Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  2  3  4
Autor:
Pealkiri: C5 kerega allroadi õhkvedrustusest (Vastuseid: 77 | Vaatamisi: 19409)
lukas
huviline

Registreerunud 29.07.04
Kasutaja on eemal

Auto: paar käru

postitati 04.01.09 12:04 Tsiteeri
C5 kerega allroadi õhkvedrustusest

Soov paigaldada allroadile A6 coiloverid.
Plaanis lahendada asi NII

Tundub lihtne. Lihtsam kui pidevalt õhkpatju vahetada :)

Kas kellelgi on kogemusi ja millist colilide komplekti valida? Kui on mõni edasimüüa, siis võib teha ka kohe konkreetse pakkumise.

Tänan!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
puna
huviline

Registreerunud 20.09.06
Kasutaja on eemal

Auto: C5, Quattro, 4,2L

postitati 04.01.09 12:15 Tsiteeri

tavalisi A6 küll ringi tehtud ja endalgi plaanis.
Jann on ka omal need ära vahetanud.

Tel +3725654585; +358445654585
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
jõuvanker
klubiliige

Registreerunud 21.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: ´11a. A4 avant q. s-tronic 3.0TDI 176KW

postitati 04.01.09 12:23 Tsiteeri

KW, Bilstein, H&R, need ok kaubamärgid. RS4/B5le on eestis pandud regullitavad Bilsteinid, samuti ka RS6-le.

Bilsteini maaletooja peaks olema Eestis Euro Parts Autodet.

lapsepõlvest alates meeldinud 20VT R5
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ICE
klubiliige
ac aasta auto 2006 võitja

Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: BMW F11, BMW E46 Coupe Tracktool

postitati 04.01.09 12:46 Tsiteeri

KW´d uuri Us Parts´st.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
lukas
huviline

Registreerunud 29.07.04
Kasutaja on eemal

postitati 04.01.09 13:06 Tsiteeri

Tänan info eest! Võtan homme need edasimüüjad ette.

Kui palju muidu need coiloverid liikuda annavad? Mõtlen ülespoole :)

Rain
klubiliige

Registreerunud 05.10.03
Kasutaja on eemal

Auto: Allroad ja A6 Allroad

postitati 04.01.09 13:29 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: lukas

Tundub lihtne. Lihtsam kui pidevalt õhpatju vahetada :)

Tänan!

Kui tihti sa õhkpatju vahetad?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
rocket
huviline

Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: 40 TFSI

postitati 04.01.09 13:37 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Rain
Tsitaat:

Tundub lihtne. Lihtsam kui pidevalt õhpatju vahetada :)

Tänan!

Kui tihti sa õhkpatju vahetad?

Ja kas kasutad vana väljalaske (4Z7 616 051 B) ca 5500 eegust või uue väljalaske (4Z7 616 051 D) ca 11000 eegust patja?

Diagnostika, elektriküsimused. Lisade paigaldus ja õpetamine A6 C4-C8 ja A4 B5-B9'le. Pealinnas HELISTA 562-56789 !
Müüa püsikiirushoidja koos paigaldusega , Vaata ka: Cruise Control, :: Kompuuter ,:: LED orig. numbrituled ja salongivalgustus
laur
huviline

Registreerunud 14.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: A7 3.0 TFSI

postitati 04.01.09 13:48 Tsiteeri

Väga teemasse ei lähe, aga natuke ikka. Keegi tavalise A6 on ümber teinud allroadi õhkvedrustuse peale? Kui tehtav see on?

Ja seda õhkpadja teemat tean, et need väga ei kesta. See pigem selline teoreetiline küsimus.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
lukas
huviline

Registreerunud 29.07.04
Kasutaja on eemal

postitati 04.01.09 14:02 Tsiteeri

Auto on 2001 aastast ja 2003 aastast Eestis.
Ajavahemikul 2003 kuni 2006 vahetas eelmine omanik Revalis esimesed padjad. Ise vahetasin 2007 sügisel mõlemad tagumised. Ühe korra olen vahetanud ka kompressorit, tõsi küll ei pannud uut vaid ca 100K sõitnud masinalt. Enda oma oli soolast juba suht mäda.
Nüüd kipub 1 esimene padi teatud kõrguasastmes tühjaks vajuma. Lisaks patjadele jebib ka kompressor. Õigemini vist see peenike õhutorustik, mis külmub talvel lihtsalt ära. Kompressoris on selline väikeste granulitega filter, mis peaks õhust vee eraldama. Tundub, et see süsteem ka ei toimi, kui audi insener "tarkpea" on otsustanud kompressori panna kahe väljalasketoru vahele, kus temperatuur kõigub talvel mitukümmend kraadi siia-sinnapoole. Lihtsalt külmub ära ja on jälle tegevust. Lisaks kogu muule süsteemile jebib loomulikult elektroonika ka. Armatuuris hakkab patjade tuli põlema, kuigi masin ise kerkib. Süüde jälle välja ja tuli kaob. Ja nii vahel 30 minti järjest teist üles pumbatud.

Ühesõnaga tegevust jagub ja närvid suht läbi juba sellest. Suvel muidugi toimib enam-vähem. Ei saagi aru, padjad kuskil pauku pole teinud. Kas lihtsalt vesi läheb kuhugi vahele ja hakkab külmaga ühenduskohtadest õhku läbi pressima vms. Huvitav oleks teada palju sellisel süsteemis üldse tehas õhukadu ette on näinud?

Kasutanud olen neid 5K patju. 10K patju ei kavatse kasutada. :mad:

Jann
huviline

Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal

Auto: C7 Allroad BIT, ABARTH, BR 175.

postitati 04.01.09 14:56 Tsiteeri

Mu autole läks alla jah terve ring A6 2,8Q Avant püstakuid.Pruun Boge amort ja kolme pruuni triibuga vedrud.(väikse madaldusega juhtusid olema, jäi ideaalne, just nagu tahtsin).
Mitte midagi ei pidanud ringi tegema.
Tänu klubiline Sipu -le sain ikka väga odavalt hakkama.:)
Padjad pragunevad selle koha pealt, kus nad pidevalt kõige rohkem "murtud" on. Pakun, et allroadil neid aeg-ajalt eri asendites hoides peaks patjade eluiga tunduvalt pikenema.

OOOO, VW, Seat, Skoda DIAGNOSTIKA, OSTUABI (võimalik üle Eesti), kodeerimine, (de)aktiveerimine, aut. kastide õli, seadistused, DPF-i, õhkvedrustuse mured jne. (Litsentsiga orig. Ross-Tech PRO V2 seade + uusim tarkvara VCDS 25.3.1 + 17a. kogemust). 2g, HN+, MHI2, MHI2Q uuendused, NAVI 2025, VIM, SpeedCam, Carplay, Android Auto aktiv. jne. Läbitud kilomeetreid ei muuda. U2U või 55547002.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
juks11
huviline

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 04.01.09 15:23 Tsiteeri

Njaa, sellel asjal on 2 otsa.

Olen samas seisus olnud ning tahtsin sama teed minna aga rääkides sõppradega, pidin molli saama, ehk siis kui pnna need colid alla siis on juba tegemist A6'ega, mitte Allroad'iga, ehk siis toimub ka mudelivahetus...

Mina panin uue padja ja ei kahetse seda otsust!

Nagu ikka on asjal 2 aga, mina sõitsin selle autoga nii vähe aega ning vahetasin 1 padja, kui oleksin Sinu seisus siis oleks mul vist juba ammu jutumärkidega Allroad.

Kompressoriga on see teema, et kui padi lekib ja nii sõita siis kärsatab kompressori suht ruttu ära.

Kui mina oleks Sina siis ma otsustaks selle järgi:

Kui plaanis selle autoga sõita siis jah ehk Colid

Kui aga pikalt sõita ei kavatse siis uus padi ja müüd Allroad'ina maha

Flameko Autohooldus.EE http://www.autohooldus.ee
Kasutatud ja uued varuosad http://www.autohooldus.ee/varuosad/ Imeodavad varuosad - http://www.autohooldus.ee/online
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
lukas
huviline

Registreerunud 29.07.04
Kasutaja on eemal

postitati 05.01.09 07:59 Tsiteeri

Eks ta ole jah kahe otsaga asi. Mul õnneks sõbrad sellised uunikumi harrastajad rohkem :D

Patjadega on hea sõita küll, kuid mis teha. Mul kulgeb allroadiga naine koos lapsega, niiet suurt ja turvalist masinat ei tahaks ringi vahetada. Läbisõit pole ka teab mis suur veel. Lihtsalt edaspidiseks eluks, et kui pappi jalaga ei sega, siis tuleb võtta võimalikult lihtne auto.

Kw hinnaks pakub usparts 15K koos maksudega. Päris ok ju? A6 meestele ja miks mitte Allroadi omanikele lihtsalt infoks.
Ma mõtlen, et kui saaks auto kõrguse coilidega nii teise-kolmanda kõrguse astme kanti. Siis kannatab ka lubatud kiirusega sõita. Kõige madalamat asendit olen kasutanud nagunii ainult Tartu-Pärnu otstel veidi patustades ;)

Allroadil kõrgused ka siis infoks:
* maastikukliirens on 208 mm;
* parkimise ja linnasõidu kliirens kiiruseni kuni 80 km/h 192 mm;
* kiirusega alates 80-140 km/h on kliirens 167 mm ja
* kui uhad kiiremini kui 140 km/h siis langeb see automaatselt 142 mm-ni.

PS. A6 kliirens on 120 mm.

Eks annan teada kui vahetatud ja asi toimima saab. Ootan ka bilsu hinna ära, kuid need tõenäoliselt kallimad oluliselt.

ICE
klubiliige

Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 05.01.09 08:46 Tsiteeri

Tsitaat:

Kw hinnaks pakub usparts 15K koos maksudega. Päris ok ju?

Need on siis Variante1 eks? Ma ise hetkel ei viitsi vaadata aga sellele peaks saama ka V2 ja V3 ehk siis saad lisaks kõrgusele ka amordi jäikust reguleerida.

rocket
huviline

Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: 40 TFSI

postitati 05.01.09 09:01 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ICE
Tsitaat:

Kw hinnaks pakub usparts 15K koos maksudega. Päris ok ju?

Need on siis Variante1 eks? Ma ise hetkel ei viitsi vaadata aga sellele peaks saama ka V2 ja V3 ehk siis saad lisaks kõrgusele ka amordi jäikust reguleerida.

... ja selleks ronib naine järjekordse spetsiaalvõtmega porisesse rattakoopasse (laps näitab kõrval taskulambiga valgust) ?!?

Kui ringrada sellega ei lase ja tõesti vajadus vedrustust reguleerida , siis vast parem õhkpatjad korda teha !

Diagnostika, elektriküsimused. Lisade paigaldus ja õpetamine A6 C4-C8 ja A4 B5-B9'le. Pealinnas HELISTA 562-56789 !
Müüa püsikiirushoidja koos paigaldusega , Vaata ka: Cruise Control, :: Kompuuter ,:: LED orig. numbrituled ja salongivalgustus
lukas
huviline

Registreerunud 29.07.04
Kasutaja on eemal

postitati 05.01.09 12:06 Tsiteeri

ice mõtles amordi jäikust pigem.

Vedru regullingut peab proovima teha igaks juhuks ka sillapingis ja vaatama kuidas kalded jäävad. Panna nii enamvähem ideaalilähedaseks. Kruvima neid küll pidevalt keegi ei hakka.
Kui allroad muudab oma kõrgust ca 5 cm ja eriti kummiservasid ei söö, siis pole probleemi ka ma usun. Kõige kõrgemat nivood, mis nö maastiku oma, ma ei arvestanud, sest see toimib liiga väiksel kiirusel.

ICE
klubiliige

Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 05.01.09 12:13 Tsiteeri

Täpselt, pean silmas amordi jäikuse kontrolli, mis on teostatav pealtpoolt (olenevalt autost ka tagumistel). Lihtsalt tahtsin Lukase tähelepanu juhtida erinevatele variantidele KW vedrustuse toodangus, sest talle v-o pakuti ainult kõige odavamat nagu Eestis kombeks on. Vahest aga tahab inimene just seda kallimat, et omada rohkem kontrolli vedrustuse üle.

lukas
huviline

Registreerunud 29.07.04
Kasutaja on eemal

postitati 05.01.09 12:56 Tsiteeri

Külgkallete probleemi saab lahendada selliste asjadega

http://www.2bennett.com/Parts/misc.brands/strn.controlarms.jpg

allikas

Üldiselt on valus vaadata kuidas usas allroadid madalaks on tuunitud. Rõve lihtsalt.

juks11
huviline

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 05.01.09 13:07 Tsiteeri

Vabandan, et solgin teemat aga hetkel siin suht asjalik ülevaade Allroad'ist.

Aga teadajamad, aidake, mul oleks vaja RS6'ele umbes sama süsteemi, ehk keegi viitsib mingi lingi või infot saata, oleks tänulik.

raul@flameko.ee või priva.

Kasutatud ja uued varuosad http://www.autohooldus.ee/varuosad/ Imeodavad varuosad - http://www.autohooldus.ee/online
lukas
huviline

Registreerunud 29.07.04
Kasutaja on eemal

postitati 05.01.09 13:24 Tsiteeri

Minu mälu järgi oli klubis kunagi isegi teema kus keegi pani RS6-le bilsude komplekti alla.
Äkki oli Peep, võin eksida.

jõuvanker
klubiliige

Registreerunud 21.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: ´11a. A4 avant q. s-tronic 3.0TDI 176KW

postitati 05.01.09 13:40 Tsiteeri

Tsitaat:
Minu mälu järgi oli klubis kunagi isegi teema kus keegi pani RS6-le bilsude komplekti alla.
Äkki oli Peep, võin eksida.

Klubiliige peep ja tema endine RS6/C5 @ Bilstein PSS9

lapsepõlvest alates meeldinud 20VT R5
juks11
huviline

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 05.01.09 20:15 Tsiteeri

Jah, seda tean, et Peep tegi...Peep tegi seda aga juba ammu, seega ehk nüüd turul midagi uut.

Pidasin silmas rohkem seda, et keegi äkki loobib mingi lingiga kust mida uurida ning eriti hea oleks kui oleks viide ka Eesti maaletoojale.

Pole lihtsalt ise nii netiinimene, et need asjad leiaksin...

Antud juhul on ka hind asja juures vägagi määrav tegur, soov oleks 15 kanti jooksu.

Rannu
huviline

Registreerunud 13.04.03
Kasutaja on eemal

postitati 31.01.09 21:02 Tsiteeri

Kas keegi on kokku puutunud või omab infot järgmiste toodete kohta: http://www.arnottindustries.com/part_AUDI_Air_Suspension_Parts_yid17_pid124.html

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
lukas
huviline

Registreerunud 29.07.04
Kasutaja on eemal

postitati 01.02.09 09:58 Tsiteeri

Paneks siis kirja ka mis sai.
Ma ikka coilide peale minna ei julgenud, kuna maaletoojaga suheldes tekkis kahtlus, et masin võib liiga madal jääda.

Alla läksid hoopis S6 quattro vedrud ja amordid. Tagumistele õõtsadele keevitati lisakinnitused, et masin oleks veidi kõrgem. Ette treiti mingisugused vahetükid. Eks teen pildid ka panen ka siia üles. Põhimõtteliselt läks 1 padja raha kokku ja enam ei pea muretsema kas saab koju või mitte. :D

Kõik jäi nii, et hea tahtmise korral saab padjad ka tagasi panna, kuigi mina seda ei tee :)

Kui kellelgi vaja vaja mingeid andureid, plokke, amorte, patju, kompressorit või mis iganes sealt, siis andke teada.

Misasju sa Rannu sealt lehelt mõtlesid konkreetselt?

Rannu
huviline

Registreerunud 13.04.03
Kasutaja on eemal

postitati 18.02.09 14:12 Tsiteeri

Neid nn õhkvedrusid:
http://www.arnottindustries.com/part_AUDI_Air_Suspension_Parts_yid17_pid124_gid466.html

Hind paneb küll huvi tundma!

silverstar
huviline

Registreerunud 01.03.05
Kasutaja on eemal

postitati 16.05.09 18:55 Tsiteeri

Endal käsil audi allroadi taga õhk padja vahetus kuna see laseb läbi tean et orginaal maksab 5900. Aga on soov on saada odavamalt ja seega urisin nati seda. Ja vist on võimalik saada 1900 nati vaeva näha ja ongi olema. Aga annan teada kui tehtud saan.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
 Lehekülgi:  1  2  3  4
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 29.2% - SQL: 70.8%]