg-ajalt võib jamama hakata
ja kui see ära kooleb, siis ei põlegi enam need tuled. (et kui auto pooltuled paned põlema, siis peaks taust muutuma tuhmimaks).
Ekraanil on ilmselt tekstid alles aga taustvalgus ei põle?
Audi kohta aga niipalju, et nendega sõidavad maalt pärit inimesed, eriti Tartust ja sealt kandist pärit. Ma ei tea, mis fenomen see on, aga
põlistallinlased audisid ei osta.
|
|
|
|
hanka
huviline
Registreerunud 07.04.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.04.09 11:13
|
|
|
vastupidi, valgus on, teksti pole
kas obd/obdII saab sellele üldse diagnosti teha?
|
|
|
shalm
huviline
Registreerunud 01.06.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.04.09 11:39
|
|
|
Ma ei oska kahjuks aidata, aga kasutan sama teemat ära sarnase küsimuse esitamiseks - mul C4 kliima ekraanil ei ole parempoolsel osal taustavalgust
enam, puhumistugevuse näidud on näha, kuid kehvasti (pimedas näeb, aga päevavalges peab veidi nurga alt vaatama).
Vasakpoolsel kõik korras - oskab selle kohta keegi põhjuseid loetleda?
|
|
|
jaakk
huviline
Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal
Auto: Bmw 525i -2007, sedaan
|
postitati 16.04.09 13:09
|
|
|
Kliima plokil on pirn lihtsalt läbi.
Audi kohta aga niipalju, et nendega sõidavad maalt pärit inimesed, eriti Tartust ja sealt kandist pärit. Ma ei tea, mis fenomen see on, aga
põlistallinlased audisid ei osta.
|
|
|
|
kakskrooni
huviline
Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 2.8Q
|
postitati 05.05.10 09:52
|
|
|
Kasutaks ka siis seda teemat ära, loodan,teema algataja ei pahanda, nimelt siis mul selline mure, et kõikide nende kolme displei taustavalgus põleb
aga aegajalt hakkavad numbrid seal displaeil vilkuma, vilguvad natuke aega ja siis on jälle kõik ok. Milles võiks viga olla? Autoks on A6 C5 1997 a.
|
|
|
arevenger
huviline
Registreerunud 09.02.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.06.11 21:48
|
|
|
Tõstaks teemat. Mul samuti Audi A6 c5 ja ei tööta Kliimabloki lcd näidikud(1998a, ilma ekraanita). Ehk teisisõnu valgus on aga numbreid ja tugevust ei
näe. Foorumis samuti ei olnud kusagil selle kohta mitte midagi kirjas. Võib see olla külmjoodetes? Ehk on mingi jubin seal sees läbi? On keegi sellega
tegelenud?? Teab keegi kedagi, kes Tartus sellega tegeleks?
|
|
|