Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Vaakumiga kesklukk ei tööta (Vastuseid: 3 | Vaatamisi: 1107)
peemut
huviline

Registreerunud 05.07.06
Kasutaja on eemal

Auto: A6 2,6 quattro

postitati 12.03.09 19:54 Tsiteeri
Vaakumiga kesklukk ei tööta

Tsitaat:
autoks on c4 a6 95 aasta.paar päeva tagasi lakkas kenekas akut laadimast .kuna olin kodust kaugel võtsin aku ööseks maha ja panin laadima.hommikul aku peale ja sai koju sõita ,ainus asi mis oli ,et kesklukk ei tööta.signa läheb puldist peale aga uksed ei sulgu.pump ei tee hääldki,ka sees olles nuppe vajutades jääb lukku ainult vajutatav uks.käisin täna carsecis.töömees uuris ja kontollis enda teada kõikke aga kasu polnud.sai ka seal olevale audile minu vaakumpumpa peale proovitud ,kõik toimis.
kõik juhtus peale seda kui olin ööks aku eemaldanud.vool tuleb pumpa,signa plokk pidavat kesklukku aksepteerima aga ei midagist.
kas on kohti mida kontrollida,või soovitage elektrikut kes tunneb audisid une pealt.
ette tänades.

Autoks on C4 A6 95 aasta. Paar päeva tagasi lakkas genekas akut laadimast. Kuna olin kodust kaugel, võtsin aku ööseks maha ja panin laadima. Hommikul aku peale ja sai koju sõita, ainus asi mis oli, et kesklukk ei tööta. Signa läheb puldist peale, aga uksed ei sulgu. Pump ei tee häältki, ka sees olles nuppe vajutades jääb lukku ainult vajutatav uks. Käisin täna Carsecis, töömees uuris ja kontollis enda teada kõike, aga kasu polnud. Sai ka seal olevale Audile minu vaakumpumpa peale proovitud, kõik toimis.
Kõik juhtus peale seda, kui olin ööks aku eemaldanud. Vool tuleb pumpa, signaplokk pidavat kesklukku aksepteerima, aga ei midagist.
Kas on kohti mida kontrollida, või soovitage elektrikut, kes tunneb Audisid une pealt.
Ette tänades.

Märkus moderaatorilt: Muutsin postituse eesti keele nõuetele vastavaks. Palun tee seda järgneval korral ise, kuna järgmine hooletult tehtud postitus läheb kustutamisele! Lihtsa 3-minuti keelekoolituse leiad siit.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
samru
klubiliige

Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A8 4,2Q, B6 3,0Q, Buell XB12s

postitati 12.03.09 20:20 Tsiteeri

Kui ukselukud töötavad, siis keera võtmega mõlemad uksed lukku ja pärast lahti vahest on see aidanud.

Autoalarmid, autode elektritööd. Mootorrataste ümberehitus. https://www.facebook.com/MotoSpirit-190392434636735/
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
FreeDay
postitusõiguseta huviline

Registreerunud 05.04.08
Kasutaja on eemal

postitati 12.03.09 22:27 Tsiteeri

Tsitaat:
ühe tutava sigaril andis vaakumpumpa minevad voolu juhtmed vms otsad.
aga ma ei julge midagi kindlat pakkuda....:)

Ühe tuttava sigaril andsid vaakumpumpa minevad voolujuhtmed vms otsad.
Aga ma ei julge midagi kindlat pakkuda... :)

Märkus moderaatorilt: Muutsin postituse eesti keele nõuetele vastavaks. Palun tee seda järgneval korral ise, kuna järgmine hooletult tehtud postitus läheb kustutamisele! Lihtsa 3-minuti keelekoolituse leiad siit.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
peemut
huviline

Registreerunud 05.07.06
Kasutaja on eemal

Auto: A6 2,6 quattro

postitati 13.03.09 19:19 Tsiteeri

pumbale tuleb vool peale.Sai kontrollitud,et ka ustele tuleb vool peale.Võtan homme lahti juhi ukse,seal pidavat mingid klemmid olema,kontrollin seda.Kui seal ka kõik ok siis on küll mõistus otsas.Lahenduseks jääb siis elektriline kesklukk panna.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 23.6% - SQL: 76.4%]