Lehekülgi: 1 2 3 4 |
margaa01
huviline
Registreerunud 30.01.07
Kasutaja on eemal
|
|
juks11
huviline
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.12.08 17:25
|
|
|
konkreetse auto kohta ei oska öelda aga muidu soovitan neljatuhandekahesajaga(4,2)...!!!
|
|
|
|
puna
huviline
Registreerunud 20.09.06
Kasutaja on eemal
Auto: C5, Quattro, 4,2L
|
postitati 28.12.08 19:43
|
|
|
Päris kenake.
Tel +3725654585; +358445654585
|
|
|
|
rocket
huviline
Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: 40 TFSI
|
postitati 29.12.08 09:24
|
|
|
Kui Sul pole just suurt peret ning Sa ei kasvata lillesibulaid, siis S puhul vaataks mina ikkagi sedaani või kupeed.
Ka Audi's endas on toimunud väike mandrite vahetus ning kõige kõvemaid halo car'e (nagu RS... ja ka R8) ei toodeta enam ainult Avandina.
Võib-olla näiteks asuda selle auto hinda tingima:
http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=349437
|
|
|
|
cornoyo
huviline
Registreerunud 09.02.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2×80 ABK
|
postitati 29.12.08 09:41
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: rocket
Kui Sul pole just suurt peret ning Sa ei kasvata lillesibulaid, siis S puhul vaataks mina ikkagi sedaani või kupeed.
|
Puht oma huvist küsin, et miks arvad et sedaan on sajaga kõvem võrreldes avandiga. See rohkem ema ja tütre teema, või on kindlaid eeliseid ühe teise
suhtes.
Huvi teema kohta, kuna endale mekib avant igati rohkem.
PS: mul pole peret ega kasvata lillesibulaid, lihtsalt silmale meeltmööda taguots.
Eriti veel s; rs masinad, kupee on teine teema.
|
|
|
rocket
huviline
Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.12.08 10:21
|
|
|
Kindlasti on sedaan kõvem ja Avant pehmem, mis aga Sulle parem on, pead ise otsustama.
Kogu point minu arust selles, et kui enamus aega liigud üksinda ja sae- või suusalaudu ei vea, pole tagumisel naelakastil mingit funktsiooni.
Kunagi võimaldas see Avandi teema Audi'l võib-olla ennast teistest eristada, kuid täna on kogu maa ja ilm igasuguseid linnadziipe, SUV'e,
mahtuniversaale, MPV'sid jne. täis, aga mõningate sportlike elementidega võimas neliveoline sedaan jääks ikkagi klassikaks. Ma ei soovi endale enam
universaalautot ehk veitsi nuga- mulle meeldib just C5 sedaankerega S6/RS6, S8 on liiga laev (koopalaiendid ei omaks enam efekti) ja S4(B6) on jälle
väga kompaktne.
|
|
|
|
tarmo
klubiliige
Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.12.08 10:29
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: rocket
Kindlasti on sedaan kõvem ja Avant pehmem, mis aga Sulle parem on, pead ise otsustama.
Kogu point minu arust selles, et kui enamus aega liigud üksinda ja sae- või suusalaudu ei vea, pole tagumisel naelakastil mingit
funktsiooni. |
Mis mõõtühikutes sa seda pehmust mõõdad? Või mis andmetele tugineb see pehmuse väide?
Kas avant või sedaan, see on puhtalt maitse asi, kuigi sedaan on tavainimese jaoks tegelikult kõige mõtetum keretüüp üldse, kui see on pere ainsaks
autoks. Põihimõtteliselt kui lähtuda sinu suusalauavedamisest, siis üle taevoo tiko, smardi ja A2 on üldse mõtetud. Milleks üldse osta
suuremat/võimsamat autot, kui sa ringrada/rallit ei sõida või kullerteenust ei osuta?
|
|
|
|
Konrad
klubiliige
Registreerunud 27.09.06
Kasutaja on eemal
Auto: TT RS Roadster / Abarth 124 Spider
|
postitati 29.12.08 11:03
|
|
|
Kas 4.2 moto puhul avandi kaalujaotus mitte parem ei ole? Äkki veidi aitab alajuhitavuse osas?
|
|
|
rocket
huviline
Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.12.08 11:06
|
|
|
Sorry tagantjärgi täpsustuseks, aga jutt sai alguse ikkagi mittetavainimese neliveolisest luks&sport autost. Loomulikult võib sellist ostu pidada
väga mõtetuks, kuid rääkida saab ometi tema esteetilisest mõõtmest.
Pehme Avant oli mõeldud kui antitees "sajaga kõvemale sedaanile!" Mingite tehniliste või füüsiliste parameetrite osas siin väidelda ei soovi !
|
|
|
|
Jann
huviline
Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal
Auto: C7 Allroad BIT, ABARTH, BR 175.
|
postitati 29.12.08 11:59
|
|
|
Ilus auto tundub olevat, see S6 Avant päris kaua müügis olnud. Arvan, et müüakse alla "omahinna" hetkel. See hõbedane S6 sedaan, mida rocket
soovitas, on mu hea sõbra oma. Hooldusega pole kokku hoitud. Kui huvi, võin teid kokku viia.
Kui ainuke auto peres, siis soovitan ka Avanti. Päris tihti on vaja midagi suuremat vedada.(kui just noor poissmees pole ja peale auto omad veel
voodit ja telekat ) Suvel on see ka telgi eest kui vaja. Minu jaoks
ainuvõimalik lahendus: võimas, kiire, mugav, ilus, ruumikas, nelivedu, töökindel ..... .
OOOO, VW, Seat, Skoda DIAGNOSTIKA, OSTUABI (võimalik üle Eesti), kodeerimine, (de)aktiveerimine, aut. kastide õli, seadistused, DPF-i, õhkvedrustuse
mured jne. (Litsentsiga orig. Ross-Tech PRO V2 seade + uusim tarkvara VCDS 25.3.0 + 17a. kogemust). 2g, HN+, MHI2, MHI2Q uuendused, NAVI 2025, VIM,
SpeedCam, Carplay, Android Auto aktiv. jne. Läbitud kilomeetreid ei muuda. U2U või 55547002.
|
|
|
|
margaa01
huviline
Registreerunud 30.01.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.12.08 12:15
|
|
|
no jah.mulle meeldib avant.eelmine auto oli A4 avant 2.8.tahaks suuremat ja tiba võimsamat .tahtsin rohkem vastupidavuse kohta teada e.ülalpidamis
kulud jne...
|
|
|
puna
huviline
Registreerunud 20.09.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.12.08 14:17
|
|
|
Olen ka avandi fänn välimuse pärast ja kindel + on ruumikus.
|
|
|
|
Ramm
huviline
Registreerunud 15.03.07
Kasutaja on eemal
Auto: Range Rover Sport 5.0L 372kW
|
postitati 29.12.08 14:46
|
|
|
Oskab keegi öelda S6 sildade kohta,kuidas need lagunevad? Saan aru,et sõltub sõidustiilist ja kui väga august läbi sõita jne. Kuid mis on peamised
osad mis vajavad kõige enam väljavahetamist ja mis nende maksumus umbes on?
|
|
|
|
andrec
huviline
Registreerunud 07.10.06
Kasutaja on eemal
Auto: A4 B6 R30 VR6 turbo
|
postitati 29.12.08 16:51
|
|
|
rocket miks arvad, et margaa01 peaks tahtma sedaani kui ta küsis just avandi kohta?
Aga margaa mine lase mõnel spetsialistil üle vaadata masin!
|
|
|
kiireaudi
klubiliige
Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: A6 Sline-10; Q7 4,2 TDI; Stang-68
|
postitati 29.12.08 17:13
|
|
|
Auto on 0% sissemaksega - suure tõenäosusega liisingu vara.
Tee tuima näoga pakkumine 140k ja usun, et saad selle auto ka sealt kätte. Kui esmane vastus tuleb eitav, siis palu kindlasti omanikpangale see
pakkumine edastada.
Konditsioon arvatavasti mitte just ideaalne, kuid sellise rahaga võib proovida.
Kui ls. peaks olema õige, siis on selle raha eest autot piisavalt.
Probleeme on tekitanud S-seeria puhul automaatkast, sest pideval tallamisel ei pea nad vahest valule vastu. Remont arvesta ca 15k. Ülejäänu on odav
ning tehtav step-by-step.
Isiklikult ei näe ma isegi 1 põhjust, miks peaks hakkama ca 80k üle TURU(mitte reaalse, millest ta on 100k kirvem)hinna väljas rippuva S6 sedaani
hinda kauplema.
Mõned vaidlevad vastu, et osta kallim, saad korralikuma, parema jne. Tegelikus elus on asi vastupidi. Osta odavalt ja vigadega, omahind peale remonti
tuleb sama, lihtsalt hetkel paremas korras olevat autot remondid ca 6 kuu pärast(samad vead/hädad) ja ei jõua ennast ise ära kiruda, et maksid auto
eest lihtsalt üle.
Kogu eelnev jutt on minu isiklik arvamus, ei pretendeeri absoluutsele tõele, kuid tark inimene teeb oma valikud ise.
11,823@191,5km/h
|
|
|
|
olbert
huviline
Registreerunud 13.01.06
Kasutaja on eemal
Auto: Golf IV 1,9TDi 4Motion Variant
|
postitati 29.12.08 17:36
|
|
|
avant on ikka ülekõige ja see on ikka siga ilus ka veel. midad tarka ei oska õelda selle isendi kohta aga ostaks ise ära, kui raha oleks 
Kuule mees, ega sa rahvastepalli ei mängi, kus sul mitu elu on!
www.alunaut.ee kõik alumiiniumi tööd (tegemist siis merealumiiniumiga)
|
|
|
|
puna
huviline
Registreerunud 20.09.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.12.08 19:45
|
|
|
Sildade kohta ei oska veel midagi öelda alles 1,8a sõitnud siin.
Eks kunagi tuleb see ring ära vahetada.
Hetkel ei näe veel vajadust.
|
|
|
|
AronL
huviline
Registreerunud 07.09.08
Kasutaja on eemal
Auto: M140i xDrive
|
postitati 31.12.08 11:38
|
|
|
See sedaan s6 on kaua müügis olnud juba, üle aasta ikka.
Muidu see sinu pakutud avant on ikka kena küll, sisu ja värv väga hea
Tehase autoaed peaks olema päris usaldusväärne koht ka? Tundub vähemalt, et neil müügis ainult korralikud masinad.
|
|
|
Jann
huviline
Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 31.12.08 11:45
|
|
|
Minul on ka Tehase auto omadega ainult head kogemused.
Enda 4,2 otsides tegin seal ühe S-iga sõitu ning kõik räägiti ausalt ära. Hinnas sai ka kokkuleppele. Väga hästi valitud korralikud autod on neil
müügis minu meelest. Hea mulje jäi ja olekski ostnud, kui poleks veel ühes kohas käinud....
Tulemus on avataril.
OOOO, VW, Seat, Skoda DIAGNOSTIKA, OSTUABI (võimalik üle Eesti), kodeerimine, (de)aktiveerimine, aut. kastide õli, seadistused, DPF-i, õhkvedrustuse
mured jne. (Litsentsiga orig. Ross-Tech PRO V2 seade + uusim tarkvara VCDS 25.3.0 + 17a. kogemust). 2g, HN+, MHI2, MHI2Q uuendused, NAVI 2025, VIM,
SpeedCam, Carplay, Android Auto aktiv. jne. Läbitud kilomeetreid ei muuda. U2U või 55547002.
|
|
|
|
AronL
huviline
Registreerunud 07.09.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 31.12.08 12:14
|
|
|
Oli siis a6 parem kui s6, et selle valisid?
Endal ka suve poole plaanis a6 4.2 vaadata
|
|
|
Jann
huviline
Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 31.12.08 12:50
|
|
|
Minu jaoks oli määrav see, et tahtsin võimalikult korralikku 4,2Q autot saada. Kas seal 6 ees on S või A oli teisejärguline. Vahe nende kahe vahel on
suht olematu.
S on tunduvalt jäigem, see mulle eriti ei meeldinud. Samuti sai määravaks Navi+TV olemasolu ja nagu uus nahksisu.
|
|
|
|
turbo
huviline
Registreerunud 03.10.03
Kasutaja on eemal
Auto: S6
|
postitati 31.12.08 13:44
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Jann
Minu jaoks oli määrav see, et tahtsin võimalikult korralikku 4,2Q autot saada. Kas seal 6 ees on S või A oli teisejärguline. Vahe nende kahe vahel on
suht olematu.
S on tunduvalt jäigem, see mulle eriti ei meeldinud. Samuti sai määravaks Navi+TV olemasolu ja nagu uus nahksisu. |
Ei saa mitte vaitki olla....
Kui sa arvad, et navi+tv on tähtis ja S või A on teisejärguline ja vahe nende vahel suht olematu, siis pöördu kasutaja _lasdf_ poole....
|
|
|
|
AronL
huviline
Registreerunud 07.09.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 31.12.08 15:01
|
|
|
Eks neil ole vahe ikka sees, muidu oleks ju s6 täiesti pointless mudel. Kuid ise eelistaksin ka millegipärast just a6 4.2'te, kuigi pole s6'ga
sõitnud. Ja valik just pigem sellepärast selline, et S'i pidamine hoopis kallim kui A pidamine. Enda suhteliselt kindel valik kuue kere peal ka 4.2,
tundub kõige mõistlikum lihtsalt
|
|
|
puna
huviline
Registreerunud 20.09.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 31.12.08 16:18
|
|
|
Ise võtsin A kuna S selle raha eest ei leidnud sellise varustusega.
|
|
|
|
tarmo
klubiliige
Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 31.12.08 16:24
|
|
|
Teeme nii, et kui ei tea, millest räägime, siis sõna ei võta. Mingit sodi pole ka mõtet suust välja ajada.
Millest arvamus, et S6 on kallim ülal pidada kui A6 sama (V8) mootoriga?
Su sõber teab ühte klemmi kelle tuttava naabril kunagi oli S6 ja tal kulus ilgelt palju raha selle peale?
|
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 4 |
|