Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: 1.8t ECU-st asjade kustutamine (Vastuseid: 7 | Vaatamisi: 1132)
Z32
huviline

Registreerunud 24.07.07
Kasutaja on eemal

postitati 06.04.09 20:06 Tsiteeri
1.8t ECU-st asjade kustutamine

Tere

Kuna mootorilt on eemaldatud SAI pump, combi valve, EVAP stuf, n249 ja n112 siis oleks vaja need ka ajust ära kustutada, et neid veakoode ei tekiks enam. Kes sellise asjaga hakkama saaks eestis?

Ette tänades
Toomas

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
jaakk
huviline

Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: Bmw 525i -2007, sedaan

postitati 07.04.09 06:06 Tsiteeri

Esindus saab kindlasti hakkama, samuti audihooldus ja ilmselt ka paljud vag-com -i omanikud.

Audi kohta aga niipalju, et nendega sõidavad maalt pärit inimesed, eriti Tartust ja sealt kandist pärit. Ma ei tea, mis fenomen see on, aga põlistallinlased audisid ei osta.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Imres
huviline

Registreerunud 11.03.07
Kasutaja on eemal

Auto: B4 Competition quattro 20vt

postitati 07.04.09 07:54 Tsiteeri

Milleks see hea on, et antud asjad eemaldasid?
Sorry OT

Imre

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Z32
huviline

Registreerunud 24.07.07
Kasutaja on eemal

postitati 07.04.09 09:42 Tsiteeri

Esiteks sain ma mootori nii, et neid ei olnud küljes, pm mitte midagi ei olnud küljes, siis aretasin ise uued mootorijuhtmed ning kuna mul neid andureid ei ole ning ei tahtnud ka osta, siis panin mootori tööle ilma nendeta. Ainuke asi siis oli see et võtab kütust palju ja kindlasti on need veakoodid ajus alles. Pm hea mis on et kapoti alune on puhtam igasugu juhtmetest ja vaakum voolikutest, vähem asju, mis võivad oma töölepingu lõpetada ning lisa kulu sellenäol tekitada. Ainukeseks vaakum asjaks jäi mul alles N75 valve ja see on kah ainult pistikuga ühendatud, boosti juhib elektooniline controller.

aga nüüd kustutamisest: minu meelest saab tavaline vag-com kaabli kasutaja lihtsalt veateateid kustudada, aga nii kui auto tööle panna on nad seal uuesti olemas, ehk siis oleks vaja kohta kus lastakse peale uus soft äkki?

reede86
huviline

Registreerunud 28.05.07
Kasutaja on eemal

Auto: audi a4 avant 1.8 turbo

postitati 07.04.09 11:03 Tsiteeri

Ei tea kas on sama, aga aju häälestust pakkub www.ecutec.ee

Z32
huviline

Registreerunud 24.07.07
Kasutaja on eemal

postitati 07.04.09 14:01 Tsiteeri

Tsitaat:
nad tegelevad VEMS-ga.

Nad tegelevad VEMS-ga.

Märkus moderaatorilt: "Muutsin postituse eesti keele nõuetele vastavaks. Palun tee seda järgneval korral ise, kuna järgmine hooletult tehtud postitus kustutatakse! Lihtsa 3-minuti keelekoolituse leiad siit."

reino11
huviline

Registreerunud 15.10.06
Kasutaja on eemal

postitati 07.04.09 17:42 Tsiteeri

Kahjuks ei saa esinduses ega VAG- COMiga aju ümber kodeerida nii et neid vigu ei tekiks! Nende puuduvate solenoidide asemele tuleb panna takistid kui vaja et vead saaks ära kustutada

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Z32
huviline

Registreerunud 24.07.07
Kasutaja on eemal

postitati 07.04.09 19:37 Tsiteeri

Jah, ma seda takistite teemat tean, et tuleb solenoidi asemele panna 10w ja 330ohm takisti, lootsin et Eestis ka mingi soodne aju ümber kirjutamis võimalus olemas on. Tuleb siis ikkagi mingid juhtme jupikesed ajust vedada ja takistid otsa panna.

Tänud kõigile.
Toomas

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 22.8% - SQL: 77.2%]