Vaakumiga kesklukk ei tööta
Tsitaat: | autoks on c4 a6 95 aasta.paar päeva tagasi lakkas kenekas akut laadimast .kuna olin kodust kaugel võtsin aku ööseks maha ja
panin laadima.hommikul aku peale ja sai koju sõita ,ainus asi mis oli ,et kesklukk ei tööta.signa läheb puldist peale aga uksed ei sulgu.pump ei tee
hääldki,ka sees olles nuppe vajutades jääb lukku ainult vajutatav uks.käisin täna carsecis.töömees uuris ja kontollis enda teada kõikke aga kasu
polnud.sai ka seal olevale audile minu vaakumpumpa peale proovitud ,kõik toimis.
kõik juhtus peale seda kui olin ööks aku eemaldanud.vool tuleb pumpa,signa plokk pidavat kesklukku aksepteerima aga ei midagist.
kas on kohti mida kontrollida,või soovitage elektrikut kes tunneb audisid une pealt.
ette tänades. |
Autoks on C4 A6 95 aasta. Paar päeva tagasi lakkas genekas akut laadimast. Kuna olin kodust kaugel, võtsin aku ööseks maha ja panin laadima. Hommikul
aku peale ja sai koju sõita, ainus asi mis oli, et kesklukk ei tööta. Signa läheb puldist peale, aga uksed ei sulgu. Pump ei tee häältki, ka sees
olles nuppe vajutades jääb lukku ainult vajutatav uks. Käisin täna Carsecis, töömees uuris ja kontollis enda teada kõike, aga kasu polnud. Sai ka seal
olevale Audile minu vaakumpumpa peale proovitud, kõik toimis.
Kõik juhtus peale seda, kui olin ööks aku eemaldanud. Vool tuleb pumpa, signaplokk pidavat kesklukku aksepteerima, aga ei midagist.
Kas on kohti mida kontrollida, või soovitage elektrikut, kes tunneb Audisid une pealt.
Ette tänades.
Märkus moderaatorilt: Muutsin postituse eesti keele nõuetele vastavaks. Palun tee seda järgneval korral ise, kuna
järgmine hooletult tehtud postitus läheb kustutamisele! Lihtsa 3-minuti keelekoolituse leiad siit.
|